Zobacz pełną wersję : Konkurs "Modne Paznokcie" - Wiosna'09
Agusia_pa2
28-04-2009, 20:20
Hej coś uklepałam, nie jestem zadowolona ale cóż ;) aa a możecie zdradzić do jakich fotek ile prac?? Jestem ciekawa hehe
nie żartuj na pewno praca jest śliczna jak wszystkie w twojej galerii :]
więc nie ociągaj się tylko ślij maila :P
mam pytanko z innej kategori... jak wpisac stylistka paznokci zamiast poczatkujacy?
Agusia_pa2
28-04-2009, 20:26
nie żartuj na pewno praca jest śliczna jak wszystkie w twojej galerii :]
więc nie ociągaj się tylko ślij maila :P
Właśnie poszedł :P
---------- Dodano o godzinie 20:26 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:25 ----------
mam pytanko z innej kategori... jak wpisac stylistka paznokci zamiast poczatkujacy?
Musisz przesłać certyfikaty ;)
dzieki
---------- Dodano o godzinie 20:31 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:29 ----------
to oko znacz, ze to zart?
no tak przeciez nie wysle oryginalow, a skan mozna przerobic... dalam sie wkrecic:(
puściłem ci info na PW :)
jasne że nie chcemy oryginałów, tylko skany/fotki
a takie rzeczy z przerabianiem to już każdy powinien we własnym sumieniu rozważyć co mu da taki napis przy nicku skoro nie będzie posiadac umiejętności :]
Pozdrawiam
dzis i tak nie wstawie, bo wszystkie certyfikaty wisza na scianie w gabinecie:(... moze jutro jak znajde chwilke:)
Agusia_pa2
28-04-2009, 21:00
puściłem ci info na PW :)
jasne że nie chcemy oryginałów, tylko skany/fotki
a takie rzeczy z przerabianiem to już każdy powinien we własnym sumieniu rozważyć co mu da taki napis przy nicku skoro nie będzie posiadac umiejętności :]
Pozdrawiam
Dobrze godocie gazdo;) hehe a moje mrugnięcie nie oznaczało nic takiego heh poprostu mrugnełam że trzeba wysłać :D heh czasami nieświadomie moje palce już uśmieszki wstawiają hah
no skończyłam robic pazury... szczerze mówiąc to zrobiłam na odpierdziel... jutro wyślę fotki ;) no i z głowy hehe
oj dzidzia dzidzia :P
ps zaktualizowana lista prac które wpłynęły tutaj: http://forum.wzorki.info/konkursy-zdobienia-paznokci/295-konkurs-modne-paznokcie-wiosna09.html#post5137
pisiowa21
28-04-2009, 22:39
ale sie nas nazbierało...wwow bedzie ostro
bedzie sie działo dziewczyny a dzidzia napewno ładnie zrobiłaś:Pnie bądz taka skromna:D
no trochę się nazbierało... jutro pewno jeszcze kilka prac dojdzie np. moja :P hehe Aguś sama sobie zobaczysz po zakończeniu konkursu że nic specjalnego nie zrobiłam... nawet moja kumpela mnie pocieszyła dziś mówiąc "stac Cię na coś lepszego" , wiem że mnie stac tylko mi się nic ostatnio nie chce...
agus musisz pokombinowac
hihi
zrob fotke tak zeby bylo widac dobrze krzywa c
---------- Dodano o godzinie 22:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:47 ----------
mam prosbe do dziewczyn ktore nie doslaly zdjec krzywej c
prosze doslac bo jesli jakas paraca bedzie bez krzywej c nie bedzie dopuszczona do konkursu
aniusiablondyna
28-04-2009, 23:00
ja może jutro cos wyskrobie jak znajde chwilke ;)
pisiowa21
28-04-2009, 23:01
do boju,do boju do boju laski hey
hahaha:skacze::skacze::skacze:
jeszcze 2dn jeee
Skrobaj anusia skrobaj :)
no ja już posłałam zdjęcia:) ciekawe czy komuś się spodobają
czarnulka81
28-04-2009, 23:09
hej aniusia ;) rób pazurki i ani chwili się nie zastanawiaj kochana ;)
aniusiablondyna
28-04-2009, 23:10
no jeśli już to zrobie zdobionko lakierami bo moje pazurki to wołają o pomste do nieba
czarnulka81
28-04-2009, 23:14
no ja już posłałam zdjęcia:) ciekawe czy komuś się spodobają
Na 100% Tak ;)
Anna Kosińska
28-04-2009, 23:16
ja juz tez skonczylam..a mozna do dwoch stroi czy tylko jednego...?,i te zdjecia z profilu u mnie to takie jakies dziwne mi wyszly bo albo jedna dlon a druga zamazana,nie moglysmy sobie pomom dzisiaj za duzo zamieszania i pospiechu jak dzieci biegaja,no ale czekam na odpowiedz..
aniusiablondyna
28-04-2009, 23:18
a ja mam pytanie czy na fotce muszą być widoczne 2 ręce? bo sama sobie raczej nie dam rady zrobić :(
aniusiablondyna
w regulaminie konkursu jest napisane, że obie dłonie trzeba zrobic
Jak cos to i ja chcę wziąc udział! napewno cos wyskrobie :D
do zdjęcia krzywej C wystarczy jedna dłoń :)
annamon tylko do jednego stroju :)
Anna Kosińska
28-04-2009, 23:29
ale tylko jedna praca czy mozna wiecej..??
dopisałem do tamtego posta za szybko odpisałaś :P
tylko do jednego stroju ^_^
Anna Kosińska
28-04-2009, 23:47
to dopiero mam dylemat ale dobrze myslalam,chyba w regulaminie bylo nawet zaznaczone..
pisiowa21
29-04-2009, 06:50
a tak wogóle to z mojej wrednosci mam nadzieje ze te dziewczyny które są nowe beda brać udział w życiu farum po konkursie.....
Bo by było troche dziwnie jak ktoś wejdzie np.dzis odda prace wygra i ślad zaginie po konkursie....
Ale wredota ze mnie.Ale wydaje mi sie ze dużo lasek ma ten sam dylemat co ja????
Pisiowa nie ma co się łudzić wszystkie pewnie nie będą brały udziału ale część na pewno poza tym już wkrótce będziemy organizować następne konkursy więc wierni forumowicze na pewno nie zostaną nie docenieni :]
:ok:
pisiowa21
29-04-2009, 07:16
tak tylko pisze bo szkoda bedzie jak połowa lasek nowych se pojdzie....
A skąd wy weźmiecie znowu sponsora???:D
ivonna70
29-04-2009, 07:19
Urok osobisty naszego Kamiska z pewnością zadziała:)
a tak wogóle to z mojej wrednosci mam nadzieje ze te dziewczyny które są nowe beda brać udział w życiu farum po konkursie.....
Bo by było troche dziwnie jak ktoś wejdzie np.dzis odda prace wygra i ślad zaginie po konkursie....
Ale wredota ze mnie.Ale wydaje mi sie ze dużo lasek ma ten sam dylemat co ja????
wcale nie wredota,uwazam ze to zupelnie normale ,ze sie ma takie mysli,bo jednak sa rozni ludzie.
ale wydaje mi sie ze nie bedzie nikomu tak latwo zupelnie sie oderwac od tej super Grupy.:kwiatek:
pisiowa21
29-04-2009, 07:43
wcale nie wredota,uwazam ze to zupelnie normale ,ze sie ma takie mysli,bo jednak sa rozni ludzie.
ale wydaje mi sie ze nie bedzie nikomu tak latwo zupelnie sie oderwac od tej super Grupy.:kwiatek:
Jezdyś wilka:D
Bo tu Wszystkie lasencje są cool:piatka:
czarnulka81
29-04-2009, 08:13
Jezdyś wilka:D
Bo tu Wszystkie lasencje są cool:piatka:
święta prawda ;)
pisiowa21
29-04-2009, 08:37
ja tu sie czuje jakby wszystkie sie znały latami:D
tocham was dziubaski hihi:przytul::*
1713
Czarnulka jesteś super:) bardzo lubię to forum:) wiele rzeczy się dowiedziałam:) jesteście S U P E R!!!!!!!!!!!!!!!
kruszynkaaa
29-04-2009, 09:24
widze ogromne zainteresowanie konkursem. wiec pewnie ze 100 prac konursowych będzie ;p
dziewczyny na pierwszej strone w drugim poscie tam gdzie jest lista osob ktore przeslaly juz pracy jest zaznaczone kto nie doslal zdjecia krzywej c:'
prosimy o doslanie bo inaczej te prace nie beda wystawione do konkursu
ps:czasu zostalo malo
widze ogromne zainteresowanie konkursem. wiec pewnie ze 100 prac konursowych będzie ;p
:o bez przesady :ok:
Evelina.J
29-04-2009, 09:50
Bedzie wiecej takich konkursow?
a pewnie że będzie to jest pierwszy z wielu :)
myślę że w czerwcu coś specjalnego na wakacje zorganizujemy :ok:
:hura::szabelka:ja już dzisiaj postaram sie podesłać pazurki bo tak obiecuje i obiecuje.... ;P
No i ja tez sie dzisiaj zabieram do roboty i napewno dosle fotki :)
Evelina.J
29-04-2009, 13:42
a pewnie że będzie to jest pierwszy z wielu :)
myślę że w czerwcu coś specjalnego na wakacje zorganizujemy :ok:
Dzieki. Bardzo fajnie ze beda nastepne konkursy bo do tego nie zdaze nikomu zrobic paznokci takich zeby pasowaly do tematów. :skacze:
Agusia_pa2
29-04-2009, 14:00
Oj wieczorkiem wyśle tą krzywa bo mi sie net w domku zmaścił ;)
pisiowa21
29-04-2009, 14:11
ale nas dużoooooOOOOO no szox totalny.Jutro juz koniec ahahahahah
już mnie nerwy zjadają:P:skacze:
ivonna70
29-04-2009, 14:13
Ty już taka chuda jesteś, że te nerwy chyba nie mają co zjeść:P. Ale ja też nie mogę się doczekać, aby zobaczyć co pięknego wyczarowałyście. I bardzo mnie cieszy, że trochę się tych prac uzbierało.:)
dominika198989
29-04-2009, 14:32
Dziewczyny ja na pewno z wammi zostane :) Bo jestescie super wszystkie :) jeszcze tak sie nie zorganizowalam zeby tu tak duzo pisac :( ale mam nadzieje ze z czasem bedzie coraz lepiej :)) Duzo z tego forum sie dowiedzialam i naprawde ciesze sie ze w koncu spotkalam normalne dziewczyny ktora pomagaja :) Dziekuje wam :***
madzialena
29-04-2009, 16:20
dzisiaj wyśle pazurki :) jak sie bawić to sie bawić :D
aniusiablondyna
29-04-2009, 18:58
ja juz wysłałam , mam nadzieje że mi uznacie prace :(
doszła praca i nie widzę problemu żeby nie uznać :ok:
pisiowa21
29-04-2009, 20:36
tik tak tik tak :D
hehe
i jeszce tylko 28 godzin...
moje pazurki tez własnie wysłałam :) mam równiez nadzieje ze zostana 'uznane' przez szanowne szefostwo :D
Ejj a teraz tak spojrzałam.. jak to jest zrobione ze w przykładowym zdjeciu krzywej C są moje pazury ? :P :D
iwonadc78
29-04-2009, 20:47
pisiowa tys jest aparatka:)juz nawet godziny liczysz:)
Anna Kosińska
29-04-2009, 20:50
ja niestety dzisiaj nie dam rady jak nie znajde fotografa na swoja karte do mojego aparatu sie tak zalatwilam ze kabla do kompa jeszcze nie mam bo zostawilam na innej ziemi...hihihih,jutro wieczorkiem wrzuce,mam nadzieje...a jak nie to coz bedzie nastepny jakis konkursik mam nadzieje za jakis czas...ale i tak szkoda.:(
pisiowa21
29-04-2009, 20:57
pisiowa tys jest aparatka:)juz nawet godziny liczysz:)
a co już bym chiała te prace zobaczyc:D
iwonadc78
29-04-2009, 21:01
a co już bym chiała te prace zobaczyc:D
no pewnie ,ja tez :)
dzisiaj oddalam prace:skacze:
pisiowa21
29-04-2009, 21:15
no pewnie ,ja tez :)
dzisiaj oddalam prace:skacze:
świetnie bardzo sie ciesze...
lista jest zaktualizowana
czekamy na krzywe c
dziewczyny bo duzo prac odejdzie
co wy robicie do roboty
fotek wam sie nie chce strzelac?
pisiowa21
29-04-2009, 21:18
lista jest zaktualizowana
czekamy na krzywe c
dziewczyny bo duzo prac odejdzie
co wy robicie do roboty
fotek wam sie nie chce strzelac?
no właśnie mała krzycz na te nyguski:P
Chanti25
29-04-2009, 21:23
mala właśnie wysłałam Tobie brakujące zdjęcia :)
Pojechałam do klientki do domu i w aucie zrobiłam te zdjęcia ha ha ha
Proszę napisz czy mogą być???
no to mi sie podoba
pewnie ze moze byc
a jak ladnie zrobione
hihi chyba trza na was wrzeszczec tak jak na mojego synka zebyscie rozumialy hihi
Ok wysyłam swoja prace mam nadzieje ze bedzie ok bo klientka z paznokciami juz sobie poszła i raczej juz fotki nie zrobie
Chanti25
29-04-2009, 21:29
mala :*
Kamień spadł mi z serca, że może być:yess:
Ok wysyłam swoja prace mam nadzieje ze bedzie ok bo klientka z paznokciami juz sobie poszła i raczej juz fotki nie zrobie
jeszcze nic nie mam
Prosze o podanie dokładnie adresu
---------- Dodano o godzinie 21:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:36 ----------
Bo juz wysłałam ale nie wiem czy dotarło cos.Nie jestem pewna czy w adresie przed i @jest spacja
aganails@wzorki.info
mam nastepna prace
pisiowa21
29-04-2009, 21:55
aganails@wzorki.info
mam nastepna prace
hura:)
iwonadc78
29-04-2009, 21:58
ale sie rozkreca zabawa,a jutro napewno jeszcze reszta pooddaje,przewaznie ze wszystkim zwleka sie na ostatnia chwile;)
ulala 10 twojej pracy jeszcze nie mam
no pewnie jutro nas zasypia
Teraz juz wysłałam mam nadzieje ze doszło.zapewne marne moje szanse miedzy takim artystkami ale probowac trzeba i sie motywowac
czyli ze wszystko ok tak?
No to swietnie bo juz myslałam ze bedzie cos nie tak:))
kurnia ja jutro dopiero foty walne bo mnie dziś cały dzień nie było i nie ma mi kto zrobic teraz bo wszyscy poszli lulu...;(
dzidzia dzidzia :P bierz się
:)
mariet86
29-04-2009, 23:04
ja jutro wrzucę swoją pracę bo dziś już nie dam rady zrobić zdjęcia;/mam nadzieje że coś z tych moich paznokci będzie:D
---------- Dodano o godzinie 23:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:02 ----------
jeśli moge bo teraz zauważyłam że chyba nie bardzo bo nie mam chyba odpowiednije rangi;(
mariet86
29-04-2009, 23:15
o to super:D<jupi> to ja jutro wyśle zdjęcia:Ddzieki za odp.
pisiowa21
30-04-2009, 06:41
no ja jestem ciekawa jak tu te wszystkie prace zobaczymy co to sie dziać bedzie
szał
a tu tyle pieknych prac a tu mozesz tylko raz głosować????
aniusiablondyna
30-04-2009, 09:31
doszła praca i nie widzę problemu żeby nie uznać :ok:
to super :D dzięki :kwiatek:
Agusia_pa2
30-04-2009, 09:38
WOW ale przybyło prac...bedzie trudno wybrać heh
ivonna70
30-04-2009, 09:52
No trochę tego jest:good:, a ja się martwiłam, że tak malutko będzie:P
jedna osoba nam odpadla juz na pewno
sa jeszcze trzyktore nie doslalaly krzywej c
haloooooooo laski
ivonna70
30-04-2009, 09:55
Ooo!! To zrezygnowała??
Agusia_pa2
30-04-2009, 10:00
Ale moja Krzywa dotarła?? mam nadzieję...:D
dotarła dotarła :)
---------- Dodano o godzinie 10:26 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:19 ----------
mała aqua nails odpadła ?
szkoda bo fajna fotkę miała ale bez krzywej :(
Chanti25
30-04-2009, 11:30
Ale sie ciesz że tyle prac juz jest :) będzie w czym wybierać hi hi hi
tak odpadla aqua nails
dostalam wiadomosc ze nie ma krzywej c
i nowych pazurkow tez nie da rady zrobic
ale jestem niecierpliwa:) chciałabym juz wszystkie Wasze prace zobaczyć:)
czarnulka81
30-04-2009, 12:55
szkoda :( Ale zasady,to zasady
no szkoda:) im więcej prac tym lepiej:) będzie w czym wybierać i nie wiadomo na która zagłosować
ale jestem niecierpliwa:) chciałabym juz wszystkie Wasze prace zobaczyć:)
Już jutro będą :good:
niestety muszę was rozczarować prawdopodobnie osoby które oddają pracę nie będą brały udziału w głosowaniu, mam nadzieję że spotka się to z waszym zrozumieniem ^_^
nie ma sprawy:) ja to rozumiem :)
Agusia_pa2
30-04-2009, 13:13
Ja też zrozumie ale nie wiem czy bedzie tyle chętnych do głosowania heh ;)
spokojnie będą :) już my się o to postaramy :)
a gdyby mozna bylo zrobic tak,zeby Zdjecie wyslane przez Uczestniczke nie bylo wolne do oceny przez nia sama,a reszta tak???????
to by bylo dobre rozwiazanie chyba?????
bo wtedy i uczestniczki mialy by mozliwosc oceny,ale jesli juz jest postanowione to ja to oczywiscie rozumie.
mi tez sie wydaje zeby uczestnicy glosowali
to jest zawsze ok 20 glosow
dobra jeszcze z małą przedyskutuje i z resztą administracji ;)
zasady to zasady my ich nie przeskoczymy:PAle jestem ciekawa i juz nie umiem sie doczekac zeby te wszystkie prace zobaczyc,moje nie najlepiej wyszły bo cos mnie choroba bierze ale nie poddałam sie i zrobiłam wysłałam.
Doszły nam dwie nowe prace :) :ok:
margareta
30-04-2009, 14:57
ja już prawie skończyłam :) jeszcze zrobię fotkę i wysyłam ;)
Anna Kosińska
30-04-2009, 14:57
a ja jetem wsciekla,wkurzona :( zepsuli mi karte u fotografa i wszytkie zdjecia zniszczone;(;(;(,zalamka po calosci i musialam skontaktowac sie ponownie z dziewczyna i robic na nowo zdjecia na odpierdol i na swzybko,ale zniszczyli mi ponad 100 zdjec...:porazka:
a ja jetem wsciekla,wkurzona :( zepsuli mi karte u fotografa i wszytkie zdjecia zniszczone;(;(;(,zalamka po calosci i musialam skontaktowac sie ponownie z dziewczyna i robic na nowo zdjecia na odpierdol i na swzybko,ale zniszczyli mi ponad 100 zdjec...:porazka:
jak to
jak oni to zrobili?
ivonna70
30-04-2009, 15:01
Ja pierdziu!! Wcale się nie dziwię, że wściekła jesteś. To co oni z tą kartą robili??
Nie martw się, pazurki zrobiłaś z pewnością piękne i na nowych zdjęciach będzie to widać, szkoda tylko pozostałych fotek, które robiłaś.
Anna Kosińska
30-04-2009, 15:08
wierzcie mi nie wiem jak to ona zrobila,w czyms musiala sie pogubic nacisnela to co nie trzeba i zrobila calkowita blokade karty,zadzwonila po pomoc przyzedl kolega i tak wogole namieszali ze karta nadaje sie do wyrzucenia i probowali w dodatku jeszcze na mnie to zegnac ze moze feralna karta ....rozumiecie co za tupet...to juz mi tak cisnienie podniesli ze powiedzialam jej pare slow,a zdjecia normalnie sie pokazaly w pliku bo widzialam ja zwracam automatycznie na takie rzeczy uwage,no i karta wogole nie dziala w aparacie...taka juz bylam zalamana ze nie mialam sily z nimi juz gadac...i wyszlam po prostu z tego sklepu..
powinnni ci za ta karte zaplacic
ivonna70
30-04-2009, 15:10
Jak na mój gust powinni Ci kasę oddać za zniszczoną kartę.
Anna Kosińska
30-04-2009, 15:28
juz taka wkurw*** bylam,sorki za slownictwo ale inaczej dzisiaj nie moge,wiec poszlam do innego i sama kupilam sobie czytnik do kart i bede sama terz to robic,ten drugi sprzdawca to samo mi powiedzial z te kase powinni mi wrocic za ta karte a nie jeszcze ciemnote mi wciskac..mam 30 dychy na karku a plakalam jak male dziecko za tymi fotkami..smutne:(
cenzura
karta to nie jest duży wydatek tym bardziej powinni kasę oddać albo kartę nową ..
bo fotek już nie przywrócisz :(
iwonadc78
30-04-2009, 15:58
wracajac do glosowania....ja jestem zdania,ze osoby biorace udzial w konkursie nie powinny oddawac glosow,troche wydaje mi sie to dziwne,a zdrugiej strony moze byc tych glosow niewiele.Hmmm... do konca nie wiem jak bedzie to wygladac, ale to tylko moje zdanie:)
Anna Kosińska
30-04-2009, 15:58
najbardziej mi szkoda tych fotek..i orginalnego wykonania na konkurs bo zostaly pozniej ciut zmienione...achhhhhhhhh
wracajac do glosowania....ja jestem zdania,ze osoby biorace udzial w konkursie nie powinny oddawac glosow,troche wydaje mi sie to dziwne,a zdrugiej strony moze byc tych glosow niewiele.Hmmm... do konca nie wiem jak bedzie to wygladac, ale to tylko moje zdanie:)
po malej dyskusji z adminkiem kamisem stwierdzilismy ze glosowac beda wszyscy bo bardzo duzo osob odejdzie
dokladny regulamin glosowania bedzie podany wraz z wystawionymi pracami
iwonadc78
30-04-2009, 16:20
po malej dyskusji z adminkiem kamisem stwierdzilismy ze glosowac beda wszyscy bo bardzo duzo osob odejdzie
dokladny regulamin glosowania bedzie podany wraz z wystawionymi pracami
aha... no tak ,tez fakt.Zreszta to tylko zabawa,no i zaczyna sie od jutra:skacze:
hhihhihi ja jestem juz ciekawa kto wygra
o jejc alesuper
Anna Kosińska
30-04-2009, 16:21
doszly te moje foteczki...??
doszly doszly
wszystko ok
ide aktualizowac liste
pisiowa21
30-04-2009, 16:25
aaaaAAAAAle tu nas dużo
eh zero szans
ale dobrze sie bawim y i juz dłużej nie smucimy hehe
o rany,ale juz sie niecierpliwie,i ciesze na te zdjecia!!!!!!!!!
a od ktorej beda jutro te prace wystawione???????
kiedy odpalac kompa???
jak administracja się obudzi i dojdzie do siebie :D
o rany,ale juz sie niecierpliwie,i ciesze na te zdjecia!!!!!!!!!
a od ktorej beda jutro te prace wystawione???????
kiedy odpalac kompa???
donnka dokladnie nie wiem
musze sie z kamisem skonsultowac
u nas wolny dzien to cos moze zadzialam
ale do 24 beda na pewno
mariet86
30-04-2009, 16:31
właśnie wysłałam zdjęcia mam nadzieję że będą dobre
iwonadc78
30-04-2009, 16:31
donnka dokladnie nie wiem
musze sie z kamisem skonsultowac
u nas wolny dzien to cos moze zadzialam
ale do 24 beda na pewno
jutro do 24.00?
Anna Kosińska
30-04-2009, 16:32
to dobrze ze chociaz to doszlo ze moze tez sie po drodze gdzies tam nie zagubily....drugie rozowe wkleilam w galerie juz dzisiaj,tez mialy byc na ten konkurs ale nie sa to moje aktualne ktore wlasnie nosze...
iwonadc78
30-04-2009, 16:32
jutro do 24.00?
ale jestesmy niecierpliwi:)
ale jestesmy niecierpliwi:)
ahhahaha tak jutro
dzis do 24 przyjmujemy fotki
prace przeslane po 24 godzinie nie beda uwzgledniane
a jutro do 24 wystawimy
postaramy sie jak najszybciej
---------- Dodano o godzinie 16:37 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:36 ----------
właśnie wysłałam zdjęcia mam nadzieję że będą dobre
wszystko ok
tylko doslij mi prosze w meilu do ktorego stroju jest praca
mariet86
30-04-2009, 16:38
hihi ok juz dosyłam:Dno to świetnie że doszły
a doszły moje zdjęcia??:)
tak tak doszly.tylko napisz w meilu ktory stroj bo potem nie bedziemy wiedzieli gdzie wstawivc
mariet86
30-04-2009, 16:41
pewnie nie są tak dobre jak innych dziewczyn ale robione wczoraj wieczorem na moich skróconych paznokciach;/ale to nic spróbować zawsze można
kazdy ma takie same szanse
wazna jest zabawa
jakby kazdy tak sadzil to by nie bylo konkursu
mariet86
30-04-2009, 16:45
no dokładnie :)ok ja zmykam :)
a ja właśnie zrzucam fotki ma kompa:) ale nie są rewelacyjne bo nie miał mi kto pomóc i musiałam sobie sama robić ;(
już wysłałam :) mała powiedz czy dobrze z ta krzywą C bo mam wątpliwości
nie jesteś jedyna z takim problemem :P
---------- Dodano o godzinie 17:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:29 ----------
a ja się pytam gdzie byli rodzice no gdzie :D
margareta
30-04-2009, 18:31
właśnie wysłałam fotki na konkurs :) mam nadzieję, że doszły?
nie jestem z nich super zadowolona, ale cóż ;) pozdrawiam wszystkie uczestniczki
margareta
30-04-2009, 19:18
dziękuję bardzo za odp ;)
a ja się pytam gdzie byli rodzice no gdzie :D
w pracy:D siostrę poprosiłam ale ona coś nie umie zdjęć robić jakieś rozmazane wychodzą... chyba jej się ręce trzęsą;P sama sie musiałam gimnastykować, kto to wymyślił zdjęcie dwóch dłoni naraz :aty: nie można było oddzielnie ;P
lista osob ktore wyslaly fotki jest zaktualizowana
a czy moje doszly? niestety strasznie sie spieszylam i zapomnialam naoliwic skorki:(
pisiowa21
30-04-2009, 20:06
no ja jestem ciekawa jak Ty to zrobiłaś oby dwie rece...???ale mozna ustawic czas:P
ivonna70
30-04-2009, 20:08
Powiedziałabym bardzo dużo. Są takie super stylistki, że już nawet się domyślam trzech pierwszych miejsc.
no ja jestem ciekawa jak Ty to zrobiłaś oby dwie rece...???ale mozna ustawic czas:P
nie pytaj :D aparat pomiędzy kolana, samowyzwalacz i CYK :hahaha: inaczej sie nie dało
taak jest tu kilka dziewczyn, które robią naprawdę śliczne pazurki :) ale wydaje mi się, że to może być dla nas taka motywacja żeby się rozwijać, robić coraz to lepsze pazurki i w następnym konkursie wspiąć się jeszcze wyżej i jeszcze wyżej z czasem może i my będziemy robić takie śliczne pazurki jak one :) aa dyplomik i tak gwarantowany :D
ja generalne jestem średnio zadowolona z moich pazurków bo wiem, że stać mnie na więcej ale miałam jakoś dużo spraw na głowie i brak weny i tak jakoś wyszło... ale jak obiecałam że wezmę udział tak słowa dotrzymałam :) w następnym konkursie postaram się bardziej :)
w sumie na samym początku tak sobie marzyłem fajnie by było tak 30 prac mieć :D a tu proszę :) mówisz i masz :D
może jeszcze będzie 35 jeszcze 4 godzinki wszystko się może zdarzyć hihi :)
ahahah moge brac udzial hih
to niesprawiedliwe
mam range mam posty
obrazilam sie
hihhih
Bo Ty mala masz za dużo kwiatków i jesteś diamentem wśród kamieni i nie miałybyśmy z Tobą szans:D i to pewnie dlatego hihihi
a blask twojego dzieła onieśmielił by wszystkich :P
hahahahahaha niemoge z was
chyba sobie to wydrukuje i nadlozkiem powiesze
hahahaha
ale sie podlizujecie hahahaahhahahaha
Kamis ma racje :D
my sie nie podlizujemy tylko zazdrościmy
bo ja to mam tylko niesamowite możliwości a Ty tu sobie jesteś diamentem, to dopiero jest niesprawiedliwe ! ;( :hahaha:
ps. mała przytrzymaj myszką przez chwilę nad swoimi kwiatkami :P
hahaha wariaci
dopra nie slodzcie tylko sie do roboty bierzcie bo malo czasu zostalo
ale my nie mamy co robić bo już prace wysłane :) tzn ja już wysłałam ;P tzn chyba dopiero :D
ps. mała przytrzymaj myszką przez chwilę nad swoimi kwiatkami :P
ahhahah to ja ne jarzylam o co wam chodzi ahahahahh
wysyłam fotki na konkurs w końcu... :P
a nie mówiłam, że będzie ponad 30 :D :hura: może do północy ktoś się jeszcze zdecyduje;)
Mała doszły te fotki i czy mogą byc???
ufff bo już mam dosyc tego wzorku :P dzięki :)
BRAK KRZYWEJ C
karolka-1987
Sloneczko
renata_bu
Królowa
a co z moją krzywą C?:) bo ja mam naturalki i nie wiem czy będziecie oceniać krzywą moich naturalnych paznokci ?:D
spokojnie
ogolnie oseniany bedzie wzro i zdobienie
alekrzywa obowiazkowa bo bez krzywej mozna latwo fotke urkasc z neta
aa no tak masz racje mala:) widzę, że wszystko dokładnie przemyślałaś :good:
aa no tak masz racje mala:) widzę, że wszystko dokładnie przemyślałaś :good:
nie ja
kamis wszystkiemu winien tez bihihi
Chanti25
30-04-2009, 22:18
Juz nie mogę sie doczekać obejrzenia wszystkich prac:D a na pewno będzie na co popatrzeć :]
Juz nie mogę sie doczekać obejrzenia wszystkich prac:D a na pewno będzie na co popatrzeć :]
oj bedzie wierz
a jaki wybor bedzie trudny
sloneczko
30-04-2009, 22:21
Mala wyslalam fotki wszystkie ktore mialam z tego zdobienia wiec chyba nie wezme udzialu w tym konkursiku :(
Mala wyslalam fotki wszystkie ktore mialam z tego zdobienia wiec chyba nie wezme udzialu w tym konkursiku :(
kurcze szkoda
a ne masz krzywej c?????????
nie masz jak zrobic???
sylwiatorun
30-04-2009, 22:27
TAK JA ZROBIŁAM FOTKĘ PAZURÓW NA KONKURS ALE ZAPOMNIAŁAM O ZDJĘCIU Z BOKU tzn krzywej c.....
pisiowa21
30-04-2009, 22:29
o kurde ale kobitek prace oddało:wow:
Ale bedzie walka zawieta....:D
a szefowa jaki opis przy kwiatku na ja nie moge;(
mała poprostu jest wielka:kwiatek::D
sylwiatorun zapomniałaś również podać swojego nicku z forum a także stroju do którego jest ..
ahahah pisiowa twoj tez super ahhah
sylwiatorun
30-04-2009, 22:34
bo jeszcze nie wysłalam pracy
sylwiatorun zapomniałaś również podać swojego nicku z forum a także stroju do którego jest ..
hahahahaha jamis telepatycznie wie ze to zapomnisz dlatego od razu napisal ze zapomnialas ahhahah
sloneczko
30-04-2009, 22:35
Niestety nie bo to byly pazurki klientki i tak cud ze udalo mi sie wogule jakies fotki zrobic a nie pomyslalam zeby krzywa C zrobic.
sloneczko nie martw sie bedzie nastepny konkurs
na drugi raz musicie dobrze czytac regulamin
bo wiele osob nie czyta tylko takcak cak
sylwiatorun przepraszam pomyliłem cię z jedną osóbką która właśnie taką pracę przysłała nie podpisaną nic jedno zdjęcie i na maile nie odpowiada :wstydek:
sylwiatorun
30-04-2009, 22:41
spoko. nic się nie stało
sloneczko
30-04-2009, 22:42
Wiec co teraz dobre sa moje fotki?
sloneczko kams pisal do sylwiatorun
sloneczko
30-04-2009, 22:48
Tak tak wiem wlasnie przeczytalam a co do czytania regulaminu to mialam juz fotki zrobione nim weszlam tu na to forum tylko nie mialam kiedy ich na inne forum wrzucic.:(
pisiowa21
30-04-2009, 22:49
:wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow: :wow:aaaaaa co tu sie normalnie dzieje to szok.Wszyscy szaleja i każdemu sie myli.Ja musiałam piwko wypic bo z nerwow mi sie rece trzesły
:hahaha: pisiowa twoje komentarze to czasem człowieka rozbrajają :D
ps. ja czytać nie nadążam :D
hahahah jeszcze cale forum do aa trafi haah
sloneczko
30-04-2009, 22:52
A co to za nerwy konkursik taki to zdrowa zabawa i adrenalinka mala hihi.
i z kamisem odpowiemy w sadzie
za umyslne spowodowanie alkoholizmu u plci zenskiej
pisiowa21
30-04-2009, 22:58
nerwki sa bo juz dawno prace oddałam a tu tyle czasu trzeba było czekać;(
A teraz jeszcze pare godzinek i normalnie jak dziecko sie doczekac nie moge...
A piwko-zaczynam dlugi weekend a przy okazji sie rozluźnie bo mam przez 3 dni najblizsze klientki...i se nie odpoczne:porazka:
sloneczko
30-04-2009, 23:03
To zycze powodzenia ja jednak nie wezme udzialu w tym konkursiku a tak chcialam nio szkoda ale mam pecha cos ostatnio :(
pisiowa21
30-04-2009, 23:04
bdzie nastepny to napewno dasz rade:good:
sloneczko
30-04-2009, 23:06
Zobaczymy czy dam rade.
margareta
30-04-2009, 23:14
a ja jestem wpisana dwa razy :D także pewnie pomyłka i o jedną osobę mniej :)
Słoneczko dasz rady kazdy ma tu rowne szanse a tym bardziej takie konkursy nas motywuja:skacze::skacze::skacze:
milenka_olsztyn
01-05-2009, 08:21
heh... ja tez nie wzięłam udziału.... :(:(
żałuj żałuj samo znalezienie się w takim towarzystwie to wyróżnienie :]
madzialena
01-05-2009, 08:34
kurczeeee kiedy będą te prace :P już sie nie moge doczekać :P ledwo z łóżka wstałam i już na forum :D
madzialena
01-05-2009, 08:38
;(!! ja już chce zobaczyć :P
Kamis postaraj sie szybciutko :) :skacze:
Ja tez ledwo oczy otworzylam,siadlam na kompa.A tu nima prac:(
milenka_olsztyn
01-05-2009, 08:43
a no żałuje
Ale też chce zobaczyć już prace :D
Jasne postaram się jak najszybciej :)
pisiowa21
01-05-2009, 08:54
Ja tez ledwo oczy otworzylam,siadlam na kompa.A tu nima prac:(
to nie jestem sama już nie wiem czy mam siedziec czy co
nawt śniadania nie jadłam juz sie nie moge doczekac:yess:
ivonna70
01-05-2009, 09:00
A ja nie wiem kiedy prace zobaczę, bo właśnie jadę na wyprawę i nie wiem kiedy wrócę;(
Anna Otkińska
01-05-2009, 09:15
no to czekam na prace z niecierpliwościa powodzenia
a ja myslalam,ze to tylko ja jestem takim narkomanem komputerowym.:good::soczek::soczek:
ale rozczarowanie nie ma prac jeszcze:( Kamis czekamy z niecierpliwością:) ale jestem kurcze niecierpliwa
Nie tylko ty :)wszystkie tu czekamy z niecierpliwoscia:)
madzialena
01-05-2009, 09:50
zjadłam śniadanie i znowu na kompa.. :P
Kamis no zlituj sie :D
pisiowa21
01-05-2009, 09:53
a ja jeszcze nie zjadłam czekam i niedługo osiwieje normalnie :D
kurde ja już od rana klientke miałam , tylko czekałam żeby sobie już poszła żeby na forum wleźc i zobaczyc fotki a tu jeszcze nie ma ;(
madzialena
01-05-2009, 09:59
chyba pójde sobie melise zaparzyć na uspokojenie :P
pisiowa21
01-05-2009, 10:01
chyba pójde sobie melise zaparzyć na uspokojenie :P
hahaha ja nie mam melisy nerwosol sobie wkropie do herbatki:)
Oj chyba nasz szefuncio nie wie jak wstawic zdjecia???? :):)
piosiowa daj no troszku tych kropelek :P
pisiowa21
01-05-2009, 10:04
no całkiem możliwe....:D:P
Komisek co tam kombinujesz przyznaj sie????:P
ivonna70
A ja na rower nie poszłam, tylko siedzę i czekam, a mężowi powiedziałam, że za duże wiatrzysko:skacze:, ale faktycznie jest bardzo duże.
madzialena
Oj chyba nasz szefuncio nie wie jak wstawic zdjecia???? :):)
on nas specjalnie w takim napięciu trzyma :P
pisiowa21
01-05-2009, 10:05
piosiowa daj no troszku tych kropelek :P
aaaaAAA nie mam matka mi nie oddala
ale mam winco w butli bo pedze....
wiec....
chyba se troche ściągne...
Przez te nerwy do AA trafie:D:skacze::skacze::skacze::skacze:
madzialena
01-05-2009, 10:07
hehe to wszystko przez szefa! stresuje nas :P
za 3 dni mam mature a ja sie bardziej denerwuje konkursem niż egzaminem...
chyba coś nie tak ze mną :P
aaaaAAA nie mam matka mi nie oddala
ale mam winco w butli bo pedze....
wiec....
chyba se troche ściągne...
Przez te nerwy do AA trafie:D:skacze::skacze::skacze::skacze:
to ja tam zaraz u Ciebię będę hehe
Kamisku zlituj sie bo dziewczyny nam faktycznie do AA trafia :)
pisiowa21
01-05-2009, 10:10
Kamis bedzieszmi psychologa oplacał i odwiedzal w zakładzie zamknietym dla AA:D:D:D:skacze::skacze::skacze:
---------- Dodano o godzinie 10:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:09 ----------
to ja tam zaraz u Ciebię będę hehe
zapraszam :Dprzynajmniej z lustrem pic nie bede hahaha:D
madzialena
01-05-2009, 10:13
no to zdrówko dziewczyny :P za konkurs :D
:soczek::soczek::soczek::soczek:
to ja narazie kawcia stukam!!!!!!!
bo za wczesnie na %:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
zdrowko zdrowko dziewczyny
Anna Kosińska
01-05-2009, 10:30
no to zdrówko dziewczyny :P za konkurs :D
:wow:a co tu ja widze od samego rana drinkowanie,jak bedzie wiecej takich konkursow to na prawde wszystkie wyladujemy jeszcze w AA..hihihi
pisiowa21
01-05-2009, 10:34
wasze zdrowie w gardlo moje:soczek:
Anna Kosińska
01-05-2009, 10:40
twoj humor i tak wszystkim sie udziela:skacze:...ty to za dlugo to nie spalas,albo cala nocke przebalowalas...??:soczek::soczek::tancze:
ivonna70
01-05-2009, 10:41
Zanim ukarzą się prace to towarzystwo będzie wstawione:skacze::skacze::skacze:
Chanti25
01-05-2009, 10:44
Zanim ukarzą się prace to towarzystwo będzie wstawione:skacze::skacze::skacze:
:piatka: zgadza sie ha ha ha :minka:
---------- Dodano o godzinie 10:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:43 ----------
:soczek::hahaha::hahaha::hahaha::aty:
pisiowa21
01-05-2009, 10:51
chanti nie bij już odkładam winco:skacze::skacze::skacze:
ale Kamis i mała sie śmiać beda:D:D:D
nie no ja musze odejsc od kompa bo mnie szał macicy ogarnąl...
ide z dzieckiem na spacer
mam nadzieje ze jak wróce to beda foty??
oni to nas naprawde beda musieli do A zawisc,bo nas tak w nerwach trzymaja.
juz 11 a oni dalej OFF i sie smieja jak talalalala
U mnie dopiero 10.00 Ale tez juz mnie nosi a za niedlugo do pracy i dopiero wieczorem bede:(
Dziewczyny spokojnie:D bo jak Wy będziecie prace oceniać jak będziecie już wstawione, cooo? ;P
:soczek:
Damy rade ,oby jak najszybciej sie tylko ukazały
Hej
niestety na zdjęcia musicie jeszcze poczekać a to z tego względu ze dużo osób przysłało więcej niż 2 zdjęcia i musimy wybrać żeby każdy miał równe szanse
a do tego jest mi mała potrzebna bo ma lepszy zmysł artystyczny :P
od razu po wstawieniu prac puszczę wam maila więc nie przegapicie na pewno :ok:
---------- Dodano o godzinie 11:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:29 ----------
mam nadzieję że nerwy was nie zjedzą do tego czasu :serce:
madzialena
01-05-2009, 12:05
to czekanie mnie wykończy :P
laski do 24 wiele czasu jeszcze
ahahah
Anna Kosińska
01-05-2009, 12:11
laski do 24 wiele czasu jeszcze
ahahah
Mala jaka ty od samego rana dowciapna...:good:
Hahahaha a ja zaraz do pracy ide :(