Witamy, pobędziesz tu troszkę to sama zobaczysz, że nie jesteś jedyna tak młoda no i , e nie jesteś jedyna która się uczyNajważniejsze jest to ze tu sobie pomagamy korygować nasze błędy
Witamy na pokładzie wzorki .info
Witam Wszystkie Kobietki
Postanowiłam sama dołączyć i wypowiadać się , dość długo sledziłam forum regularnie , aż zastanawiając się ' dlaczego w sumie ja nie miałabym dołączyć do Forumowej społeczności , pełnej bogatych rad' i Oto jestem
Na codzień stylistka paznokci , czynnie pracująca w zawodzie , przyszła żona ; D
Marzenie , cel ? naj naj naj wypasiony SWÓJ SALON kosmetyczno fryzjerski wraz z grotą . wierzę , że dokonując dużych starań , dopnę tego![]()
P.s. '' Możesz mieć wszystko , czego tylko pragniesz ''![]()
Claaaudia ważne jest aby mieć cel do którego się dąży. Ja też do tego dążyłam i mam teraz wynajęte miejsce w salonie fryzjerskim i jakoś się kręci.
Witaj na forum i mam nadzieję że miło spędzisz czas. Pozdrawiam![]()
http://bellissima-joanna-werbska.blogspot.com/
"Możesz wychylić do dna nawet litra, a jednak,
Nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca..."
Ja póki co też pracuje dla kogoś , ale głeboko licze ze ja , jak i Inne stylistki wkładające w to serce będą miały ''swoje miejsca'' .
Takie stylistki to skarb !![]()
CzescMam na imię Monia, przedłużaniem paznokci zajmuję się od 2,5 roku, ale za parę dni wybieram się na szkolenie stylizacji paznokci, dodam- w końcu
Mam 22 lata i mieszkam niedaleko Opola, a w tym roku wybieram się na studia kosmetyczne, dodam jeszcze raz- w końcu
ale lepiej późno niż wcale
Miło mi, że mogę być z Wami
Zarejestrowałam się już jakiś czas temu, ale postanowiłam się ujawnić
![]()
Cześć Moniu![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Witam!
Właśnie się zarejestrowałam, na imię dano mi Małgorzata
Nie dawno podjęłam decyzję o zmianie zawodu, w przyszłym tygodniu wybieram się na szkolenie stylizacji. Dla mnie więc to dopiero początek długiej drogi.
Mam duszę artystyczną i dość parzenia kawy, doszłam do wniosku że posłucham serca i zacznę w końcu robić coś kreatywnego.
Przez dwa lata nosiłam akryle i bardzo byłam z nich zadowolona, od jakiegoś czasu pomysł zdobienia paznokci "zawodowo" od czasu do czasu świtał mi w głowie. Chciałam połączyć przyjemne z pożytecznym, tzn. źródło dochodów z "wyżyciem artystycznym"
Mam nadzieję że kiedyś uda mi się dojść do waszego poziomu, przejrzałam parę fotek i jestem pod wrażeniem!
Serdecznie wszystkich pozdrawiam i życzę sukcesów w osiąganiu wszelakich celów!
margo.craft![]()
Witam wszystkie nowe pasjonatki , mam nadzieje że znajdziecie tu wszystko co potrzebujecie, a na forum wszystkie dziewczyny są rewelacyjne więc na pewno miło tu spędzicie czas![]()
Witam was wszystkich serdecznie! Zaglądałam tutaj już wcześniej ale dopiero dzisiaj postanowiłam dołączyć do was.
Witam Wszystkich na tym forum
Jestem uczennicą 2 letniego studium kosmetycznego - w czerwcu zdaję egzamin i od niego zalezy czy dostane Tytuł technika usług kosmetycznych.W swojej szkole przebyłam juz trochę kursów m.inrzedluzania i modelowania płytki metodą akrylową i światłoutwardzalną,kwasy,głębokie złuszczanie naskórka,pedicure leczniczy,przekłuwanie ciała,wizaż a jakies pół roku temu przedłużanie rzęs.I właśnie ten ostatni temat sprowadził mnie tu na forum i postanowiłam się od razu zalogować,bo dowiedziałam się sporo ciekawostek,które na pewno mi się przydadzą a może i ja będę mogła posłużyć komus radą
Może dzięki Wam znów wrócę do robienia pazurów,bo cały zestaw do żeli stoi w kącie i czeka na lepsze czasy
Jestem z okolic trojmiasta dokladnie malbork-ale do 3city to rzut beretem .
Trochę się rozpisałam
Pozdrawiam Wszystkich!
Monika
MałgosiaPianka
Monika
czujcie się jak u siebie
![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Witam wszystkich!
Jestem Natalia właśnie intensywnie przeszukuje forum bo tyle ciekawych informacji tu jest że nie mogę się oderwać! (za co mąż już sfochowany trochę krąży po domu heheheh)
A jeśli chodzi o mnie to dwa lata temu skończyłam kosmetologie i od tego czasu pracuje w zawodzie a teraz otwieram swój salon
A z tym forum to zwiąże się na stałe bo sporo już forum czytałam ale tak miłej atmosfery bez zbędnej i nie miłej krytyki jeszcze nie spotkałam!
Pozdrawiam wszystkie sympatyczne stylistki!
Witam wszystkich bardzo serdecznie ,, od niedawna zajmuje sie przedluzanie paznokci i na tym forum znalazlam wiele ciekawostek wiec dolaczam do was ,,pzdr![]()
Witam! Szukałam info o frezarce i natrafiłam na wasze forum. Po przeczytaniu jakże wyczerpujących opinii postanowiłam się zalogować. Muszę powiedzieć (a raczej napisać), że jest u was bardzo miło. Na forum panuje bardzo miła atmosfera. Mam nadzieje, że i mnie uda się zadomowić![]()
Cześć laski. Nazywam sie Anitka, chodzę w wawie na kurs wizażu do Business School. Mam nadzieję, że juz niedługo będe mogła pochwalić się moimi wynikami, tymczasem poczytam trochę wasze wątki![]()
Witam wszystkich pazurkowiczów![]()
Witam wszystkie nowe dziewczyny![]()
Witam kochane![]()
Witajcie! Dzis zabila mnie cena akryli u kosmetyczki, zamowilam wiec zestaw dla poczatkujacych I mam nadzieje ze za 5 dni bede mogla sama zostac swoja wlasna stylistka paznokci. Puki co trafilam na wasze forum szukajac informacji o nakladaniu akrylu na tipsa I bez niego.
Witam nowe forumowiczki![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)