dobra, mój błądwyskoczyłam z pomysłem ja Filip...
uznajmy że nie było propozycji, ale nie chciałam źle![]()
dobra, mój błądwyskoczyłam z pomysłem ja Filip...
uznajmy że nie było propozycji, ale nie chciałam źle![]()
Wszyscy wiedzą że źle nie chciałaś... ale jednak Kamis wybrał pare symboli wiec wyszlo na Twoje (noo tak w polowie)
a moze by tak wiecej emotikonek ?![]()
Co do ankiet to one cały czas mogą być aktywne, dziewczyny nowe na bieżąco będą mogły głosowaćwięc myślę że od razu możesz startować z kolejną ankietą
dobra, dziś cały dzień robiłam pracę i teraz to już tylko rozrywka, więc wstawię w nocy lub jutroi tak po kolei
![]()
czytając pewien post chciałm zerkąć gdzie autor mieszka i wymyśliłam jeszcze coś. pokaże to na swoim przykładzie. jak się kliknie na nick to wyskakuje "panel" ---> Załącznik 8912 może można byłoby dodać przekierowanie na nową kartę "pokaż na Mapie" Załącznik 8913
oczywiście wiadome jest że jesli kogoś w bazie nie ma to się tego kogosia nie odnajdzie, ale wiele z nas sie "ujawniło" więc... no nie wiem co o tym sądzicie![]()
ja teżsuper myśl
![]()
a ja tak sobie myślałam i wymyśliłam,.... że moęz by tak zorganizować jakieś oceny naszych prac. Wklejamy zdjęcia do albumów i komentujemy... i może by tak można było jeszcze ocenicTrzeba by troszku dopracować pomysł jeżeli się przyjmie co?
Może wtydy by można było wyłonić najlepszą pracę w miesiącu? hęęę
co myślicie?![]()
Wszystko jest w naszych rękach, więc nie mogą zostać pominięte.
(G. Chanel)
i mnie tez i mnie tez
ja bym wolala zeby bylo widac jak sie glosuje,co i jak sie zmienia![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
niezly pomysl,mi tez sie podoba,ciekawiej by bylo![]()
jak widać głosy to jest tzw. manipulowanie opinią publiczną. Dlatego nawet sondaże wyborcze prawdopodobnie zostaną wycofane![]()
Bardzo spodobało mi się uszanowanie żałoby, tym bardziej że mój kolega przebywa w ciężkim stanie w szpitaluJest poparzony przez metan w 70%. Szczęście w nieszczęściu, że był tyłem do wybuchu, więc dróg oddechowych nie poparzyło. On ma tylko 20 lat
![]()
StraszneJest to niezwykle przykre, ale muszę to powiedzieć, że trochę naginana jest żałoba. Kina u nas były czynne, a jechałam przy lunaparku (karuzele i inne atrakcje dla dzieci) i mama nie wiedziała jak wytłumaczyć małej córeczce, czemu nie może się dzisiaj pobawić, bo było zamknięte. Dla mnie to paranoja, dorośli mogli iść do kina, a dzieci miały mieć żałobę.
dodałam drugą ankietę, o żelu clear ogólnie http://forum.wzorki.info/metoda-zelowa/1439-ankieta-najlepszy-zel.html#post62996
A ja mam właściwie prośbę do Kamisa aby wszystkie ankiety wrzucić do jednego wora i umieścić z lewej strony strony głównej tam gdzie promowane tematy, zeby łatwiej było je znaleźć.
I jeszcze jedna prośba.. czy w komentowanych albumach na samym dole głownej strony obok nazwy obrazka mogłby być umieszczony nick autora? Jest ramka na nick komentujacych a nie wiadomo czyje zdjęcie![]()
Ostatnio edytowane przez Chocolata ; 24-09-2009 o 18:54
OMG ale propozycji się urodziłokiedy ja to wszystko przerobię serca nie macie
![]()
My się po prostu staramy, żeby Szefo nie był bezrobotny![]()
![]()
Wszystko jest w naszych rękach, więc nie mogą zostać pominięte.
(G. Chanel)
dodałam kolejną ankietę, teraz akrylki http://forum.wzorki.info/metoda-akry...ryl-clear.html
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)