ja dzisiaj rozmawiałam i ani na tak ani na niezależy czy będzie miał w tym czasie egzaminy
![]()
ja dzisiaj rozmawiałam i ani na tak ani na niezależy czy będzie miał w tym czasie egzaminy
![]()
dziewczyny ale się napaliłamDzisiaj przedyskutuje to z mężem
Jak może mi któraś napisać na pw po ile się składamy to będę wdzięczna , no i ile za domek
Zastosuje na męża chwyt Zizi hi hi hi
SZCZĘŚLIWA
Chanti jedzmoże mi też sie uda
byśmy sie wszystkie poznały
80 zł koszt a za nocke to właśnie nie wiem, bo też bym chciała przenocować jak już
Ziziu a wymyśliłaś coś z tymi dyplomikami?I jeszcze takie pytanie, jakbym jechała autem od Tychów jakąś dwupasmówką to daleko mam do dworca jak już wjadę do Bielska?
dziewczyny ja bede autobuskiem o 8:55 w Bielskuno chyba że ktoś sie zlituje i mnie podwiezie
a może zaczniemy to szkolenie od piątku![]()
dziewczynki jak ja sie ciesze że przyjedziecie![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
Boże!,jak ja bym chciała tam pojechać,ale nie mogę,muszę opiekować się chorą leżącą w łóżku,ale będę z wami całym sercem
)
no z tym piątkiem to całkiem fajny pomysł bo ja prawdopodobnie już będęoj niech ten czas szybciej leci
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
plushaczku mam nadzieje, że wszystko wypaliale nie chce się za bardzo napalać żeby sie potem nie rozczarować
![]()
oj jak ja was kocham. za to że jesteście i w ogóle. jesteś cie boskie i jedyne w swoim rodzaju.![]()
nawzajem Zizdzięki wielkie dla KamisQa bo bez niego by to forum nie powstało
Ciesze się, że was poznałam a jak by mi się udało poznać Was na żywo to już w ogóle było by extra![]()
Zamówiłam sobie dwa mniejsze kuferki i miała się w nich lampa mieścic.. Przyszły i okazało się, że się nie mieściZiziu czy mogłabym nie brać lampy? Czy jest możliwość korzystania od kogoś? Bo nawet nie wiem w co miałabym ją spakować
![]()
nie musisz brać. madzialena przywiezie dwie lampki![]()
Hej DziewczynyCzy kiedyś jeszcze będziecie organizować coś takiego? Bardzo chętnie bym się przyłączyła ale akurat 26 nie mogę. A tak w ogóle to tacy niezbyt znani użytkownicy tego forum (jak Ja) są mile widziani na takich spotkaniach ?
![]()
kochana trudno w tej chwili ci kol wiek powiedzieć.a wszyscy są mile widziani z naszego forum. po to jest to organizowane.![]()
ale fajne szkolonko się szykujeAle nie dla mnie buuu....
Ja 23.09 wylatuję do Londynu buuu......
![]()
Chanti mile widziana i wszystkie inne dziewczyny...
a Ja rowniez juz bede w piatek w Bielsku wiec juz w piatek bedzie mozna cos poszalec...oczywiscie z pazurkami...
![]()
ale super. to dziewczynki podajcie mi na pw lub gg o której kto będzie. żebym wiedziała i sie przyszykowała.
---------- Dodano o godzinie 16:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:03 ----------
dziewczynki kochane domek jest wynajęty od piatku do niedzieli. myśle że to was bardzo ucieszy.![]()
i to jeszcze jak![]()
![]()
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
no musze sie przyznac ze wam zazdroszcze spotkanka, bawcie sie dobrze
!
Jejku jak ja wam zazdroszczęBawcie się dobrze i zróbcie duuużo foteczek
![]()
ha. wiedziałam że niektóre będą się cieszyć jak by ser poczuły. dzidzia ty weź sobie coś na uspokojenie. bardzo cie proszę. bo ja chce żebyś tu do mnie dotarła w jednym kawałku.![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)