wielkibu, Ciebie też witamy![]()
wielkibu, Ciebie też witamy![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
ja również witamciesze się że nasze grono stale się powiększa
Cześć
Mam na imie Weronika, ale tak jakoś się przyjęło,że mówią na mnie "weronka"
Pazurkami -dopiero co się zajęłam więc każdą informację chłonę jak gąbka
mam nadzieje,że dużo się od was dowiem.
Pozdrawiam
witami gratuluje wyboru
![]()
witam nowe forumowiczki
Lepiej trafic nie mogłyście bo to najlepsze forum w Polsceoł jeeeeeeeee
![]()
witam wszystkie forumowiczki
mam na imię Weronika i jestem 21-letnią studentką germanistyki, a paznokciami zajmuję się od 2, 5 roku.
pozdrawiam![]()
Witam wszystkichzaczynam swoją przygodę z pazurkami
Jak będę miała pierwsze fotki to się podzielę z Wami
![]()
Bardzo mi miło należeć do tego forum. Paznokciami zajmuję się od niedawna, mam jeszcze sporo braków ale myślę że ćwiczenie robi mistrzaNa co dzień jestem fizjoterapeutą a pazurki to moje hobby.
witamy![]()
Witam wszystkich! mam na imię Dagmara i mam 23 lata. Mam 3,5 miesięczną córeczkę ma na imię Julia. dopiero co zaczęła się zajmować pazurkami (narazie tylko swoimi) więc mam nadzieję, że dowiem się jak najwięcej na waszym forum! za wszelkie rady z góry serdeczne dzięki.![]()
Witamy witamy, lepiej trafic nie można![]()
![]()
HEj. Chcialam sie z wszystkimi serdecznie przywitac. Dostalam podpowiedz ze wasza stronka to rewelacja dla "dlubiacych w pazurkach".... Mam dzieje ze mi sie spodoba.![]()
allexa, witamyOj napewno Ci się u nas spodoba
![]()
Oj zakochasz sieto forum jest jedyne w swoim rodzaju
![]()
"Pozwól każdemu dniu stac się tym najpiękniejszym..."
Cześć. Właśnie rozpoczynam swoją przygode z tipsami i żelami, do tej pory zdobiłam paznokcie tylko lakierami i ozdóbkami. Fajnie, że jest forum gdzie można zadać każde pytanie i wiele się dowiedzieć, szczególnie jak nie jest się profesjonalistką. Mam nadzieje, ze jakoś się zorientuje jak to wszystko działa. Pozdrawiam wszystkich
anikka, witamynapewno, ja niedawno też dołączyłam i już wiem gdzie co i jak
![]()
Witajcie drogie Pazurkowiczki. Mam na imię Iwona i z miłą chęcią czytam o Waszych doświadczeniach w robieniu pazurków. Robię pazurki od 2 latek jestem samoukiem - ale sobie i swoim córkom (a mam dwie dorosłe panny hihi) Wiele można się od Was dowiedzieć i mam nadzieję bywać tu częściej. Pozdrawiam Was Wszystkie jesteście![]()
a witaj witaji rozgość się
![]()
Witamy bardzo gorąco![]()
Zabawne jak mało ważna jest twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę, a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop.
witam
Mam na imie Magdaod kilku lat interesuje sie pazurkami, mam nadzieje że dowiem sie z tego forum duzo ciekawych rzeczy
![]()
dowiesz się na pewnowitamy
![]()
Witam dziewczynki
Przygodę z pazurkami zachęłam kilka miesięcy temu i narazie się pilnie uczę![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)