Ja też popieram zdanie Emilki, do wprawy trzeba dojść samemu (niestety poprez mozolne ćwiczenia), bo chyba nic nie przynosi stylistce większej satysfakcji jak dobrze wykonana praca oraz zadowolenie klientki
Ja też popieram zdanie Emilki, do wprawy trzeba dojść samemu (niestety poprez mozolne ćwiczenia), bo chyba nic nie przynosi stylistce większej satysfakcji jak dobrze wykonana praca oraz zadowolenie klientki
Dokładnie! Wystarczająco determinacji i chęci bycia najlepszym zdziała cuda wkrótce
'Whenever the end is.. Do U think U can see it?
Well, until U get there.. Go on, go ahead and scream it,
Just say it."
[1R- Say(All I Need)]
Ja równiez zgadzam się z Emilka najpierw trzeba swoje umiejętności wyszkolić potem dla zarobku można i za pomocą tych przyrządów. Wtedy zwyczajnie trzeba odzielić zwykłe pazury od artystycznych
OOOoooo Zosiu... swiete slowa...zwyczajnie trzeba oddzielic zwykle pazury od zawodowych... swiete slowa!
macie racje dziewczyny zrobilam wczoraj frencha akrylowegona naturalnej plytce powiedzcie mi co o tym sadzicie
Na pewno to, ze powinnas starac sie umiechac bardziej biala koncowke bo tak to nieefektownie wyglada ale plus za to iz mimo ze prawie prosta jest ta koncowka to przynajmniej rowna
Boczki na niektorych pazurkach sa jeszcze szerokie, pilniczek i poprawic Wiecej nie widze przy tym ujeciu...
Jeden, drugi, trzeci raz zrobisz i bedzie lepiej
Agnieszka
moja mama lubi taki delikatny uśmiech
dziekuje za rade ale wlasnie nie wiem jak robic wiekszy ten usmiech jak wy to robicie ze wychodza takie ladne usmiechy?
Ja nie jestem akrylowa wiec ciezko stwierdzic ale...
Postaraj sie moze przy nakladaniu coverka, zakanczac go w jajeczko i wyrownac, wtedy jak nalozysz biala koncoweczke to bedziesz miala juz jakis zarys glebszej lini
Potem czystym pedzelkiem wyrownaj bialy akryl poki jeszcze jest elastyczny i wyrownaj niedoskonalosci
Musisz dojsc do wprawy, nie za pierwszym czy drugim razem wyjdzie dobrze
Tu dziewczyny czesto opisuja jak robia frencze http://forum.wzorki.info/przedluzani...a-frencha.html
Polecam tez filmiki z dzialu Przedluzanie paznokci, czasami mozna kuknac jak prawidlowo wykonac frencz
Agnieszka
ok wlasnie sobie czytam wszystko po kolei nastepnym razem sprobuje zrobic wiekszy usmiech
żelem jak się robi najprościej linię usmiechu wymodelowac pędzelkiem przecierając a akrylem podobnie tylko ze trzeba robic to szybciej
wczoraj pierwszy raz robiłam akylowe pazurki eh te przyzwyczajenie do żelu mam nadzieję że jakoś mi to pójdzie
Hej dziewczynki dziś robiłam pierwszego frencha akrylowego. Troche dziwnie sie na nim pracuje, ale efekty sa calkiem calkiem, z wyjatkiem troche krzywego usmieszku powiedzcie co o tym sądzicie
Zdjęcie moich pazurków z przodu
a tu zdjęcie krzywej z boku
Mi osobiście się bardzo podobają , jednie zasugerowałabym nieco poprawić krzywą C ponieważ troszkę za płaskie są, ale poza tym rewelacja!
przy tej długości wcale nie musi być duża krzywaC
jak dla mnie wygladają idealnie
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)