witaj
![]()
hej Hassi![]()
Witam serdecznie wszystkie wspaniałe forumowiczki.
Mam na imię Alicja i od 7 miesięcy mieszkam w Niemczech (wyjechałam po studiach). Stylizacją paznokci zajmuję się*od 3 lat, lecz zawsze było to dla mnie "tylko" hobby. W związku z tym, że w Niemczech trudno jest dostać zezwolenie na pracę, postanowiłam swoje hobby "wykorzystać" w celach zarobkowych. Założyłam firmę, której zadaniem jest przynoszenie klientkom szczęścia, co znaczy dosłownie modelowanie paznokci bezpośrednio u nich w domu, otworzyłam mobilne studio. Ze swoją działalnością jestem dopiero na początku drogi, ale już zaczynają się pierwsze telefony co bardzo mnie cieszy.
Oto moja strona internetowa z galerią, niestety po niemiecku:-( www.kellinails.de
Szkoda tylko, że w czasie wykonywania paznokci hobbystycznie, nie fotografowałam swoich dzieł.....
W tym miejscu chciała bym rownież wam wszystkim serdecznie podziękować za.... po prostu prowadzenie forum, tutaj znalazłam odpowiedzi na wszelkie nurtujące mnie pytania (szczególnie biorąc pod uwagę akryl, z którym dopiero się oswajam).
Dziewczyny - jesteście po prostu wspaniałe!
Pozdrawiam serdecznie
witamy Cię kelli![]()
kelli witaj![]()
Jak miło z waszej strony...
witam kelli![]()
Hej KelliPrzez to że są własnie takie kochane wpadłam w to forum i nawet czasu na obiad nie mam
![]()
"Piękna kobieta to niebo dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.."
witamy![]()
witajcie dziewczyny![]()
Witam.
Mam na imię Iza. Pochodzę z małej nadmorskiej miejscowości Łebapazurkami zajęłam sie prawie dwa lata temu, nie ukończyłam żadnego kursu ale dużą wiedzę zawdzięczam różnym forom no i praktyce. Ciągle staram się dokształcać w tym kierunku ..no i będę mało orginalna jak powiem że paznokcie stały się moją pasją
ale to prawda
Cieszę się, że znalazłam to forum bo jesteście bardzo miłe i z tego co się już rozejrzałam chętnie służycie dobra radą, mam nadzieję że z niejednej skorzystam
Pozdrawiam
![]()
Witam babeczki
jestem Monika.
Jakiś czas już zaglądam na to forum, ale jakoś nie miałam śmiałości czegokolwiek napisać. Od pewnego czasu zajmuję się akrylem, ale tylko hobbystycznie.
Belunia, witamyTu jest wiele pomocnych dłoni, które chętnie doradzą
Więc napewno w razie potrzeby przyjdzie ktos z pomocą
moniska139, witamyTu jak w domu, nie ma się czego obawiać
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
witamy![]()
Mam 20 lat (już niedługo) i pazurkami zajmuję się w zasadzie od grudnia..
Mam nadzieję dowiedzieć sie wielu rzeczy czytając Waszy posty
Wiele z Was podziwiam już od dawien dawna i mam nadzieję dojść do takiej samej perfekcji
Tak więc... hej dziewczyny
![]()
Niteczka20, witamyćwiczenia napewno bedą w tym pomagać, trzeba ćwiczyć, najlepiej zawsze
A my w razie potrzeby chętnie pomożemy
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Witam Wszystkie nowe koleżanki![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)