Cytat Napisał paulina_ooo11 Zobacz post
kurcze... tak siedze i czytam Wasza rozmowe i w sumie z jednej strony Was rozumiem ale z drugiej nie bardzo.. Bo tak.. Rozumiem dziewczynki ze chcecie zeby udzial w konkursach mogly brac osoby najbardzoiej aktywne w kwestii pomagania doradzania itd, zeby ten konkurs byl dla nich nagroda, ale z drugiej strony dużo tu Pasjonatek ktore moga nie miec az takiej wiedzy jak wy, wynikajacej miedzy innymi z doswiadczenia, nie potrafia doradzic czy pomoc na tyle profesjonalnie zeby kogos nie skrzywdzic, a ktore chcialyby sprobowac swoich sil w konkursie. Dla mnie taki konkurs to super frajda nie patrze na nagordy, nie patrze na wyroznienia, tylko na to ze moge troche sie pobawic, powymyslac i poudziwniac Oczywiscie to juz bedzie decyzja "władz" jak to bedzie z tymi konkursikami, poki co ja chce Wam podziekowac za to ze cos takiego w ogole organizujecie i nie poddawajcie sie, zobaczcie ile bedzie smiechu jak pozniej bedziemy ogladac swoje prace tutaj Pozdrawiam

nikt nikomu nie każe siedziec na forum 24 godziny ale nie ktore dziewczyny niech się nie pojawiaja tylko jak są konkursy ale niech od czasu do czasu dadzą coś od siebie ,bo wydaje mi się że biorąc udział w konkursie jakąś wiedzę i pojecie na temat robienia pazurków mają więc moze sie podzielić tym na forum . A takie konkursy to naprawdę wspaniałe doswiadczenie ze można w nich brać udział więc dziewczyny nie marudzić ,nie ociagać się pędzle w dłoń jak to się mówi ma wygrać najlepsza