Zobacz pełną wersję : Warsztaciki forumkowe-letnie inspiracje :)
ooooooooooo to rewelacja w takim razie ja bede 9,12 pod PKP :D:D:D
Bożena P
30-03-2010, 20:25
a ja miałam zapłacić w poniedziałek, ale niestety nie dałam rady. Mam nadzieję że w ten czwartek zapłacę (bo w czwartek są chyba poczty otwarte no nie? Oby! Bo jak nie to jutro muszę szybko na pocztę lecieć :()
a ja jeszcze nie wiem o której będę pod pkp ale wiem że będę na 100% :D Jutro wieczorkiem jak będę miała chwilę to obczaję pociągi :D bo to w Mysłowicach jest no nie? :D
PAZURKOMANIA
30-03-2010, 20:59
no i jeszcze jedna niespodzianka...:D:skacze::skacze::skacze::skacze: :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
bedziemy mieli fotorelacje z warsztatów w gazecie...:D:D:D:D:D...wiec dziewczyny pełen look...fryzjer,kosmetyczka i profesjonal make-up:P hehe(żartuje z tym lookiem)...ale sie ciesze...ze sie udało:D
I PROSZE O PRZYJAZD NA WARSZTATY Z PAZURKAMI NA JEDNEJ ŁAPCE ZROBIONYMI...W MIARE MOZLIWOSCI JAK NAJLEPIEJ POTRAFICIE...(technika dowolna...) A Z DRUGA -TĄ WAM WYGODNIEJSZA DO PRACY NA WARSZTATACH- Z NATURALNYMI PAZURKAMI...PEWNIE ZADAJECIE SOBIE PYTANIE PO CO JEDNA ŁAPKA ZROBIONA ?? ZOBACZYCIE NA WARSZTATACH NIESPODZIANKA:P W KAZDYM BADZ RAZIE POSTARAC SIE ...:P
wooooow Niezle super no to ja sie lece zapisac do fryzjera :D:D:D
---------- Dodano o godzinie 21:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:06 ----------
wlasnie mialam pytac czy ma byc wolne 10 paluchow czy wystarczy 5:P:P:P:P
Paulistka
30-03-2010, 21:07
Ty wariacie :skacze: To się muszę zapisać do fryzjera :D chyba że mnie zrobią na bóstwo w salonie hehehe
PAZURKOMANIA
30-03-2010, 21:09
a tam wariacie:P.... jessuuu... juz sie doczekac nie moge..:D
Paulistka
30-03-2010, 21:14
a co z tą salą? Dogadałaś się z szefem? Bo wątpię żebyśmy się zmieściły w domku :P
PAZURKOMANIA
30-03-2010, 21:18
spokojnie załatwi sie ja..:) maja wolna 17-18 bo kolezanka tam pracuje..i podpytałam ja...wiec tylko musze wiedziec konkretnie ile osób...wiec czekam na odpowiedz dziewczyn co z tymi ktore sie zapisały ale narazie cisza..:)
Bożena P
30-03-2010, 21:23
ohohoho.... zapowiada się mało powiedziane że ciekawie :D
Pazurkomania czym ty nas jeszcze zaskoczysz? :D
to ile jest w końcu tych niespodzianek? Bo już się pogubiłam. Ciekawe co to za instruktorki będą? ;D
PAZURKOMANIA
30-03-2010, 21:35
jedna z instruktorek jest rewelacyjna wiem bo sama sie u niej szkoliłam...i dalej szkole.... drugiej osobiscie nie znam..:) ale spokojnie..naucza was bratkow,storczykow i roz z akrylu..:)
Paulistka
30-03-2010, 21:36
ha! ja siędziś bratków uczyłam...ale róże to yh...więc super :kwiatek:
Noooo chyba właśnie teraz pierwszy raz od kiedy jestem na tym forum zbierałam szczenę z podłogi:szczena: I to mają być forumkowe warsztaciki??:D Takie małe forumkowe warsztaciki?:lol::lol::lol:
PAZURKOMANIA
30-03-2010, 21:56
TAK..to sa forumkowe warsztaciki..o których bedzie glośno..:P jak jest mozliwosc to czemu z niej nie kozystac??:D
Kochana ja się u Ciebie więcej nauczę w ten jeden dzień niż w swojej szkole przez pół roku:lol:
PAZURKOMANIA
30-03-2010, 22:04
Ladyss mam nadzieje,że tak będzie..:P oby,oby..:D
Pazurku, ja jestem w 99% już przekonana, tylko gorzej z pieniazkami teraz przed swietami..
powiedz mi do kiedy (maksymalnie) mogłabym wpłacic te pieniążki?
Pazurku mój kochany ja będę też na 99 %, ale co do pieniążków to dołączam się do pytanka hassi..? :*
PAZURKOMANIA
30-03-2010, 23:06
Dziewczyny...jezeli ktoras nie da rady do 5 to prosze o zaliczke 20 zł a reszta przed warsztatami:)
farbstift
31-03-2010, 05:48
Naprawdę chciałabym być:( 70zł to naprawdę niedużo, ale ja w styczniu straciłam pracę i musiałam wrócić na promocje, gdzie na kasę czeka się naprawdę długo i wcale rewelacji z tego nie ma (na wynajem mieszkania tylko starcza). A produkty się pokończyły i musiałam dokupić kosztem warsztatow. Jeśli będzie napływ choć kilku klientek to z pewnością przyjadę.
A bedziemy same soie pazurki robic czy nawzajem komus bo nie wiem ja z ta lapka jedna zrobiona ma byc :P
korcia225
31-03-2010, 13:42
ja bede na 100% nie wiem jak szpila czy ja rodzice dowiozą do Legnicy bo z tamtad mam ja zabrać
a i jeszcze jedno pazurku ja mam stolik przenośny na którym robię pazurki jeśli się przyda mogę go zabrać ze sobą pytałam moją koleżankę która też robi pazurki i jest fryzjerką czy by pojechała ale cisza jest niestety jeszcze z nią pogadam w piątek co i jak
szpila59
31-03-2010, 14:30
ja bede na 100% nie wiem jak szpila czy ja rodzice dowiozą do Legnicy bo z tamtad mam ja zabrać
a i jeszcze jedno pazurku ja mam stolik przenośny na którym robię pazurki jeśli się przyda mogę go zabrać ze sobą pytałam moją koleżankę która też robi pazurki i jest fryzjerką czy by pojechała ale cisza jest niestety jeszcze z nią pogadam w piątek co i jak
będę , będę jechała :* wczoraj sie trochu pokłóciłam z tatą, ale to sie da załatwić do dnia warsztatów :lol:
BĘDZIEMY W GAZECIE?? :o jessuuuu....... ale jak ja bedę wygladać skoro ja musze z miasta o 5 rano wyjechać?? :lol:
Pazurku czyli jak jestem praworęczna to w domku mam sobie zrobić prawą rączkę, a na warsztatach bedę robić na sobie na lewej rączce??
I skoro będą instruktorki, które nas bedą kwiatuchów uczyły robić to musze sobie kupić pędzelek do kwiatków!! :lol: tylko która mi pomoze z wyborem?? :P
Szpila mi Kamilka doradziła pędzelki z Golden Nails, jak chcesz to zamówimy razem, przesyłka wyjdzie taniej i dostarczę Ci je na warsztaty:)
szpila59
31-03-2010, 15:05
Szpila mi Kamilka doradziła pędzelki z Golden Nails, jak chcesz to zamówimy razem, przesyłka wyjdzie taniej i dostarczę Ci je na warsztaty:)
ooooo byłoby fajowo :D
a bierzesz owal? bo ja nie wiem czy wziaść 2 czy 4 :/:
Chocolata
31-03-2010, 16:16
Pazurku dopisz mnie ze znaczkiem zapytania.. czekam na decyzje hassi :]
szpila59
31-03-2010, 16:43
Pazurku dopisz mnie ze znaczkiem zapytania.. czekam na decyzje hassi :]
Czyli jednak jedziesz??!!!!! Jeeeeeeeah!!
:lol: :skacze::skacze::skacze:
---------- Dodano o godzinie 16:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:42 ----------
pazurku mam pytanie czy te certyfikaciki juz są gotowe, czy dopiero będa???
Bo ja chyba będę musiała sie rozmyślić... :(
ale ciekawe sie zapowiada:) zazdroszczę wam:(
szpila59
31-03-2010, 16:44
ale ciekawe sie zapowiada:) zazdroszczę wam:(
Aguś czemu nie jedziesz??
bo nie mam kasy i daleko...
szpila59
31-03-2010, 16:49
bo nie mam kasy i daleko...
50 złociszy tylko :) ale jak nie masz... może jakieś za małe ciuszki do sprzedania? :D zawsze pozbędziesz się zbednych ciuszków i troszku zarobisz ;P
a ile masz km??
Dziewczyny, razem ze szpilą składamy zamówienie z Golden Nails i przesyłka wyjdzie taniej bo właśnie na warsztatach rozdam te wszystkie rzeczy więc jeśli chcecie się przyłączyć to najpóźniej do jutra rana napiszcie do mnie na pw:)
no to i ja cos napisze :D........... pazurki zrobcie na tej lapce na której wam jest lepiej zrobic.... na drugiej bedziemhy robic sobie na wzajem...a nie same na sobie;)
co do zamowienia w golden nails....jezeli chcecie to ja moge wam wsio kupic bo u mnie jest Golden Nails :D....i wtedy w ogole za przesylke NIC nie zaplacicie a rzeczy dostaniecie na warsztatach :)
No to jeszcze lepiej:D to tylko pieniążki Ci prześlę:)
spoko...nie ma sprawy...napisz mi na pw co kupic :)najlepiej daj linki z e-sklepu:P
szpila59
01-04-2010, 10:47
spoko...nie ma sprawy...napisz mi na pw co kupic :)najlepiej daj linki z e-sklepu:P
aa czy ja też bym mogła linka wysłac?? :D tylko musiałabym poczekać troszku z zapłatą, nie wiem może do jutra ;(
Bożena P
01-04-2010, 11:37
Pazurkomania dzisiaj zrobiłam przelew na poczcie :) Jak dojdą pieniążki to daj znać. jak coś to mogę ci na maila wysłać zdjęcie kopii zrobienia przelewu :)
szpila59
01-04-2010, 11:53
A ja mam pytanko :D Czy na tej jednej łapce, musza być na wszystkich 5 pazurkach takie samo zdobienie?? :P
Agnieszka Praska
01-04-2010, 12:43
bedziemy tylko na jednej rece robic;) wiec na drugiej mozesz miec co chcesz:)
jedna gola reka jest potrzebna zeby dziewczyny mogla ja wykozystac:skacze:
Paulistka
01-04-2010, 13:52
A ja mam pytanko :D Czy na tej jednej łapce, musza być na wszystkich 5 pazurkach takie samo zdobienie?? :P
Szpilciu...na tej jednej łapce musisz zaszaleć :D Po prostu!
szpilcia jasne ze mozesz podeslac linka...nie ma problemu:)
szpila59
01-04-2010, 18:17
nooo ja już będę na 100% :lol:
Włąsnie wpłaciłam pieniązki :)
Szpila to super.....
Pazurku mnie niestety nie bedzie:(:(:( przyjade na chwile zakupy dla dziewczyn przywioze....:(:(:(:(
Bożena P
01-04-2010, 20:01
Ninisiaa to taki żart no nie? Ty już nas tu nie wkręcaj że Cię nie będzie. :P dzisiaj mamy 1 kwietnia :P
Kurde Bożena musiałas zepsuc wszystko....:skacze::skacze::P a tak dobrze sie zapowiadalo:P
Paulistka
01-04-2010, 20:21
Kurde Bożena musiałas zepsuc wszystko....:skacze::skacze::P a tak dobrze sie zapowiadalo:P
Jejuuuuuuuuuuuu!!! A już układałam sobie w głowie opierdziel hehe :skacze:
Dziewczyny! Dziś testowałam produkty firmy SHARTO, która będzie na warsztatach :) I powiem wam...:good: Najfajniejszy jest nabłyszczający ;] Tylko szkoda, że to 3fazówki, przyzwyczajona jestem do 1fazowych...Ale może się przestawie :D
ilonia123
01-04-2010, 20:29
A czy ktoś bedzie z wrocławia albo okolic?
Paulistka
01-04-2010, 20:55
Szpilka i Korcia jadą z Wrocka :P
choco tez z Wrocka ale nie wiem czy na bank bedzie
Paula:P ja Ci dam krzyczec na mnie:P
PAZURKOMANIA
01-04-2010, 22:54
będę , będę jechała :* wczoraj sie trochu pokłóciłam z tatą, ale to sie da załatwić do dnia warsztatów :lol:
BĘDZIEMY W GAZECIE?? :o jessuuuu....... ale jak ja bedę wygladać skoro ja musze z miasta o 5 rano wyjechać?? :lol:
Pazurku czyli jak jestem praworęczna to w domku mam sobie zrobić prawą rączkę, a na warsztatach bedę robić na sobie na lewej rączce??
I skoro będą instruktorki, które nas bedą kwiatuchów uczyły robić to musze sobie kupić pędzelek do kwiatków!! :lol: tylko która mi pomoze z wyborem?? :P
dziewczyny "gołe raczki to te na których wam sie .lepiej robi pazurki...poniewaz robimy same na sobie:P to jest moja ulubiona technika...
jestem zdania ze jezeli potrafimy same na sobie zrobic to nakims dopiero nam cuda wyjda:D a pozatym oszczednosc czasu bo zanim jedna drugiej zrobi....ach...a tak szybciej:D
PEDZELKI....najlepiej wezcie wszystkie jakie macie..:D
---------- Dodano o godzinie 22:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:45 ----------
czyli jednak jedziesz??!!!!! Jeeeeeeeah!!
:lol: :skacze::skacze::skacze:
---------- dodano o godzinie 16:43 ---------- poprzedni post był napisany o godzinie 16:42 ----------
pazurku mam pytanie czy te certyfikaciki juz są gotowe, czy dopiero będa???
Bo ja chyba będę musiała sie rozmyślić... :(
szpilcia zawsze mozesz dopłacic na warsztatach:)
---------- Dodano o godzinie 22:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:48 ----------
SZPILCIA...twoja inwencja tworcza...wazne aby tematyka była zachowana..:)
---------- Dodano o godzinie 22:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:51 ----------
A czy ktoś bedzie z wrocławia albo okolic?
szpilcia i korcia...oraz prawdopodobnie choco.:) ilonia..nie zastanawiaj sie...tylko raz dwa na warsztaciki:P daleko nie masz:D
Pazurku ale szczerze Ci powiem że pomysł abyśmy robiły same sobie w ogóle mi się nie podoba:/: Przecież od początku pisałyśmy że robimy w parach i dlatego nie bierzemy ze sobą całego sprzętu i nie zaprzeczyłaś wtedy...
Agnieszka Praska
02-04-2010, 08:25
Pazurku ale szczerze Ci powiem że pomysł abyśmy robiły same sobie w ogóle mi się nie podoba:/: Przecież od początku pisałyśmy że robimy w parach i dlatego nie bierzemy ze sobą całego sprzętu i nie zaprzeczyłaś wtedy...
mnie tez sie nie podoba:huh: nie lubie samej sobie robic dlatego chodze jak chodze tak jak teraz z jedna reka gola:skacze:
nigdy w zyciu nie bylam na warsztatach i trzeba bylo samej sobie robic:o szkolenie ok, ale warsztaty:D
nie zgodze sie ze sobie sie szybciej robi niz komus przeciez tez trzeba sobie plytke przygotowac itd....
Paulistka
02-04-2010, 12:13
No ale pomyślcie...ile wyniesiecie z warsztatów jak jedna osoba będzie ćwiczyć na Was a Wy będziecie czeeeeeeekać aż ona skończy i dopiero Wy możecie ćwiczyć. Moim zdaniem to dobry pomysł, przynajmniej więcej się nauczymy :good: Z drugiej strony nauczycie się robić na sobie i jak będziecie mieć ładne i szalone paznokcie to inaczej klientki będą na Was patrzeć. Ja mam zawsze megazaje*biste paznokcie i dzięki temu nie macham codziennie frencha :skacze:
A na warsztatach nikt nikogo nie zmusza przecież ;) To jest Wasza sprawa czy chcecie się czegoś nauczyć :D
Się rozpisałam ;]
no ok...rozumiem to ze chcecie abysmy zrobily jak najwiecej z nowosci na sobie......ale piszecie ze trzeba miec jedna reke zrobiona(czyli wychodzi na to ze w domu mam zrobic sobie ta ktora mi sie robi gorzej a czesto jest tak jak Agulusia pisze ze nie robi sie jej wcale:P) zeby potem na warsztatach moc robic na tej co idzie nam lzej....i mam pytanie czy na tej drugeij(gorszej dla mnie) musze miec pazurki?? bo jakos nie usmiecha mi sie z nia meczyc:P...a potem sciagac po to zeby zrobic sobie cos co mi sie spodoba na warsztatach:P:P:P
Bożena P
02-04-2010, 12:45
czyli w domku robimy na tej ręce co nam gorzej się robi (czyli jeśli jestem praworęczna to robię sobie pazurki lewą ręką w prawej ręce, tak?) a mogę zrobić tak że każdy pazurek będzie inaczej zdobiony i każdy będzie innego kształtu (np kciuk-migdał, wskazujący-kwadrat, środkowy-pipe, serdeczny-edge a mały-szpic)? ;D
Agnieszka Praska
02-04-2010, 12:49
a ja przyjade z 2 golymi lapkami:Dbo mi sie specjalnie robic nie chce:P
PAZURKOMANIA
02-04-2010, 13:26
nie ma problemu..jezeli chcecie robic jedna na drugiej...prosze bardzo...tylko abysmy z instruktorkami mogły zrealizowac w pełni przygotowany program braknie nam czasu...bo nim jedna zrobi drugiej to troszke zejdzie... a jezeli chodzi o sprzet...nawet gdy wszystkie naraz robia sobie pazurki nie potrzebujemy naraz dla kazdej sprzetu...bo przeciez jedna lampka na dwie spokojnie starczy...nawet gdybyscie obie naraz musiały trzymac paluszki w lampie...lampa po srodku,wy po palcu do lampki i po kłopocie..chociaz z doswiadczenia wiem ze tak sie nie zdaza..bo jedna szybciej nałozy zel,druga wolniej... WAZNE ABY KAZDA MIAŁA PEDZELKI,KOPYTKA,...!! :D Ja zregóły jestem najbardziej zadowolona z warsztatów,gdzie sama moge robic na sobie...fakt, moze sie pomecze...ale wiecej z takich warsztatów wynosze...bo na wiecej jest czasu...
A jezeli chodzi o ZDOBIENIA NA WŁĄSNEJ RĄCZCE...widze znowu problem...
wiec problem znika....nie musicie przyjezdzac wogóle z pazurkami zrobionymi..wasza sprawa...miałam dla was niespodzianke z tym zwiazana...ale skoro wam nie pasuje,bo sie nie chce...:(
WIEC WG.WASZYCH POSTÓW USTALAMY IZ,JEDNA ROBI NA DRUGIEJ,PRZEZ CO SKRÓCIMY PROGRAM...A PO DRUGIE PRZYJEZDZAMY Z GOŁYMI PAZURKAMI!!!! I NIESPODZIANKI Z TYM ZWIAZNEJ NIE MA...:/:...ALE TO WG. WASZEGO ZYCZENIA...
---------- Dodano o godzinie 13:26 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:17 ----------
Zeby sobie czasem ktoras nie pomyslała,ze zrobiłam cos złosliwie...bo tak nie jest...:)chciałąm wam pokazac metode warsztatowa od innej strony...tzn.z ktorej wiecej wyniesiecie,bo to nie sztuka wydac kase,i potem za wiele nie wiedziec...:(ale jak wolicie...ja sie dostosuje do was...:)
Pazurku ale nie musisz sie od razu unosic tylko dlatego ze padlo kilka pytan i od razu krzyczec tu na nas (poprzez drukowana pisownie)....to chyba normalne ze sa pytania a organizator na nie odpowiada.... po co te nerwy....
ja zapytalam poniewaz ciezki mi sie robi na prawej rece a wiem ze po warsztatach bede chciala zrobic sobie cos co trenowalam wlasnie na nich..... i to nie powod zeby od r5azu tutaj sie unosic:/....
jak pisałam tego posta edytowalas swojego i dopisalas cos....no wlasnie skoro chcialas pokazac cos innego niz zazwyczaj jest na warsztatach wystarczy o tym napisac a nie od razu z krzykiem itd :(.....
Niepotrzebnie się odezwałam:(
PAZURKOMANIA
02-04-2010, 13:38
Nisia ja sie nie unosze...zaznaczam tylko wyrazniej to co dla was widze ze istotne... Wiec tym wyrazniejszym chce to zaakcentowac...:) przez to ponizej napisałąm zebyscie nie pomyslały ze to złosliwie czy cos tam... Chciałam zorganizowac konkursik na zdobienia ktore wymodziłyscie juz w domku...a pozatym widzac co macie na pazurkach juz zrobione instruktorkom łatwiej było by sie do was dopasowac... Dlatego ze orientacyjnie bysmy wiedziały na jakim poziomie zaawansowania ktora jest...jedna z instruktorek naprawde potrafi zrobic cuda...tylko obawia sie ze jak pokaze cos trudniejszego mozecie sobie nie poradzic...stad tez wymysliłysmy ze dobrze bedzie jezeli jedna łapka bedzie zrobiona...my bedziemy wiedziały jaki poziom dopasowac a po drugie niespodzianka bysmy nagrodziły najciekawsze zdobienia..:d tylko o to mi chodziło...
Paulistka
02-04-2010, 14:04
Zrobić coś źle...nic nie zrobić jeszcze gorzej...Ale nie zbaczając z tematu: Skoro nie robimy na jednej łąpce (ja sobie nie wyobrażam być bez pazurków bo co ze mnie za stylistka:P dlatego się nie dostosuje) to będziemy śmigać najtrudniejsze kwiatuchy i inne takie bo nakładać frencha to chyba nie będziemy się uczyć ;) Dla mnie super...:good:
Dzięki Ewelinko że organizujesz takie warszataty po których wyniosę większą wiedzę niż na szkoleniu podstawowym i doskonalającym :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
szpila59
02-04-2010, 14:11
Nisia ja sie nie unosze...zaznaczam tylko wyrazniej to co dla was widze ze istotne... Wiec tym wyrazniejszym chce to zaakcentowac...:) przez to ponizej napisałąm zebyscie nie pomyslały ze to złosliwie czy cos tam... Chciałam zorganizowac konkursik na zdobienia ktore wymodziłyscie juz w domku...a pozatym widzac co macie na pazurkach juz zrobione instruktorkom łatwiej było by sie do was dopasowac... Dlatego ze orientacyjnie bysmy wiedziały na jakim poziomie zaawansowania ktora jest...jedna z instruktorek naprawde potrafi zrobic cuda...tylko obawia sie ze jak pokaze cos trudniejszego mozecie sobie nie poradzic...stad tez wymysliłysmy ze dobrze bedzie jezeli jedna łapka bedzie zrobiona...my bedziemy wiedziały jaki poziom dopasowac a po drugie niespodzianka bysmy nagrodziły najciekawsze zdobienia..:d tylko o to mi chodziło...
Pazurku kochana, ja myślałam dokładnie o tym samym , czyli że instruktorki będą mogły obejrzeć jakie pazurki robimy, z czym jeszce sobie nie dajemy rade i jak nam pomóc :) Dziewczyny, to jest naprawdę dobry pomysł nie wiem o co te kłótnie. Mi tam nie przeszkadza na której rączce robię, bo dobrze mi się robi juz lewą jak i prawą :D
Dziewczyny a moze byscie tak zrobiły tą jedna łapkę ALE tą którą jest Wam wygodniej. Czyli jak np. jesteście praworęczne, to zróbcie pazurki na lewej ręce, a przyjedźcie z goła prawą rączką, na której będzie robić wam pazurka inna osoba :)
Osobiscie uważam że robienie pazurków samej sobie jest o wiele łatwiejsze, bo se palucha mozesz wykręcić jak ci sie podoba i kiedy, a jak komuś innemu się robi to jest już troszkę trudniej
Pazurku jednak mnie nie będzie, pieniążków za ebaya jeszcze nie dostałam i na warsztaty nie mam :(
Bardzo mi przykro z tego powodu, życze Wam serduszka udanych warsztatów i wspaniałej zabawy :*
PAZURKOMANIA
02-04-2010, 14:28
szpilciu ,paulistka..dziekuje za wsparcie...wg. mnie tez samej sobie wygodniej...bo okreca sie rączką jak sie podoba...i pisałam dziewczynom duzo powyzej,ze raczka dowolna..ta na ktorej im łatwiej... ale jak nie chca...prosze bardzo beda robic jedna na drugiej..a te co beda chciały...zrobia sobie same na sobie...dobra styliska nie powinna bac sie wyzwań...:P:D
KONIEC TEGO..TEMATU..SADZE IZ WSZYSTKO JASNE...KTO CHCE ROBI SAM NA SOBIE KTO NIE CHCE ROBI NA KIMS...:)
A JEZELI CHCODZI O KONKURS..BEDZIE!! BO DLACZEGO MAJA CIERPIEC DZIEWCZYNY KTORE CHCIAŁY PRZYJECHAC Z JEDNA ŁAPKA WYDZIERGANA PRZEZ SIEBIE:D A WIEC DO ROBOTY PRZED WARSZTATAMI...POKAZCIE CO POTRAFICIE...NAPRAWDE WARTO!!:)
---------- Dodano o godzinie 14:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:25 ----------
Pazurku jednak mnie nie będzie, pieniążków za ebaya jeszcze nie dostałam i na warsztaty nie mam :(
Bardzo mi przykro z tego powodu, życze Wam serduszka udanych warsztatów i wspaniałej zabawy :*
Jak to?? tyle czasu i jeszcze nie?? przezciez podobno było zwracane..:/: masakra..jak tak mozna...No cóż PLUSH jak by ci sie udało daj znac...:)
szpila59
02-04-2010, 14:28
ja bym porpsiła aby mi ktos jeden pazurek chociaż zrobił, (do tych co chca na sobie robić):D bo jeszcze nigdy w życiu mi żadengo pazura nei zrobił i to bedzie dla mnie nowość :lol:
ja tam sobie zrobię tą jedną łapkę, a co! :D
PAZURKOMANIA
02-04-2010, 14:32
szpilciu..nie ma najmniejszego problemu..nawet podczas pokazów instruktorek mozesz zawsze sie podłożyc..:)
PAZURKOMANIA jestes naprawde extra napewno duzo sie napracowalas zeby zorganizowac te warsztaciki podziwiam Cie naprawde jeszcze tle niespodzianek ty to masz glowe :wow::wow::* Powinnas nobla dostac hihi:skacze: ja napewno przyjade bez pazurkow... prawie nic nie umiem po za tym zele sie pokonczyly buu:/: I jeszcze niestety musze Cie wkurzyc Pazurku :( bardzo przepraszam bo ja bym sie sama zdenerwowala:( wiem ze sie napracowalas z tymi warsztatami i ze musisz wiedziec ile osob ma byc jak najszybciej ale niestety prawdopodobnie Beata ktora miala jechac ze mna na 70% nie przyjedzie ze mna, bo chyba nie dostanie wolnego:( jej corka jest chora na bialaczke i czesto bierze wolne bo badania i wogole i teraz jest ciezko:( ale ostatecznie dam Ci jeszcze znac mam nadzieje ze dzis:( Przepraszam ;(probowalam namowic jeszcze kumpele ale stwierdzila ze za drogo:huh: nie rozumiem jej ale jej strata... kurcze szkoda ze nie mam teraz neta bylabym na bieaco heh;] buziaczki:*
---------- Dodano o godzinie 14:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:34 ----------
uff troszke zajelam miejsca :) ja bede napewno nie opuszcze tego :P
PAZURKOMANIA
02-04-2010, 14:39
werciu spokojnie...:) wiadomo..sytuacja jest taka a nie inna u niej,wiec wiadomo dziecko na 1 miejscu..:)ale na ciebie czekam..ty mi sie nie wywiniesz:P hehe...
Chocolata
02-04-2010, 14:39
A ja niestety do dzis nie dostalam odpowiedzi od hassi czy jedze ze mną czy nie ( na liście jest zapisana, ale nie odpowiada na moje pytania na gg i w temacie) ;( .. dlatego nie chcę Wam zawracać głowy ze zmianą terminu. Przykro mi bardzo, ale myslalam ze to poważniejsza osoba i powie wprost ze nie moze, czy się jej nie opłaca jechac przez Wrocław:( Bardzo chcialam być z Wami, niestety sama się w taką podróż boję wybrać... szkoda:(
PAZURKOMANIA
02-04-2010, 14:42
chococ..korcia i szpilcia jada z twoich okolic...wiec zgadaj sie z nimi..:) termina i tak jest na 18...
ja chyba tez bede musiala jechac sama z krakowa:( a jeszcze mala mam chora i mnie tez lapie:(
Paulistka
02-04-2010, 14:48
chococ..korcia i szpilcia jada z twoich okolic...wiec zgadaj sie z nimi..:) termina i tak jest na 18...
Że w niedziele? Pazura...co Ty?:)
Tak szczerze to zrobiło mi się bardzo przykro przez niektóre z Was bo wyraziłam tylko swoje obawy co do tego pomysłu i nie robię żadnej awantury a tym bardziej nie uważam że psuję komuś konkurs który miał być niespodzianką!:/: Nagle jedno ma powiązanie z drugim czego kompletnie nie rozumiem i pojawiają się pretensje z kosmosu. Poczułam się jakbym była mega niewdzięczna tylko zastanówcie się czy na to zasłużyłam.
Paulistka
02-04-2010, 14:57
Kochana :przytul: przecież nikt nie napisał "Ladyss.....(coś tam)"
Pytać każdy może :good: Więc niczemu winna nie jesteś!
Pazurku jak dobrze wiesz...ciezko bedzie dopasowac jeden poziom...ba sa dziewczyny poczatkujace sa tez juz bardzo zaawansowane a sa tez takie po srodku.... takze mysle ze i te podstawowe i te trudniejsze zdobnienia jakby byly pokazane byloby super....
a zaakcentowanie wystarczylo czcionke pogrubic:P
Paula ale przeciez nikt nie broni miec zrobiona 1 reke tak samo jak nie mzona nakzac ja miec zrobiona...sytuacja troche wyszla inaczej niz podejrzewam bylo to zamierzone,....zreszta slowo pisane odbierane jest inaczej niz slowo mowione i zawsze beda wychodzic jakies "Ale" ;)
ja tez lubie miec pazurki ale nie mam az takiej wprawy by machac na prawej rece konkursowe cudenka:D
Choco ale jada dziewczyny od Ciebie......musisz byc:P
Wercia z Krakowa szybciutko do Myslowic smigniesz:P ta trase mam obcykana:D
Ok dziewczyny skonczmy ten temacik:) te dziewczyny ktore chca przyjada bez pazurkow a te ktore chca niech zrobia na jednej rece:) Pazurkomanii napewno sie przykro zrobilo bo wymysla i przygotowuje wszystko dla nas:) I organizuje rozne niespodzianki i to normalne ze chce aby wszystko fajnie wypalilo wiec pomozmy jej w tym:) Kto chce Niech zrobi i tyle;) nie klocmy sie:przytul:
---------- Dodano o godzinie 15:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:59 ----------
Nnisiaa ja sie boje sama jechac po tej sytuacji co mialysmy z Pazurkomania jak bylysmy w Gubinie na szkoleniu brrr wstret mam az do pociagow:huh:
Wercia ja to rozumiem i na pewno nikt nie chcial Pazurka urazic i sprawic przykrosci....a to ze sa pytania itd to chyba normalne byly sa i beda....
to moze zamiast pociagiem lepiej pksem?? pare zl wiecej chyba wyjdzie a bezpiecznie:)
PAZURKOMANIA
02-04-2010, 15:10
TERAZ KRZYCZE!!!!!!!! KONIEC TEMATU....!!!!!!!:P
byc moze ja cos zle zrozumiałam... :/:
wszystko jest chyba jasne... kto chce robi pazurki kto nie chce nie robi...kto bedzie chciał robi pazurki na sobie kto nie bedzie chciał to na kims...KONKURS sie odbedzie tak czy siak..:D mam swoje plany zwiazane z warsztatmi..i bede sie ich mozliwie trzymac...:)
Paulistka
02-04-2010, 15:10
Busem nawet było by szybciej bo nie zatrzymuje sięw jakiś dziurach ;p
boze ja chce prawo jazdy ;(;(;( nie wiem ale pociagiem chyba szybciej a jak ktos zaczepi to po jajach dostanie i tyle:skacze:
PAZURKOMANIA
02-04-2010, 15:13
wercia spokojnie..w pociagach masa ludzi jezdzi...jak ci sie znow cos nie spodoba to tak jak wtedy zmiana przedziału..hehe:P
hehe :D.... no wlasnie...Paula ...Wercia kurcze mnie sie nie zdarzylo nic na tej trasie odpukac a jechalam juz nawet z kibolami....wiec oby teraz tez tak bylo;)
Pazurku super ze wszystko jasne:D i ani mysl zmieniac planu:P a zes elastyczna babeczka to widzisz bez bicia sie wszystkie dogadujemy hahah
PAZURKOMANIA
02-04-2010, 15:17
spokojnie dogadamy sie ze wszystkim...niestety mam swoj sposób pisania..i bardzo czesto uzywam duzych liter gdy chce aby cos było widoczne co nie rowna sie z tym ze krzycze...:)wiec nie odbierajcie duzych napisów z mojej strony jako krzyk...:D
Chocolata
02-04-2010, 15:41
To ja sie zwracam z apelem do osób jadących z okolic Wrocławia o kontakt ze mną. Jutro niestety wyjeżdzam i wracam w poniedzialek i wtedy ew. przeleję pieniazki Pazurku, jak juz bede pewna ze jadę na 100% ok?
Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu
Agnieszka Praska
02-04-2010, 17:19
to teraz wszystko jasne:) jakby bylo to napisane od razu w pierwszym poscie to pytan by nie bylo:D
nie zalamujcie mnie ze 18 maja byc warsztaty;(mamy z Olzunia masaz klasyczy z fizykoterapi na zajeciach;(
blagam w sobote bo sobornie moge sobie odrobic z inna grupa
eeno...w sobote warsztaty!!!! bo jak w niedziele to ja odpadam:(
o jeny ale sie porobiło :P to co w koncu robimy? :P
ja chyba zaczne omijać ten temat szerokim łukiem bo tak bardzo bym chciała z wami być, ale nie będe mogła (o czym pisałam juz dość dawno). normalnie serduco mi krwawi...
a tak w ogóle jesli moge wtrącić to proszę was dziewczyny nie wydziwiajcie i nie narzekajcie. pazurek naprawde staneła na uszach (tak mi sie wydaje, bo widze co czytam i jakie mają byc atrakcje- sama organizowałam domówke-taka skromną same wiecie, ale tez mnie to kosztowało nerwów-więc rozumiem pazurka, co może czuć jak czyta te "potyczki slowne")...
doceńcie co dziewczyna dla was zrobiła:)
szpila59
02-04-2010, 18:26
Ja tam bym też wolała w sobote, bo jak w niedziele to ja nie wiem czy ja sie wogule do szkoły wyrobie :(
ja mam nadzieje ze to jakas malutka pomylka i jednak bedzie to 17 tak jak bylo mowione:P...chyba ze cos mi umknelo bo w sumie w 1 poscie jest napisane ze 17 lub 18
Woszczurku ale kto tu nie docenia pracy Pazurka wszyscy doceniaja.....padly pytania male nieporozumienie wyszlo ktore zostalo wyjasnione i jest po sprawie:)
chyba sobie zablokuje ten temat, bo znając mnie to zamiast kupić sobie buty to będę myśleć o warsztatach...nie nie bo będę boso chodzić...uciekam stąd:D
Bożena P
02-04-2010, 21:53
A mi obojętne czy warsztaty będą w sobotę czy w niedzielę - ja się do was dostosuję ;)
PAZURKOMANIA
02-04-2010, 23:48
CHOCO...przykro mi ale warsztaciki beda musiały sie odbyc 17 w sobote...poniewaz jak widzisz niektórym dziewczyna niedziela nie odpowiada...:(może innym razem..:) A wiec przywracam termin poczatkowy 17.04.2010:)
szpila59
03-04-2010, 12:11
to będziemy w końcu robiły w parach, czy każda sama na sobie, bo widze zostawiłyśmy ten temacik juz za sobą, tez nie chce do niego wracam, ale sie tak pytam żeby wiedzieć na której łapce sobie pazurki zrobić... :D
Pazurek napisała że jak kto chce.
Bożena P
03-04-2010, 12:55
może żeby było sprawiedliwie i w miarę równo z czasem to umówmy się że np jeden czy dwa pazurki robimy na kimś, a resztę pazurków na sobie ;) i wtedy np określony czas najpierw robimy na sobie a później na kimś. Wydaje mi się że wtedy unikniemy małego zamieszania z tym kto komu, czy sobie robi pazurki.
szpila59
03-04-2010, 14:22
może żeby było sprawiedliwie i w miarę równo z czasem to umówmy się że np jeden czy dwa pazurki robimy na kimś, a resztę pazurków na sobie ;) i wtedy np określony czas najpierw robimy na sobie a później na kimś. Wydaje mi się że wtedy unikniemy małego zamieszania z tym kto komu, czy sobie robi pazurki.
mi się wydaje, że właśnie tak, jak powiedziała Bożenka, będzie najlepiej :)
---------- Dodano o godzinie 14:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:20 ----------
tylko kto by ze mną w parze chciałby być.... :lol:
ja Cie szpila moge wypróbować:D
Ale wszystko będzie zależało od tego czy pojade:)
Dziwczyny ....mam pytanko a mozna sie dopisac jeszcze na te warsztaciki?
nie chce sie wymądrzac ale wydaje mi sie że chyba można BO----> pazurek na NK jeszcze w sledziu ogłasza że są i zeby sie kontaktowac...
PAZURKOMANIA
04-04-2010, 00:17
żelik jak najbardziej mozna...:D
DZIEWCZYNY...przypominam iz termin płatnosci do 5...
Jezeli chodzi o warsztaty..jak pisałam kto chce wziasc udzial w konkursie przyjezdza z dowolna łapka zrobioną...
A jezeli chodzi o pazurki,tez jak pisałam kazdy bedzie robił jak chce...albo na sobie ,albo na kims...uzgodnimy co kto na miejscu... jezeli chcecie prosze dopbierzcie sie w pary miedzy soba...:)
---------- Dodano o godzinie 00:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:12 ----------
I tak kozystajac z okazji:
ZYCZE wszystkim forumowiczom zdrowych, wesołych przede wszystkim spokojnych świąt wielkanocnych oraz mokrego śmingusa dyngusa:)
mnie napewno nie bedzie. a już mnie Ewelinko namówiłaś. nawet kase pożyczyłam, żeby przyjechać. niestety mam impreze rodzinną. DUPA.:(( mam nadzieje, że i tak jeszcze się nie długo zobaczymy! aj lof ju:D
szpila59
04-04-2010, 15:38
No, dizewczyny ja razem z Pazurkiem poganiam - PŁACIMY< PŁACIMY, juz mało czasu zostało :skacze::skacze::skacze::skacze:
Dziewczyny Wy tak nie rezygnujcie bo w końcu bardzo mało nas zostanie:(
ehhh czasem niestety są rzeczy nie zależne od nas... szkoooooda:(
Ja bede napewno choc najmniej z was wszystkich umiem... hihi ale bede sie starac uczyc:D ja glupia napisalam z przyzwyczajenia ze bede jechac z krakowa ale mieszkam teraz niedaleko suchej beskidzkiej i z tamtad pojade moze ktos jedzie z tych okolic;) ja zaznaczam ze przyjade bez pazurkow i moge robic w parze lub na sobie zobaczymy jak wyjdzie;) buuziaczki:** i wesolego jajca hihi:skacze::skacze:
szpila59
04-04-2010, 19:02
a ja sie teraz pytam czy ktos wogule bedzie robił tepazurk ian jednej łapce, bo jesczze sie okaże że ja jako jedyna zrobie :lol:
Bożena P
04-04-2010, 20:21
a ja sie teraz pytam czy ktos wogule bedzie robił tepazurk ian jednej łapce, bo jesczze sie okaże że ja jako jedyna zrobie :lol:
szpilciu ja robię na jednej łapce. ale robię na swojej prawej czyli na tej co nie bardzo umiem (jestem praworęczna). Mam zamiar zrobić każdy pazurek innego kształtu ale utrzymany w jednej tematyce zdobień ;) czy pójdą one do konkursu czy nie to się okaże po tym jak wyjdą, będę się starała zrobić je najlepiej jak potrafię. W domu robię dlatego na tej ręce, by na warsztatach móc szybciej sprawniej pracować (będę chciała też na sobie zrobić chociaż jeden pazurek) więc dlatego zostawiam wolną lewą rękę bo wiem że paznokciom w lewej ręce nie muszę poświęcać aż tyle czasu co tym w prawej.
szpila59
04-04-2010, 20:35
szpilciu ja robię na jednej łapce. ale robię na swojej prawej czyli na tej co nie bardzo umiem (jestem praworęczna). Mam zamiar zrobić każdy pazurek innego kształtu ale utrzymany w jednej tematyce zdobień ;) czy pójdą one do konkursu czy nie to się okaże po tym jak wyjdą, będę się starała zrobić je najlepiej jak potrafię. W domu robię dlatego na tej ręce, by na warsztatach móc szybciej sprawniej pracować (będę chciała też na sobie zrobić chociaż jeden pazurek) więc dlatego zostawiam wolną lewą rękę bo wiem że paznokciom w lewej ręce nie muszę poświęcać aż tyle czasu co tym w prawej.
no ja tez własnie myslałam, zeby zrobic sobie na prawej bo na lewej w razuie czego bede robiła sobie samej :D a nie wiem czy ja bym dała rade z kazdym innym kształtem, ale nie wiwem ,moze najwy7zej 2 kształty sprubuje ;P
oki pazurkomania to ja dam jeszcze znać ...
Jak łapska nie będę mi się za bardzo trzęsły to ja też zrobię:) a miewam lepsze i gorsze dni dlatego wszystko uzależnione jest od tego.
PAZURKOMANIA
05-04-2010, 09:02
co z dziewczynami ktore nie wpłaciły?? bo nie wiem na czym stoje...jak pisałam jezeli ktos nie ma teraz całosci prosze 20 zł zaliczki a reszte 10 bo wiekszosc z tego co wiem tak ma wypłaty..:P chodzi o to abym na podstawie wpłat mogła wiedziec ile osób bedzie..:)
Bożena P
05-04-2010, 09:16
Pazurkomania ja robiłam przelew na poczcie (70zł) w czwartek (1.04) więc myślę że jutro powinien dojść. :) bo przelewy na poczcie idą góra 3 dni robocze, no a że są święta to pewnie jutro albo najpóźniej w środę dojdzie :)
PAZURKOMANIA
05-04-2010, 14:16
wiem :) ale jest jeszcze sporo dziewczyn z ktorymi nie wiem za bardzo co i jak...bo nic nie pisza:( wiec bardzo prosze o kontakt... jak pisałam czekam chociaz na zaliczki a reszta po 10..:D
Pazurku ja wplacilam w piatek wiec pewnie jutro dotra.....bo wisza swiatecznie gdzies na kabelkach :D
Agnieszka Praska
05-04-2010, 16:48
pazurku ja na 100% bede, jutro puszcze przelew:D
PAZURKOMANIA
06-04-2010, 14:18
Bozenko pieniazki doszły...dziekuje:D
szpila59
06-04-2010, 14:46
narazie chyba tylko 5 osóbek wpłaciło :(
PAZURKOMANIA
06-04-2010, 15:16
tak narazie tylko 5:(...
Ej no co Wy dziewczyny.. :( potwierdźcie chociaż czy na pewno będziecie bo przecież dla Pazurka to jest problem...
szpila59
06-04-2010, 15:30
pazurku moze napisz kolejno do dziewczynek na priva, tak tylko chociaż przypomnieć o wpłącie pieniązków... :/:
Agnieszka Praska
06-04-2010, 17:16
pazurku ja na 100% bede, jutro puszcze przelew:D
i z moich 100% zrobilo sie 50% bo Olzunia ma noge w gipsie:( bede wieczorem wiedziec co i jak to napisze
Aga jedź pociągiem bo akurat pasują z Cz-wy...
Pazurku niedawno przelałam pieniążki, przepraszam, że dopiero teraz,ale u mnie to nigdy niec nie wiadomo na 100% ;) ale jest 70 zł, więc z certyfikatem poproszę :D A kaska już powinna być, bo też mam pko ;)
a mnie niestety nie będzie ;( nawet nie wiecie jak mi przykro, bo tak chciałam jechać :(
Pazurkomania a moglabyc podac liste ile osób napewno bedzie ? ja dam ci znac w czwartek i jak wszystko pozałatwiam to w czwartek wpłace pieniazki mam nadzieje ze sprzedam dzieciaki babci .
PAZURKOMANIA
07-04-2010, 09:01
Powyzej w głownym poscie jest lista osob ,tam sa zaznaczone osoby ktore wpłaciły...liste raz-dwa razy dziennie aktualizuje, czyli na dzien dzisiejszy jest ich 6...:)
dziewczyny sprężać pupcie i wpłacać pieniążki i wyjazd na warsztaty :P :D
rozumiem ze lista juz zamknięta?:P
szpila59
07-04-2010, 13:34
rozumiem ze lista juz zamknięta?:P
oho :D Też chcesz jechać?? :D pisz szybciutko do Pazurka, dużo osob jeszcze nie wpłaciło kaski a kilka zrezygnowało może sie zgodzi :D
Szpilko jakby to było takie proste...:) pewnie nawet nie ma takiego pociągu, który dojedzie na rano a potem wieczorem pewnie tez byłby za wcześnie...ja sobie tylko tak głośno myśle, bo nie bardzo bym miała z kim jechać
szpila59
07-04-2010, 13:50
Szpilko jakby to było takie proste...:) pewnie nawet nie ma takiego pociągu, który dojedzie na rano a potem wieczorem pewnie tez byłby za wcześnie...ja sobie tylko tak głośno myśle, bo nie bardzo bym miała z kim jechać
jedziesz z Lublina??
tak a ktos jedzie jeszcze z Lbn??
szpila59
07-04-2010, 13:55
tak a ktos jedzie jeszcze z Lbn??
przeleć cały temat pisz do każdego na priva czy nei ma po drodze lublina :D
Lublin to raczej nie po drodze Szpilko:):(
szpila59
07-04-2010, 14:07
Lublin to raczej nie po drodze Szpilko:):(
a iel mniej więcej masz godzin jazdy z Lublina do Mysłowic? :D
PAZURKOMANIA
07-04-2010, 18:57
lista wpisow na warsztaty wciaz otwarta..poniewaz widze ze duzo dziewczyn rezygnuje...z przyczyn losowych...wiec jezeli któras chetna zapraszam:D
Ztego co sie orientuje nie ma dziewczyn z okolic lublina...:( ale i tak zachęcam....:P
Agnieszka Praska
08-04-2010, 08:40
nasz obecnosc z 50% urosla do 99%:D
szpila59
08-04-2010, 14:49
nasz obecnosc z 50% urosla do 99%:D
ooo no prosze jak fjanieee:skacze::skacze::skacze:
A co jest z tym 1% ?? :P
PAzurku ja 100% rezygnacja zajęcia mi w szkole przenieśli , życze Wam skarby udanej zabawy:*
Dziewczyny ja biorę lampę uv i frezarkę, niestety lampka oświetleniowa nie wejdzie mi do torby więc chciałabym przyłączyć się do osoby która ją weźmie. Nie mówię żeby robić w parach tylko żeby siąść koło siebie:)
szpila59
08-04-2010, 15:38
ja też mogę wziaść lampkę, ale ostrzegam jest nieźle zasyfniona przez moje koleżanki od środka od żelu :P
ja tam lampke do torebki pakuje :D
Szpilcia moja niestety to torby podróżnej się nie zmieści;) ale myślę że znajdzie się osoba która zabierze.
Agnieszka Praska
08-04-2010, 15:40
a ja chcialam zapytac po co nam frezarki?? przyjedziemy ze sciagnieta mas
acha bedziemy pracowac na akrylu czy zabierac ze soba kieliszek do liquidu??
szpila59
08-04-2010, 15:41
a ja chcialam zapytac po co nam frezarki?? przyjedziemy ze sciagnieta mas
acha bedziemy pracowac na akrylu czy zabierac ze soba kieliszek do liquidu??
o kieliszkach pazurek nic nie móił, ale nie wiem.... tzreba poczekać aż bedzie na forum :D
Aga mamy robić "kręciołki" więc myślę że m.in. przy tym nam się frezarka przyda:)
szpila59
08-04-2010, 15:49
Aga mamy robić "kręciołki" więc myślę że m.in. przy tym nam się frezarka przyda:)
ooo właśnie :skacze: ale ja i tak sie na kręciołk nie pisze ,bo te kręciołki moje to by wyglądaly juz bardziej jak zawinięta wyschnięta kupa :P
---------- Dodano o godzinie 15:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:42 ----------
a przy opracowywaniu pazurka frezarka chyba by sieteż przydała? :) albo do robienia żłobień.. i do tych diurek żeby koraliki powstawiać :D
PAZURKOMANIA
08-04-2010, 15:56
jak pisalam frezarki bierzemy..:) przynajmniej co druga dziewczyna zeby miała...:D
jezeli chodzi o kieliszki do liguidu spokojnie ja mam...wiec nie musicie brac..:) jedynie pedzelki do akrylu, zelu , lampki uv,oswietleniowe i frezarki...:)
Ooo dobrze że mi przypomniałaś, muszę przelew za pędzelki zrobić:D chyba tylko zaciskarki nie kupię bo już finansowo nie wyrabiam:/:
Pazurku a możesz powiedzieć o której mniej więcej skończymy? Dojazd muszę sprawdzić.
szpila59
08-04-2010, 16:05
ja nie będę mieć lampki i frezarki...
a i od razu przepraszam za moje rozczapirzone pedzelki :D żeby sie ktos nie przestraszył :>
Bożena P
08-04-2010, 16:35
ja mogę wziąć lampę uv (nawet żarówy mam nowe :D), frezarki nie posiadam (tzn mam coś a'la frezarka takie na baterie z rossmana :skacze: w sumie to nawet fajnie się tym dziury wierci w paznokciu, może wezmę :P) a lampki oświetleniowej raczej nie upchnę :( musiałabym wtedy brać i kufer i torbę:/ a jadę pociągiem :( ale jak co to ja mogę nawet przy świeczce robić pazurki heh bywało ze i w gorszych warunkach się pracowało :P
Bożena to ja się z Tobą frezarką podzielę:P
ja moge zabrac frezarke...i co tam jeszcze bedzie trzeba...lampe oswietleniowa mam na stale w stoliku:( wiec bede bez....
Dobra jednak sposobem zmieszczę lampkę oświetleniową i frezarkę, także Bożenko możemy połączyć siły:)
korcia225
08-04-2010, 17:35
JA JUŻ PIENIĄŻKI WPŁACIŁAM :D jutro powinny być na koncie twoim PAZURKU
ja biorę lampki jedna uv druga na biurko frezarki nie mam niestety :(
ja będę miała pazurki na prawej rączce więc szpilka nie będziesz sama hihi i moge robic pazurki na swojej ręce nawet jak dla mnie to lepiej bo mi do głowy wejdzie hehe:P
Bożena P
08-04-2010, 19:14
Ladyss to super :D :jupi: to ja ci mogę użyczać moją lampę uv :D
Ja wezme lampe i frezarke ktora nie pracowalam jeszcze... nie mam tylko zaciskarki i mam beznadziejne pedzle do akrylu :( zle zamowilam na allepaznokcie takie dlugie strasznie buu:( ja sie boje jechac powiem wam szczerze...;( ale mam nadzieje ze sie czegos w koncu naucze... najwyzszy czas:yess::yess: Pazurku do ktorej mniej wiecej zedjda te szkolenia? musze spr pociag i bus bo pozniej bede szla 5kilosow z buta;/
szpila59
08-04-2010, 20:56
no ja też zastanawiam sieo której mniej wiecej skończymy :P
ja 3 rzeczy na miejscu odbiore :lol: Bo zaciskarke od Paulistki, kopytko i pędzelek do kwiatuszków akrylowych od Nnissi :*:*:* I dizękuje im bardzo :D
ja zabieram frezarkę :) czyli zele i akryle udostępniasz Pazurku tak? zaciskarke tez wezme na wszelki wypadek :) a farbki tez udostępniasz? czy swoje wziąć?
"zabieramy:
-lampki uv oraz biurkowe
-pedzelki do zelu, akrylu oraz farbek
-frezarki
-kopytka,zaginarki
-no i co najważniejsze chęci oraz superasne humory"
Paulistka
09-04-2010, 00:26
Szpiluś....zdardziłaś naszą tajemniceeeeeee:wstydek:
Ja biorę 2x lampa uv bo Pazurowi mojemu obiecałam i 2x lampa biurkowa...no i oczywiście frezere też ;p
W ogóle laski!!! Dziś pierwszy raz robiłam tym żelem z Sharto całe pazury i powiem Wam że... no za******y jest noooo:skacze: jak on sie nakładaaaaaaaaa i jaka krzywa Cy :love::love::love:
ha! już się doczekać nie moge!!!!!!!!!:D
ja tez sie juz doczekac nie moge:D:d.... Pazurku czy moj przelew doszedl??bo na liscie nie ma ze wplacilam:(
PAZURKOMANIA
09-04-2010, 08:59
A WIEC..:D warsztaty min do 18...nawet moga byc do 20..., laski jak wam sie nie spieszy to po nich mozemy isc sie gdzies wyimprezowac:P hehe...
jezeli chodzi o farbki to ja mam ok 15 kolorow...(od DR) ale jak ktos ma moze wziasc ze soba...:)
Paulik a mowiłam ze sa superowe...:skacze: ja uzywam tego pink i:kooffa: go ,pozatym juz wymieniam swoje wszstkie zele i akryle na te :) wiec jak ktos bedzie chciał mam do odsprzedania akryle z allepaznokci i liquid...ok 25 kolorow... wszystkie mało uzywane,a niektore wcale:)
---------- Dodano o godzinie 08:59 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:56 ----------
nisia,korcia nie mam jeszcze..:( z tym ze korcia robiła wczoraj wieczorem wiec pewnie sie zaksieguje ok południa... a ty nisia kiedy puszczałas??...ostatni od ciebie mam za cyrkonie z 24.03..
Pazurku a cennik??bo ja bym byla chetna na liquid i jakies kolroki moze:D.... pisz szybko zebym wiedziala ile kasy brac ze soba..a jeszcze musze poszukac cennika tych zeli bo moze na probe sie skusze na jakis...:d
Pazurku ja robilam w piatek przed swietami....:(:(:( kurde chyba musze wojne w banku robic:/....ostatnio tez "wisial" gdzies w systemie do Samaron:/:/... Mycha jak do 11 nie dojdzie to mi skrobnij ok?? bo bede wychodzic do sklepu to od razu do banku wejde:/
to ja też farbki zabiore :) lampki na biurko nie,bo jest ogromna tzn. stoi na podłodze i idzie do góry, więc nie dam rady,a moja uv to już na wyczerpaniu więc też chyba nie....
ja wezme swoja uv i farbki i wsio co dam rade uniesc:D:D:D
PAZURKOMANIA
09-04-2010, 09:13
akryle kolorowe kupowałam po 8 zł.. w sklepie obok mnie... sprzedam nowe po 5, a uzywane (min zuzycie...) po 3,5
akryl wchite lub clear 30 g sprzedam za 15 zł/szt. zuzycie min. chyba tylko dwa razy uzyty a white na moze 3 kwiatki..
liguid za 15 zł 100 ml (obecnie ok 70ml...)
Pazurku na pewno wezme clear akryl...kolorki zerkne jakie masz na miejscu :) reszte tez na miejscu:D
PAZURKOMANIA
09-04-2010, 09:17
ok...nie ma problemu..:) wezme ze soba...:)
Bożena P
09-04-2010, 10:48
Pazurkomania a ok. ile by się szło na dworzec pkp z miejsca naszych warsztatów? Bo nie wiem ile sobie wcześniej musiałabym wyjść by zdążyć na pociąg. (właśnie później adresiku nie zapomnij podać bo jakoś musimy tam trafić wszystkie :D)
ja mam pociągi tak: 18:21 i 19:21 później mam dopiero 22:12 :(
Paulistka
09-04-2010, 11:24
Do pkp (mce) jest ok 15 minutek na nogach wolnym krokiem. Więc tak 20 minut wcześniej byś musiała wyjść.
Pazuruuuuuuu ja chce akryle :D wezmę te które zostaną...
Monia jeśli chodzi o akryl clear to Ewelina raz mi robiła tylko pazurki więc jest prawie całe bo na mnie oszczędzała :skacze:
A co w końcu z tą salą w Stokrotce?
szpila59
09-04-2010, 12:12
ja bym też może wzięła pare kolorowych akryli , ale widze że chyba dla mnie nie zostanie już :lol:
no własnie, prosimy o adres, bo jakoś trzeba dojechać.
Kto będzie wysiadał na pkp i o ktorej? :)
czyli robimy jedną rączkę, tą którą na się gorzej robi i zostawia na warsztaty ta na której się będzie szybciej pracować czyli w praworęcznych lewą i pracujemy same na sobie tak? dobrze zrozumiałam? bo już się pogubiłam trochę...
PAZURKOMANIA
09-04-2010, 12:35
Jezeli chodzi o sale mam małe komplikacje z ta o ktorej mówiłam...(z powodu z byt duzego namyslania ile osób co i jak... Pan wynajoł ja komu innemu...:/:) ale bez obaw mam w zanadrzu inna...własnie negocjuje z panem cene obiadu ba za 2-daniowy obiad zarzyczyl sobie ok 40 zł...+ sala do naszej dyspozycji...chce zeby obnizył koszt bo za duzo ...obdzwonie kilkanascie innych jeszcze zeby było jak najtaniej...bo na obiad przeznaczałam 20 zł... Do poniedziałku wrzuce wam dokładny adresik lokum:)
szpila59
09-04-2010, 12:38
no własnie, prosimy o adres, bo jakoś trzeba dojechać.
Kto będzie wysiadał na pkp i o ktorej? :)
czyli robimy jedną rączkę, tą którą na się gorzej robi i zostawia na warsztaty ta na której się będzie szybciej pracować czyli w praworęcznych lewą i pracujemy same na sobie tak? dobrze zrozumiałam? bo już się pogubiłam trochę...
jeśli jesteś praworęczna to w domu robisz sobie pazurki na prawej rączce :) te na konkurs...
A na warsztatach, beziesz sie uczyć nowych rzeczy i pazurki będziesz robić na sobie na lewej rączce, czyli właśnie tak jak Ci wygodnie skoro jesteś praworęczna :D OCzywiście przecież można robic w parachj albo zrobić sobie nawzajem po 1 lub 2 pazurków, a reszte samej na sobie :D
PAZURKOMANIA
09-04-2010, 12:39
na warsztaty zostawcie sobie wolna roczke ta na ktorej wam łatwiej pracowac...sadze ze bedzie to lewa raczka,bo wiekszosc pewnie praworeczna:)
Pazurkomania a ok. ile by się szło na dworzec pkp z miejsca naszych warsztatów? Bo nie wiem ile sobie wcześniej musiałabym wyjść by zdążyć na pociąg. (właśnie później adresiku nie zapomnij podać bo jakoś musimy tam trafić wszystkie :D)
ja mam pociągi tak: 18:21 i 19:21 później mam dopiero 22:12 :(
Spokojnie ja też muszę wyjść wcześniej na pociąg i chyba na ten sam nawet:D
A na oko będę po 9 i czekam na Nnisiaa :)
PAZURKOMANIA
09-04-2010, 12:47
sala z obiadem znegocjowana...do 30 zł /os:)
RESTAURACJA :
BANKIETOWA
UL.GRUNWALDZKA 22 MYSŁOWICE
DOJAZD Bankietowa - Mysłowice - restauracja / nawidelcu.pl (http://www.nawidelcu.pl/katalog-restauracji/myslowice/restauracja,bankietowa,10,14,356,cities,10,0,0,0,0 )
NIEDALEKO DWORCA PKP..:D OK 3 MIN NA NÓZKACH..:D
CO WY NA TO??
szpila59
09-04-2010, 13:11
mi tam chyba obojętnie bo ja pociagiem nie jade, tylko samochodem :D
zaraz sobie zerkne na pociągi... a Pazurku to jeszcze oprócz tych 70 zł płacimy 30 zł za sale z obiadem?
PAZURKOMANIA
09-04-2010, 13:43
Nie dzoanko...:) to mamy w kosztach... Z tym ze jak pisałam obiad liczyłam ok 20 zł a tu wyjdzie ciut wiecej bo 30...i niewiem co z napojami...bo chyba bedzie trzeba dokupic na miejscu... Bede w domciu to sie tam przejde i dogadam szczegoly bo narazie telefonicznie to załatwiłam,obecnie jestem za wrockiem w lesznie..:)
Najwyżej napoje kupimy sobie na własną rękę, Ty i tak już dużo załatwiłaś:)
Pazurku ale gdzie w końcu odbędą się warsztaciki? Bo się zakręciłam:crazy:
PAZURKOMANIA
09-04-2010, 14:46
Miejsce podane w poscie tematu..:) tj.restauracja bankietowa ul.grunwaldzka 22 mysłowice
Dzoana ja bede pod pkp...bo sie umowilam z Ladyss:D....gdzies ok 9,15 :D
Ladyss ja jak dojade bede dzwonic do Ciebie i sie gdzies znajdziemy bo tam dworzec malusi :D
Pazurku ok to jak juz bedziesz wiedziala co i jak to daj znac:D...a miejsce baaardzo mi sie podoba:P
Bożena P
09-04-2010, 15:38
ja też na dworcu będę ok. 9 (planowo o 9:02 pociąg ma być w Mysłowicach) jak zobaczycie taką z różowym kuferkiem to znaczy ze to ja :D
ja bede miec granatoowa torbe:D
Bożena a skąd Ty jedziesz dokładnie?
Bożena P
09-04-2010, 16:10
Ladyss ja jadę z Bielska. w Katowicach mam przesiadkę i z Katowic jadę pociągiem do Mysłowic :)
To my się już w Katowicach spotkamy:)
Bożena P
09-04-2010, 16:29
to super :D Ladyss posłałam pw :)
no to super :) a co do jednej rączki żeby były naturalki, mam nadzieję,że nikt się nie obrazi, ale właśnie zdjęłam pazurki i są takie biedne, że muszę je chociaż warstwą żelu przykryć, żeby były wzmocnione a na warsztacikach to jak będe matowić to prawie jak naturalka :skacze: :kwiatek: bo jeśli nie pokryję to wsio boli troszeczke :(
szpila59
09-04-2010, 17:30
no to super :) a co do jednej rączki żeby były naturalki, mam nadzieję,że nikt się nie obrazi, ale właśnie zdjęłam pazurki i są takie biedne, że muszę je chociaż warstwą żelu przykryć, żeby były wzmocnione a na warsztacikach to jak będe matowić to prawie jak naturalka :skacze: :kwiatek: bo jeśli nie pokryję to wsio boli troszeczke :(
ojjj.. znam ten ból, sama tak mam :D Dlatego jakieś 3 tyg. temu zdjełam pazurki :P Przechodziłam bez nich katusze no ale myśle, że jako tako będę na warsztatach wyglądały i że dotrwam do warsztatów bez robienia na nich jakichkolwiek pazurów :D
tzn ja nie chcę pazurów robić, tylko cieniutką warstwę położyć żeby nic im sięnie stało :P ale jeszcze zobacze,może uda się nic nie zrobić chociaż wątpię :P
Dziewczyny poznamy sie jak kazda bedzie naladowana i z uferkami i z duzym usmiechem na twarzy:D hehe ja jeszcze musze luknac na pociagi... i na busy ajc:( Pazurkomania jesli by cosik zostalo to ja bym byla chetna na kolorowe akryle bo narazie mam malutko:( ale zobaczymy na miejscu;) Mi sie wlasnie odzywily teraz pazurki po moich kombinacjach... strasznie mi sie rozdwajaly i lamaly ale teraz sa juz takie jak byly hihi juz sie balam ze z takimi brzydalami pojade na warsztaty :wow: szkoda ze beata nie da rady pojechac samochodzikiem szybko by bylo fiu... jakos to bedzie;) Pazurku napoje to juz mysle ze kazda moze kupic indywidualnie i tak juz duuuuzo zalatwilas :skacze::skacze:
ja tez mysle ze napoje kazda wezmie :)
Bożena P
09-04-2010, 20:39
zawsze możemy ćwiczyć na niezmatowionych pazurkach ;) by później móc je szybko, bez piłowania zdjąć. Aczkolwiek ja chyba zostawię :d wszystko zależy od tego jak mi rozpiszą harmonogram na 19-21 kwiecień czy będzie hala czy basen. Szkoda mi by było tak szybko ściągać pazurki :(
szpila59
10-04-2010, 11:21
ja tam zbyt obładowana nie bedę, bo wsyzstko mi sie właściwie do mojej torebki zmieści :lol:
---------- Dodano o godzinie 11:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:20 ----------
ja tez mysle ze napoje kazda wezmie :)
i tak bedzie najlepiej bo każda weźmie to co lubi i ile :D
tez mysle ze napoje mozemy sobie same zabrac czy tam kupic....bo nie wiem jakie wymogi ma restauracja:)
ja jeśli będę jechać pociągiem planowy przyjazd mam o 9.04 w Mysłowicach, kto będzie? :skacze:
Pazurku jeszcze dokładnie nie wiem czy zdążę rano przyjechać, bo to zalezy o której mój z pracy wróci, czy byłby jakiś problem gdybym przyjechala później? (poza tym,że stracilambym kilka cennych chwil warsztatów;))
Dzoana jak cos to my tam bedziemy w tej godzince mniej wiecej....
a co do spoznienia to na pewno nie bedzie problem.......ale miejmy nadzieje ze nic nie stracisz:)
tez mam taką nadzeje, ale u mnie nigdy niic nie wiadomo do ostatniej chwili, więc uprzedzam,że taka sytuacja może zaistnieć,ale mam nadzieje,że nie :)
PAZURKOMANIA
10-04-2010, 16:23
Dzoanko..spokojnie,nic sie nie stanie jezeli sie spoznisz..:)
no to dobrze :) choć mam nadzieję,że nie zajdzie taka potrzeba :D
Bożena P
10-04-2010, 19:02
wiecie co... już nie mogę się doczekać :skacze:
tylko muszę sobie jeszcze pędzelki do farbek kupić, mam nadzieję że będą te co chcę, w moim kochanym plastyku :D
Ksenia BG
11-04-2010, 08:05
Witam. Nie wiem Pazurku czy dostałaś smsa ode mnie, ale na 100% idę na warsztaty.
PAZURKOMANIA
11-04-2010, 09:49
tak dostałam.:D super!! to moze teraz valia sie skusi??:P
Pazurku......oby lista sie zapelnila szybciutko:D:D:D.....
ja juz sie doczekac nie moge :D
PAZURKOMANIA
11-04-2010, 15:43
Na liscie mam osoby: dzikakura,nicola,olzunia oraz dudejla... czy wy dziewczyny bedziecie?? prosze o kontakt..:D
Nicola pisala ze jej nie bedzie...Olzunia ma jechac z Agulusia jak dobrze kojarze....Dzika n ie wiem zapytam jej na gadulcu....a Dudejla nie mam pojecia co i jak
PAZURKOMANIA
11-04-2010, 16:34
aga miala mi pisac co z olzunia..ale nic sie nie odzywa...:(
Pisała ze ma rozmawiac z Olzunia i wtedy da znac czy bedzie a skoro Agulusia bedzie to chyba jednak razem beda jechac....napisz do agulusi....
PAZURKOMANIA
12-04-2010, 07:11
Tak miały byc razem...ale olzunia skreciła noge:( i nie wiem czy juz jest dobrze z nią...i da rade byc..:)
Agnieszka Praska
12-04-2010, 07:52
dzewczynki widzimy sie w sobote:D
bede z Olzunia:skacze:
Paulistka
12-04-2010, 09:30
Ojoj też się już nie mogę doczekać!!!!
I chyba sobie kupie żelik bo mi się skończył :P
Pazurku pisałam z Dudejla i jej nie będzie....
Paula ale szalejesz:P:P
szpila59
12-04-2010, 14:18
Ojoj też się już nie mogę doczekać!!!!
I chyba sobie kupie żelik bo mi się skończył :P
hehe mi z kilkunastu żeli pozostały tylko 3 - białe :D:D:D:D
a kasiory braaak ;(
Agnieszka Praska
12-04-2010, 14:53
pazurku przelew za mnie i olzunie puszczony zaraz powinien byc na twoim koncie bo puszczalam w pko:D
szpila59
12-04-2010, 14:59
pazurku zostałoby dla mnie moze pare kolorowych akrylków? ;(
Paulistka
12-04-2010, 15:47
pazurku zostałoby dla mnie moze pare kolorowych akrylków? ;(
Szpiluniu moja droga! Akrylkami się podzielimyyyy:skacze:
o 17.15 mam egzamin do pracy 3majcie kciuki Laski moje!!!!!!
szpila59
12-04-2010, 15:55
[quote=Paulistka;134765]Szpiluniu moja droga! Akrylkami się podzielimyyyy:skacze:
o 17.15 mam egzamin do pracy 3majcie kciuk
Trzymamy, trzymamy mocno!:skacze:
Chocolata
12-04-2010, 16:21
A więc tak...
Zawody taneczne sobotnie mojej córki odwolane!!!!STOP
Jutro wpłacę pieniążki.STOP
Jeśli nic sie nie zmieniło, przywbywam z korcią i szpilencją. STOP
Teraz musze gwalcić Potfora żeby sie nie dąsał że mnie co tydzien nie ma ( bo widujemy sie tylko w weekendy) STOP
Zaje^^^^^^sie cieszę!!!!! STOOPPPPP!!!!!!
korcia225
12-04-2010, 16:32
eee no to super jak będziesz huuuuraaaaa
Agnieszka Praska
12-04-2010, 17:26
A więc tak...
Teraz musze gwalcić Potfora żeby sie nie dąsał że mnie co tydzien nie ma ( bo widujemy sie tylko w weekendy) STOP
superrrrr:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:: skacze:
hehe to ekipa się powiększa :skacze: już się nie mogę doczekać :D Może jak już Agalusia będzie to jakiś pedicure frezarkowy? hihihi :D kurcze ale sięcieszę,że Was poznam :*
szpila59
12-04-2010, 18:04
A więc tak...
SUPEEEEEEEEEEER!!:skacze::skacze::skacze::skacze:: skacze:
Coraz bardziej się nie moge doczekac tych warsztatów :lol:
Szpila nic sie nie martw n a pewno kazdej sie jakis akrylek dostanie:D:D
Paula kciuki trzymalam mow jak poszlo jak wrocisz:D
CHOCO rewelacja STOP cieszymy się razem z Tobą STOP....do zobaczenia w sobote STOP :D:D
Bożena P
12-04-2010, 18:28
i ja też się cieszę że będziecie :skacze::skacze:
coraz bliżej warsztaty... coraz bliżej warsztaty... ;D już nie mogę się doczekać.
wrrrr mojego wzielo na negocjacje...... bo ma z maluchami zostac..... juz ja mu wynegocjuje warunki:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::sk acze::skacze::skacze:
Hej dziewczyny:( wiem ze sie zdenerwujecie ale... niestety musze was wkurzyc przepraszam Pazurku;( Nie mam z kim malej zostawic:( jak na zlosc wszystko bylo zajebiscie a tu prosze;(;( u mojego jazdy w robocie bo jeden poszedl siedziec pobil swoja zone a drugiego zwolnili bo zucal nozem w seniorke i nie ma rzeznikow teraz:( moja mama tez w robocie i nie mam jak...:( przepraszam bardzo wiem jaka chamska jestem;( ale nie mam wyjscia:( sama zdolowana jestem chcialam jechac nauczyc sie poznac was:( yyyyyy ;(;(;( Przepraszam bardzo:(
Wercia a ile ma córcia?? mozewemiesz ja ze soba??:D Woszczurka cora juz warsztaty ma zaliczone:P:P
PAZURKOMANIA
12-04-2010, 21:03
CHOCO..SUPER ZE BEDZIESZ:skacze:
WERCIA ZARAZ CI SIE OBERWIE...WEZ MAŁA..MAJA MAMA Z NIA I MOIMI POSIEDZI:D
PAULA TRZYMAM KCIUKI...:D
SZPILCIA NAPEWNO SIE ZAŁAPIESZ NA AKRYLE..:)
Taa tyle ze moja Pazurku to juz gorzej niz twoje lobuzy:) moze nastepnym razem wyjdzie:( ;( milej zabawy:( Nnisiaa moja ma roczek ale nie chodzi jeszcze..
Paulistka
12-04-2010, 21:47
PAULA TRZYMAM KCIUKI...:D
(rzecz dzieje się w Warszawskim PROFESJONALNYM salonie)
Laski! A się uśmiałam na tym egzaminie. Więc tak...wchodze, wita mnie szefowa no to ja minka taka ^_^ no i mnie tam wypytuje jakie mam doświadczenie itp...Nastepnie mnie zaprasza na stanowisko, żebym jej pokazała jak tworzę pazurasy. No więc Paulistka sobie zaczęła tworzyć. Wytworzyła pieknego frenczosa no i szefowa sobie ogląda i mówi to: A to, to co to za górka? A ja to,że krzywa C. A ona: No ale jak to wygląda, prosze mi to społować,przeciez nie będe chodzić z taka górą i doliną. No to ja z minką :o spiłowałam jej grzecznie taka piękną krzywą Cy. Po chwili ona znów: A ten french to dlaczego tak nisko? a ja : Ponieważ po wydłuzeniu łożyska paznokcia tak właśnie powinno sie french nakladać. Po czym (ona) wzięła lakier i namalowała mi PROSTEGO frencha w połowie płytki i mówi "a ja bym sobie tak życzyła" I w tym momencie myślałam,że się posikam ze śmiechu ale byłam poważna!
No i tak wyglądał mój egzamin na TIPSIARE!;( Sama nie wiem co o tym myśleć...
Cały czas się z tego śmieje:skacze::skacze::skacze: ale tu chyba płakac trzeba...:P
Sorki za Offtop :kwiatek:
Wercia szkoda:( ale nastepnym razem miejmy nadzieje ze juz sie uda;)
Paula:o:o:o:oale wiesz co Ci powiem ze tu u nas jest podobnie....w jednym salonie sytuacja identyczna.....covera nie uzywaja nablyszczaja zwyklym lakierem bezbarwnym krzywa C to tylko w ksiazkach istnieje..... a jak im pokazesz na rozmowie co i jkak sie powinno to pozniej mowia ze sie zawiedli na Tobie:skacze::skacze:bo co maja mowic ze za dobra jestes na ich salon:skacze::skacze::skacze:
a tutaj hmmmm bedziesz sie marnowac a z drugiej strony jak warunki dobre to mozna sie troche pomeczyc do czasu znalezienia profeSJONLNEGO salonu:P....
ja tez sorki za offa:D
warsztaciki juz coraz blizej :P
PAZURKOMANIA
13-04-2010, 07:55
Tak ..tylko Paula własnie ma pracowac w "PROFESJONALNYM" salonie OPI...hmmm tylko skoro robia płaskie prościuchy to gdzie ten profesjonalizm...tym bardziej ze ceny pazurów tam powalaja z nóg..:/:
Paula to juz teraz wiesz czemu tam w 60 min,pazury robia...hehe:P
---------- Dodano o godzinie 07:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 07:51 ----------
Taa tyle ze moja Pazurku to juz gorzej niz twoje lobuzy:) moze nastepnym razem wyjdzie:( ;( milej zabawy:( Nnisiaa moja ma roczek ale nie chodzi jeszcze..
WERA..ale zes dała d...:/: napisz ze nie chcesz przyjechac,a nie mała sie zasłaniasz:P wiesz ze twoje dziecko to prawdziwy Anioł...:D i z nia nawet chłop pilnujac by se poradził...:) moja mama w gotowosci bo gadałam z nia...:) wiec opiekunke masz...wsiadaj w pociag i prezyjezdzaj:P
I nie ma wymówek!!!! bo inaczej:aty:
alez mamy tu uczynne dziewczyny :D No już coraz bliżej :skacze:
ja sie chciałam spytać o adres bo n ie wiem czy coś sie zminiło czy nie :blink: nie wiem jeszcze czy pojadę na 100% ale w razie W chciałam se mapkę wyprodukowac
aha... i czy mam wpłacić kase w czwartek jak coś czy podać na miejscu??
woszczur ale się cieszę:skacze: musisz być!:skacze:
szpila59
13-04-2010, 15:23
OOOOOOOOOO, Iza musisz jechać :D:D:D:D
PAZURKOMANIA
13-04-2010, 16:27
Izus mozesz dac w sobote..ale do czwartku do 12:00 musisz dac znac czy bedziesz..bo w czwartek musze podac ilosc obiadow...::)
Pazurku i jak bo nie wiem czy cos ominelam czy jak...napoje bierzemy sobie same??czy tam trzeba bedzie zakupic czy jak to bedzie wygladac????
szpila59
13-04-2010, 18:44
Pazurku i jak bo nie wiem czy cos ominelam czy jak...napoje bierzemy sobie same??czy tam trzeba bedzie zakupic czy jak to bedzie wygladac????
mi sie wydaje , że ze sobą po prostu bierzesz :P Ja tam biore ze sobą moją najukochańszą - wodę :D z którą co prawda chyba nigdy sie nie rozstaje :lol:
Raaaany jak ja się nie mogę doczekać...
A nauczycie mnie takiej fajnej panterosy jaką choco pokazała w fotorelacjach?? będę zgrzędziła więc lepiej się zgódźcie:skacze:
ooo Woszczurku będziesz z nami :skacze: coraz większa elita się zbiera :D:D:D:D
szpila59
13-04-2010, 19:14
Tylko co z Izą, kurką i Ksenia, bo coś się wogule nie odzywały..?? Wie ktoś może coś?? :P
PAZURKOMANIA
13-04-2010, 19:36
A WIEC...napoje niestety trzeba zakupic w lokalu..nie mozna miec swoich:(
w zwiazku z tym iz budzet salowo-obiadowy przekroczył kwote ktora planowałam poczatkowo,musicie zakupic je sobie same na miejscu...tak jak pisałam wczesniej liczylam kwote obiadu max. 20 zł wyszlo 30 zł...:/:
Ale mam nadzieje ze menu bedzie odpowiadac waszym gustom...nastepujaco beda roladki z kluseczkami i kapuchą:P typowo śląskie danie:D
---------- Dodano o godzinie 19:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:31 ----------
ksenia bedzie...iza nie wiem bo jest to osoba z poza forum dzwonila do mnie,miala mi podrzucic osobiscie kase ale narazie cisza...a kurka wlasnie nie wiem co i jak....
Chocolata
13-04-2010, 21:15
Pazurku to ja juz nie bedę wysylala kasy tylko zaplace na miejscu ok? Za dwie osoby z tym ze ja 70 a Emi 50 ok?
Do Kurki pisalam 2 razy ale nie odpisala wiec nie wiem co i jak mysle ze jej nie bedzie skoro nic nie pisze a szkoda....
Ladyss Choco bedziesz mogla pomeczyc o ta panterose:D:D:D:D
Chocolata
13-04-2010, 21:17
Ja jestem ciekawa czy zdązymy to co w planie jest zrobić a co dopiero wolna amerykanka na boczku;d ale zobaczymy;)