Cytat Napisał szpila59 Zobacz post
będę , będę jechała wczoraj sie trochu pokłóciłam z tatą, ale to sie da załatwić do dnia warsztatów
BĘDZIEMY W GAZECIE jessuuuu....... ale jak ja bedę wygladać skoro ja musze z miasta o 5 rano wyjechać

Pazurku czyli jak jestem praworęczna to w domku mam sobie zrobić prawą rączkę, a na warsztatach bedę robić na sobie na lewej rączce

I skoro będą instruktorki, które nas bedą kwiatuchów uczyły robić to musze sobie kupić pędzelek do kwiatków tylko która mi pomoze z wyborem

dziewczyny "gołe raczki to te na których wam sie .lepiej robi pazurki...poniewaz robimy same na sobie to jest moja ulubiona technika...
jestem zdania ze jezeli potrafimy same na sobie zrobic to nakims dopiero nam cuda wyjda a pozatym oszczednosc czasu bo zanim jedna drugiej zrobi....ach...a tak szybciej

PEDZELKI....najlepiej wezcie wszystkie jakie macie..

---------- Dodano o godzinie 22:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:45 ----------

czyli jednak jedziesz! Jeeeeeeeah

---------- dodano o godzinie 16:43 ---------- poprzedni post był napisany o godzinie 16:42 ----------

pazurku mam pytanie czy te certyfikaciki juz są gotowe, czy dopiero będa?
Bo ja chyba będę musiała sie rozmyślić...
szpilcia zawsze mozesz dopłacic na warsztatach

---------- Dodano o godzinie 22:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:48 ----------

A ja mam pytanko Czy na tej jednej łapce, musza być na wszystkich 5 pazurkach takie samo zdobienie
SZPILCIA...twoja inwencja tworcza...wazne aby tematyka była zachowana..

---------- Dodano o godzinie 22:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:51 ----------

Cytat Napisał ilonia123 Zobacz post
A czy ktoś bedzie z wrocławia albo okolic?
szpilcia i korcia...oraz prawdopodobnie choco. ilonia..nie zastanawiaj sie...tylko raz dwa na warsztaciki daleko nie masz