Zobacz pełną wersję : co teraz robicie....
kasiasssss
20-07-2009, 15:54
:soczek:pij chociaz ciepla herbate to poczujesz sie lepiej
szpila59
20-07-2009, 16:06
Natalia witaj w klubie :(
Ehh... ja też w nim jestem .... ;(
natalia268
20-07-2009, 16:13
Chyba zostane Miriam
Juz trochę mi minęło i w końcu mogląm zjeść cos ciepłego... o 18 ide chyba gdzies w koncu wywołac zdjęcia do tych ramek..
aaa i miałam wstawic zdjece biedronek :hahaha:
prosze. na jakze moich pieknych długich paznokciach ;(
kasiasssss
20-07-2009, 21:26
Sliczne te biedroneczki,ja jestem padnieta dzis,i zla,bo pazurki prawej reki nie wyszly zbyt dobrze,bo robione lewa reka,masakra;(;(;(
szpila59
20-07-2009, 21:31
a ja jakieś 2 godziny temu wróciłam od koleżanki. Cykalyśmy fotki pazurków na konkurs... zrobiłyśmy ponad 60 i jak ja mam wybrać te najlepsze?? :D
kasiasssss
20-07-2009, 21:32
hehhehmoze jakos dasz rade , do rana:skacze::skacze::skacze:
szpila59
20-07-2009, 21:37
hehhehmoze jakos dasz rade , do rana:skacze::skacze::skacze:
mam nadzieję :D Zostało mi dziesięć i bym wysłała 10 bo nie wiem które :D Zresztą krzywej C nie są najlepszej jakości, ale widać co ma widać
kasiasssss
20-07-2009, 21:38
olej kzrywa c,daj te ktore twoim zdaniem sa najlepsze:good:
szpila59
20-07-2009, 21:45
a można wysłać 3 a nie 2 zdjęcia?? :D:D:D:D
natalia268
20-07-2009, 22:50
wyślij te 60 ;P
ja dopiero wrocilam z wypadu i znow mam nieprzyjemnosci, jejku czemu te niektore laski sa takie narwane tylko problemy mi robia.
Agusia_pa2
21-07-2009, 14:00
Wkładam ogóry do słoików :)
probuje wymienic obudowe w telefonie
a ja uz nie pamietam kiedy ostatni raz mialam popoludnie wolne... mialam isc na piffko z kolezanka ale sie okazalo ze do roboty musi isc ;( ale moze druga wylezie hehe :*
---------- Dodano o godzinie 20:37 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:35 ----------
no ja idem na piffko :skacze: do jutra muuuuaaaa :*:*:*
kasiasssss
21-07-2009, 20:51
klade maluszka spac
a ja po ciezkim dniu pije wlasnie pifffffko i klade sie lulu a rano znowu pracka i popoludniu paznokietki
kasiasssss
21-07-2009, 22:12
moj szkrabik dopiero zasnal wiec ja szusuje w necie,odbralam kupon z rosmana i biegne wkrotce po darmowe probki:D:D
ja czekam za klientka tzn mam jeszcze 40 min. :D cos mnie brzuszek boli i sie boje ze mnie wezmie grypa jelitowa buuuuuuuuuu
---------- Dodano o godzinie 17:31 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:16 ----------
no nic mnie juz nie boli , wyskoczlam sobie na solarium ale tylko 7 minutek bo goraco jak nie wiem co ... mam 30 min wolnego a potem pazury u raczek i nyzki ..
a ja szykuje obiados dla M...bo zaraz wroci z pracy i probuje zrobic nowy cennik :D
poluje na ebay na jakas tania lampe UV dla mamy, nie jestem w stanie jezdzic co miesiac do niej robic pznokcie wiec teraz jak bylam to ja uczylam-na razie nozki sobie zrobila (wyszlo jej super jak na pierwszy raz, czysciutko i rowno), nastepnym razem pokaze jej jak sie tipsy przykleja itp. -bede mogla odpoczywac jak ja odwiedze a nie pracowac :)
haha Rudi dobry pomysł ;P
ja skonczylam raczki i nozki ale pozniej dam zdjecie teraz mi sie nie chce laptopa odpalac zeby zdjecia z koma przezucic... no i zaraz pewno pojde z jakas ksiazeczka sie kapac...
ja własnie sprawdzam czy posty w tym dziale sie naliczaja... po interwencji jesnej z naszych koleżanek...
---------- Dodano o godzinie 21:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:34 ----------
o proszę!! naliczają sie!!
a ja siedzę sama w domu i smażę sobie frytki...i bede w herbatce topić smutki :P
miminka tylko w herbatce , to se chociaz rumu dolej hihi i jakie znowu SMUTKI??
a o szkołe chodzi... trzymają mnie tak ciągle w niepewności i nie wiem czy sie dostane czy nie :( a na zaoczne iść nie chce, bo jeszcze sie w życiu napracuje... a na jakieś studium kosmetyczne to pewnie też trzeba sporo kasy...
oj na pewno bedzie dobrze :) jak Ty bys sie miala nie dostac co zdolniacho nasza ?? :*
---------- Dodano o godzinie 22:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:04 ----------
dobra ja spadam dziewuszki i Kamisq do jutera , mam nadzieje ze choc na chwilke wleze :*:*:*:*
kasiasssss
22-07-2009, 22:06
ty znikasz a ja dopiero wchodze,skonczylam sobie pazurki u stopek robic a zaraz trzeba spac
zalamka-wlasnie dzwonila laska co jej 2 tyg temu kladlam zel na naturalne paznokcie i mowi ze jej zaczyna troche odpadac-co dokladnie sie dzieje nie wiem, umowilam sie na dzis na 18. nie wiem czy to uznac jako naprawe czy normalnie ja skasowac?
Rudi normalnie ja skasuj bo w koncu 2 tygodnie nosila... mowie Ci bo jak nie wezmiesz kasy to Ci na glowe pozniej wejda ...
Agusia_pa2
23-07-2009, 12:27
Upiekłam ciacho i robie obiadek...jeszcze kupa prania i na 15 klientka...trzeba sie uwijać heh
Dzidzia dziekuje za rade, ja mysle ze ona je troche podpilowala bo juz jak skonczylam jej paznokcie to mi powiedziala ze by wolala rogi bardziej okragle, nie zrobilam jej tego bo wiadomo ze wtedy zel bedzie sie zapowietrzal przy wolnym brzegu.
Dobra lece robic obiad.
ja powinnam posprzatac troch i brac sie za obiad ale nie moge przestac klikac na naszym forum
ja jeszcze godzinka i koncze prace i pedem do domu bo klientka ma przyjsc
a ja siedze w pokoju dziecmi i spiacym mezem hehe i jest mi TAAAAAAAAAAAK goracooooo :/
u mnie znowu duchota na maksa i sie zaraz rozplyne , dopiero co skonczylam pazury u rak i nog i mam jakies 10 minut na forum bo zaraz znowu tipsy ... nawet wiatrak mi juz nie pomaga przy pilowaniu ;(
a ja przez 5 godz w ten upał gracowałam tuje... myślałam że fiknę :/:
i jestem studentką hihi :jupi:
kasiasssss
23-07-2009, 20:12
gratuluje,ja dzis obijalam sie na dzialeczce,malego wykapalam uspalam teraz mam wolneeeeeeeee:skacze::skacze:
a ja przez 5 godz w ten upał gracowałam tuje... myślałam że fiknę :/:
a nie mówiłam!!!!! gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
madzialena
23-07-2009, 20:45
gratulacje Kochana :* :* baaaaaaardzo sie ciesze!!
ja sie nie moge przyzwyczaić do nowego trybu dnia.. i jeszcze tyle klientek mam.. ale z tego sie ciesze ;)
kurde koniec miesiaca to dla mnie masakra jak musze placic za wszystkie raty ;P ale zarobilam na nie w dwa dni wiec teraz zbieram na weekend hihi
a tak ogolnie to cos mnie brzuch boli ;(
kasiasssss
23-07-2009, 20:51
moze nie zjadlas kolacji??:D
hehe wlasnie sie boje czegokolwiek zjesc... czy u Was tez jest taaaaaaka burza??
kasiasssss
23-07-2009, 21:01
u mnie pada,a;le ja bardzo sie ciesze z tego faktu bo ulga,swierze powietzre no i troche chlodu wkoncu:D
wlasnie skonczylam pazuraski i ide na kolacje bo juz w brzuchu burczy-dzis salatka z banana i nektarynek i bula z nutella-mniam,
wlasnie skonczylam pazuraski i ide na kolacje bo juz w brzuchu burczy-dzis salatka z banana i nektarynek i bula z nutella-mniam,
To się nazywa łączyć przyjemne z pożytecznym niby taka zdrowa kolacyjka sałatka z owoców a jako dodatek nutella...:D
Narobiłaś mi smaka i na banana i nutelle chyba będę musiała jechać do sklepu!!!!:skacze::skacze::skacze:
A ja zaraz wychodzę z domku, idziemy świętować urodziny mojego mężczyzny:skacze:
A jeśli chodzi o pogode to coś czuje że zaraz zacznie walić piorunami!
kasiasssss
23-07-2009, 21:55
o tej porze to ja juz szykuje sie spac heheheh
u mnie juz wali i nie zanosi sie zeby przestalo ... zaraz idem do wanny z laptopikiem w koncu zdjecia zrzucic ;P
kasiasssss
23-07-2009, 21:58
fajnie masz , pomoczylabym sie,u mnie tylko prysznic:(
natalia268
23-07-2009, 22:08
kurcze... nie miałam internetu i mam trochę zaległości :(
natalia milej lektorki hihi
natalia268
23-07-2009, 22:33
hahahaha dziękuję... ale chyba jutro :P
od pol godziny mowie ze ide a cos sie z forum wyrwać nie moge... a wiec teraz zegnam Was !! hehe :*:*:*:*
natalia268
23-07-2009, 22:37
Dobranoc :* Kolorowych :*
Ja tez zaraz spadam bo humor do bani.
To papa,
Ja tez lece-o 6 musze wstac :(
Nocka i tak pewnie bedzie nie przespana-sama jestem dzis i sie boje.
szpila59
24-07-2009, 12:26
ała, ała, ała.... przytrzasnęłam wczoraj sobie o drzwi szafy dwa pazurki u prawej ręki... dzisiaj je ściągnęła i co ja widzę??!! ;( paznokieć mi się przedarł na pół od wolnego brzegu tak pionowo do połowy paznokcia i tak na dwóch palcach ;( nie wiem czy wiecie o co mi chodzi.... ;( i co ja mam zrobiiić.... boli jak dotykam, a niedługo mam sie uczyć na gitarze grac ;(
Szpila wspolczucia... kurde znowu sie rozpisaliscie a mi zostalo jakies 30 minut do kolejnej klientki... ;(
kasiasssss
24-07-2009, 18:58
odpocznij pracusiu,ja malego wykapalam uspilam teraz net
I'm back :D tylko nie wiem czy na dlugo bo kumpela ma wejsc... ale musze znowu nadrobic czytanie forum ;P
kasiasssss
24-07-2009, 22:27
szybko wracaj,ja caly czas mam ****nie glowy z moim maluszkiem budzi sie co 5 min:/:
Mój Romeło sobie poszedł właśnie i czekam na skrzydełka z grilla :)
kasiasssss
24-07-2009, 22:47
o tej pozre kolacja:porazka::porazka::porazka::porazka:
Ja się szykuje na jutrzejsze spotkanko .. wanna, pazurki :P i coś do jedzenia hehe
kasiasssss
24-07-2009, 22:55
ja sie szykuje do lozka,jutro do pracy,pojutrze zreszta tez:(
Kasiassss a jeśli wolno spytać to ile ma Twój maluszek? Podziwiam małe dzieciątko, praca i jeszcze masz czas na pazurki. Super! mam nadzieje, że mi też kiedyś uda się tak wszystko zorganizować.
kasiasssss
24-07-2009, 23:12
9miesiecy,jakis rozbrykany,w nocy budzi setki razy
No to masz na pewno ciężko ale ile pociechy z takiego maleństwa:)
kasiasssss
24-07-2009, 23:33
to jest racja,mam kogo przytulac na maxa,jest pzrecudowny,tylko niech juz spi w nocy:(
no oby Ci Kasiu spał :) ja właśnie wróciłam z ławeczki pod blokiem , wypiłam piwko i zamist spac to ja oczywiscie musiałam tu wleźc ;P
moniczka690
25-07-2009, 07:27
ja właśnie szykuje się do pracy ale musiałam jeszcze wskoczyć na forum
dopiero wstałam i czuje sie jak bym mlotkiem przez leb dostala...
natalia268
25-07-2009, 10:57
hehehhehe ja tez dopiero wstałam..
i nic mi się nie chce.. :(
ja sie probuje zabrac za sprzatanie-na 14 dwie babeczki przyjda (jakies nowe) wiec mam dzis caly dzionek zawalony
szpila59
25-07-2009, 16:14
wiecie co?? Teraz chętnie wytarłabym mord* mojej durnowatej siory o podłogę!! Kurde ale z niej egoistka!! NA MAXA!! Wszyscy mają jej dość!Normalnie debilka totalna... zazrośnica, egoistka, zawistna.... tato kupił gitarę jej bo się dostała do szkoły , powiedziała mi, że też mogę grać, a teraz co??!! Ja się jej pytam jak się nazywa strona z kursem gitarowym dla początkujących, a ta z uśmieszkiem na tej gębie brudnej mówi mi : Ja Ci nie po wiem. To moja gitara i ja będę na niej grać.
Nawet dotkąć mi nie chchiała dać!! Mama jej powiedziała żeby mi dała od czasu do czasu grać to ta się kłóciła dwa dni, ale mama powiedziała, że zadzowni do taty i wszystko powie to ta szma*** się uspokoiła.... chchiałam grać, prosiłam żeby wyszła z pokoju, a ta powiedziala,ze nie. Powiedziała, że poda mi tą stronę, ale zabierze giotare i już nie da. albo da mi gitarę na 10 minut, ale nie poda wogule stronu!! Normalne jakaś egoistyczna wywłoka!! zawsze taka była!! KUpiła sobie kiedyś kamizelkę, czarną . KŁÓCIŁA się 2 godziny, bo nie chciała mi pozwolić jej włożyć na imini8ny u babci!! DARŁA SIĘ ŻE TO JEJ!! A kto przywłaszczył sobie już od 2 lat mój pasek, który ja sama kupiłam??!! Powiedziałam jej to a ona " Mama Ci to kupiła, ty żadko w tym chodzisz wiec mam prawo sobie Go wziąść. NIE JEST TWÓJ" KURDE CHCIAŁAM JĄ ZASTRZELIĆ WIATRÓKAMI MOJEGO TATY!! Byłam bliska uduszeniaaaaa!! Mam powiedziała, że sama kupiłam ten pasek za swoje pieniądzeto się jeszcze wykłucała że nie prawda. W końcu mi Go dała, a już na następny dzień miała Go na sobie i był schowany u niej w szafie, a mi nadal nie pozwala nawet przymierzyć kamizelki!!
Wracając do gitary, prosiłam ją żeby podeszła i mi powiedziała czy mam naciskać tą strunę czy tą, bo niewyjaśnili zbyt jasno. A ona się zaczeła śmiać i powiedziała z zawiłością, że to już mój problem i że ona mi9 nie pomoże bo to jej gitara i to ona sie bedzie uczyłą, a nie ja!! KURW**.... mam ochotę dać jej w twarz!!... Sorry za takie przekleństwa, ale już nią wytrzymać nie mogę.... pakać mi się chce.... niech któraś z was ją wywlecze z tego domu na Sahara.... Mama i Tto też mają jej dość.....:(
szpila policz do 10 i oddech i powtórz to ze 3 razy :) zobaczysz znudzi jej się bądź cierpliwa
szpila59
25-07-2009, 16:55
szpila policz do 10 i oddech i powtórz to ze 3 razy :) zobaczysz znudzi jej się bądź cierpliwa
nie znudzi :(... Kamis ty jej nie znasz... teraz jak mi się zaczęło udawać coś grać na tej gitarze , szybko przyszła i powiedziała żebym jej dała gitarę. Spytałam się dlaczego. Czy tylko po to żeby miała satysfakcje że ona ją teraz ma a ja nie i nie mogę ćwiczyć? A ona powiedziała ze tak.....
---------- Dodano o godzinie 16:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:43 ----------
a teraz mi ją już zabrała....
kasiasssss
25-07-2009, 18:52
wrocilam z pracy kapie malenstwo,potem do was zajrze
zaraz ide spac-jestem zmeczona po calym dniu ciezkiej pracy :)
natalia268
25-07-2009, 22:34
;)
nie znudzi :(... Kamis ty jej nie znasz... teraz jak mi się zaczęło udawać coś grać na tej gitarze , szybko przyszła i powiedziała żebym jej dała gitarę. Spytałam się dlaczego. Czy tylko po to żeby miała satysfakcje że ona ją teraz ma a ja nie i nie mogę ćwiczyć? A ona powiedziała ze tak.....
---------- Dodano o godzinie 16:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:43 ----------
a teraz mi ją już zabrała....
oj współczuje :* :przytul: jedynie co mogę powiedziec dla pocieszenia to ze za pare lat bedzie dobrze... takto jest zazwyczaj w rodzenstwie..ale jeszcze pare lat i obie bedziecie starsze i jeszcze bedziecie się z tego smiały... czego ja z bratem nie robiłam to glowa mała... teraz on ma 23 ja mam 17 lat i jeszcze czasem mu odwala i zazwyczaj do mnie z tek,stem 'w ryj dac?moge dac' ale ja go ignoruje, no chyba ze mnie porzadnie denerwuje to sie zaczynam z nim lać :D ale to juz bardzo rzadko ;)
Nie denerwuj się ;) Wiem ze łatwo powiedziec hehe.. moze spórbuj też ją ignorowac i udawać ze na niczym Ci od niej nie zalezy i zmieni swoje podejscie...
kasiasssss
25-07-2009, 22:36
:przytul:ja bujam moje malenstwo na kolankach
natalia268
25-07-2009, 22:57
tez bym mogła pobujac ;P heh.. przez cały tydzien, dzień w dzień wychodziłam z kolezanka i jej braciszkiem który ma 6 miesiecy i mogłam się nim troszkę poopiekowac :) taki słodziutki... wyprzytulałam i nacałowałam go za wszystkie czasy hehe :) tylko gdy by jeszcze te dzieci na plakały :skacze:
kurcze dzis poobgryzałam skórki :( nie wiem co mi się stało.. ehh... i mam brzydkie :( i nie mam czasu pomalowac, ale moze jutro rano to zrobie, bo wieczorkiem wybieram się na Hity na Czasie z eski :D ale się cieszę... w końcu w Warszawie ;P tylko nie wiem gdzie tam sie ludzie pomieszcza.. ale cóż... ;] wazne ze ja sobie pospiewam i potańcuje haaa !! :]
A ja wróciłam od siostry:) Graliśmy w "Grę w życie" :skacze: wciągająca i nie trzeba było nic liczyć bo taki kalkulatorek za nas wszystko liczył hihi lepsza niż Monopol :) a jaki ubaw musiałam zatańczyć żeby dostać kase :skacze:
natalia268
25-07-2009, 23:40
co to za gra bo nie znam ...? na czym polega ;P
ja mam monopol z takimi kartami plastikowaymi, z takim urzadzeniem co je doładowuje albo odejmuje kase itd. a nie mam z kim grac ;( ;P a czasem mam ochote...
To właśnie takie coś :) że są takie karty plastikowe, kupuje sie samochody domy, bierze ślub, stara się o dzieci :)
natalia268
25-07-2009, 23:56
o kurcze.. fajne :skacze:
Pieke sobie swieze buleczki na samotne sniadanko.
Moj pies mial dzis chyba najszczesliwszy dzien w swoim zyciu-wysypalam pol paczki m&s na podloge :)-nie bylo co juz zbierac obslinionych kulek.
po sniadanku zabieram sie wkoncu do konkursowych pazurow-nie znalazlam modelki to musze sobie robic.
a ja wstałam o 9.30 i umieram... kurde poszłam wczoraj na grilla i miałam kulturalnie wrócic do domku o 24.00 no i wrocilam tylko o 5.00 rano... ale dawno się tak nie wybawiłam :skacze:
natalia268
26-07-2009, 11:17
nooo to dobrze ;] zabawa to podstawa haha !! :D
ja idę robić moją ulubioną sałatke :]
madzialena
26-07-2009, 11:38
a ja sie odstresowywuje.. ostatnio mam jakieś cieżkie dni :/:
szpila59
26-07-2009, 11:54
a ja zmęczona... nie wiem dlaczego, ale od paru dni zawsze budzę się o 6 rano i cało dzień niewyspana jestem :/: Palce mnie bolą po wczorajszym, a mama powiedziała, że jak chcę to mi też kupi gitarkę :D:D:D:D Ta jest ładna : Co myślicie?? :)
VENTURE USA VTM-TSB Dobra Gitara akustyczna (688703724) - Aukcje internetowe Allegro (http://allegro.pl/item688703724_venture_usa_vtm_tsb_dobra_gitara_aku styczna.html)
i taaa: Gitara Akustyczna Paola CG94 RDS +pokrowiec kostki (697174723) - Aukcje internetowe Allegro (http://allegro.pl/item697174723_gitara_akustyczna_paola_cg94_rds_pok rowiec_kostki.html)
i taaa :D : WASHBURN D10Q SB Gitara akustyczna Podpalana (696426048) - Aukcje internetowe Allegro (http://allegro.pl/item696426048_washburn_d10q_sb_gitara_akustyczna_p odpalana.html)
natalia268
26-07-2009, 11:58
hehe no widzisz i po co tyle nerwów wczoraj było ;)
mi się druga podoba
sie nie potrzebnie Szpila stresowałaś :) no i widzisz teraz już będziesz miała swoją gitarkę :skacze: jak już zaczniesz grac to weź no nagraj i dawaj na forum się posłucha :D
miałam spac ale du*a blada z tego wyszła :/
szpila59
26-07-2009, 12:12
mi najbardziej jednak się podoba 1 i 2 :D Jeszcze sie zastanowię :P
szpila59
26-07-2009, 12:34
a teraz mam jeszcze większy kłopot... mama powiedziała ,że moze mi kupić gitarę , albo coś do pazurków co tylko chcę i nie wiem co wybraaać..... :P
będę musiała sie naprawde zastanowić, a ze długo to robię to napiszę dopiero o wieleee później co wybrałam :D
kasiasssss
26-07-2009, 12:47
ja wrocilam z pracy,szybkie przytulanie,obiad,ciasto,forum:D:D
natalia268
26-07-2009, 12:52
jakie ciacho zrobiłaś? :)
Szpila a co byś chciała do paznokci?
kasiasssss
26-07-2009, 13:06
biszkopt z owocami i kremem tofi
biszkopt z owocami i kremem tofi
pyszności:)
no ja sie spakowalam i zaraz wiśta wio nie ma mnie w tej miescinie :D 3 dni wolnego iiiihhhhhhhhaaaaaaaaa:szabelka:
szpila59
26-07-2009, 17:12
jakie ciacho zrobiłaś? :)
Szpila a co byś chciała do paznokci?
Mama powiedziała ,że mogę wybrać co chcę :D Żeliki mi się kończą :( Przezroczystego już wogule nie mam, różowego też nie, a kamuflaż mi się kończy ;/ może bym sobie jeszcze przy okazji akrylki kupiła i kwiatuszki poćwiczyła?? Dzisiaj miałam sen o tym, że lepię kwiatuszki z akrylu :D
natalia268
26-07-2009, 17:23
hehhehe no to moze proroczy sen :*
ja sie szykuje i zmykam na hity na czasie.. ale sie wybawie :skacze:
szpila59
26-07-2009, 18:17
hehhehe no to moze proroczy sen :*
A no chyba proroczy :D siora pozwoliła mi OD CZASU DO CZASU po namowach mamy grać na gitarze, a ja chyba sobie zakupię zestawik żelków i jeszcze jeden mały do akrylu (akryl , pędzelek i liquid mi na początek wystarczy :D)
ja tu tylko na chwilunie wlazlam zobaczyc co sie dzieje i widze ze bede miala pozniej duuuzo do czytania...
kasiasssss
27-07-2009, 10:58
ja sniadanko zjem i na spacerek,piekna pogoda,potem poczytam he
natalia268
27-07-2009, 11:02
ja niedawno co wstałam, jeszcze srednio kontaktuje... zaraz śniadanko, kąpiel i coś się pomyśli co dalej robic...
moniczka690
27-07-2009, 12:17
ja też nie dawno wstałam weekend był ciężki więc dzisiaj będę dochodzić do siebie
a ja w pracy i tak zajrzalam do Was na momencik
a ja mam chwilke czasu i próbuję nadrobic zaległości...
a ja sie dzisiaj tyle nałaziłam, że ide sie zdrzemnąć ;P
kasiasssss
27-07-2009, 20:44
a ja wrocilam z dzialki,prysznic, kapiel malego, do karetki na godiznke, powrot i etraz moge posiedziec i odpoczac,odrobic zaleglosci forumkowe:D:D
siedze i popijam sobie winko z kolezanka i jej facetem , ale jestem towarzyska to masakra coo , zamiast z nimi gadac to ja prawie caly czas na forum siedze :D ale co mi tam jeszcze na mnie nie krzycza hihi i mam nadzieje ze nie zaczna :skacze:
zaraz idziemy z mezem puszczac lampionki-musi sie tylko pozadnie sciemnic:skacze:
natalia268
27-07-2009, 22:27
wróciłam do domu niedawno, humor do bani i w ogóle :/:
kasiasssss
27-07-2009, 22:28
to poczytaj troche napewno ci sie humor poprawi,ja co chwile biegam do malego bo sie budzi i placze:(
natalia268
27-07-2009, 22:48
słaby sen ma maluszek..:(
kasiasssss
27-07-2009, 22:48
nio,mam nadzieje ze wkoncu ten sen sie poprawi
natalia268
27-07-2009, 22:50
oby :*
jejku tak bym poszła na basen jutro a nie mam z kim :(
a wy wszyscyto co?? spać poszliście czy co, do ajsnej anielki?? nie chcecie gadać to ja też idę spać:P
czemu te klientki nie szanuja wogole naszego czasu?;(wczoraj wieczorem dzwonila baba na paznokcie sie umowic koniecznie na dzis bo na urlop jedzie, ublagala mnie zeby mogla przyjsc na 9-nie chcialam za bardzo bo jak maz z trasy wraca to wiem ze jest bardzo zmeczony i chce pospac sobie dluzej. ale zgodzilam sie, wyrzucilam meza z lozka o 6.30 a ta malpa wogole jeszcze nie przyszla, nawet nie zadzwonila ze sie spozni i tak wlasnie czekam na nia, dam jej jeszzce kilka minut a potem moze mnie pocalowac.
natalia268
28-07-2009, 10:44
ooo nie fajnie, :/: tak się nie robi...
te babska co niektóre takie są że tylko wziąśc i .... aż sie we mnie zagotowało hehe, nastepnym razem jak zadzwoni to bedziesz wiedziala co robic- nie przyjmowac ;P
a ja nie wiem co ze soba zrobic nie wiem kiedy ostatnio mialam tyle wolnego ale jutro wracam i od 11 do 21 mam zajeb i nie bede miala pewno czsu na forum ;(
natalia268
28-07-2009, 11:46
to teraz korzystaj ile się da ;)
ja standardowo arbuza tworze na pazurkach, może mi humorek poprawi...
kasiasssss
28-07-2009, 12:11
ja dzis zrobilam lapki i nozki kolezance,na dwozre pada wiec nici ze spaceru
moniczka690
28-07-2009, 13:12
ja właśnie skończyłam swoje łapki teraz czytam forum później wkleje fotke
natalia268
28-07-2009, 13:18
ahh miałam juz nie robić nic na nóżkach do wyjazdu, ale to silniejsze ode mnie... chciałam zrobic fotke ale jakies nie wyraźne wychodzą :( nie wiem czemu.. później jeszcze popróbuje...
teraz idę sprzatać.wrr
kasiasssss
28-07-2009, 13:37
teraz skonczylam czytac to co pisze Sisi i gotuje sie we mnie,musze jakos sobie poprawic humor,Woszczurku powiedz cos fajnego albo daj jakas extra fote,wiesz ta w stylu szlafroczek:skacze::skacze::skacze::skacze:
szpila59
28-07-2009, 15:50
A ja się zajadam kanapeczką :D:D:D
a ja piję drineczka :skacze: i zaraz będę jeśc obiadek , ale dziwnie tak wcześnie pic heheh
a ja piffffka bym sie napila takiego zimnego
a ja wkoncu fotki na konkurs wyslalam :)
a wogole to wrocilam z mc donalda i jest mi bardzo nie dobrze-jakies nowe kanapki maja-znow przesadzilam
co za duzo to nie zdrowo rudasku
madzialena
28-07-2009, 20:23
a ja wróciłam od cioci ;) robiłyśmy pazurki, wypiły po drinku :D gin z tonikiem :] teraz chwilke na forum i na tv i znowu na forum :P i do łóżeczka
ja popijam znowu drineczka ogladam filmik i po filmie bieremy sie za pazurki z kumpela, jeszcze nie wiem jak one po tym drinku wyjda ale co tam heh :* pewno juz dzis mnie nie bedzie :( to do jutra muuua
kasiasssss
28-07-2009, 20:48
maly nie chce spac ,jak zasnie to posiedze na forum
ucze sie do kursu na prawko dlatego bedzie mnie narazie troszke malo tu
POWODZENIA ZYCZE-tylko nie dziekowac :D ja to chyba zbzikuje na tych praktykach juz mam faze na kolczyk w jezyku i tatuaz na lopatce.jak zobaczyam jakie moja szefowa dziela robi to az mnie chętka zlapala.
kasiasssss
28-07-2009, 21:34
maly wkoncu zasnal wiec moge sie zajac soba n o i forum
POWODZENIA ZYCZE-tylko nie dziekowac :D ja to chyba zbzikuje na tych praktykach juz mam faze na kolczyk w jezyku i tatuaz na lopatce.jak zobaczyam jakie moja szefowa dziela robi to az mnie chętka zlapala.
oj nie dziekuje
cos mi w pl kliklo i wczoraj mnie maz zajeldowal
najgorsze to wkuwanie testow
ale nie jest zle coraz lepiej mi idzie
No no mała no to powodzenia ! :good:
natalia268
28-07-2009, 22:10
wróciłam ze spaceru po deszczu..
miałam się spotkac z moja dawną miłościa ale mnie unika :/: o boi sie ze znowu cos poczuje...i się wkurzyłam :skacze: bo chciałam się z nim spotkac ;P
dzis musze wczesniej sie połozyc bo umowiłam się z kolezanką o 10... a to bedzie ciezka sprawa, wstac tak wczesnie, ogarnąć się i wybyć..
a ja sie ide zaraz kąpać, bo śmierdzę gumą spaloną... ale fajnie jeździli na jednym kółeczku, ojj fajnie :rolleyes:
kasiasssss
28-07-2009, 22:23
a ja szukalam zdjecia do *jaka to fotka*dlugo mi szlo,zreszta nic ciekawego nie znalazlam
Mała ja też się właśnie uczę teścików egzamin z teorii mam w piątek:)
kasiasssss
28-07-2009, 22:53
moja corunia tez sie uczy,zdaje w przyszlym tygodniu,stresuje sie
No, to będzie trzech kierowców więcej! I trzymajmy się tej wersji :good:
pisiowa21
28-07-2009, 23:31
hejka a ja mam ostatni dzien wolnego i mowie ze musze w koncu wejsc na moje kochane forum:D
no nareszcie Pisiowa :D :D tylko ja zaraz spac sie klade bo juz rady nie daje skonczylam pazurki kumpeli a rano do domciu jade i koniec wolnego a buuuuuuuu
pisiowa21
29-07-2009, 00:02
ja jutro też finich urlopu aaaabbuuuuu nieeee;(
tipserka78
29-07-2009, 08:55
witam wszystkich:*:*:*
właśnie szykuje się do pracy i już nie mogę doczekać się piątku bo od pierwszego idę na zasłużony urlop:skacze::skacze::skacze:
życzę miłego dnia:*:*:*
popijam kawke, gotuje pieskowi sniadanko (ma alergie na sucha karme) i bede zaraz ruszac na zakupy-tipsy sie pokonczyly itp
urlop?ja juz niestety po :(
ja tez juz po wolnym ;( i od 11 mi sie sajgon zacznie... milego dzionka :*
moniczka690
29-07-2009, 10:32
ja wstałam włączyłam pranie i przeglądam forum
ja zabieram sie za sprzatanie:(.... a potem spacer z dzieciakami;)
natalia268
29-07-2009, 13:31
ja własnie wróciłam z szybkich zakupów, kupiłam sobie białe spodenki krótkie, takie zwykłe, stanik zielony oczowalący i pilniki.
teraz jest a'la obiad, posiedzę chwile, odpoczne i wychodze z psem na spacer i przy okazji wstapie do mamy do pracy po pieniążki na kino i jade z kolezanką pare spraw pozałatwiac a później do kina na Harrego ;)
oo ja też bym sobie harrego obejrzała ale zanimw mojej miescinie bedzie to ja predzej tu padne... skonczylam robic pazury i mam wolne do 15 :D
natalia268
29-07-2009, 13:36
jak pójde zdam relacje czy w ogóle warto ;)
ok ok to ja czekam za relacjami z filmu heh
szpila59
29-07-2009, 14:14
czytałam, że nie ma żadnych scen z pogrzebu Dumbledora ani walki uczniów i nauczycieli ze śmierciożercami. Dumbledore odebrał Harrego w książce z domu Dursley'ów, a w filmie ze stacji pociągów. A w pociagu w książce znalazła Go Tonks, a nie Luna :/: Dużo wątków miłosnych jest. U mnie puszcząją o 14 do 20 sierpnia a od 2 dni jest już przedsprzedaż biletów.
nie lubie jak ksiazka sie znacznie rozni od filmu czy raczej na odwrot... no ale przezyje hehe i cos mi sie wydaje ze jeszcze raz przeczytam ostatnio czesc -znowu hihi tylko jak czas bede miec...
szpila59
29-07-2009, 14:49
jeśli chodzi o Pottera to jak chcę to mogę przeczytać jeden tom jednego dnia. Jakikolwiek tom nawet 5 (najgrubsza) jak mi się chce oczywście.... jszcze nigdy tak szybko nie czytałam żadnej książki :D Cała sagę przeczytałam 4 razy i teraz zaczynam znowu 5 raz hehe :D
moniczka690
29-07-2009, 18:28
ja właśnie wróciłam ze spaceru z rodzinką a co do Harrego to uwielbiam książki i filmy
ja wrocilam z praktyk zaraz ide sie spotkac ze znajomymi zeby omowic piatkowa impreze
kasiasssss
29-07-2009, 19:16
wrocilam wlasnie zdzialki,szybki prysznic potem wsiadam w karetke i jade popracowac,wroce wieczorem do was
ja jestem umowiona na 20 ze szwagierka na wieczor filmowy :)
wiec do jutra bo podejzewam wroce dosc pozno i nie wiem czy w stanie trzezwosci :)
kasiasssss
29-07-2009, 19:30
baw sie dobrze
madzialena
29-07-2009, 20:04
udanej zabawy Rudi ;)
a ja sie zastanawiam... i to bardzo intensywnie :/: czy wybieram dobry zawód.. uwielbiam robić pazurki, chciałabym zrobić kurs.. ale czy dałabym rade robić paznokcie w salonie?!
z drugiej strony kierunek na jaki poszłam mi bardzo odpowiada ale nie ma nic wspólnego z paznokciami...
kurrrdeee!
wlasnie skonczylam na dzis z pazurami Jeeeezu mam dosyc!! jeste wykonczona przez 3 dni sie wyleniuchowalam jak nie wiem co i jak mialam dzis zaczac robic to myslalam ze sie potne...
Madzialena a niby czemu nie dałabyś rady robic pazurów w salonie cooooooooo ?????? masz talenta wiec go nie zmarnuj , oczywiscie to moja opinia zeby pozniej na mnie nie bylo :P
Madzialenko nie masz co sie zastanawiac czy bys dala rade bo oczywiscie ze bys dala i w ogole skad Ci do glowy przychodza takie watpliwosci...wiecej wiary w siebie kobieto!!
kasiasssss
29-07-2009, 21:22
Madzialenko ja dolanczam sie do zdania innych probuj,ja zaczelam robic pazurki majac 38 lat i bobaska 4ro miesiecznego,ty napewno dasz rade
madzialena
29-07-2009, 22:06
jak sie wezmę porządnie za siebie to napewno bym dała rade tylko u mnie w mieście jest dużo salonów, duża konkurencja i trzeba być naprawdę dobrym.. paznokcie to jedyna rzecz która mnie pasjonuje a całej rozciągłości ;) musze sie zastanowić...
dziękuje Wam bardzo kochane za miłe słowa :* :* wiem, że na Was zawsze mogę liczyć ;) :*
kasiasssss
29-07-2009, 22:08
ty nie patrz na konkurencje,ja to dopiero mam konkurencje,a jakos mam swoje klientki i nie jest zle
madzialena
29-07-2009, 22:12
Kasiu ja też mam swoje :) zaczynam mieć ich coraz wiecej.. ale marzy mi się jakaś na której bede mogła naprawde poszaleć bo na razie same frenche na ogryzkach ;P
udanej zabawy Rudi ;)
a ja sie zastanawiam... i to bardzo intensywnie :/: czy wybieram dobry zawód.. uwielbiam robić pazurki, chciałabym zrobić kurs.. ale czy dałabym rade robić paznokcie w salonie?!
z drugiej strony kierunek na jaki poszłam mi bardzo odpowiada ale nie ma nic wspólnego z paznokciami...
kurrrdeee!
Madzialena znudziłoby Ci sie jakyś przez całe życie tylko jedną rzecz robiła :) Ja właśnie myślałam nad samą szkołą kosmetyczną ale doszłam do wniosku, że pójde na studia a kurs sobie kiedyś zrobię w wolnym czasie... bo nie zawsze jest tak , że znajduje się pracę w zawodzie a tak masz więcej możliwości:)
Ja dalej ślęczę nad testami na egzamin z prawka, zdaje jutro:) Proszę o trzymanie kciuków :kwiatek:
kasiasssss
30-07-2009, 22:48
trzymamy ,ja zaraz mykam bo spac mi sie chce,jak zwykle zreszta
zjadlam salatke i glowa mnie boli
tez ide zaraz lulac
natalia268
31-07-2009, 09:24
ja dzis wczesnie cos wstałam, moze to i lepiej wiecej czasu bede miała na wszystko.. musze zaraz zacząć robić paznokcie na wyjazd... pierw stopy robie, bo nie mam pojecia co wymyślic na dłonie poniewaz mam strasznie krótkie paznokcie :(
Może wiecie co można wyczarować na krótkich paznokciach by to miało rece i nogi?? :(
Ewelina83
31-07-2009, 09:27
A ja siedze z synkiem i probuje go jakos zabawic...niestety nie mam checi na nic bo choroba mnie dopadla!
natalia268
31-07-2009, 09:57
Zdrówka życze :przytul:
Wlasnie odkurzylam cale mieszkanie na kolanach-wiec teraz musze chwile odpoczac i zabieram sie za nogi wkoncu
farbstift
31-07-2009, 13:01
natalia najlepiej jakieś ciemne, skoro masz krótkie pazurki
ja zaczynam robić sobie paznokietki
natalia268
31-07-2009, 13:22
nie lubie ciemnych ;( ;P i podkreslą bladość moich dloni...:huh: chyba ze mi sie opala :D
ja własnie skończyłam stópki sobie robic, po czym stwerdziłam ze mi się nie podobają, ale juz nie mam ani siły ani czasu robić innych..muszę się z nimi przemeczyc.. teraz tylko znaleźć wiecej czasu na raczki i moge jechac na wakacje :skacze:
farbstift
31-07-2009, 13:40
daj fotkę stopek:)
ja paznokietki niestety będe mogła sobie dopiero zrobić po żniwach bo niestety mieszkam na wsi i obowiązki mnie nie ominą a mam już pomysł na pazurki :)
natalia268
31-07-2009, 16:14
daj fotkę stopek:)
jak uda mi się zrobić dobre zdjęcie to wkleje do albumu ;)
Paczka w końcu dotarła... tylko awizo powtórne wyjełam ze skrzynki :/: jak spotkam tego listonosza to go zabije.. siedze ciagle w domu w tych godzinach co on chodzi a on bezczelnie pierwszego awiza nie wkłada a potórne wkłada i ze niby nikog nie zastał w domu. co za idiota :zly:
grubas jeden pieprz**y :porazka: !!
WRRRRR!!
ide obierać ziemniaki, a później robic paznokcie u rąk.
a ja nie mam czasu na nic ;( juz widze ile mam do czytania na forum i nie wiem kiedy ja to wszystko nadrobie!! a buuuuuu zaraz znowu klientka, juz chyba nigdy sobie wolnego nie zrobie bo pozniej te babska sie wszystkie zesrac chca !! ;( ;( ;(
szpila59
31-07-2009, 17:01
A ja muszę słuchać żałosnego brzękolenia siostry na gitarze.... :porazka::porazka:
I oglądam House'a :D
natalia268
31-07-2009, 19:09
wczoraj ogladałam tego Twojego House'a ;P
Ja skonczyłam łapki, zjadłam obiad i mam chwilke do przeglądnieciea forum, a zaraz jade do sklepu wiec pojawie sie juz jutro.
no aj w koncu skonczylam dzis juz z tipsami i mam dosyc!! teraz musze nadrobic tutejsze zaleglosci a widze ze sie dzialoooo
Ewelina83
31-07-2009, 19:59
a ja pije ciepla herbatkę ogladam TV i powoli trzeba sie zbieerac spac
szpila59
31-07-2009, 20:24
ja sobie zrobiłam dzisiaj dwa pazurki na próbę, jutro dokończę wszystkie i pokarzę :D
Ja prubuje cos wymyslic na konkurs z SF-narazie projekty na papierze,
a wogole to glodna jak wilk jestem a nie mam nic w lodowce :)
kasiasssss
31-07-2009, 22:12
ja zrobilam pazurki corci,i nozki klientce i lapki nastepnej,takze dzis troche zmeczona jestem:huh:
a ja dostalam ataku smiecu!! głupota ludzka nie zna granic...
natalia268
31-07-2009, 22:46
a co sie stało? tez bym sie pośmiała bo tata mnie zdenerwował :zly:
kasiasssss
31-07-2009, 22:51
ja znikam spac jestem zmeczona strasznie:papa::papa:
a smieje sie bo siostra tego jelenia z ktorym sie rozwodze na nk dala zdjecie ze swoja nowa bratowa ;P
natalia268
31-07-2009, 23:02
o boze powodzenia tsssss ;P
pewnie mocno cierpisz z tego powodu ? :skacze:
Ja prubuje cos wymyslic na konkurs z SF-narazie projekty na papierze,
a wogole to glodna jak wilk jestem a nie mam nic w lodowce :)
Rudi :aty::aty:
a ty nie wiesz, że nie samymi pazurkami człowiek żyje?? :D czasem trzeba coś zjeść, bo się nam rozchorujesz i co wtedy??????
ta cierpie jak nie wiem co hihi
natalia268
31-07-2009, 23:47
Oj biedna Dzidzia :przytul: ;( i co Ty teraz zrobisz? ;(;(;(
dobra zmykam sie kapac i spac ;) :*
Dobranoc wszystkim :*
Oj biedna Dzidzia :przytul: ;( hahahahha ;P
dobra zmykam sie kapac i spac ;) :*
Dobranoc wszystkim :*
a ja tam dzis protestuje... ide spac nie kąpana:P jak jutro rano wróci ten mój gamoń to przynajmniej mnie nie bedzie zaczepiał o to czy tamto (+18) bo bedzie odor-not-control...
tylko żzęby umyję coby rano do dziecka nie mówić z twarzą skrzywiona na jedna strone ze względu na twz smell-of-night
A ja robię zakupy u Dekorynki :)
madzialena
01-08-2009, 07:36
ja już mam źle z głowa :P cały tydzień planowałam sie dzisiaj wyspać.. wizja spania do 10 męczyła mnie już od poniedziałku.. a dzisiaj co?! obudziłam sie o 7 i nie potrafiłam zasnąć znowu :P ale przynajmniej na forum posiedze :D
kocham Was bardziej niż spanie :P [to powinien być dla Was mega komplement] :lol:
natalia268
01-08-2009, 09:28
jaka jestes Kochana :przytul: :D
ja wstałam kolo 9... tak srednio wyspana.. kurde wakacje są a ja tylko 2 razy sie tak porzadnie wyspałam...
zaraz sie szykuje i jade na działke .
ja już mam źle z głowa :P cały tydzień planowałam sie dzisiaj wyspać.. wizja spania do 10 męczyła mnie już od poniedziałku.. a dzisiaj co?! obudziłam sie o 7 i nie potrafiłam zasnąć znowu :P ale przynajmniej na forum posiedze :D
kocham Was bardziej niż spanie :P [to powinien być dla Was mega komplement] :lol:
ja co prawda nie wstałam o 7 żeby wejść na forum ale jak tylko się obudziłam, z jednym okiem jeszcze dobrze nie otwartym i z mgłą przed oczami, jeszcze w piżamie przylazłam tutaj :skacze:
więc nie kocham Was bardziej niż spanie... ale Was kocham ;P
ivonna70
01-08-2009, 11:17
Ja już wstałam o 7, bo o 8 miałam klientkę. Potem zjadłam śniadanko, a za chwilę jedziemy z mężem i kuzynem na wycieczkę rowerową do Grotnik:).
A ja zrobilam porzadek ze zdjeciami na kompie i wlasnie kilka wstawiam na forum zebyscie sobie zobaczyly gdzie bylismy w tym tygodniu:)
szpila59
01-08-2009, 13:43
a ja cąły czas do kibla lataam... ;(
ivonna70
01-08-2009, 19:15
a ja cąły czas do kibla lataam... ;(
Oj biedactwo:przytul:, ale coś Ci zaszkodziło czy wirus jakiś??
A ja właśnie wróciłam z wyprawy. Miało być tylko do Grotnik, ale nic ciekawego nie było więc pojechaliśmy do Ozorkowa, a potem do Sokolnik, Łagiewniki i do domu. No i wyszło równo 100 km:P A najlepsze w tym wszystkim jest to, że nie jestem zmęczona, tylko mnie trochę kość ogonowa boli.
szpila59
01-08-2009, 19:31
Oj biedactwo:przytul:, ale coś Ci zaszkodziło czy wirus jakiś??
A ja właśnie wróciłam z wyprawy. Miało być tylko do Grotnik, ale nic ciekawego nie było więc pojechaliśmy do Ozorkowa, a potem do Sokolnik, Łagiewniki i do domu. No i wyszło równo 100 km:P A najlepsze w tym wszystkim jest to, że nie jestem zmęczona, tylko mnie trochę kość ogonowa boli.
mama mówi, że słabe jelita mam no i za dużo błonnika wchonęłam ;P żytni chleb, pełnoziarnisty, chrupki, micha mleka , no i proszę... wizyty w kibelku 24h na dobę... ale już lepiej :D
idę się pokąpciać i poczytyam sobie troszku Harrego.... wczoraj zaczęła czytać od nowa, teraz jestes na 3 tomie :D
a ja sobie popijam tequile chyba jedyny alkohol ktory mi wchodzi,ogladam film z mezem i braten ,,Slady zbrodni,,super film,no i klikam sobie:)
ivonna70
01-08-2009, 19:56
mama mówi, że słabe jelita mam no i za dużo błonnika wchonęłam ;P żytni chleb, pełnoziarnisty, chrupki, micha mleka , no i proszę... wizyty w kibelku 24h na dobę... ale już lepiej :D
idę się pokąpciać i poczytyam sobie troszku Harrego.... wczoraj zaczęła czytać od nowa, teraz jestes na 3 tomie :D
No to faktycznie przesadziłaś i wcale się nie dziwię, że taka reakcja organizmu. Skąd ja to znam?? Moja córka też tak potrafi:D
A my jutro idziemy do kina na 6 część. Ciekawa jestem jak film wyszedł.
kasiasssss
01-08-2009, 20:17
ja wrocilam z pracy,robilam corce pazurki,drugiej corce hee,wykapalam synka ale nie chce spac:/:
Ja skonczylam wlasnie pazury-zazdroszcze dziewczyna co w poltorej godzinki sie wyrobia, ja dzis potrzebowalam po 3 na lebka wiec caly dzien w d....
natalia268
02-08-2009, 09:54
ja wrocilam z pracy,robilam corce pazurki,drugiej corce hee,wykapalam synka ale nie chce spac:/:
Dobrze że więcej córek nie masz :P
:skacze: Pakuje stroj kapielowy i jade nad jeziorko-ale sie ciesze.
moniczka690
02-08-2009, 11:59
hej ja właśnie się obudziłam na lekkim kacu wczoraj sobie troszkę drinkneliśmy w domku a ja dziś umieram:(
ku ku wszystkim, oj dawno dawno nie zagladalam do was, wczoraj wrocilam z wakacji, szybko minelo!!! teraz zagladam i patrze co tu piszecie, musze na nowo wskoczyc w tryb domownika ha ha!!! w domu balagan, torby nie rozpakowane a mi sie nie chce nic !!!! ide zrobic kawke a potem do porzadkow !!!
ivonna70
02-08-2009, 16:39
Witamy po urlopie. Ja też nie lubię rozpakowywania toreb i dlatego robię to od razu, aby mieć z głowy.
Właśnie wróciłam z kolejnej wycieczki rowerowej, ale dzisiaj było tylko 78km. Po prysznicu czuję się jak nowo narodzona;)
natalia268
02-08-2009, 19:09
ja wróciłam z basenu, bo w końcu poszłam.. zjadłam obiad niedawno i jestem taka wymęczona ze nie mam siły na nic... a zaraz musze się pakowac...:(
madzialena
02-08-2009, 19:52
a ja wczoraj byłam nad jeziorkiem :) wypoczełam sobie :D
a dzisiaj od rana zdobywałam Beskidy :) i jestem zmęczona :P
a tak ogólnie to czuje sie jak pieczony kurczak.. przesadziłam ze słoneczkiem :(
a ja dzisiaj nic ciekawego nie robiłam..
za jakiś czas idę na urodziny do koleżanki a o 24 do kolegi na 18stkę ;)
natalia268
02-08-2009, 20:47
hehe to szybko zwiedzisz dwie imprezy na raz :skacze:
kasiasssss
02-08-2009, 21:18
a ja jak zwykle w biegu,rano do pracy,z pracy nad jezioro z mluszkiem,potem znow do pracy,potem kapiel malego i forummmm wkoncu:D:D
ivonna70
02-08-2009, 21:46
a ja wczoraj byłam nad jeziorkiem :) wypoczełam sobie :D
a dzisiaj od rana zdobywałam Beskidy :) i jestem zmęczona :P
a tak ogólnie to czuje sie jak pieczony kurczak.. przesadziłam ze słoneczkiem :(
No w taki upał chodzenie po górach to masakra. Wyobrażam sobie jak wyglądasz i bardzo współczuję:przytul:
Właśnie wróciłam z kina i jak zwykle trochę zniesmaczona, bo dużo pominięto w filmie. Książka zdecydowanie lepsza, aczkolwiek efekty niezłe.
Chanti25
02-08-2009, 23:09
A na jakim filmie byłaś ivonna?
Pewnie na Harrym Potterze:) a ja dzisiaj nad jeziorkiem byłam, potem przyjechał brat prosić na wesele, już się nie mogę doczekać :skacze:
Chanti25
02-08-2009, 23:15
Pewnie na Harrym Potterze:) a ja dzisiaj nad jeziorkiem byłam, potem przyjechał brat prosić na wesele, już się nie mogę doczekać :skacze:
miminka to pokażesz nam kreacje, bo na pewno olśniewająca :D
hihihi. to masz wydatek niezły. ja też mam wesele we wrześniu w twoich stronach. ale niestety nie jadę na nie.
a pewnie tak, w sumie nie codziennie brat za mąż wychodzi :P
Mam kilka sukienek i nie wiem czy wybrać, którąś z tych czy nową kupować :)
A ja idę w październiku, szkoda że to nie to samo wesele Ziziz:skacze:
---------- Dodano o godzinie 23:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:18 ----------
:hahaha: żeni się chciałam napisać :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Chanti25
02-08-2009, 23:20
A ja idę na wesele 29 sierpnia i taka sukieneczkę kupiłam ;)
SEKSOWNA RÓŻOWA SUKIENKA Z KOKARDĄ R/XS (692976950) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. (http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=692976950)
świetna Chanti :good: jeszcze na takiej zgrabnej osobie jak Ty:love: pewnie tam wszystkich na kolana powalisz i piękniejsza od panny młodej będziesz :)
Chanti25
02-08-2009, 23:32
Dziękuje :wstydek: bardzo mi się podobała i musiałam ja mieć :)
Chanti-sukienka the best!!
Ja siedze znow sama w domku-maz pojechal w gory z rodzinka a ja przez psa musialam zostac:(
ale moze sobie za to we wrzesniu odbije, jak tylko mi sie uda namowic mame na barcelone.
No napewno mósisz sobie odbić każdemu się należy co nie :)
chanti sukieneczka boska.i nawet z bielska ją dostaniesz.ja se właśnie złamałam pazurka i musza go robić od nowa;(;(;(;(
a ja smarze naleśniki i zaraz je będę wcinać z dżemem jagodowym i bitą śmietaną :skacze:
A ja ide sobie robic nowe pazurki:)
mmm, nalesniki ale mi smaku narobilas-chyba wiec co bede miala na obiad dzis :)
a wogole czekam az padac przestanie-musze na poczte a szkoda mi swiezo prostowanych wlosow :)
kasiasssss
03-08-2009, 12:25
jade wklej potem fotke,ja wstalam, maly w nocy szalal wiec byalm zmeczona polozylam sie znim i terz to juz wogole chce mi sie spac.nic mi sie nie chce,na dworze pochmurno:(
ja właśnie skończyłam gotować obiadzik i będę go teraz kosztować :)
szpila59
03-08-2009, 14:01
a ja się nuuudzę... ;(
madzialena
03-08-2009, 14:16
wróciłam z pracy w końcu :D
ale myślałam że nie wysiedze.. moja jedyna myśl 'zdjąć stanik..' i tak przez 8 godzin :lol: aż skóra mnie boli od tego opalania :/:
ja tez sie nudze jak mops.. pogoda do bani- raz ciepło raz zimno raz wieje
generalnie zajmuje sie wszystkim tylko nie nauką... a mam 150 zagadnień do opracowania na obronę;(
chyba sie pochlastam... na amen:(
natalia268
03-08-2009, 15:22
to edukuj się :*i serdecznie współczuje...:(
ja rano po sklepach po jedzenie na wyjazd, teraz jem obiad dlatego mam chwilke by tu do Was zajrzeć i zaraz znowu prasowanie i pakowanie się.. Opuszczam Was do 16.08 :( Będę teśknić.. i już sobie wyobrażam ile do czytania będę miała... Eh jak sobie pomyśle ze po powrócie niedługo szkoła to az mi się wszystkiego odechciewa... A teraz tak mi się dłuzy do tego wyjazdu, a juz chce jak najszybciej.. od wszystkich odpoczać, bez telefonu, bez komputera i telewizji.. ahhh.. bajka.. :*
Porobie dużo zdjęć (mam nadzieje) wiec powrzucam Wam później coś a nie coś :*
A ja leniuchuje z kawką :soczek:, i od kiedy wróciłam z pracy próbuje się zabrać za swoje pazury ale jest tak duszno, że nawet ruszać mi się nie chce...
A jak zobaczyłam sukienkę Chanti to mi się zakupów zachciało...:skacze: