Zobacz pełną wersję : Konkurs "Modne Paznokcie" - Wiosna'09
Agusia_pa2
08-05-2009, 23:05
ehhh chyba sie dzisiaj nie dowiemy ;( a ja spiaca jestem
juz sa wyniki a ja ide spać :P
pisiowa21
08-05-2009, 23:05
ha ha ha ja Ci dam od nowa:[:aty:
lac ich
:aty::aty::aty::aty::aty::aty::aty::aty::aty::aty: :aty::aty::aty::aty::aty::aty::aty::aty:
Agusia_pa2
08-05-2009, 23:06
http://forum.wzorki.info/konkursy-zdobienia-paznokci/575-wyniki-konkursu-modne-paznokcie-wiosna-09-a.html
ale się uśmiałem, a było tego czytania :hahaha:
mała królowo forum i Kamisie duży zwi,,,,Królu hehe poprosimy winiczki
kochamy was o wielcy potężni nasi władcy gromuomu ;(;(;(
pisiowa ty to w ogóle numer jesteś niepowtarzalny :lol:
ivonna70
09-05-2009, 07:49
mała królowo forum i Kamisie duży zwi,,,,Królu hehe poprosimy winiczki
kochamy was o wielcy potężni nasi władcy gromuomu ;(;(;(
Nie mogę DOBRE!!!!!! Widać, że poskutkowało:D
my lubimy jak si enam slodzi
czarnulka81
09-05-2009, 21:52
No baaaa a kto by nie lubił hahaha
---------- Dodano o godzinie 21:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:51 ----------
P.s Ślicznie dziękuję dyrekcji za cudny medalik :) Barzo mi miło ;)
Dyplomy za udział w konkursie zostały wysłane pocztą elektroniczną
natomiast nagrody oraz dyplomy dla zwycięzców wkrótce powinny dojść pocztą tradycyjną :ok:
Agusia_pa2
12-05-2009, 14:18
Ja dziękuję baaardzo, juz dostałam dyplomik :przytul::przytul::przytul:
margareta
12-05-2009, 14:41
tak? a ja nie mam nic na poczcie :(
Bo Tobie przyjdzie na pocztę tradycyjną ^_^
jak chcesz na email to również mogę podesłać ;)
już się nie mogę doczekać :jupi:
:P
---------- Dodano o godzinie 15:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:02 ----------
dopiero przeczytałam, że nagroda niespodzianka ale super hihihi :D
kocham Was:P
madzialena
12-05-2009, 15:16
dziękuje ze dyplomik :*:*:* śliczny :*:*
Chanti25
12-05-2009, 15:45
Ja tez dostałam dyplomik :D
Mąż mi wydrukował i położył na stole-taka niespodzianka, bo ja nie wiedzialam , ze przyszło ... :*
pisiowa21
12-05-2009, 16:11
śliczny dyplomik dziękuje szofolce za takie cudo:):skacze::skacze::skacze:
barbara_kawka
12-05-2009, 16:20
ja rowniez dziekuje za przepiekny dyplomik ;)
ooo,pochwalcie sie jak wygladaja te cudenka,
bo mnie tu juz skreca!!
tez chce popatrzec!
donnka mi sie wydaje ze twoj dyplomik do mnie przyjdzie hihih
i albo sie spotkamy albo ci wysle poczta
Agusia_pa2
12-05-2009, 17:47
Ja mam taki...
ivonna70
12-05-2009, 17:50
No słodziutki!!!!!! Piękny jest ten dyplomik, taki ciuklowy:roza:
sliczny dyplomik!!
i super pasuje do Forum!!!!!!rozowiutki
beniulek
12-05-2009, 18:52
ja równiez bardzo dziekuje za dyplomik mój pierwszy - ale sie ciesze:] jeszcze raz wielkie dzieki jestescie super !!!!!:przytul:
Seqoya powiedziała że jak dyplom to musi być różowy :D więc jest :P
i miala calkowita racje!!!!
Chanti25
12-05-2009, 22:34
Seqoya powiedziała że jak dyplom to musi być różowy :D więc jest :P
Miała rację, zresztą Ona zawsze mądre rzeczy mówi :P :piatka:
margareta
12-05-2009, 23:04
Bo Tobie przyjdzie na pocztę tradycyjną ^_^
jak chcesz na email to również mogę podesłać ;)
aaaa już teraz wszystko jasne :) to będę czekała na listonosza ;) dziękuję! :przytul:
czarnulka81
12-05-2009, 23:27
dyplomiki są słodziutkie :)
barbara_kawka
12-05-2009, 23:44
sliczneeee :)
seqoya to moja lewa ręka a mała prawa :)
h<ahaha a emilka srodek (3 reka ahahahha)najwazniejsza hihihi
Chanti25
13-05-2009, 11:22
h<ahaha a emilka srodek (3 reka ahahahha)najwazniejsza hihihi
:piatka: :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::piatka:
:*:*:*Chcialam serdecznie podziekowac za dyplomik,jest bardzo ladny:)Troche mnie rozweselil bo mam dola a wczoraj mnie na necie nie bylo wiec dlatego dzisiaj pisze.:*:*
czarnulka81
13-05-2009, 11:44
:*:*:*Chcialam serdecznie podziekowac za dyplomik,jest bardzo ladny:)Troche mnie rozweselil bo mam dola a wczoraj mnie na necie nie bylo wiec dlatego dzisiaj pisze.:*:*
Jade co się stało??? Nie smutaj się kochana.
a dlugo by pisac a do pracy musze bie,w skrucie w pracy kazali mi sciagnac paznokcie!!!!!I niewiem co dalej zobacze jak wroce co mi powiedza:(Jak nie bede mogla miec to nie bede miala jak cwiczyc,a jak nie bede cwiczyc to nie bedzie wiecej pazurkow,buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
madzialena
13-05-2009, 11:52
nie martw sie :* napewno jakoś wszystko sie wyjaśni :* :* tylko uśmiechnij sie ładnie do szefa albo szefowej :) a gdzie pracujesz?
pisiowa21
13-05-2009, 11:57
a dlugo by pisac a do pracy musze bie,w skrucie w pracy kazali mi sciagnac paznokcie!!!!!I niewiem co dalej zobacze jak wroce co mi powiedza:(Jak nie bede mogla miec to nie bede miala jak cwiczyc,a jak nie bede cwiczyc to nie bedzie wiecej pazurkow,buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aaaaa skandal jak to szefowa zrób jej gratis:)a jak szef to powiedz ze zrobisz jego matce,żonie i kochance:)hehe
Do deb....sie nie bede usmiechac,pracuje w szpitalu sprzatam,dwa lata zawsze w rekawiczkach i wymislili nagle przepisy bo bakterie sie roznosci ja nie pielegniarka.Nie dotykam pacjetow!!!I caly czas mam rekawiczki!!!Ale gadaj debila!!!Niestety wiekszosc anglikow to gamonie.A po wizycie w toalecie nawet rak nie myja i ida do pacjeta,oczywiscie nie wszyscy!!!Oj wiecej nie pisze bo zaraz zaczne tu lacina rzucac a pozatym to nie temat o konkursie.
czarnulka81
13-05-2009, 12:03
Jade współczuję :( Ja mam klientkę ze szpitala i też każe sobie robić krótkie i jak najbardziej naturalne kolory by nie było widać z pod rękawiczek
:glaszcze: będzie dobrze jade
Ale dla mnie to jest chore,no owszem jezeli bym miala stycznosc z pacjetem (staram sie o prace jako pomoc pielegniarki)ale juz chyba mi sie odechcialo tej pracy i tego szpitala!!Plus jest taki ze zamiast sobie robic wkoncu wezme sie za pazurki na kurs!!!Ale i tak niemam narazie checi:)
barbara_kawka
13-05-2009, 13:31
ano niestety sa pewne standardy ktorych sie niektore instytucje musza trzymac... nawet jesli chodzi tu o salowe... ja np.tez nie moge na sobie cwiczyc bo pracuje w mc donald'sie i u nas nawet dlugos pazurka nie moze przekraczac opuszka... nie mozamy miec pomalowanych lakierem a nawet o odzywce mozemy pomazyc ... ale jade nie doluj sie napewno znajdziesz jakies rozwiazanie ... glowka do gory bo napewno bedzie dobrze ;)
sloneczko
13-05-2009, 16:16
No to niewiem co to za szpital.Ja mam znajoma ktora wlasnie pracuje juz kupe lat jako salowa i ma zawsze ladnie pomalowane pazurki.
margareta
13-05-2009, 16:53
dziękuję za dyplomik ;)
Ja też ślicznie dziękuję :*za dyplomik :kwiatek:
dziękowac za dyplomik :D już sobie nawet wydrukowałam :D slicznie wygląda :)
wróciła nasza zguba :P
ciesze się że się podoba :)
Spoźnione ale szczere gratulacje dziewczyny, wszystkie pazurki są super