PDA

Zobacz pełną wersję : Warsztaciki forumkowe-letnie inspiracje :)

Strony : 1 2 [3]

Nnisiaa
13-04-2010, 21:20
Choco jednym okiem bedziemy patrzec na planowke a pod stolem mozna cos dziergac:skacze::skacze:

Agnieszka Praska
14-04-2010, 07:54
te kreciolki co sa w programie to chodzi o mocowanie koralika?? bo z nazwa kreciolka sie jeszcze nie spotkalam:)

PAZURKOMANIA
14-04-2010, 08:06
tak kreciolki to mocowanie koralika..:) mam nadzieje ze uda nam sie wyrobic z calym planem...,a wy najwyzej zboczycie na chwile z tematu i podziergacie panterose..:P chyba ze choco jestes chetna na dzierganie publiczne??:D buc moze ktos jeszcze chetnie popatrzy...:) wiem ze na 100% dojedziesz wiec mozesz dac z emi w sobote..:)

Agnieszka Praska
14-04-2010, 08:14
Pazurku Ola prosila mnie zebym sie upewnila wiec sie upewniam:D
bedziesz miala prdzle do akrylu na sprzedaz?

Olzunia
14-04-2010, 09:46
witam, dziewczyny
mam dwa wolne miejsca w samochodzie na warsztaty u Pazurka, bede jechac z Agulusia z Czestochowy, chetne dziewczyny mozemy zabrac po drodze, pozdrawiam...

---------- Dodano o godzinie 09:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:42 ----------

Pazurku Ola prosila mnie zebym sie upewnila wiec sie upewniam:D
bedziesz miala prdzle do akrylu na sprzedaz?

tak, tak Pazurku jesta taka mozliwosc?? bo nie wiem czy kupowac a nie znam sie na pedzlach i zeby mi jakiegos kitu nie wcisneli :)

PAZURKOMANIA
14-04-2010, 10:45
oczywiscie pedzelki beda...ale te tradycyjne gdzie prawie wszedzie mozna kupic po ok.15 zł zwykle lub 20 zł. kompaktowe no i oczywiscie z rabatem przewidzianym na warsztaty:)

Gość
14-04-2010, 11:11
pazurku, pisałam do ciebie na priv ale cos nie działą i nie chce sie wysłac ;(

Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu

Olzunia
14-04-2010, 11:21
oczywiscie pedzelki beda...ale te tradycyjne gdzie prawie wszedzie mozna kupic po ok.15 zł zwykle lub 20 zł. kompaktowe no i oczywiscie z rabatem przewidzianym na warsztaty:)

dzieki :)

PAZURKOMANIA
14-04-2010, 11:36
Izus..kuruj sie nam po zabiegu...:d mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:):* pieniazki spokojnie mozesz dac na miejscu,kwota 70 zł bez zmian z tym ze napoje musicie same zakupic w lokalu..:(

Gość
14-04-2010, 11:44
ok, dziękuje, juuż nie truję:)

PAZURKOMANIA
14-04-2010, 11:56
Wzwiazku z tym iz co poniektore przyjezdzaja z daleka...oferuje nocleg..bo jak wiadomo,podróż meczy i nie zawsze spasuje powrotny pociag...:)

Ladyss
14-04-2010, 12:20
Nnisiaa i Bożena tylko nie bijcie... Nie czekajcie na mnie jednak bo zabiorę się woszczurowym autkiem:kwiatek: godzina snu więcej:D

Gość
14-04-2010, 12:35
autem... ?? autem... ??

wypraszam sobie... dżambodżetem :lol:

Nnisiaa
14-04-2010, 12:56
Iza hahahahahaha poległam.....

Ladyss jasne nie ma sprawy to ja sie spotkam na Bozena

Ladyss
14-04-2010, 14:05
Ok może być woszczurowy Dżambodżet przez duże D:lol:

szpila59
14-04-2010, 14:07
Izus..kuruj sie nam po zabiegu...:d mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:):* pieniazki spokojnie mozesz dac na miejscu,kwota 70 zł bez zmian z tym ze napoje musicie same zakupic w lokalu..:(
a nie można jakoś wody w torebce przemycić? :P bedzie nas tam kto pilnował??
:lol:

Gość
14-04-2010, 15:42
tak szpila, będzie obstawa jak w Szeratonie (czyt Sheraton Sopot Hotel, Conference Center & Spa, Sopot (http://www.sheraton.pl/sopot/)) :hahaha:

Ladyss
14-04-2010, 15:50
A jak nie będzie obstawy to nakablujemy na Ciebie:D

Bożena P
14-04-2010, 16:58
Ladyss ok :) nie ma problemu.
Ninisia rozpoznasz mnie m.in po różowym kuferku :D

Nnisiaa
14-04-2010, 17:18
Bozena spoko znajdziemy sie.... ale jak dojedziesz to zejdz schodami w dol ok??:) tam sa tylko jedne schody:P

Paula a Ty o ktorej bedziesz pod Pkp?:D

Bożena P
14-04-2010, 17:34
czyli jak wysiądę z pociągu w Katowicach, to schodzę w dół z tego peronu na którym wysiadłam i w tym 'podziemiu' mam czekać? Bo nie rozumiem za bardzo. Czy może lepiej przy kasach na górze, albo na peronie z którego mamy pociąg do Mysłowic?
Ninisiaa ok. której będziesz? Pociąg którym jadę z Bielska do Katowic, w Katowicach planowo powinien być 8:29 :)

PAZURKOMANIA
14-04-2010, 20:01
hehe..szpilcia beda nad toba stali:P nie no az tak ostro nie bedzie ale w tym lokalu ino jedna sala z bufetem odrazu wiec pan barman bedzie siedzial...hehe moze sie pazurow od nas dziergac nauczy:P
mozecie na wszelki wypadek skamuflowac napoj jakis w torebce,ale nie obiecuje ze uda sie go wyciagnac... z drugiej strony spokojnie nie jest to lokal exclusive:P niestety..ale to tak jest jak cos zorganizuje sie na ostatnia chwile,bo gdzie indziej sie rozmysla:/: wiec prosze sie nie wystraszyc lokal w stylu MEXICO ale z taka pozadna kolekcja "gratów" hehe..tam chyba wszystko jest od pianina po piec:P Po prostu ktos kto go uzadzał mial słoby gust wg. mnie i naszej instruktor i zbyt nadmiernie chciał go upiekszyc przez co go tylko zagracił...poza tym meble zbyt ciemne wystruj tez ciemny...dlatego starajcie sie spakowac ze soba lampki biurkowe:D

dzoana
14-04-2010, 21:57
a kto bierze lampke i uv bo ja nie, ja biore frezarke ;(

PAZURKOMANIA
14-04-2010, 22:37
no własnie dziewczyny prosze dobierzcie sie w pary i podzielcie sie tym co ktora bierze!! bo bez sensu brac wszystkim na raz te cale sprzety ale zeby nie bylo tak iz potem braknie:P

---------- Dodano o godzinie 22:37 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:04 ----------

W poscie tematu macie rozpisany szczegołowo program(dolna czesc)...mam nadzieje iz uda nam sie wyrobic z całością planowo...:)

Bo bym zapomniała spytac...czy wsrod uczestniczek sa osoby majace salon ?? P.Aneta poszukuje dystrybutorow oraz szkoleniowcow firmy SHARTO...byc moze ktoras chciałaby spróbowac:D

Nnisiaa
15-04-2010, 07:02
Bożenko nie nie...ja bede w Mysłowicach czekać!!!!!!!!!!!!!!!! w Katowicach przesiadasz sie normalnie .....a jak dojedzieszz do Mysłowic to zejdz na dół schodami i tam Cie zgarne:)

Pazurku jak tylko nas myszki podgryzac nie beda to nic nie jest w stanie zaklocic warsztatow i dobrej zabawy:P:P:P

ja biore lampke uv i taka oswietleniowa to moge zabrac ale taka zwykla na biurko:( bo ta do pazurkow to mam na stale wkrecona w stolik:( to brac taka zwykla??

Agnieszka Praska
15-04-2010, 07:49
ja juz zglupialam, gdzie sie wkoncu spotykamy w salonie?? i gdzie te warsztaty beda w salonie czy knajpie??

PAZURKOMANIA
15-04-2010, 08:45
Nnisiaa..zadnych myszek nie ma::P az tak zle nie jest...
A gulusia od jakis 3 tyg. mowimy ze w restauracji salon byl na samym poczatku brany pod uwage gdyby bylo max 6-8 osob... a dokładny adresik od jakiegos czasu jest w poscie tematu...:) starałam sie znalezc cos jak najblizej dworca pkp i ogolnie zeby bylo w centrum... wiec dojazd z kazdej strony bardzo dobry... bo czy z autobusu czy z pkp zaledwie 3 min drogi:D

Gość
15-04-2010, 08:48
ja biorę oswietleniówke, uv i frezarkę

=======================================

a pazurku ja sie zamotałam gdzie to ma być... ten adres kótry jedst w 1szym poście jest dobry??

RESTAURACJA- EL TORO (dawna bankietowa)
UL.GRUNWALDZKA 22

czy coś nowego sie wykluło, bo przejrzałam temat kilka dni temu i nic nie zsuwazyłam, albo przoczyłam:(

Ladyss
15-04-2010, 09:14
To ten adres woszczur:)
Nnissia ja biorę frezarkę i lampkę oświetleniową, woszczur bierze wszystko więc się połączymy w pary i podzielimy sprzętem:)

Agnieszka Praska
15-04-2010, 09:23
ja rowniez biore wzystko :D

Pazurku dzieki :*ja dzisiaj zamotana okrutnie jestem

kurde jeszcze do szkoly musze dzwonic czy w niedziele zajecia mamy czy odwolali:/:

dzoana
15-04-2010, 09:54
tak tak możesz wziąć :D A Ty Nissia już się dobrałaś z kimś no nie?
KTo jest wolny i bierze lampke i uv? :D ja wezmę frezarkę, farbki i zobaczę co tam jeszcze :D Jakieś ozdóbki czy coś :P

PAZURKOMANIA
15-04-2010, 11:22
Tak restauracja EL TORO ul.grunwaldzka 22 myslowice:)
na przeciw( w sumie lekkim skosem) urzedu miasta Mysłowice
ona jest na rogu...ma duzy szyld wiec trudno nie zauwazyc..:)

szpila59
15-04-2010, 14:47
ja mam tylko lampkę UV niestety :P
mamy brać jakieś ozdóbki albo cuś?? :D

Bożena P
15-04-2010, 15:03
Również mogę wziąć tylko lampkę UV - z Ladyss będziemy się uzupełniać :D
a ja mam jeszcze pytanie: będziemy pracować żelem i akrylem czy tylko żelem czy kto czym woli?

Paulistka
15-04-2010, 15:25
Moniuś ja będę wtedy kiedy Ty ;p więc napisz mi smska jak będziesz dojeżdżaćZdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu

Ja biorę:
2x lampka oświetleniowa
2x lampa UV
100x dobry humor :skacze:

Bożena P będziemy pracować i żelem i akrylem :)

Ladyss
15-04-2010, 15:29
Bożenko jak Iza nie ma pary to mogą z nią być a Tobie i Nnisiaa oddam mój sprzęt i będziemy wszystkie miały komplet:)

szpila59
15-04-2010, 15:43
a kto ze mna w parze?? :P
nie ma chętnych?? :lol:

Nnisiaa
15-04-2010, 16:05
ja biore Uv i frezarke:) oraz farbki....

pary nie mam :d.... jak nikt mnie nie zechce zrobie na sobie:P....

Paula numer zapisalam bede dzwonic ale tak 9,10 planowo powinnam byc pod PKP :D

Gość
15-04-2010, 17:11
ja nie wiem z kim bede w parze ale w boxie bąkałam choco że sie do niej dokleje to napisała że jak emi pozwoli

czyyyyyyyyy jakoś tak..

w kazdym razie chyba nikt sam nie będzie

a jak tam sie dbiezremy to chyba wsio ryba, boo sprzęt sie ustawi gdzie luka bedzie i tyle... ja tak mysle bynajniej :P

Bożena P
15-04-2010, 17:24
ja biore Uv i frezarke:) oraz farbki....

pary nie mam :d.... jak nikt mnie nie zechce zrobie na sobie:P....

Paula numer zapisalam bede dzwonic ale tak 9,10 planowo powinnam byc pod PKP :D

no to mogę być z Tobą w parze. o ile mnie przygarniesz :D
chyba że Szpilcia chce być ze mną? :D

Emist
15-04-2010, 17:28
ja nie wiem z kim bede w parze ale w boxie bąkałam choco że sie do niej dokleje to napisała że jak emi pozwoli

czyyyyyyyyy jakoś tak..

pozwoli....użyczy jednego palca co najwyżej :P
a serio,to pogadamy jeszcze z korcią i tak jak piszesz Izka,bez różnicy,bylebyśmy blisko siedziały :D

Gość
15-04-2010, 17:31
no chyba że mnie zabijesz za jutrzejszą paczkę ode mnie i będzie jedego palca mniej Emi :lol:

ps... podoba mi sie twoja sygnaturka... pozwól że podkradne pomysl

Nnisiaa
15-04-2010, 17:37
o mamo warsztaty coraz blizej a te sobie paluchy chca ucinac:D:D:D:D

ja tam wsio ryba z kim bede......a moze inaczej kto bedzie chcial byc ze mna:skacze::skacze:

Emist
15-04-2010, 17:59
no chyba że mnie zabijesz za jutrzejszą paczkę ode mnie i będzie jedego palca mniej Emi :lol:

ja żartowałam z tymi krokietami :D
coś wymyśliła,w ogóle jedna i druga (druga wie,o kim mówie,bo dostanie normalnie na goły tyłek i wie za co!) dostaniecie mokrym mopem po podeszwach!:P

ps... podoba mi sie twoja sygnaturka... pozwól że podkradne pomysl
a proszę bardzo :D jakież życiowe,prawda?:D

szpila59
15-04-2010, 18:19
mi tam wszystko jedno z kim w parze bede, byleby się tylko znalazł ktoś kto by chciał być ze mną :D

Ladyss
15-04-2010, 18:59
Dobra ja sobie zaklepuję do sprzętowej pary Bożenkę i już jej Wam nie oddam:D

Paulistka
15-04-2010, 19:21
mi tam wszystko jedno z kim w parze bede, byleby się tylko znalazł ktoś kto by chciał być ze mną :D

Szpiluś ja cem być z Tobą:skacze:

Ha! Pazura mnie wpisała jako WYK. na liste... nie mogę:glupek:

PAZURKOMANIA
15-04-2010, 19:42
Paula mozesz spokojnie byc z szpilcia w parze...bo masz tylko pokaz spiralki i w tym momecie i tak dziewczyny patrzec beda...a potem same cwiczonka:p Tak jeszcze myslałam na publiczny pokaz panterosy w wykonaniu chcoco..bo wiem ze ma w planach pod stołem prezentowac:P

szpila59
15-04-2010, 20:01
Szpiluś ja cem być z Tobą:skacze:

Ha! Pazura mnie wpisała jako WYK. na liste... nie mogę:glupek:
hehe okk!! :* no to mam juz pare hehe :lol:
Dasz nam pokaz spiralki?? Hohoooo, ja chcem mieć dobry widok! :D

Paulistka
15-04-2010, 20:44
Ale ja się wstydzeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:skacze:
Haha nie no żartuje ;p to ja się swoim czasem mogę podzielić z choco :good:

Nnisiaa
15-04-2010, 20:56
no i zostałam sama;(;(;(;(

Pazurku tak!!!!! Choco na publiczny pokaz!!!!!!!!!:x

Paula Ty sie wstydzisz jaaaaaaaaasne:D:D:D

Agnieszka Praska
16-04-2010, 08:06
Nnisiaa damy rade ;)

Nnisiaa
16-04-2010, 08:15
Agulusia wiem wiem:P:P....i juz czuje w kościach co to sie bedzie dzialo:skacze::skacze::skacze:

Gość
16-04-2010, 08:44
ja mysle że jak sie dobrze rozstawimy kupry to możemy sie zebrać w srodek , po jednej stronie może zasiąść Paulina ze spiralą a po drugiej choco z panterą...

aaaaaaaaaaleee i tak wszytsko w praniu wyjdzie :)

PAZURKOMANIA
16-04-2010, 09:14
Damy jakos z wszystkim rade..:d

dzoana
16-04-2010, 09:34
Nnisia to jeszcze jestes wolna? :skacze: bo jeśli tak to ja będę z Tobą w parze :P

Ladyss
16-04-2010, 09:48
Wiecie że jutro o tej porze już się widzimy?:skacze:

korcia225
16-04-2010, 10:09
a mnie to nikt nie chce tak dziękuję wam bardzo ja mam 2 lamry uv lampke biurkową ale wrezarki nie mam pomęcze sie pilnikiem bo nie chce nikomu krzywdy robi no chyba że na sobie bende testowac to mogę hyhy

Nnisiaa
16-04-2010, 10:53
dzoana ano wolna jestem:skacze::skacze::skacze:

Ladys haha no juz bedziemy sie skupiac:D:D:D:D

Korcia spokojnie nikomu krzywdy nie zrobisz a najlepiej jest ja wyczuc najpierw na sobie...;)bynajmniej mnie bylo....:D

dzoana
16-04-2010, 11:23
no to super to jestem z Nnisiaa :D :skacze: w takim razie biorę frezarkę, farbki i co jeszcze byście chciały? :D
Teraz idę kończyć obiad na jutro dla moich łasuchów i może zacznę pazurki robić :) ale znając życie będę kończyć w nocy :D

PAZURKOMANIA
16-04-2010, 11:35
Kurcze ale mam stresa i motyle w brzuchu przed jutrzejszym dniem...:D
masakra...;( Mam nadzieje ze wszystko sie uda tak jak zaplanowałam..:)

Paulistka
16-04-2010, 13:14
Pazuru mój!!! Weź się nie stresuj hhehe:skacze: Wieczorem zobaczysz moje pazurki to Ci sie polepszy....
Nie ma to jak kwiatki akrylowe robione lewą ręką:glupek: Są obrzydliwe normalnieeeee fuuuuuuuj!!!!!!

Oki to ja ide się spakować i jade do tych pięknych Mysłowic:D Mam nadzeje, że nam światła w trakcie warsztatów nie wyłączą hhahaha :skacze:

Emist
16-04-2010, 14:39
a mnie to nikt nie chce tak dziękuję wam bardzo ja mam 2 lamry uv lampke biurkową ale wrezarki nie mam pomęcze sie pilnikiem bo nie chce nikomu krzywdy robi no chyba że na sobie bende testowac to mogę hyhy

jak Cię nikt nie chce?a ja to co? :P

Nnisiaa
16-04-2010, 14:45
ja sie wczoraj spakowalam juz...a dzis sie musialam wypakowac:/...bo wepchaly sie 2 klientki:skacze::skacze:teraz znajac zycie czegos zapomne:P

Pazurek nie stresuj sie..... dasz rade:P

szpila59
16-04-2010, 14:56
a co wy do toreb pakujecie,że macie tyle tego pakowania? :D

Gość
16-04-2010, 15:09
ja tż sie nie pakuje jeszcze dopiero sie spakuuje jak mała pojdzie spać bo jak mnie zobaczy że sie pakuje to na pewno wywęszy warsztaty

poza tym ja już od poniedziałku mam liste zrobioną :lol:

Nnisiaa
16-04-2010, 15:16
Iza no ja tez liste wlasnie zrobilam:skacze::skacze:

Szpila Ty sie smiej a zapomnialabym zabrac zakupow dla Ciebie:skacze::skacze:

a jeszce musze pazury sciagnac....:P ale to tez juz wieczorem :D

PAZURKOMANIA
16-04-2010, 15:21
ja tż sie nie pakuje jeszcze dopiero sie spakuuje jak mała pojdzie spać bo jak mnie zobaczy że sie pakuje to na pewno wywęszy warsztaty

poza tym ja już od poniedziałku mam liste zrobioną :lol:

IZA mozesz wziasc ze soba małą...:D przynajmniej bedzie miał kto pyskowac:P

i spytam na wszelki wypadek..czy szpila,emist i korcia bez certyfikatow??

dzoana
16-04-2010, 16:36
pilniki tez mamy miec swoje?

PAZURKOMANIA
16-04-2010, 16:40
Pilniki kupiłam...:d

natalia268
16-04-2010, 17:10
czym blizej te Wasze warsztaty tym bardziej zazdroszcze ;P

PAZURKOMANIA
16-04-2010, 18:12
HEHE..A ZAZDROŚĆ:P bo jest czego:D taka ekipa..natala,przyjezdzaj:P

dzoana
16-04-2010, 19:56
zrobiłam podstawe pazurków i kurcze nie jestem zadowolona jak zwykle... ide cos tam podokanczac i najwyzej sie osmiesze :P

Valia
16-04-2010, 20:07
kurcze, tak żałuje, że mnie z wami nie będzie... akurat w tę sobotę nie mogę. kaszana :( pamiętajcie tam o mnie:D mam nadzieje, ze to odrobie i sie spotkamy niedlugo;D

Nnisiaa
16-04-2010, 20:54
oj zalujcie bo juz czuje co to bedzie z taka ekipa....i ich tekstami:skacze::skacze::skacze: jak sie bede tak chichrac jak zawsze do monitora szczerze pychola to czuje ze zamiast super pazurow wyjda kulfony:skacze::skacze::skacze:i wroce z bolem brzucha od smiechu,.,,,:D

szpila59
16-04-2010, 22:29
IZA mozesz wziasc ze soba małą...:D przynajmniej bedzie miał kto pyskowac:P

i spytam na wszelki wypadek..czy szpila,emist i korcia bez certyfikatow??
taaaa ja bez certyfikatu oczywiście :D

Iza no ja tez liste wlasnie zrobilam:skacze::skacze:

Szpila Ty sie smiej a zapomnialabym zabrac zakupow dla Ciebie:skacze::skacze:

a jeszce musze pazury sciagnac....:P ale to tez juz wieczorem :D
A jty zła, niedobra :aty: zakupów dla szpilci sie zabrać nie chce co?? :D

---------- Dodano o godzinie 22:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:27 ----------

ja zrobiłam pazury ale jestem niezadowolona :P wszystko krzywe grube i sie pozamazywało :D
ale co tam juz mi sie nie chce ściagać ich... :D

dzoana
16-04-2010, 22:49
ja to samo... zrobiłam pazury i efekt oczywiście diametralnie inny niż byl zamierzony wrr... no ale trudno, najwazniejsze zeby sie duzo nauczyc na warsztatach :)

Nnisiaa Ty bedziesz na dworcu w Mysłowicach tak? Kochana odezwij sie rano do mnie na kom. bo ja raczej tez jade pociagiem i bede około 9. a chocbym miala ta restauracje przed nosem to i tak zabłądzę :skacze: wiec wole zeby ktos ze mną poszedł :P

Paulistka
16-04-2010, 23:07
Ha! A przed chwilką widziałam się z Pazurką i powiedziałą, że moje paznokcie są najbrzydsze na świecie :skacze: wiedziałam, że jej humor poprawie :)

Monia! Pamiętaj że masz się jutro do mnie odezwać...:cisza: bo ja Twojego numeru nie mam...

PAZURKOMANIA
16-04-2010, 23:16
PAULA...HEH..NIE POWIEDZIAŁAM ZE SA NAJBRZYDSZE NA SWIECIE ALE ZE MI SIE NIE PODOBAJA..I KONKURSU NIMI NIE WYGRASZ:P ZA TO LEWA ŁAPKA MI SIE PODOBA:) PROSTE ZDOBIENIE ALE ŁADNE..

JEZELI CHCECIE ZAMIAST TYCH PRAC CAŁOŁAPKOWYCH MOZEMY OCENIC PAZURKI WYKONANE NA WARSZTATACH I WYBRAC NAJLEPSZY KTORY ZOSTANIE NAGRODZONY..ALE TO JAK WY UWAZACIE:)

JA ogolnie padam na pyszczek łapki mam opłakane..mam nadzieje ze mi wybaczycie ale jedna lapka nie zrobiona w drugiej pazur ułamany:/: ach...
PROSZE OSOBY KTORE TO DOCZYTAJA ABY WZIEŁY NOZYCZKI ZE SOBA..TAKIE DO PAPIERU...:)

Bożena P
16-04-2010, 23:27
dzoana ja też będę tam na dworcu :) To czekaj tam jak się zejdzie schodkami w dół. Ja się tam tez z Ninisiaa umówiłam i nas wtedy obydwie zgranie. :)

btw. dziewczyny nie przejmujcie się, moje pazurki też są w opłakanym stanie :( a w prawej ręce... kciuk wymiata. okropny! masakra.

Nnisiaa
17-04-2010, 07:08
:skacze::skacze::skacze:

Paula jasne bede pisac......

do Dzoany tez skrobne:D.....

komus jeszcze cos napisac?:D hurtem:P

Bozenko dokladnie widzimy sie kolo schodow:D....

Pazurku nozyczki spakowane:D....

uciekam sie szykowac eksprortowac dzieci i w droge:D:D:D

dzoana
17-04-2010, 07:12
to super :) ja sie zbieram :P
DO ZOBACZENIA!! :skacze:

Gość
17-04-2010, 07:15
a przepraszam... to ma byc jakiś konkurs na gotowe pazury :wow:

ja jade w starych odrośniętych bo nawet mi sie sciągać nie chciało

oraz spać nie mogę od 5 rano więc po6tej tu wlazłam i mam już bleści brzucha ze stresu... czy trafie :lol:

PAZURKOMANIA
17-04-2010, 07:48
ja od 5 rano wymiotuje ;( ale mam nadzieje ze do 9 bedzie ok:( masakra ale stres...

asia
17-04-2010, 20:14
no dziewczyny, już jesteście "po", my tu wszystkie czekamy na relacje!!!!

Emilia B.
17-04-2010, 20:17
i jak i jak?? bo my tu wszystkie wam zazdraszczamy - chwalić się :D

Gość
17-04-2010, 20:21
nie powieeeemyyyy ;P

ja mam ino 1 zdjęcie- jeszcze z daleka samych kuprów jak dziewczyny oglądaj pokaz :lol:

ale poczekajcie aż korcia wstawi!! oooojjjj bedzie co oglądac

PS. Pawle drogi, Panie korciowy, męzu korci... jeszce raz bardzo dziękuje za naprawe frezarki... całuję w nózie...

Emilia B.
17-04-2010, 20:24
a ty niedobra :aty:

Olzunia
17-04-2010, 20:59
już jesteśmy po, gdzie wstawiać zdjęcia??:P

plushak
17-04-2010, 21:09
tutaj my czekamy!!!

dzoana
17-04-2010, 21:22
powiem jedno - BYŁO ZAJ*BIŚCIE !!!!!!!!!!

i moje pazury zajely 1 miejsce w konkursie :skacze: jestem taka szczesliwa,ze mogłam byc z Wami :* i nauczyć się kręciołka :D:D:D
teraz mykam bo padam na cycki, ale jutro wstawię zdjecia swoich pazurków :) i czekam na Wasze fotki :D

PAZURKU wielkie dzięki za zorganizowanie warsztatów :*:*:*

PS Woszczurka od razu szlo poznać :skacze: mega fajna rozgadana babeczka :skacze: :D:D:D

Majkaa130
17-04-2010, 21:22
dziewczynki dawajcie zdjęcia bo nie wytrzymam !! :)

Olzunia
17-04-2010, 21:23
oki, pozmniejszam jutro na spokojnie i powstawiam, dzisiaj juz nie mam sily

PAZURKOMANIA
17-04-2010, 21:26
Ja tez nie mam siły..padam na pyszczek...no ale wam zaraz wkleje:p wiec chwila pozmniejszam..:d

izago1
17-04-2010, 21:28
Oki, Pazurku. Dziekujemy, ze chociaz ty sie zlitowalas :*

Nnisiaa
17-04-2010, 21:40
jeaaaaaaaaa bylo wyczesanie:skacze::skacze:

rewelacja:D......dziekuje dziewczyny...jestescie mega:D.....

ja foty tez wstawie jutro bo teraz padammmmmm na pychol....

PAZURKOMANIA
17-04-2010, 21:54
Wszystkie juz padniete,ale uśmiechniete:D
20354

DZOANKA...Nasza zwycięzczyni konkursu zdobienia pazurkow...:) GRATULUJE:kwiatek: z NNISIAĄ
20355

INSTRUKTOR W AKCJI:D
2035620357

HEH...chyba ktos sie nie wyspał:P
20360

DZIEWCZYNY W AKCJI...:D
203612036220363203642036520366
20368

DZIEWCZYNY Z CAŁEGO SERDUCHA WAM DZIEKUJE ZA PRZYBYCIE,MIŁE TOWARZYSTWO,POMOC,WSPARCIE ORAZ MOJ ULUBIONY TRUNEK...:P
:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwia tek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:: kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiat ek::kwiatek::kwiatek:

PAZURKOMANIA
17-04-2010, 22:02
COS MI SIE NIE OBRÓCILY ZDJECIA..:P no w sumie normalne..w koncu blondynka wklejała..:D

Emilia B.
17-04-2010, 22:02
Woszczur najlepsza - odrazu poznałam choć nigdy na oczy nie widziałam :) Dziewczynki fajne zdjęcia i jeszcze bardziej zazdraszczam i jeszcze bardziej nie mogę sie doczekać warsztatów na które ja się wybiorę :buja: Jeszcze raz- super foteczki :ok:

Bożena P
17-04-2010, 22:42
aaaaa!!! dotarłam do domu! ;D padnięta, ale warto było tyle drogi przebyć :D dziękuję Wam za wspaniałe warsztaty! :D

PAZURKOMANIA
17-04-2010, 22:44
BYŁO PRZEMÓWIENIE..ALE NIE WYSZŁO...ZE STRESU:P HYH...

20384 20385

UWAGA!! Wierce dziurke:P
20386 20387
KRECIOLEK gotowy:)
20388

HAHA...Paula ja wiem ze mnie zabijesz...ale nie mogłam sie powstrzymac..masz taka minę..:lol:20390

dziewczyny c.d....
20392 2039320398 20399

PAZURASKI:)
20394 2039520396 20397

natalia268
17-04-2010, 22:56
Dobrze ze sie wszystko udało i było fajnie :) :*

czekamy na dalsze relacje innych i zdjecia :D

PAZURKOMANIA
17-04-2010, 23:03
A tu sa produkty SHARTO:
2040520406
Oraz włascicielka i szkoleniowiec marki p.Aneta Socha:)ze mna i Paulistką20407

natalia268
17-04-2010, 23:12
Pierwsze co rzuca się w oczy to Twoje buty...

:szczena:

cudowne ^_^ :)

asia
17-04-2010, 23:14
ale super!!!! :D:D:D

swistaczek
17-04-2010, 23:17
Dziekuje jeszcze raz za te warsztaty ))))było super)))przekonałam sie troszke do kwiatów z akrylu))Wszystkie dziewczynki jestescie świetne ))miło było was poznać ))mam nadzieje że za niedługo kolejne warsztaciki)))dzieki i pozdrawiam)))))

natalia268
17-04-2010, 23:20
do której godziny w koncu siedziałyscie? ;P

Gość
18-04-2010, 08:41
ja to juz nic nie powiem :P

juz sie wczoraj nagadałam... i znów wyszło z relacji że nic nie robie i śpie :lol: aż sie boje co zobacze w gazzecie :strach:

a kto testował farbki polycorol, hę ?? kto zrobił graślawego edzia, hę ??... yyyyyyyyy.. więcej grzechów nie pamietam... no dobra macie racje obijałam sie... chyba sie nie nadaje na takie duże imprezy bo sie skupić nie moge :lol: bo ja jak w modzie na sukces był chciała "każdy z kazdym" i tak sie plątam
ale fajnie że się spotkałyśmy i że was poznałam... fajne z was babeczki!! naprawde było mi bardzo miło...

pazurku, widac że sie napracowałaś i chwała ci za to

dziewczyny, napiszę ogólnie-piękne paznokcie zrobiłyście, macie zdolności !!

aguniu, moja choco kochana moje dziecko wybiera sie do ciebie "zieby Pani cioto źrobiła mi tatiedo tolalita z dziulećtom "

bardzo wam dziękuję za atfosmere jaka wprowadziłyście, nie było sztywniacko tylko luzacko...

oliwka sie znalazła---> wsadziłam se ją do płaszcza i pałętała się po nim :lol:

ahaaaaaaa jeszce zapomniałabym o najważnejszym:

Emist kochana!! ... to był naprawde baRdzo ładny liŚĆ!!

Olzunia
18-04-2010, 09:29
proszę dziewczynki fotki :P

dzoana
18-04-2010, 10:04
jaa i nawet moje łanstrołkowe pokazy dla Pani X (nie pamietam jak sie nazywała:P)
Świetne zdjecia :D:D Ja niedługo wstawie swoje pazurasy :P

PAZURKOMANIA
18-04-2010, 10:05
Izus ty jak zwykle dusza towazystwa byłas:D i nie wyobrazam sobie zeby cie nie było juz wiecej na jakich kolwiek imprezach...:( wiec nie gadaj bzdur tylko na nastepnych tez cie widze...:D )!!
DZIEWCZYNY KOCHANE...jeszcze raz wam ślicznie dziekuje...:kooffa:
I przepraszam za wczorajsze prezentacje...ale jak na mnie tyle oczu patrzało to nagle mi wena zeszła gdzies nie wiem gdzie...stres i wogole..:)

dzoana
18-04-2010, 10:06
hehehe nic sie nie martw, bylo super :kooffa:

farbstift
18-04-2010, 10:07
aż mi się serce kraja, że mnie z Wami nie było:( cudne fotorelacje:) w jakiej gazecie będa fotki??

PAZURKOMANIA
18-04-2010, 10:08
W paznokciach..:)

dzoana
18-04-2010, 10:08
jeszcze nie wiemy,ale raaczej Paznokcie, jesli Pani Anecie uda sie załatwic i tez bedzie prezentacja firmy Sharto - rewelacyjna firma!! swietne zele i akryle!

Nnisiaa
18-04-2010, 10:09
Pazurku bylo ok nie martw sie...:) wszystkie zadowolone:]....

ja postaram sie wrzucic foty....jak mala usnie bo chora;(i marudna

Chocolata
18-04-2010, 10:10
Kochane kobiety!
Wróciłam do domu padnięta jak kawka, ale naprawdę świetnie spędzilam czas. Spotkania z Wami to najprzyjemniejszy odpoczynek przy ciezkiej pracy:] Naćpana liquidem ale szczęsliwa wrocilam z tych warsztacikow. Pazurku:*:* bardzo dziekuję, za ich zorganizowanie. Wiem jakie to wyzwanie dlatego podziwiam i chyle czoła:) Pozdrawiam i zaraz się biore za wrzucanie swoich fot:*:*:*

Jade
18-04-2010, 10:17
Ale suuuuper zazdroszcze wam kochane no ale niestety nie kazdy moze miec tak fajnie,moze jeszcze kiedys sie z wami spotkam i poznam bo bardzooooo bym chciala.buziole i ciesze sie ze tak wam sie udalo to spotkanie:)

PAZURKOMANIA
18-04-2010, 10:37
W gazecie bedzie na 100% tyle ze nie wiemy czy juz w najblizszym numerze czy dopiero w nastepnym..i o to chodziło p. Anecie...bo ona by juz chciała w najblizszym numerze...

farbstift
18-04-2010, 10:43
kurczę, Pazurkomania- jesteś świetna, nadajesz się na instruktora:)

PAZURKOMANIA
18-04-2010, 10:47
Taaa.nadaje sie po d...:/:włąsnie sie nie nadaje..wczoraj sobie uswiadomiłąm ze ja nie umiem nic przekazywac jak patrzy mi ktos na rece...totalna pustka sie robi;( I one storkow to wogole nie umiem

farbstift
18-04-2010, 10:56
nikt nie umie wszystkiego, ale jesteś cierpliwa i potrafisz taka impreze zorganizować:)

dzoana
18-04-2010, 11:22
Ewelinko nic sie nie martw- juz mysle o warsztatach one stroke ;)
Niech tylko zdam mature :D i wtedy jestem wolna, zaczne wszystko załatwiac :*
i zostaniesz tym instruktorem!! :D

asia
18-04-2010, 11:25
dziewczyny fotki sa świetne!!!! dzoanka od razu cie po włosach poznałam!!:D:D:D:D

PAZURKOMANIA
18-04-2010, 11:28
tez ja po włosach poznałam a moja roksia stwierdziłą ze jak barbie wyglda:D dzoanko zgłosze sie do ciebie na pewno jak znajdziesz czas:D takie cudenka robisz one storkowe:)

wercia
18-04-2010, 11:49
Dziewczyny wspaniale fotki;) jak patrzylam to mialam lzy w oczach ze mnie tam nie bylo ale moja wina:( mam nadzieje ze kiedys uda mi sie wybrac i was poznac:D Buziaczki:* Pazurku niezle sie napracowalas:kwiatek::kwiatek: Jestes jak duza bomba po ktorej wszystkiego sie mozna spodziewac oczywiscie w dobrych intencjach mowie:skacze::skacze::*:*:kwiatek::ok:

szpila59
18-04-2010, 12:04
Dziewczyny było suuuuuper :D:D
Ewelina pokaz poszedł Ci super, wiec Ty głupio nie gadaj ;P
Ja tam sie zbytnio nie odzywałam chociaż chciałam :lol: bo po pierwsze trochu sie wstydziłam przy tyluuu kobitkach, byłam najmłodsza, najmniej umiąca, zmęczona po podróży i nikogo nie znałam :P ale postaram na nastepnym wicej cos tam pogadać chociaz Izy nigdy nie przebije :skacze: I jak to wymyśliły nnowe powiedzonko Emi i Choco "Trzeba być Woszczurem" :D
Później jeszcze wstawie fotki swoich pazurasów i czekajcie jeszcze na fotorelacje od korci, bo jej mąż cykną chyba 300 fotek :D

Ladyss
18-04-2010, 12:10
Żałujcie że nie jechałyście woszczurowym dżambodżetem:lol:

Gość
18-04-2010, 12:36
he he

tiaaa

a certyfikatu to juz żadna nie łaska pokazać :P

Emilia B.
18-04-2010, 12:40
miodzio :good:

Agnieszka Praska
18-04-2010, 12:52
dziewczyny ktore robily fotki mam prosbe o przeslanie mi na maila

plissssss:D

i wogole to wssyctkie jestescie cudowne:*

PAZURKOMANIA
18-04-2010, 12:58
ja mam duuzooo fotek ale wysle ci je w tygodniu jakos ,bo nim je wrzuce w załacznik i wogole to troszku potrwa...a szczerze nie chce mi sie teraz:D

Emist
18-04-2010, 13:15
po pierwsze była SUPER !!!
dzięki wam kochane :*

Pazurku - cudotwórco ! dzięęęęęękuuuujeeee!!!! za wszystko :)

Chocho - widzisz na zdjęciach jakiego masz wiernego ucznia we mnie :D dziękuje za pomoc i przekonanie,że nie trzeba nikogo zabijać przy robieniu kwiatków z akrylu :D dziękuje Ci i całuje łapki :D

Woszczurku - mój Ty krokieciku :* muahaaa:D ( a liścia Ci nie wybaczę,stwierdzenia - co to za nitka - choco też ;])

Szpilcia to poprostu największa nadzieja młodego pokolenia - chylę czoła wytworom,które komentowałyśmy z Korcią,jak Cię nie było przy stoliku ( a jaka grzeczna była,no niesamowicie:) )

Korcia - dzięki,dzięki,dzięki :D pozdrów męża :)

no i dzięki wielkie dla agulusi i olzuni,za dotlenianie się :P

szpila59
18-04-2010, 13:34
po pierwsze była SUPER !!!
dzięki wam kochane :*

Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu:P
chyba chodziło Ci o dotlenienie dymem papieroskowym coo? :D
podgladałyscie moje paskudyy? o Wyy... :P Zwykle taka grzeczna nie jestem, teraz byłam najmłodsza i nikogo nie znałam wiec sie troche z dystansu trzymałam :D
Emi ładny ten włosik był :P... to znaczy listek :D
hehe nie no żartuje, ja tam serio lisciocha widziałam tylko po cos go ukryła tym brokaciorem?:P po za tym ładna pipka ci wyszła :P

PAZURKOMANIA
18-04-2010, 13:38
jaka pipka?? znowu czegos nie widziałam??:P
prosze foto...

dzoana
18-04-2010, 14:13
Pazurku to ona stwierziła,że ja jak barbie wygladam czy jak? :D bo sie zakręciłam :D
I jak cos wiecej bede wiedziala od razu dam Ci znac :*

Nessa
18-04-2010, 14:14
hej hej dziewczynki :D było świetnie, super wszystko zorganizowane, Szpilka Twoje pazurki naprawdę są świetne, nie chce juz więcej słyszeć że Ty nic nie umiesz! Bożenko cieszę się że dojechałaś szczęśliwie :) Ja również poproszę zdjęcia na mail
(whiteangel79@wp.pl)

PAZURKOMANIA
18-04-2010, 14:15
tak moja roksia...:) ze sliczna jak barbi jestes... a jak spytałam czemu tak uwaza to odpowiedziała ze masz takie same piekne włosy jak jej barbi..:D

Jak bedziesz wiedziec to pisz odrazu:D

dzoana
18-04-2010, 14:57
hahaha no to pieknie :D
teraz zrzucam fotki to cos tam zaraz powstawiam :)

dzoana
18-04-2010, 16:24
a tutaj moje warsztatowe wypociny :P
pierwszy kręciołek :skacze:
trzecie czerwone- moje pierwsze bridget :P
ten ostatni niebiesko-zółty nieskonczony :D cos tam później wymajstruje :D
i na koncu moje wygrane konkursówki :D jeszcze raz dziękuję :*

Nnisiaa
18-04-2010, 16:43
Dzoanko jeszcze raz GRATULACJE :d.....a na warsztaciki farbkowe mnie juz tez mozesz zapisac:D:D:D

PAZURKOMANIA
18-04-2010, 16:51
DZIEWCZYNY JEZELI KTORAS CHCE SOBIE POBRAC ZDJECIA CZESC Z NICH ZAMIESCIŁAM W ALBUMIE NA FOTOSIKU... TU MACIE LINK http://PAZURKOMANIA.fotosik.pl/albumy/753140.html
(http://PAZURKOMANIA.fotosik.pl/albumy/753140.html)

Chocolata
18-04-2010, 17:27
Fotki made in choco

PAZURKOMANIA
18-04-2010, 18:32
CHOCO...swietne foteczki...:D

I pochwale sie prezencikiem od dziewczyn:D :kooffa: dziekuje:kwiatek:
20496
20497

urszula64
18-04-2010, 19:00
Witam koleżanki, które poznałam wczoraj na warsztatach "letnie inspiracje".
Jeszcze nie dokończyłam pełnego logowania na forum tj. nie przedstawiam się jeszcze ale zrobię to - obiecuję.
Dzisiaj chciałam podziękować Ewelinie ( piszę po imieniu bo zauważyłam, że tak się do siebie zwracacie)
i koleżankom za przyjazne przyjęcie. Myślę, że mnie pamiętacie siedziałam od strony bufetu i nie zrobiłam ani jednego paznokcia. Za to dzisiaj w domu ćwiczyłam, nawet zrobiłam zdjęcia ale nie mam zielonego pojęcia jak je tutaj umieścić. Pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieję, że spotkamy się w najbliższym czasie na warsztatach z one stroke.

PAZURKOMANIA
18-04-2010, 19:03
Witam:D pewnie ze pamietam... :) to moze foteczki domowych ćwiczonek??:D
juz tłumacze jak je wstawic..
klikajac "odpowiedz" wyswietla nam sie okienko na wpisanie wiadomosci a nad nim jest panel z ustawieniami min. czcionki,rozmiaru,koloru i jest tam symbol spinacza,klikamy na niego wyswietli sie okienko "zarzadzania załacznikami" wciskamy przegladaj a nastepnie wgrywamy wybrane zdjecia... klikamy ponownie na spinacz,wybieramy symbol zdjecia ktore chcemy dodac klikamy w nie i gotowe..:) mam nadzieje ze w miare to wytłumaczyłam..

urszula64
18-04-2010, 19:09
Jak tylko dojdę do tego jak tutaj umieszcza się zdjęcia to na pewno wyślę.

Agnieszka Praska
18-04-2010, 19:12
Czesc Ula, sasiadko z krzesla obok :D

Emilia B.
18-04-2010, 19:36
piękne zdjęcia, piękne prace, piękne dziewczyny i piękne wspomnienia :) czego chcieć więcej :D

PAZURKOMANIA
18-04-2010, 19:45
Jak to czego?? nastepnych warsztacikow:P hyh...to kto teraz organizuje forumkowe??:P

Kamis
18-04-2010, 20:01
Pazurkomania napisz że to wcale nie jest takie trudne ;) to może znajdzie się jele.. chętny :D

oczywiście żartuje z tym jeleniem :P podziwiam pazurku za zorganizowanie :good:

korcia225
18-04-2010, 20:08
no ja te muszę podziękować pazurkowi za te warsztaty było naprawdę superaśnie DUUUUŻY BUZIAK DLA CIEBIE PAZURKU:*:*
zdjęcia dziś wybiorę mój mąż tam ulepszy ciut i jutro już będą wszystkie prawie :skacze:a jest ich naprawdę dożo
naprawdę było mi miło was wszystkie spotka i poznać dziekuję choko i woszczurkowi bo dzięki nim formy mnie polubiły i już tipsy pójdą w kąt hehe:*mam nadzieję że jeszcze spotkamy się w takim gronie :)
SERDECZNIE WAS WSZYSTKIE POZDRAWIAM :*:*:*

PAZURKOMANIA
18-04-2010, 20:19
Dziewczyny organizacja warsztatow to nic trudnego:P wiec brac sie do roboty:P i cóś zorganizowac:D ja bede na 100%:D

KORCIA...ja to podziwiam twojego meza...naprawde rzadko który facet jest w stanie tyle usiedziec patrzac na robienie pazurkow...a do tego fotografowac to...normalnie nobel dla niego...moj to sekundy nie umie usiedziec jak widzi ze biore si za pazury a co dopiero siedziec na warsztatach... kurcze fajnie miec takie wsparcie:)

dzoana
18-04-2010, 20:25
Kochane moje za następne ja się biorę :*:*:* tylko wydaje mi sie, że będa pod koniec maja/ początek czerwca :skacze:

PAZURKOMANIA
18-04-2010, 20:29
Trzymam za słowo..i nie puszcze:P Juz sie doczekac nie moge...:D

Nnisiaa
18-04-2010, 20:49
Dzoanko super......juz sie doczekac nie moge :D.....

Eh dziewczyny naprawde bylo swietnie:D....

korcia225
18-04-2010, 21:20
o to zdjęcia warsztacików :skacze::skacze::skacze::skacze:

PAZURKOMANIA
18-04-2010, 21:56
Korcia świetne foty!!:)

czaplutka
18-04-2010, 22:10
WOW!! Dziewuszki widzę, że warsztaty były świetne :) Zazdroszczę Wam, ale w tym roku dopiero ok wrześnie będę mogła gdzieś się powarsztataować ;) Wstawcie więcej fotek pazurasków jakie tam potworzyłyście :D

czarnulkaaa87
18-04-2010, 22:17
W gdańsku kobietki trzeba coś zorganizować :cisza:
Pazurku żałuje, ze mnie tam nie było. Dziewczyny musiałyście się świetnie bawić :)

PAZURKOMANIA
18-04-2010, 22:21
CZARNULKA...przeciez beda z tego co pamietam w gdansku&gdyni jakies warsztaty:) wiec masz teraz blisko...no w sumie na miejscu..:)

Emilia B.
18-04-2010, 22:27
ale super foteczki :) :good::good::good:

Valia
18-04-2010, 22:43
Czyli wycofujesz się i to z Warszawką już nieaktualne? http://forum.wzorki.info/kursy-szkolenia/2908-warsztaty-warszawa-3.html

PAZURKOMANIA
18-04-2010, 23:04
AKTUALNE!! Ja sie z niczego nie wycofuje..ale probuje zachecic inne dziewczyny do organizacji w miedzyczasie jakis warsztacikow...cyba im wiecej tym lepiej prawda??

Anna Kosińska
18-04-2010, 23:22
Gratuluje dziewczyny..super foteczki i pewnie jakie przezycie..zycze wiecej takich spotkan..:)bo warto...

Valia
18-04-2010, 23:28
Uffff, to superaśnie ;-)
W takim razie luknij na mojego posta dotyczącego salki szkoleniowej w temacie http://forum.wzorki.info/kursy-szkolenia/2908-warsztaty-warszawa-3.html i jeśli zaakceptujesz to daj znać bo muszę wstępnie zarezerwować żeby nie wynajęli innym.
CMOK!

dzoana
18-04-2010, 23:28
oj warto warto :D:D:D

PAZURKOMANIA
18-04-2010, 23:50
VALIA czytałam prosze o kontakt na gg 12322017

Agnieszka Praska
19-04-2010, 08:35
fotki robione telefonem

dziewczyny i moje cosie, brydzio edzio odpadl :lol:
szpicek robiony bez matowienia, bez primera i bez bazy, liczylam ze odpadnie zaraz po warsztatach a tu dooopa nawet sie nie zapowietrzyl:o

Ksenia BG
19-04-2010, 08:42
Cześć. Chciałam podziękować Pazurkowi za świetne warsztaty. Było rewelacyjnie tylko szkoda, że nie mogłam zostać do samego końca :( Jeszcze raz bardzo dziękuje i czekam z niecierpliwością na następne. Buźka

hassi
19-04-2010, 16:11
Właśnie... może teraz następne warsztaty, bardziej u góry Polski? :D

Ladyss
19-04-2010, 20:53
Też wstawię kilka zdjęć:)

farbstift
19-04-2010, 21:05
hah szpila przyprawiła woszczurowi rogi :lol:

Gość
19-04-2010, 21:09
ło to Szpilson podły :aty: a mówiła że nie bedzie ;p

Ladyss
19-04-2010, 21:11
Haha kurcze ja nawet tego nie zauważyłam:D

dzoana
19-04-2010, 21:36
hihihii fajne fotki :D

goska197512
19-04-2010, 21:48
wow ale ten barek to mi spokoju nie daje..........bardzo żałuje ze nie mogłam skorzystac ....może następnym razem.....

sadira
20-04-2010, 11:12
Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszcze. Super fotki :) Też tak bym chciała :( ale jestem truszke uziemiona, moje maleństwo ma roczek (skonczył w niedziele 18:)) i nie mam jak gdzieś się wyrwać na cały dzień, bo jeszcze karmie.

Tak z ciekawości Dzoana, masz już może jakieś miejsce wybrane na następne warsztaciki??

Paulistka
20-04-2010, 11:16
Nie mogłam wcześniej napisać bo padłam po moim maratonie :P wyobraźcie sobie że od 5 rano do 17 robiłam pazurki hehe. 6 klientkek po 2 h każda....

Właśnie oglądałam fotki i normalnie sikam ze śmiechu...jak widze swoją mine wtedy, gdy Pazurka dobiera się do mojego różowego wskazującego ze strzykawką, no sadystka jakaś:skacze:

W ogóle laski super byłoooooo:kwiatek: Wszytskie jesteście super!!

Dzoanko moja mam nadzieje, że TŻ po Ciebie przyjechał i nie musiałaś długo czekać w Dziurawicach hehe

Dziś mam kolejną rozmowe kwalifikacyjną i normalnie aż zdjęłam paznokcie. Mam swoje naturalki pomalowane na ^^^ewski czerwony hehhe i do tego cyrkonie. Mam nadzieje, że tym razem się uda. Zrobie dwa frenche -prosty i normalny- i jedną zrobie łopate a drugi z pięknymi krzywymi :D Także trzymajcie kciuki i tym razem :cisza:

dzoana
20-04-2010, 11:30
trzymamy trzymamy ;) powodznienia ;) buziaki :*

sadira
20-04-2010, 11:40
Podziwiam cierpliwość i wytrwałość :master:

A właśnie jak oglądałam zdjęcia to trochę/bardzo się zdziwiłam, po co ta strzykawa?? :wow:

PAZURKOMANIA
20-04-2010, 12:53
PAULA!!!!!! Dbaj o dobra reputacje polskich stylistek...i nie rob zadnych łopat i prostych frenchy:P pokaz prawidłowa budowe pazurka i sliczny usmiech...jak im tez sie nie spodoba to niech na drzewo spadaja...ale nie znizaj sie do ich poziomu..!! nie poto tyle cwiczyłas zeby sie cofac...:D Trzymam kciuki i mam nadzieje ze tym razem docenia twoje pazuraski:) Połamania nóg...:P

sadira
20-04-2010, 13:50
Dziś mam kolejną rozmowe kwalifikacyjną i normalnie aż zdjęłam paznokcie. Mam swoje naturalki pomalowane na ^^^ewski czerwony hehhe i do tego cyrkonie. Mam nadzieje, że tym razem się uda. Zrobie dwa frenche -prosty i normalny- i jedną zrobie łopate a drugi z pięknymi krzywymi :D Także trzymajcie kciuki i tym razem :cisza:

Daj z siebie to co najpiękniejsze i najlepsze :)
Powodzenia

szpila59
20-04-2010, 14:52

ło to Szpilson podły :aty: a mówiła że nie bedzie ;p
Uuuuuuuuupss.... Wydało siee :lol:

natalia268
20-04-2010, 16:53

hhhahahahhhahahhhaa urocze ;P

aż sie do monitora uśmiechnęłam :skacze:

swistaczek
21-04-2010, 15:16
pozwole sobie wkleić zdjęcia pazurów które zrobiłam na warsztatach , i jeszcze raz dziękuej Ewelinie i wszystkim dziewczyną za miło spędzony czas i porady)))

dzoana
21-04-2010, 15:30
sadira strzykawka to wtryskania wody do oczka wodnego :D

Bożena P
21-04-2010, 16:03
a ja dodaję zdj moich warsztatowych pazurków :D pazurek (z niebieskim koralikiem) na serdecznym paluchu made by pazurkomania :D

sadira
21-04-2010, 22:19
sadira strzykawka to wtryskania wody do oczka wodnego :D

ale bajer:skacze:, ale i tak nie czaje jak to wygląda, musze poszukac jak to wygląda, bo spokoju mi to nie da, a ciekawość mnie zeźre żywcem :P

Poszukałam, i znalazłam na naszym forum :) linka do bloga Ani Oktińkiej i musze powiedzieć, ze jestem w wielkim szoku, przecudne zdobienie:wow:

dzoana
22-04-2010, 08:41
hihihi to fajny efekt ;)

swistaczek
22-04-2010, 10:44
super)))masz talent dziewczynko)))pozdrawiam Bożenko P.

szpila59
25-04-2010, 10:49
AAAAAAAA własnie, własnie , własnie!!
Paulistko kochanaaaaa!!!!!!!!!! znowu zapomniałaaam ;(
przepraszam cię bardzo juz drugi raz kupiłam ci ten brokacik, mam dwa i znowu wtedy zapomniałam Cii daaać ;( Przepraszam, podaj mi może swoje dane to ja Ci je pocztą wyśle

Paulistka
25-04-2010, 11:02
Spoko spoko....do następnych warsztatów urośnie Ci procent w postaci kolejnego brokaciku:skacze: więc poczekam!

szpila59
25-04-2010, 11:04
Spoko spoko....do następnych warsztatów urośnie Ci procent w postaci kolejnego brokaciku:skacze: więc poczekam!
ale ja naprawde moge wysłać, tylko adres powiedz :skacze:

Paulistka
25-04-2010, 11:54
No doooooooobra :P

Napisałam PW:kwiatek:

sadira
25-04-2010, 12:03
Paulistko, a jak tam twoja rozmowa kwalifikacyjna??????????? :)

urszula64
25-04-2010, 12:30
Przepraszam, że dopiero teraz zamieszczam te moje wypociny. ( Mieliśmy pogrzeb w rodzinie). No i bardzo proszę nie wzbudzać we mnie kompleksów i nie krytykować. Będę ćwiczyć w każdej wolnej chwili. Pa.

asia
25-04-2010, 12:35
całkiem nieżle ! zapraszam na pozostałe tematy forum, nie gryziemy ;)

Paulisto ja tez sie nei doczekałam odpowiedzi, co tam wymyślili?

Paulistka
25-04-2010, 12:44
Paulista oczekuje na werdykt :skacze: ale już się asekurowałam taka propozycją, że....ach nie będę się rozpisywać i zapeszać! Jak mi się to uda to OBIECUJE się pochwalić!!!!!!

Yasumi
25-04-2010, 12:55
ekstra fotki z warsztacikow,mnogo was bylo ,oj mnogo,hihihi :)

sadira
25-04-2010, 13:56
Paulista oczekuje na werdykt :skacze: ale już się asekurowałam taka propozycją, że....ach nie będę się rozpisywać i zapeszać! Jak mi się to uda to OBIECUJE się pochwalić!!!!!!

No to mam nadzieję, że się pochwalisz :P Co by nie było mam nadzieję, że będzie super dobrze :D