Zobacz pełną wersję : Nasze wymarzone fryzury :))
Strony :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
olusia87
06-04-2011, 19:15
Ja też chcę wrócić do mojego ulubionego koloru.
Zapisałam się na sobotę do fryzjera....ciekawe co wyjdzie.Mają być pasemka blond tylko czy nie wyjdzie żółciutki albo co gorsza zielony;P
natalia268
06-04-2011, 20:49
a ja sie zastanawiam nad grzywką, taka prostą.. tylko odechciewa mi sie jej bo zdaje sobie sprawe jak szybko bedzie rosła, jak szybko bedzie mi wpadac do oczu i jak czesto bedzie trzeba chodzic ją podcinac..i dlatego mam pytanie do tych co maja prostą grzywke:) Czy jeżeli jest nieco dłuższa to mozna ją wziac na boki ? z jednej strony by tworzyła taka skosna? czy to w ogole sie nie uda i trzeba odczekac az duzo odrosnie i znowu ja obciac tylko juz na taka grzywke 'na bok' mam nadzieje ze mnie ktos rozumie :huh:
milenka_olsztyn
07-04-2011, 08:37
można wziąć na bok tylko zależy jak układają ci się włosy:)
rudzielec
07-04-2011, 09:09
ja miałam tak, ze mi sie dało brać na bok mam sztywne gęste włosy i u mnie nie bylo problemu z tym, bo nie latały mi na wszystkie strony, jak ulozyłam tak lezały.
Ja teraz mam prostą grzywkę i faktycznie rośnie dosyć szybko, ale ją ciacham co jakiś czas i często daję ją na bok, ja nie mam z tym większego problemu ;)
natalia268
15-04-2011, 17:20
zrobiłam grzywke :D
Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu
Robiłam ją wieczorem. Od razu gdy przyszłam do domu od fryzjera spiełam ją i miałam łzy w oczach, nie mogłam sie przyzwyczaic, doznałam szoku. Pomyslałam sobie ze rano wstane optymistycznie nastawiona i sprobuje jeszcze raz.. no i sie polubiłam z grzywką :yess:
natalia268 bardzo ładnie Ci w grzywce, mnie się podoba:ok:.
Natalia ja nie mogę uśmiech !!:D
Suepr wyglądasz w grzywce, tez muszę sobię zrobić :))
natalia268
15-04-2011, 17:49
hahaha :D
no dziękuję :wstydek:
tak sie bałam i wyszło.. całe szczescie ze sie do niej przekonałam..
chociaz denerwuje sie strasznie jak wiatr wieje mi w twarz i cała sie psuje.. i póxniej juz nie ma tak pieknego efektu jaki był gdy wychodzilam z domu :leze:
farbstift
15-04-2011, 19:01
hah też pierwsze na co zwróciłam uwagę to...wreszcie uśmiech :D Ładnie Ci w grzywce :*
trendy77
15-04-2011, 20:48
natalia super:ok:grzyweczka pierwsza klasa:love:
katarynka89
15-04-2011, 21:25
ja dzś byłam w salonie ciotki zrobić odrosty:D
mam dojechane włosy przez dietę więc nie chciałam rozjaśniacza i tylko założyłyśmy farbę rozjaśiającą na sam odrost, jednak kolor wyszedł zupełnie inny więc ratowali mój chory kolor colorancem. I teraz pierwszy raz od xxx jestem ciemną blondynką a włosy miałam praktycznie białe :/ każdy mówi że lepiej wyglądam:/ ale ja czuje się dziwnie , ratuje się myslą że colorance sie spłukuje z każdym myciem :/mam nadzeje że bedzie ok :/
Moja wymarzona fryzura to długie proste włosy do pasa....za sto lat może takie będę mieć:skacze:
xsunnyolciax
18-04-2011, 08:16
a ja chcę mieć krrrrrrręcone :D i zmienić kolor z tego mojego nijakiego na jakiś ładny... ;)
Emilia B.
18-04-2011, 12:42
natalia bardzo ładnie ci w grzyweczce :)
a ja mam teraz proste, długie brązowe kudełki :D bez szaleństw :)
39987
PS. ostatnio miałam klientkę , która ma piękne dłuuuugie (za tyłek ) włoski swoje naturalne i do tego gruuuube :placz: no zazdraszczam jak nie wiem :D az poprosiłam czy moge zrobić jej zdjęcie i myśle, że sie nie pogniewa jak wam pokaże jej cuda (wyhodowane w zaledwie 4 latka) a te krótsze to grzywka która była obcinana 3 miesiące temu -szok :) na zdjęciu w wysokim kucyku ;) ja tam jestem w tych włosach zakochana :love:
39986
podziwiajcie i zaśliniajcie hehe :D
natalia268
18-04-2011, 13:17
Dziekuję Słonka :]:*
mi tam az takie długie sie nie podobaja ;P chyba ze ktoś ma warkocz albo jakas inna ciekawa fryzurke, ale takie zwykłe proste to nie.. i chyba ma troche zniszczone te włosy.. bynajmniej takie koncówki sie wydaja nie za 'świeże' ;P
Emcia, a Tobie to czy proste zwykłe czy szaleństwa to tak czy siak ładnie.. ! zazdroszcze ;P
Emilia B.
18-04-2011, 13:26
może akurat od prostownicy bo tego dnia prostowała, no i zdjęcie robione wieczorem więc cały dzień zrobił swoje....na żywo widziałam i sa piękne, mocne, zdrowe grube i w ogóle :placz: ach cuda :D
rudzia1985
18-04-2011, 17:30
Emi, Ty w tych prostych to jak nie Ty :P
Ale i tak ladnie wyprostowane :)
Nastepnym razem kilka ujec wlosow i twarzy prosze bo ja chce podziwiac 4 strony a nie tylko pol :D
Emilia B.
18-04-2011, 19:17
one nie są wyprostowane :P takie mam z natury :D prostownice używałam ostatni raz nie pamiętam kiedy hehe
dzięki :* następnym razem zrobię sobie dookoła fotki ;)
xsunnyolciax
18-04-2011, 19:55
Emi, ale Ty też masz długie włoski!! :D a kolorrrr :slina: oddaj mi je :D
Emilia B.
18-04-2011, 20:19
mam tez przedłużone :P ale to co widać to akurat moja długość (moje sa tak do połowy łopatek) :) no może ciutke widać przedłużonych ;) a kolorek to jakiś czekoladowy brąz :)
xsunnyolciax
19-04-2011, 08:16
kurcze, zmieniasz te fryzurki tak szybko, że nie nadążam :D ale jak to się mówi, kobieta zmienną jest, a Ty masz do tego dobry gust i w każdej dobrze wyglądasz. (a ja się boję podciąć końcówki włosów :o)
trendy77
19-04-2011, 13:51
emi sliczne włoski,bardzo ci ładnie w takim kolorku:ok::love:
Elizabeth76
19-04-2011, 16:02
dziś sie ściełam mialam długaśne włosy a teraz mam takie fota tyłu:D
kobietazpazurem
19-04-2011, 17:02
jakie krótkie :) A jak samopoczucie w nowej fryzurce?
milenka_olsztyn
19-04-2011, 17:05
ooo Ela muszę cie zobaczyć w całej okazałości:)
rudzielec
19-04-2011, 17:48
ela - super fryzurka;) zawsze mi sie taka podobała. ciekawa jestem jak sie prezentuje przód;)
emilia - fajowe włosy - jak zawsze z resztą;)
natalia268
19-04-2011, 17:51
oo Ela odważna jestes, podziwiam ! pokazuj sie z przodu :)
Emi faktycznie długość jak jakieś przedłużane ale fajnusie...
a Ty masz brazik cuuuudny... uwielbiam takie ciemne :love:
Ela z każdej strony "poka poka" ^_^
Elizabeth76
19-04-2011, 21:01
Ela z każdej strony "poka poka" ^_^
no to ujawnie jeszcze troszkę fryzurki profil co nie co zamalowałam :cwaniak:
rudzia1985
19-04-2011, 21:07
Ela, oszukujesz :p
My sie pokazujemy w calosci a Ty nam tylko wlosy...Niedobra Ty :p
Ja bym chciala swoje klaki tak sciac ale moj nie lubi mnie w krotkich :)
Eee pokazuj się tu zaraz:D
pewnie 10 lat mniej :D
jak się czujesz w nowej fryzurce?
Elizabeth76
20-04-2011, 07:32
Ela, oszukujesz :p
My sie pokazujemy w calosci a Ty nam tylko wlosy...Niedobra Ty :p
bo ja wstydliwa jestem :P :haha:
Emilia B.
20-04-2011, 08:17
Ela fajna fryzurka - tez kiedyś taka miałam :) na lato super-przewiewnie w karczek :D ślicznie ;)
nowy kolorek... nie śmiac się z fot chciałam żeby było widać ^_^
40271
40273 nie uczesane xD
toner poppy red :love:
szorowałam ten fiolet i szorowałam i wcale nie chciał zejść ale nawet się pokrył gdzieniegdzie wygląda bardziej różwo ale jest mniom mniom :)
Emilia B.
25-04-2011, 22:31
Germana świetnie ci pasuje - super :ok: a jaki śliczniusi kolor ściany :D
a no...
z drugiej strony pokoju jest intensywnie zielona farba :P
rudzielec
26-04-2011, 09:21
germana, super wlosy, meega kolorek;) i powiem Ci coś - masz super urode, taka niby niegrzeczna zadziora, a z drugiej strony taka delikatna;)
kobietazpazurem
26-04-2011, 11:40
germana podziwiam, ja bym się na takie szaleństwo nie odważyła :)
Germana, uwielbiam Twoje włosy :D wogóle taka wszechstronna jesteś :) i zgadzam się z 100% z Rudzielcem, co do Twojej urody !
Ja mam nową fryzurę i kolorek hehe, ale się pochwalę jak łepetynkę umyję :D i wyprostuję :D
dawaj dawaj...:skacze:
pokazuj co wymyśliłaś :]
właśnie robiłam foty i mi padły baterie w aparacie ;( jak się naładują to wkleję.
nic specjalnego, ale jest coś nowego i od razu lepiej się czuję :)
to najważniejsze ;)
czasem nawet drobna zmiana dużo daje ^_^
kobietazpazurem
03-05-2011, 09:45
ja powiem wam ze sie boje zmian (czuje ze rymuje :D) ogolnie to chcialabm cos ciemneg ale pamietam kiedyś miałam ciemne i co? wygladałam ładnie ale kompletne zle sie czułam
rudzielec
03-05-2011, 09:53
kobietko z pazurem - grunt to dobrze sie czuc w swojej skorze. moze jakis refleks sobie trzasnij ciemny, jesli nie chcesz znow sie czuc źle.
nanami i gdzie fotka:>
a ja mysle zeby moje dlugie sciac bo mnie wkurzaja ale z drugiej strony jak popatrze ze sa dluuugie to mi szkoda ale i tak wiecznie nosze je zwiazane bo mi w pracy wygodniej i mam dylemat:(
Jade mam ten sam problem...mam włosy prawie do pasa, ale ostatnio spodobała mi się taka krótka fryzurka...Tylko strasznie mi żal tych długich włosów :( wiem, że odrosną ale jednak trochę czasu minie i nie wiem
rudzia1985
20-05-2011, 18:15
Ja mam strasznie napuszone wlosy i jak mam rozpuszczone to wygladam jak strach na wroble wiec chodze z zwiazanymi od rana do wieczora. Nie lubie jak mi cos opada na policzki, zaraz wsowka i hejaaaa :p
Nikt mnie nie potrafi scicac tak jak ja bym chciala, zawsze mi sie cos nie podoba a ten fryzjer co mnie wczesniej scinal to jest w PL a ja w Niemczech wiec teraz tne sie sama :p
Google Image Result for http://new-shorthaircuts.com/wp-content/uploads/2011/02/kimberly-wyatt-new-short-hairstyles-2010.jpg (http://www.google.co.uk/imgres?imgurl=http://new-shorthaircuts.com/wp-content/uploads/2011/02/kimberly-wyatt-new-short-hairstyles-2010.jpg&imgrefurl=http://new-shorthaircuts.com/best-short-glam-hair-styles-pictures-for-summer-2011/&usg=__FXqHUUBsXbgCmYnCngg_ZC8YiiY=&h=593&w=562&sz=111&hl=en&start=34&zoom=1&tbnid=zOO-qEFpKvAY0M:&tbnh=158&tbnw=149&ei=0ojWTbSuJYaChQfTpIS3Bg&prev=/search%3Fq%3Dshort%2Bhair%2Bstyles%2B2011%26hl%3De n%26biw%3D1024%26bih%3D505%26tbm%3Disch0%2C676&itbs=1&iact=rc&dur=489&sqi=2&page=3&ndsp=11&ved=1t:429,r:2,s:34&tx=51&ty=82&biw=1024&bih=505)
ja mysle o takiej:)Rozwod murowany!!hihi
Też włączam się do grona długowłosych :D Sięgają mi już do pasa.
Ostatnio zachciało mi się zmian, a że nie miałam grzywki od 5 klasy podstawówki :D postanowiłam troche ,,zaszaleć i strzelić sobie gęstą grzywę'' :) Jutro rano ide pod nożyczki :) A fryzurka, którą chce sobie zrobić wygląda mniej więcej tak jak na załączonych fotkach, zastanawiam się tylko ile z długości skrócić.
Ps. Jade fryzurka naprawde niezła :) Jednak ja chyba nie odważyłabym się skrócić włosów sięgających do pasa na takie krociaczki :) Fakt faktem że moje włosy w ogóle nie nadają sięna tego typu fryzury bo są sztywne, niesforne i wogóle nie chcą się układać tak jakbym chciała, dlatego często idą pod postownicę :D
Fajna ale jak juz pisalam czesciej nosze je zwiazane wiec dlatego mysle:)
xsunnyolciax
20-05-2011, 21:52
Jade, ciąć!! Ta co pokazałaś jest fajna ;) Tylko mogę Ci powiedzieć, że będzie z nią więcej układania i problemów, bo nie ma co sie oszukiwac, krotkie wloski dluzej sie uklada. Ja przez 3/4 zycia mialam króciutkie i rano zawsze każdy w inną stronę stał i zanim je ułożyłam jako tako dużo czasu minęło. No ale za to szybko się suszy :D
Haha a mi sie wydaje ze by nie bylo tak zle.5 lat temu mialam podobna i nie mialam problemu woda,zel,pianka itd i bylo dobrze.Gorzej jest jak zaczynaja odrastac no ale grzebyk do cieniowania i kolejny problem zalatwiony.Wydrukuje zdjecie i zobaczymy:)No i musze znalesc porzadnego fryzjera
ana_zaba
21-05-2011, 14:25
A ja lubilam miec loki, ale trwala strasznie wlosy niszczy, no wiec mam proste dlugie
choc jezyk tez mi sie podoba ale z krotkimi wlosami to zawsze gorzej bo ulozyc je trzeba. A tak tylko grzebieniem przejade w kitek i do pracy :skacze:
dobra przepraszam, że musiałyście czekać :P
zupełnie zapomniałam :D wklejam ...
powiem Wam, że czuję się świetnie w tej fryzurze :P
xsunnyolciax
21-05-2011, 19:47
Marta i świetnie wyglądasz! też taką chcę! tylko że ja jeszcze za krótka jestem na taką..
rudzia1985
22-05-2011, 11:09
Nanami extra :ok:
Mi sie tez podobaja takie wlasnie fryzurki....
trendy77
22-05-2011, 18:48
germana super kolorek czy to znowu tonerek???:wow:
nanami super fryzurka:love:
trendy77 (http://forum.wzorki.info/members/6954-trendy77.html) - toner nadal.
u mnie trzyma sie extra... farbowalam w okolicach 25 maja...
a stwierdziłam ze odświeżę dopiero wczoraj bo miałam urodziny przyjaciółki ^_^
wiec miesiąc spokojnie mogę chodzić bo nadal był intensywny :yess: miałam tylko kolor lekko bardziej różowy i przebijał ciut poprzedni fiolet :P
Germana ciekawe jaki będzie następny hehe :D
w planach na razie mam zostać przy czerwieni... potem sprać go ( chociaż będzie to trudne)
znów blond... i na koniec niebieski ^_^ ale to za jakiś czaaaas bo w tym czerwonym czuje się dobrze :P
milenka_olsztyn
07-06-2011, 12:08
a ja dziś byłam u fryzjera i na głowie mam coś takiego:)
milenka_olsztyn (http://forum.wzorki.info/members/1274-milenka_olsztyn.html) - śliczny kolor :love: i widac że włosy wyglądają bardzo zdrowo ^_^
rudzia1985
07-06-2011, 17:01
Milena oddaj mi Twoje wlosy :D
Ja tez tak chce...Bardzo mi sie podoba :love:
rudzielec
07-06-2011, 17:05
milena - o wow! bardzo fajne wloski jesli chodzi o kolor, no i swietnie ułożone;) tak jak napisała germana - wlosy wygladaja na zdrowe;)
Jak dawno mnie tu nie była, ja również z avatarowej brunetki staje sie pomału blondynką, ale nie jestem zadowolona bo widzę w jakim stanie są moje końcówki :( Znacie może jakieś dobre odżywki lub maseczki które odżywiają włosy?
milenka_olsztyn
08-06-2011, 08:03
No jakoś zdrowiej te moje włosy wyglądają:D
Jeśli o końcówki chodzi polecam gorąco L`Biotica, Biovax A+E, Serum wzmacniające - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC) (http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=36791)
Mam już 2 buteleczkę i powiem ci że działa cuda naprawdę. Jedwab się chowa.
a ja nie wytrzymałam patrzenia na odrosty przy czerwonym i utleniłam... ^_^
w trakcie ( mokre dlatego takie paskudki)
ale uzyskałam śmieszny efekt tęczy...
42471
od biało żółtego czerwony i gdzieniegdzie w środku resztki fioletu których tu nie widać xD
a tu już po pierwszym tonerowaniu...
na razie strasznie wali po oczach ta czerwień ale jeszcze raz tonerem i będzie głębsza...
42472
rudzielec
13-06-2011, 14:46
germana, miodzio kolorek;] ae teraz tak nie na temat - masz super kolor oczu!
katsumoto
13-06-2011, 15:12
Germana a jaki to toner ???
xsunnyolciax
13-06-2011, 15:55
Germana, piękna ta czerwień, pasuje Ci ;)
germana ,swietie to wyglada!! :ok:
katsumoto -
La Riche Directions - kolor POPPY RED
dziękuje :przytul:
co do oczu to one to są w ogóle dziwaczne...
raz bardziej brązowo-zielone, bardziej zielone, raz w piwne wchodzą...
zależy od światła i od dnia :P
Germana, Ty to odważna laska jesteś :ok:
Cudowne :love:
kasiasssss
18-08-2011, 22:22
chcialabym zrobic sobie trwala ondulacje,taka zeby miec loczki,nie styling,jesli macie jakies doswiadczenia,albo fotki,napiszcie
carmenita
19-08-2011, 00:30
Zrobiłam trwałą dobrych pare lat temu tak dla spróbowania. Niestety przez prawie rok męczyłam się z tymi włosami... Podkreślę, że miałam je b.długie. Fale przestały być falami po ok 2 miesiącach i pozniej to juz siano.. :/ Raczej nie zrobię tego więcej, choć moja wymarzona fryzura to właśnie fale w stylu Kim Kardashian :love::love: ,ale niestety samemu się tak nie zrobi. ;)
milenka_olsztyn
19-08-2011, 07:12
Tu macie pokazane jak zrobić piękną fryzurkę:)
O! Ja bym chciała właśnie taką fryzurkę jaka jest w filmiku, ale mam bardzo gęste włosy i grzywkę, więc średnio by to wyszło i średnio by mi to pasowało, ale wybieram się do fryzjerki, żeby mi przerzedziła włosy a grzywkę można spiąć :skacze: Za niedługo wypróbuję :D
Próbowałam to zrobić na koleżanki włosach i jest strasznie ciężko :( Sama sobie to nie wiem czy bym była w stanie w ogóle to zrobić. Można coś takiego zrobić takimi dużymi wałkami? Wie ktoś?
to i moja fryzurka...wczoraj podcialam koncoweczki i walnelam szamponetke, marzy mi sie rudy ale nie chce słyszec o farbie...mam troche za ciemne wlosy i wychodzi mi zawsze taki bardzije braz niz rudy ale zawsze to jakis blask:D:skacze:
milenka_olsztyn
06-09-2011, 16:09
Kolor bardzo ładny:)
trendy77
07-09-2011, 08:18
paulka super fryzurka pasuje do ciebie:ok:
aj tam, wlosy nie ulozone i w ogole...jkabym zrobila fote jak wyszlam zaraz od fryzjera to moze i byloby ladnie... :torba:
katarynka89
07-09-2011, 11:02
germana ile myć Ci się ten toner trzyma ?? ja mam niebieskie i rózowe pasemko też tym tonerem ale mi bardzo szybko schodzi :/ oststnio przez 2 tygodnie zeszło wszystko :O
u mnie właśnie długo... a miałam motywacje zejść z czeronego na rzecz niebieskiego :P ale na razie chamsko szoruje i nic!!
20 lipca ze sztuczną plastikową grzywko więc się nie śmiać :P wyglądały tak:
po ponad miesiącu bez farbowania i robienia odrostu:
zdjęcie w oknie i z lampą.
przy odroście mocno czerwone a potem przechodzą w jasno różowe.
a jak często myjesz włosy?
paulka super ci w tych wloskach
germana :o dlaczego masz ta plastikowa grzywke .... a mi to sie podoba wlasnie ten zmyty kolorek jasno rozowy :)
katarynka89
08-09-2011, 10:47
no mi tez się nieruwnomiernie zmywa :) a teraz jak mam dwa kolory to wogule jest pomieszanie z poplataniem na jednym pasemku mam trzy kolory :) zaczyna się niebieskim, potem fioletowy na koniec ciemny róż i jasny tez się znajdzie :)
Pewnie tobie się dłużej trzyma bo masz rozjaśniaczem robione a ja farbą :/ na rozjaśniaczu się wszystko lepiej trzyma :)
a włosy myję co drugi dzień :) chyba że mi się bardzo nie chcę to w kitkę je capnę i mam dwa dni przerwy , ale nie za często :/
asiekfr - Plastikowa grzywka była dla zabawy kupiłam za niecałe 20 zł :leze: a że wysłali mi nie ten kolor co chciałam to wygląda potwornie sztucznie :P
katarynka89 - fakt wypalone rozjaśniaczem ^_^ no ja myje tak średnio raz na tydzień więc to też robi swoje,
bo moje strąki tego wymagają
1. ciężko je rozczesać po myciu :huh: 2. są suche mimo odżywek... ( po mamie takie mam ) 3. nie używam pianek lakierów itd 4. związuje codziennie ;p więc nie musze układać
germana a myslalas o takiej masce i szamponie stapiz...ja kupuje je w internetowym sklepie maxel-cosmetics takich szamponow uzywaja w salonach, ja tez mam problemy z rozczesaniem wlosow po umciu ale ta maska mi pomaga:D
coralick
08-09-2011, 11:59
no na takie wloski popalone rozjasniaczem to pomagaja tylko .... nozyczki :D
wiem to z autopsji niestety. wlos oddycha koncowka, jak koncowka jest spalona to nie ma czym oddychac wiec slabnie i wypada. odzywka nic tu nie pomoze dopoki sie ich nie obetnie.
moje jak umylam byly jak guuuuuuuuuuuuuma arabska a jak wyschly to sie lamaly. Wiec radykalnie obcielam i jestem przeszczesliwa :)
u mnie problemem głównie są te włosy nie farbowane ^_^
mam niby kręcone i suche z natury + dość długie:
fotka z jeszcze troche mokrymi
46093
kiedyś używałam wax'a tylko tego dobrego pomagało
ostatnio trafiłam na tego drugiego i się uprzedziłam...
a teraz czaje się na osmo...
piekna dlugosc, tez mi sie taie marza ale jakos nie chca mi rasnac;( mialam jeszcze jesna mleczna maske to ona tez byla super w domu zerkne jakiej firmy byla, kupilam ja w salonie fryzjerskim zaplacila 14zł za taka mega puszke...
katarynka89
08-09-2011, 14:06
moge Ci polecic wszelkie maski i odrzywki goldwela , może nie sa najtańsze ale za to działają :) Ja terroryzuje moje włosy od x lat najpier rozjaśniaczem, teraz farbą ale nadaj rozjasniającą, prostownicą, lakierami , przedłużaniem itd. używam kosmetyków golwela , ostatnio dostałam jeszcze maskę EKS fakt cena jest jak dla mnie kosmiczna bo 150ml. 49zł ale na allegro są po niższej cenie
nad kupnem goldwella tez się zastanawiałam. Jakoś w przyszłym tygodniu albo w następnym może w końcu coś ogarnę w tm temacie. ;)
milenka_olsztyn
08-09-2011, 15:25
A ja kupiłam ostatnio szampon odżywkę i maskę z tej nowej linii Ziaj Intensywna odbudowa i jestem bardzo zadowolona:) a na suche i łamiące się końcówki polecam serum z wax
ja mam takie coś na głowie, bo wczoraj robiłyśmy,
ale jestem przed okresem i kolor nie przyjął.
Pokazuję, bo tak też mi się podoba, no ale wizja była inna więc farba przyjdzie jeszcze raz na te rozjaśnione:)
Moje też były rude nawet mimo braku okresu :P i strasznie mi się podobały,
Twoje też są fajniusie tylko wygląda jakby nie dokładnie były umalowane przy głowie ^_^ chyba że tak ma być :P
tak ma być właśnie :P
zaraz będę miała robione poprawki;)
wrzuc fote jak wyszlo :):)
to pokazuję w końcu co mam na głowie. Pod spodem mam też czerwone, tylko bym musiała spiąć grzywę do góry :)
DiamondShine
25-09-2011, 03:36
nanami super wygladasz:ok:
dzięki :D jeszcze przeszłam metamorfozę brwi :P kto widział, ten wie.
Ale chyba nie w tym temacie powinnam o tym pisać, wieć przepraszam za offa.:D
nanami sliczne wloski i brwi tez ;)
nanami7 (http://forum.wzorki.info/members/3095-nanami7.html) - dwu kolorowe włosy sa mrr :love: dodają charakterku ;)
ahh dzięki :D :*
miło się czyta takie komentarze !!
Nanami do twarzy Ci w tej fryzurce:ok:
fryzurka cały czas ta sama i mi się opatrzyła :) mam tylko grzywkę krótszą na tym zdjęciu :P
milenka_olsztyn
01-10-2011, 09:13
Ja myślę zeby obciąć sobie włosy na takiego dłuższego boba... myślę nad czymś takim...
natalia268
01-10-2011, 09:17
mi sie podobaja, tylko żeby to ladnie wyglądało, trzeba je codziennie układac... chyba ze masz wlosy ktore nie wymagaja az tyle
milenka_olsztyn
01-10-2011, 09:47
Ja i tak zaq każdym razem układam włosy.... i wyciągam je na szczotke...
rudzia1985
01-10-2011, 10:15
Milenka zrodlo dopisz :)
A mi podobaja sie te drugie w Ukryj...Zawsze chcialam tak fajnie ulozone wlosy ale moje klaki sa ciezke i nic z nimi nie moge robic bo po kilku godzinach nic nie mam :(
Loki albo fale odpadaja, ewentualnie mocno spiete w gore w jakis fryz...
DiamondShine
01-10-2011, 16:01
dziewczyny dziewczyny strasznie mi sie podoba kolor rudy !!! tzn hmmm nie taki rudy prawdziwy ale wiecie mi o co chodzi . powiedzcie czy mi pazuje taki kolor ;)
w tym kolorze wyglądasz grzecznie ^_^
myśle że rudy- rudy dał by fajny efekt ;) była byś bardziej ( a nawet baaardzo) wyrazista ^_^ ( oczywiście to moje zdanie fanki kolorów)
ja choruje na chamską czerwień albo burgund ;( ale nie rozjaśnie całych włosów... mimo że czakam na nowe kolorki tonerów :cwaniak2: ( będą jakoś na początku tygodnia :skacze:)
milenka fajne te fryzurki ,ale faktycznie mordega ... ja mialam obciete w tym stylu ,tylko ze jedna strone mialam do ucha,tak deczko za ucho a druga do ramienia... horror rano mialam ,bo ani zwiazac ani opaska ani spinka ,ciagle musialm ukladac... i nigdy wiecej ;] ,ale jak i tak zawsze je wyciagasz na szczotce ,to masz wprawe a wydaje mi sie ,ze bedzie ci fajnie w takich,z tymi na drugim zdieciu ,to mozna taki fajny "artystyczny nielad " zrobic i tez bedzie ladnie
kasia -ja to nie wiem??? fajne takie masz te blond:)
betisska
01-10-2011, 23:28
Kasia mi też się podobasz w blondzie, ale może by go troszkę przyciemnić:) Wiem sama po sobie, że jakbym zmieniła kolor na inny (a tez jestem blondynką) to zaraz bym rozjaśniała:)
Milenka też mi się marzy taka fryzurka bombka, ale niestety włosy mam za cienkie i jestem zbyt leniwa, żeby codziennie je układać....
DiamondShine
02-10-2011, 10:21
dziewczyny taki kolor mi sie podoba i w sumie fryzura tez hihi ;) co wy na to?:D chyba sobie taki sprawie :):)
źródło zdjęcia: Modne fryzury 2011 (http://www.modnefryzury.eu)
Kolor naprawde cudny.A powiedz jaki masz kolor oczu i kolor opalenizny,bo to są takie szczegóły przy ,których sie stwierdza czy dany kolor ci bedzie pasowal.
DiamondShine
02-10-2011, 11:24
oczy mam niebieskie ;) a karnacja hm blada napewno nie jestem... :) zaczelam sobie do solarium raz na dwa tyg chodzic :):) zebyy utrzymac opaleniznę
byliśmy na chrzcinach i dzień przed miałam kolor poprawiony no i bok zapleciony :love:
uwielbiam, bardzo mi się to podoba. :)
ślicznie... :love:
kolor "pyszny" !! !!
uwielbiam zapleciony bok :love:
to o wiele lepsze niż jakiś "fryzjerski kokon".
Tak luźno i elegancko ;)
(btw od jakiegoś czasu marzy mi się taki kolczyk )
DiamondShine
03-10-2011, 20:44
nanami :) śliczne włoski, śliczna kobietaa::)
ja sie farbne na rudyyy :D ale hmm za jakis miesiac moze wczensiej :) to dodam fotke ;) dzis rozmawiam z kolezankami i z babkami nauczycielkami z praktyk wiec mi powiedzialy ze bym ladnie wygladala, ze mi pasuje ten kolor ;) takze bez watpienia sie farbne;)
kolczyk... hm mój ulubiony :D
dzięki :*
xsunnyolciax
07-10-2011, 15:40
Marta, piękna fryzurka ;) Dobrze Ci w tym kolorze.
rudzielec
11-10-2011, 10:44
nanami, super włoski;) musze Ci powiedzieć tak po cichu ze lubie patrzec na Twoje fotki:D masz bardzo miłą buzie:)
etap odnowy rozpoczęty...
zaraz przed rozjaśnianiem więc troszeczkę nie świrze xD
47273
po utlenieniu... jeszcze mokre
47274
a teraz siedzi na głowie toner i jutro może podeśle efekty... ^_^
suche ale nie wyprostowane... ( robione z lampą)
4730247301
xsunnyolciax
12-10-2011, 17:05
wow, ale żywy kolorek :slina: dla mnie bomba :skacze:
rudzielec
12-10-2011, 17:10
germana cudneee, kolor boski.
Zgodzę się z dziewczynami, prześliczny ten kolorek Ci wyszedł:love:. Śliczna z Ciebie kobitka;).
rudzia1985
12-10-2011, 20:10
Ale intensywny :o
Tez chce taki kolor na lepetynce mojej :)
trendy77
13-10-2011, 08:52
garmana czadziorrrrrrrrr:skacze::skacze::skacze::skacze::s kacze::skacze:a co masz za rozjasiacz:cwaniak:
Dziękuje za wszystkie miłe komentarze od razu się człowiekowi cieplej na sercu robi :przytul:
trendy77 -udało mi się kupić całkeim tanio rozjaśniacz goldewll oxycur platin dust-free i oxydantu : goldwell topchic 6% bo nie chciałam ich saplać tylko delikatnie rozjaśnić.
ale poszła sporo... i są w fajnej kondycji ;)
DiamondShine
18-10-2011, 10:34
a oto ja ;) moja metamorfoza nie wiem w sumie sama czy na lepsze czy na gorsze. Wczoraj wloski farbowane ;)
rudzielec
18-10-2011, 11:31
:o ale dylemat i w tych i w tych ci ladnie:o ale chyba jednak jakoś tak cieplej wygladasz w ciemniejszych;)
Emilia B.
18-10-2011, 11:40
w ciemnych zdecydowanie lepiej!! ślicznie ci w tym kolorku :) :ok:
ja wiedziałam że ciemniejsze będą lepsze !! Przynajmniej mi sie bardziej podobasz w ciemniejszych. Tak bardziej wyraźnie :love:
I szczuplejsza buzia sie wydaje bo jest podkreślona ładnymi włoskami nie żebyś miała jakąś pulchną ale jest po prostu ładniej w konturze ^_^
DiamondShine
18-10-2011, 12:09
no to bardzo sie ciesze ze wam sie podobam ;) ja tez jestem zadowolona z efektu i moja rodzinka rowniez;]
Diamond zdecydowalie lepiej w ciemniejszych .. ugladasz bardzo ladnie w tym kolorku :)
mi sie podobaja obydwie wersje, choc z przewaga dla ciemniejszej :)
katerina15
18-10-2011, 16:39
ciemniejsze! śliczny kolorek i bardzo Ci pasuje:) podoba mi się ;)
milenka_olsztyn
18-10-2011, 16:54
No pięknie wyglądasz w tych ciemniejszych:) w ogóle cudny kolorek:) co to jest??
też myślę, że w ciemniejszych ładniej ;)
DiamondShine
18-10-2011, 17:02
Milenka ;) to jest farba ;)
Mi się wydaje, że w ciemnych wyglądasz dojrzalej i zupełnie do Ciebie pasują :D
a w jasnych też ładnie, ale w ciemnych lepiej :P
milenka_olsztyn
18-10-2011, 19:38
hehe domyśliłam się:) ale jaka:):)
Diamond, nie bede orginalana, potwierdzam ze w ciemniejszych zdecydowanie lepiej:D pasuje Ci ten kolorek:]
DiamondShine
18-10-2011, 19:53
Milenka napisze Ci w czwartek oki? sprawdze na pracowni jaka to farba. bo mielismy w szkole szkolenie z jakiejs firmy .. i ona nam farby zostawila na pracowni i mnie kolezanki nią farbowały ale jaka nazwa farby to wyleciało mi z głowy. a w czwartek mam pracownie takze sprawdze;)
milenka_olsztyn
19-10-2011, 09:08
ok bo piękny kolorek:)
DiamondShine
19-10-2011, 09:59
dziekuje ;) wiem tyle , ze mialam tez robioną repigmentacje ;)
DiamondShine zajeb.... Ci w tych ciemniejszych niz blond o wiele lepiej sorki ze tak bezposrednio nie gniewaj sie:D
Ja mam ciemne w sumie to juz sie splukaly do mojego naturalnego koloru, zawsze tak mam nawet z najciemniejszego brazu mi sie spluka ehh;/ Chcialabym je rozjasnic na rudy, lub nawet jasniej ale mam dlugie wlosy i troszke mi szkoda bo wiem ze strasznie je zniszcze ale z drugiej strony juz mam dosc tego koloru, i przydalaby sie nawet dla samopoczucia jakas extra zmiana eh:( dziewczyny jak myslicie??
teraz wygladam tak staralam sie dac takie zeby bylo widac wloski malo mam swoich zdjec heh
dłuuugaśne i ładniutki :love:
myślę że jeśli dobrze rozjaśnisz to nie zniszczysz... tym bardziej jak masz spłukany ze swoich kolor...
dodatkowo do rudego nie trzeba mocno rozjaśniać. wystarczy trochę a potem dać ładną farbę :)
+ jakieś fajne maski i będą ładniutkie... ważne żeby nie spalić przy rozjaśnianiu...
więc jeśli potrzebujesz zmiany nie widzę przeciwwskazań ^_^
Dzieki Germana:) a bedzie mi pasowal jasniejszy kolor?? bo ja juz nie wiem sama :(
trendy77
21-10-2011, 15:12
wercia a o jakim kolorze myslisz?
Moj chce rudy lub blond a ja chce cokolwiek byle by cos zmienic;/
trendy77
21-10-2011, 21:29
wercia powiem ci ze ja mam ten sam ból pół zycia mam ciemne kłaki i juz mnie obrzydzenie bierze wiec juz postanowiłam maluje sie w przyszłym tyg na rudo
mam takie[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c8848a11e7a5cb87.html"]Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu
mam kolezanke fryzjerke wiec jestem pewna ze bedzie taki kolor jak chce a co do ściągania koloru to profesjonalne dobranie rozjaśniacza to podstawa
wiec reasumujac mysle ze powinnas zmienic kolorek na jasniejszy ale po urosdzie to mysle ze cos w rude :skacze:
DiamondShine
21-10-2011, 21:33
kocham rudy!
trendy ten rudy co pakazalas jest nieziemski :) tylko tez sie bedzie szybko plukal pokaz zdjecia jak juz bedziesz po !! :):)
Wercia - jeśli obawiasz się o kondycję włosów najpierw spróbowałabym rudy... bo wtedy mniej się utlenia. ;) Przynajmniej ja bym tak zrobiła...
Jak zaczynałam bok utleniać w sensie pierwsze podejście z utleniaczem to kawałek wyszedł rudy sam w sobie...
przypominam foto : 47680
a żeby mieć blond... ja akurat pożądałam platyny to trochę mi czasu zajęło żeby się wyzbyć swojego pigmentu ( włosy miałam nie farbowane)
więc logicznie myśląc rudy jest opcją zdrowszą
( oczywiście zrobiony "lekko", a nie wypalając do platyny i nakładać kolor ;) serio wystarczy trochę rozjaśnić i powinno fajnie pokryć. i uwaga z doświadczenia wiem że włosy przy głowie szybciej się utleniają widać po załączonym wyżej zdjęciu. miałam prawie białe ;p a resztę rudą ^_^ )
trendy77
22-10-2011, 19:59
wercia na pewno sie pokaże^_^
a co do koloru to germana ma racje lepszy rudy:love:oczywiscie na poczatek mniejsza to męka dla włosków
ja bede miała sciagany kolor do rudego a pozniej kolezanka fryzjerka kazała mi sobie kupic rudy jaki mi pasuje wiec zakupiłam juz ciemny tycjan o taki:Chantal farba Super Cena # 6/4 CIEMNY TYCJAN (1886918530) - Aukcje internetowe Allegro (http://allegro.pl/chantal-farba-super-cena-6-4-ciemny-tycjan-i1886918530.html#gallery) i do tego kazała mi kupic blond ze wzgledu na to ze rudosci sie bardzo szybo wypłukuja to dodaje sie kolor podstawy :D
DiamondShine
23-10-2011, 14:56
dzis mialam mala sesyjke;)
oto ten moj nowy kolorek ;)
trendy77
23-10-2011, 15:01
rewelacyjny ten kolorek:love: najbardziej jednak to ci zazdroszcz tego maluszka :]
a co to za pazurki zamalowane;]
Bardzo ladny kolorek :) Wogule masz fajna fryzurke ;) Przyznaj sie dlaczego pazury chowasz ;):*
DiamondShine
23-10-2011, 15:41
bo to konkursowe ;)
Ja coraz częściej rozmyślam o jakimś rudym odcieniu i jeszcze Mój mnie nakręca ale nie wiem czy taki wyrazisty kolor będzie mi pasował, bo raczej blada jestem... ale w sumie pieguskiem też :D
Wydaje mi sie ze bedzie Ci pasowal Agus :* Tylko ja sie boje ze sie bedzie bardzo plukal i czesto bedzie trzeba farbowac:huh::huh::huh:
trendy ,ale tobie tak pieknie w tych ciemnych i te oczy masz takie ,ze sie mozna w nich utopic :)
Diamond normalnie napisze ci jeszcze raz ,ale tak ci fajnie w tym kolorku ze szok
Aga mi sie wydaje ze bedzie ok... mam w salonie taka fryzjerke ,co jest taka "blada " i ma sliczne piegi , wyglada swietnie w rudych wlosach ,choc jej naturalny to taki nijaki blad.... rob,raz sie zyje
trendy77
28-10-2011, 10:33
zawstydziłam sie strasznie :wstydek:
kolor ściągnięty-Tycjan nie wyszedł wcale taki jasny ale osobiście bardzo sie dobrze w nim czyje i nie wiem czy chciałabym jaśniejszy....
dla porównania co prawda w swietle dziennym inaczej wygląda ale coś tu widać jednak^_^
było tak
myslicie ze jest ok;)?
aguś dawaj na rudo:)
Trendy77 SUPER zmiana!! Extra wygladasz :wow::wow::wow::wow::wow::wow:
no faktycznie ladnie:ok: ,ale ja i tak pozostaje przy wersji pierwszej :)
trendy77
28-10-2011, 13:17
asiu 30-stke kończę w poniedziałek musiałam sie troszkę odmłodzic:haha:
milenka_olsztyn
28-10-2011, 13:26
Faktycznie kolorek nie wyszedł taki jasny ale bardzo ładnie:) ocieplił cię:)
trendy... przeciez zycie zaczyna sie po trzydziestce... zobaczysz jak bedzie fajnie,mowi ci to 30stka z malym doswiadczeniem ,ale masz racje czasami trzeba cos zmienic ;)
Trendy, wyglądasz SUPER! Bardzo fajny ten nowy kolorek :ok:
DiamondShine
28-10-2011, 15:13
trendy bosko :love:
xsunnyolciax
28-10-2011, 17:29
Trendy, śliczna jesteś, masz piękną cerę i włoski też super! ;)
Emilia B.
28-10-2011, 17:58
trendy no rewelacyjnie ci w tym kolorku!! młodziej, bardziej energicznie i świeżo - suuuuper :ok: ale mamy laski na forum o mrrrr :P
RedSunset
28-10-2011, 18:05
Trendy!! Wyglądasz bosko w tym kolorku :D
Jak ja bym chciała zrobić sobie coś z włosami ale nie mam ochoty na fryzjera po ostatnich przebojach jakie miałam:/::/:
a nie mam nikogo takiego kto potrafi nakładać farbę ;(;(
Trendy ślicznie Ci w tym kolorku :)
trendy77
28-10-2011, 21:53
dziękowania mi sie skończyły^_^ dziękuje wam bardzo:przytul: cegłę spaliłam że ho ho:wstydek:
katerina15
28-10-2011, 22:47
Trendy! rewelacyjny kolorek :love: na prawdę super :love:
A ja dziś byłam u fryzjera i ciachnęłam moje włoski na zimę. Miałam do pół-pleców, a zostały.. do ramion :P trochę mi ich brakuje, ale przyda im się odrobina odpoczynku :P
Emilia B.
29-10-2011, 07:52
dziewczyny jak któraś będzie chciała obciąć włosy drastycznie to zapraszam do wzięcia udziału w akcji Fundacji Rak'n'roll Daj Włos! | Rak'n'roll (http://raknroll.pl/o-fundacji/z-zycia-fundacji/daj-wlos/2040)
adresy współpracujących salonów fryzjerskich :)
Mamy już 40 salonów współpracujących z nami przy akcji Daj włos ! | Rak'n'roll (http://raknroll.pl/o-fundacji/z-zycia-fundacji/mamy-juz-40-salonow-wspolpracujacych-z-nami-przy-akcji-daj-wlos/2245) !
Włosy,które już nam sa niepotrzebne i trafią do kosza można przeznaczyć na wykonanie peruki dla "podopiecznych" Fundacji :) Same dobrze wiemy jak ładna fryzura wpływa na nasze samopoczucie.... :)
Ciągle myślę o tej zmianie koloru ale chyba nie mam odwagi... i tylko siedzę przed kompem i się ślinie:P
http://data.whicdn.com/images/16769460/tumblr_ltnnlmUfWu1qdqbqzo1_500_large.png :love:
źródło: (4) Tumblr on we heart it / visual bookmark #16769460 (http://weheartit.com/entry/16769460/via/vikviktoriii)
DiamondShine
01-11-2011, 08:52
Aga cudny kolor!!!! rob taki rob;* ja tez sie wahalam kazdy mi odradzal... a teraz kazdy mowi, ze tak lepiej :)
Zdecydowałam się...chyba :D kupię szamponetkę i zobaczę czy będzie mi taki kolor pasował :) już nie mogę sie doczekać :)
rudzielec
02-11-2011, 08:42
trendy - piekne wlosy no i oczywiscie piekna kobieta z Ciebie:)
No to Aga czekamy na fotke :)
xsunnyolciax
02-11-2011, 19:49
Aga, odważny kolorek ;)
bedzie super Aga ...czekamy na fotki
natalia268
04-11-2011, 16:19
Aga i co ? robiłas już?
Bo Ty masz blond no nie ? ;P zejdzie Ci ten kolor szamponetki z Twojego blondu ? :cwaniak:
DiamondShine
04-11-2011, 19:13
a z mojego rudego pieknego zostal hmmm braz eh
zrobiłam jak na razie tylko pasmo i zobaczymy czy zejdzie...ale całej głowy na razie nie maluje bo nie do końca spodobał mi sie kolor...(marion tycjan) moze jakbym miała ciemniejsze włosy to wyszedłby ładniejszy
no i doszłam do wniosku, że chyba sama nie będę eksperymentowała z farbami tylko za jakiś czas może wybiorę się do fryzjera
później wstawię fotki jak cyknę w świetle dziennym:)
Diamond bo na takim podkladzie jak Ty mialas to bedziesz musiala ze trzy razy kolor poprawiac bo teraz dopiero sie zakotwiczyl i jak nalozysz kolejny raz to juz nie powinien sie az tak zmywac :)
Aga poka poka :D
trendy77
05-11-2011, 09:38
aga czekamy czekamy:skacze:
diamond niestety tak to jest ze z blondu bardzo szybko sie wypłukuje tez tak mysle ze jak teraz nałożysz to juz kolorek sie bedzie dłużej trzymał:ok:
a mnie małżon zrobił fotke na świeżym powietrzu to wam pokaże jak wyglądają moje kudełki w swietle dziennym mysle ze jest różnica;)
Mniej więcej tak to wgląda tylko w rzeczywistości kolor jest bardziej intensywny
trendy77
05-11-2011, 09:52
no rewelacja ja bym całą głowę malowała bo jest cudny widać ze jesteś bladziutka;)to efekt bedzie piorunujący:love:
DiamondShine
05-11-2011, 11:41
trendy boski :love::love:
chyba na swieta sobie zrobie znow ten kolorek :):)
rudzia1985
05-11-2011, 18:50
Trendy, w swietle dziennym o wiele lepiej widac ten kolorek. Jest super :)
Aga, na moje oko, to kolorek jest ciut za ciemny do Twojej jasnej karnacji a jak piszesz, ze jest bardziej intensywny to juz w ogole bym darowala.
Rudo-miedziany zrob sobie :)
Trendy wygladasz zabojczo kurcze tez tak chce ;];] tylko mam dlugie wlosy i dosc cienkie i boje sie ze jak rozjasnie to bede lysa hehe i moja chodowla dlugich wlosow pojdzie na marne hehe ale Trendy zazdroszcze kolorku:love::love:
kochanaa
06-11-2011, 21:39
Trendy ślicznie wyglądasz ! ;)
Ja w ogóle to zawsze miałam taki nijaki brąz, dlatego zaczęłam malować szamponetkami na czarwienie xD haha właśnie teraz siedzę w ręczniku i czekam te 20-30 minut aż mi się ładnie kolorek zrobi i idę spłukiwać :D Jak ja uwielbiam czerwone kolory !!
Tak na porównanie mój naturalny kolor i jedna z czerwieni, a jutro dodam najnowszą fryzure :D Na tym zdjęciu trochę się zmył kolor już i miałam okropną fryzurę xD Proszę na to nie patrzeć :skacze:
trendy77
06-11-2011, 22:02
wercia ja tez mam włoski takie marne ze hu hu ta fryzurka tylko dodaje im objętosci;)
kochana bardzo dobrze ze farbujesz na czerwienie bo blasku ci ten kolor dodaje:love: w tych brązach to taka szara myszka jestes^_^
kochanaa (http://forum.wzorki.info/members/9912-kochanaa.html) - teraz to dzika lwica mrr :D
zmierzwione włoski sa extra...
różnica kosmiczna!!
kochanaa
06-11-2011, 22:30
hehe :D To się uśmiałam z tej lwicy xD
W sumie to dużo osób mówi mi, że lepsze są dla mnie czerwienie, dlatego je robię :D
Kiedyś miałam dłuższe i nie wiem czy zapuszczać, czy nie ?
Załączam zdjecie w dłuższych. Prosze nie patrzeć na to z kim to zdjecie jest :P
^_^
mi sie najbardziej podoba taka średnia długość ;) jak na tym porównawczym...
ewentualnie dlugie ale moze wycieniowane...:P
kochanaa
06-11-2011, 22:55
To zacznę je troche zapuszczać, bo ostatnio znów byłam u fryzjera i mam takie jak na tym zdjęciu w brązie :P
xsunnyolciax
07-11-2011, 07:33
Kochana, czerwień jest zdecydowanie dla Ciebie :D
I w długich też fajnie wyglądałaś, zapuszczaj ;)
trendy77
07-11-2011, 08:50
szczerze to mnie sie w tych długich ie podobasz ja to bym cie do tych czerwonych włosków widziała w takiej fryzurce:skacze:
http://i.pinger.pl/pgr456/937d78100017d6814c4475f3/28441_fryzury-srednie-544.jpg
milenka_olsztyn
07-11-2011, 13:35
No no ja zgadzam się z Trendy:)
Ja wczoraj pomalowałam odrosty :D
kochanaa
07-11-2011, 14:51
Szczerze, to nie widziałam siebie w takiej fryzurze, ale zacznę zapuszczać i kto wie :D heh ;)
To wyniki mojego wczorajszego farbowania.
Kochanaa bardzo fajny Ci wydzedl ;) Zapusc troszke i wycieniuj bardziej ;)
kochanaa
07-11-2011, 17:54
No właśnie zamierzam je teraz zapuszczac i chyba zrobię sobie to co trendy mi zaproponowała bo mi się zawsze takie fryzury podobały, ale ubzdurałam sobie, że takie coś mi nie pasuje i koniec ;P Ale się odważę i zrobie sobie taką. Tylko ile teraz czekania na to, aż mi się zapuszczą :(
milenka_olsztyn
07-11-2011, 18:10
Ja zapuszczam zapuszczam i nie widzę żeby mi coś urosły...
trendy77
07-11-2011, 21:14
kochana bedzie ci super zobczysz:skacze: :skacze::skacze:
Kochanaa ja jak mialam praktyki w salonie to nie moglam zapuscic caly czas cos z nimi robilam :) ale ciaza i wogule dwa lata i mam dlugie a wiec dasz rade :przytul: trzymam:ok: dasz rade:) dam kilka zdjec jesli chodzi o dlugosc. Niestety musze sciac koncowki sa tragiczne, staram sie teraz nie prostowac.
kochanaa
07-11-2011, 21:41
Wow ! Ty maż długaśne ;) Mi aż takie nie potrzebne :P Moje dosyć szybko rosną :D
Wercia no ja mam troche krotsze i marudze ze sa za krotkie xD
\ja tez marudze hehe ;) Ale chcialabym zeby bylo ich wiecej, myslalam zeby zagescic ale narazie nie chce mi sie z tym bawic hehe. Strasznie malo mam wlosow :/:
kochanaa
08-11-2011, 08:13
ja właśnie mam strasznie grube włosy. Czasem to mnie wkurza, ale sie z nich cieszę :)
miszka21
08-11-2011, 08:52
No ja dziewczyny jak znajde odpowiednie zdj. to wkleje i Wam pokarzę, jakie mam włosy.
Muszę jedynie przyznać, że w w niedługim okresie czasu sporo się z nimi działo ;)
Postaram się dziś do wieczorka wgrać zdjęcia :)
Ja dzisiaj ide do fryzjerki mojej i nie wiem co zrobic właściwie... mam teraz dluższe włosy niz na zdjęciu obok :)
Hej dziewczynki
jak już znalazłam taki temat to pozwolicie,ze sie wyżale:/:
O moje włosy chodzi oczywiście.
A wiec-z natury jestem taka srednią blondynką(tzn .byłam nią jakieś 15 lat temu hehe:P)
Później przyszedł czas na rozjaśnianie,balejaże a na końcu blond farby po całości.
Będąc blondynka strasznie identyfikowałam sie z tym kolorem.Miałam wrażenie,że jest mój,ze do mnie pasuję i ,ze tylko sobą mogę być w blond kudłach:)
pewnie dlatego tak też się czułam,bo bedąc blondynka robi sie wszystko żeby ten blondzik był czysty,bez zółci.raczej sie nie eksperymentuje ze wzgledu na to ze mozna szybko stracic ten piekny blond ,o który tak bardzo się walczy.
Te wszystkie,płukanki...szampony do blondu.No obłęd jakiś.(tym bardziej,że ja raczej taki chłodny blond lubiłam)
No wiec byłam blondynką,bez chęci na zmiany,ale latami marzyłam by choć na chwilę stać sie brunetką:)
Po prostu fascynowały mnie takie piękne ciemne i błyszczące włosy:)
I tak się to latami ciągnęło,aż przyszedł ten dzień i w godzine z blondynki stałam sie brunetką.
Na początku szok ,bo nie widziałam nic innego jak włosy.
Nagle zaczeła widzieć swoje czoło i tam"zarys"tych włosów.przez lata bycia blondynka i mając "tak jasno"na czole w ogóle tego nie widziałam.
Nie ważne.przyzwyczaiłam sie od razu,dobrze sie czułam,ale jak juz zdobyłam sie na taka odwage to mi sie ciagle jakieś zmian zachciewało tym bardziej,ze na moich włosach wszystkie ciemne/czekoladowe brązy wychodziły jak czarne.Denerwowało mnie to,bo ja chciałam brąz a nie czerń.
Zdjełam nawet troche koloru,ale efekt tez nie taki jak chciałam-przy odroście sraka dalej ok.
Na rudo tez się próbowałam zrobic to znów góra marchewa reszt nie wiem co.I tak naprawdę to nigdy nie jest tak jak bym chciała.
Teraz 3 raz bedę robiła mroźny kasztan loreala.Przy nim mam jaśniejsze odrosty niz resztę(głeboki kasztan ta sama firma)ale kolor odrostów jest ok i jak moze dam sobie na wstrzymanie z eksperymentami to za jakis rok a może dwa będe miała ten swój ,ale brąz:D(pytanie czy wytrzymam ,bo już mnie nosi hehe)
Ale najbardziej to jestem zła na to,ze zawsze nosiłam długie włosy i do takich jestem przyzwyczajona,a koleżanka fryzjerka po dekoloryzacji tak mnie krótko opierdzieliła-twierdząc,ze włosom sie należ:placz:y
Teraz każdy pyta co ja zrobiłam ze swoimi włosami...
Dziewczyny od tamtej pory nienawidzę swoich włosów!
prawie w ogóle nie chodze w rozpuszczonych ,bo czuje sie jak stara baba!Robię tam jakiegoś fiku miku byle by nie patrzeć na te posiepańce.
Juz sobie psychicznie nie radze z tą długoscia i niby fryzurą...
Co ja mam zrobic?chciałabym przedłużyć,ale nie chce ich maltretowac.moze włosy na klipsy?doradzcie błagam;(
No to fotki:
kasiek2501
11-11-2011, 20:05
sandrus - masz taki typ urody, ze i w blondzie Ci ładnie i w ciemnych!
ja bym nie przedluzala wlosow, tylko zainwestowala w dobre kosmetyki odzywiajace i spokojnie czekala az odrosna.
No właśnie zazwyczaj każdy tak mówi.Kilku osobom bardziej w ciemnych a tylko jedna osoba powiedziała,ze w blond(mama koleżanki)
Ciemne jakoś w moim przypadku są mniej zobowiązujące.
jak nie zrobię makijażu to jeszcze nawet wygladam a przy blondzie jakbym jakas chora była tak wyglądałam.
I mniej sie rzucam w oczy:D
Sama juz nie wiem co robic.Nadstawiłam sie nawet na cięcie takiej po której mi zawsze szybko włosy rosły:P
I słuchajcie dziewczyny nie wiem co w tym jest,ale coś jest,bo normalnie widać jak rosną:)
Tylko jedno mnie strasznie denerwuje.
Jak sie zafarbuje to jest ok,ale miną 2 tyg i jest koszmar.Mój naturalny odrost jest jasny i troche odrostu wystarczy i już wyglądam jakbym była łysa. Poprostu jakby taki kontrast sie robi i wyglada to koszmarnie.
DiamondShine
11-11-2011, 20:51
o kurde sandrus ale z Ciebie laskaa !! :D :) blond i czarny podoba mi sie tak samo ;) extra
Sandrus , ale laska z Ciebie :wow:,
jak dla mnie w ciemnych lepiej, określiłabym to mniej infantylnie;)
jeśli chodzi o kolor, to skoro tak szybko Ci łapią i od razu na czarno, to spróbuj może może jakimś beżem albo ciemnym blondem, powinnaś uzyskać brąz, lepiej stosować zasadę, że przyciemnić można zawsze a ściągać kolor czy rozjaśniać - to zbrodnia dla włosów.
Natomiast z opisu kondycji włosów zdecydowanie odradzam przedłużanie, no trudno, musisz swoje przeczekać, lepiej zainwestuj w masaże głowy i jakiś preparat pobudzający cebulki (np. vichy) + suplementacja (zrób podstawowa morfologię, możesz mieć niski poziom żelaza) oraz stara, dobra, poczciwa pokrzywa do picia.
Sandrus, moim skromnym zdaniem dobrze Ci w tych ciemnych włoskach. Przedłużanie odradzam - spokojnie odrosną. Nie wiem czy jest obecnie na rynku preparat na bazie nafty o nazwie PETROLE. Miałam swego czasu bardzo poważne kłopoty z włosami, myślałam, że wyłysieję dosłownie. Po dwóch butelkach specyfiku włosy wyraźnie miały lepszą kondycję i rosły szybciej.
Co do fryzjerki "lubiącej" skracać włosy. Znam to doskonale. Ostatnio myślałam, że zażądam od jednej pani odszkodowania za straty jakich doznałam po strzyżeniu. Chciałam krótką fryzurkę, ale żeby mnie na zapałkę wygolić, to już za dużo. Przez miesiąc wstydziłam się ludziom na oczy pokazywać ;(
Sandrus - w ciemnych włosach ci bardzo ładnie :ok:
a ja się pożalę - znalazłam dziś na czubku głowy 2 siwe włosy ;(
trendy77
12-11-2011, 22:42
sandrus najładniej ci w ciemnych z grzywką;) lasencja:love:
RedSunset
12-11-2011, 23:21
Hmmm a jeśli o mnie chodzi to Sandruś super wyglądałaś w blondzie :D To zdjęcie w białej bluzeczce - jak kucasz jest świetne. Moim zdaniem ten kolor pasuje do Ciebie... No i niestety zgodzę się z Tobą, że jak ma się już blond to bez makijażu to masakra...Blada buzia, słabo widoczne oczy i wszystko się zlewa, natomiast przy ciemnych kolorach problemem jest odrost, szczególnie gdy naturalny kolor to blond. Ja bym Ci poleciła nakładać farbę tylko na odrost, wiadomo, że jak będziesz nakładała na całość to końce włosów będą miały o wiele ciemniejszy kolor, ze względu na to że były już farbowane i już są ciemne. Nakładaj tylko na odrost i problem moim zdaniem zniknie :) Wiem coś o tym bo byłam i blondynką i szatynką i prawie rudą i pasemkowaną :D Co do długości...Polecę Ci Capivit piękne włosy. Ja kilku tygodniach widziałam różnicę - miałam mocniejsze włosy, przy czole - najbardziej zauważalne miejsce :) zaczęła sie pojawiać cała masa nowych maluśkich włosków, i dodatkowo miałam wrażenie że szybciej rosną - ale to może być tylko moje odczucie. Zażywaj sobie np. capivit, lub inne witaminki na włosy i czekaj cierpliwie aż odrosną ^_^
Sandrus ...nie przedluzaj ,bo to jeszcze bardziej zniszczy ci wlosy... czekaj cierpliwie az odrosna .Mi w zasadzie w obu kolorach sie podobasz,ladnemu we wszystkim ladnie:D ,ale ze ogolnie niezbyt lubie rozjasniane wlosy ,to powiem ze w ciemnych jestes taka troszke tajemnicza,bardzo fajnie ci w takich.
xsunnyolciax
13-11-2011, 17:50
Sandrus, mi się najbardziej podobasz z ciemnych, ale bez grzywki. Warkoczyk i to ostatnie najlepsze! :ok:
Dziękuje dziewczyny za wszystkie miłe słowa jak i rady:)
Macie racje-nie ma co ich przedłużać.
Ewentualnie może kupie sobie te włosy na klipsy i jak będę miała jakieś wyjście to wtedy je doczepie.
Kupie też Capivit,bo przyznaje się,ze już bardzo długo nic nie łykałam:/:
Czasami zdarzyło mi się przeciągnąć kolor po całości ,bo wydawało mi sie,że będą wtedy ładniejsze, i że kolor bedzie odświeżony,ale od tego chyba tez odejde i zostanę przy farbowaniu tylko wyłącznie odrostów.
A Was przestrzegam---bójcie się fryzjerów!!!Często dla nich 2 cm to minimum 10...
kochanaa
14-11-2011, 09:43
Sandrus jak dla mnie to w ciemnych ci do twarzy ;)
A z tymi fryzjerami to wiem co mówisz. Kiedyś jak poszłam do jednego to chciałam, by podciął, a ściął tak, że masakra ... :/ No ale teraz chodzę do zaufanej, więc jest ok :D
Dodam jeszcze zdjęcie z daaawien dawna :D Dłuższe włosy i inny kolorek :D Tak dla porównania :skacze:
może nie nowa fryzura, ale inny kolor ;)
wcześniej miałam ten czerwony bok, a teraz mam bocho (?) jak to się właściwie nazywa ?
Mama mówi, że mam koloryzację a'la Edzia Górniak :P
marshall
01-12-2011, 10:32
sandrus (http://forum.wzorki.info/members/4849-sandrus.html)- CZARNULA ZAJE FAJNIE :kwiatek:
lukasiatko
01-12-2011, 10:40
Nanami fajny kolor wyglada naturalnie :) ,Sandrus zarowno w blond jak i w ciemnych jest ci dobrze ,a ta grzyweczka wyglada swietnie!!
Nanami strasznie mi sie podoba taka fryzurka :D A ja w końcu jestem ruda... tzn średni miedziany blond jak na razie ale mi sie podoba :D
ps. marshall koloru czerwonego może używać TYLKO administracja
natalia268
01-12-2011, 10:53
Aga pokazuj ! koniecznie ! jestem ciekawa :D
nanami ... ladnemu to we wszystkim ladnie :) tez to mam na glowie i zaczyna mi sie nudzic ,tylko ze ja mam wlosy do ramion i mowiac prawde to do tego potrzeba dlugosci ,tak jak u ciebie .
aga a fotki ,co nam tu rzucasz takie skrawki informacji a dowody to co???:D
Asiek dziękuję :*
mi się chyba tak szybko nie znudzi :) ja to bym chciała poszaleć,
całe czerwone, albo rude,
ale jak facetowi się takie kolory nie podobają,
to zostaję tak, przy tym co mam ;)
i możecie mi powiedzieć, żebym nie patrzyła na faceta jeśli chodzi o kolor włosów,
ale chcę mu się podobać, więc zostaje przy maksymalnie średnim brązie i dalej w kierunku rozjaśniania czy kolorowania nie idę. Póki co oczywiście :P
rudzielec
06-12-2011, 13:30
jasne nanami masz racje jezeli chcialabys miec te kolory ale mozesz bez nich zyc, a wiesz ze twojemu facetowi sie nie podobaja to nie rób, ja też bym nie zrobiła. no ja mam ten plus, że ruda z natury jestem:D:D hehe
może to nie moja fryzura ale ostatnio chciałam sie nauczyć robic dobierańca, dla mnie to była czarna magia, kłosa umiem robić, ale dobierańca za cholere, wiec ogladnelam jeden filmik w necie i oto wynik:D głowa siostry, idzie z boku na ukos głowy:) jak na pierwszy raz myśle nieźle:D
Rudzielec ślicznie Ci wyszło:love:. Ja na sobie za żadne skarby tego nie mogę zrobić:(.
Nanami ja też chcę coś a'la P. Górniak, bo strasznie mi się to podoba, ale nie wiem czy dojdę do porozumienia z fryzjerką, ha ha.
Evelina.J
07-12-2011, 11:20
sandrus CZARNULA Z GRZYWKĄ
Rudzielec no więc właśnie :P
ale ślicznego dobierańca zrobiłaś. Teraz zauważyłam, że u nas dużo
kobitek nosi takiego od boku :) muszę poprosić mamuśkę, albo szwagierkę, żeby mi zrobiła coś takiego :skacze: . Ale będę mega laska :leze:
Shola, weź zdjęcie, nawet moje :P wyrażam zgodę.
Tylko uważaj żeby Ci porządnie zrobiła, żebyś nie miała odciętego, żeby
tej różnicy nie było widać. To się robi metodą lukrowania i musi Tobie fryzjerka
natapirować włosy i na te kosmyki co odstają nałożyć ten rozjaśniacz bądź farbę.
Inaczej nie wyjdzie i innym sposobem ciężko
to będzie zrobić ;)
xsunnyolciax
07-12-2011, 15:39
Rudzielec, mi też się bardzo podobają dobierańce, ale dla mnie to czarna magia :D Tobie wyszedł piękny :love: jak to jest pierwszy to nawet nie nie źle, ale świetnie!! :)
rudzielec
07-12-2011, 16:00
dzieki dziewczyny:) naprawde fajny filmik ogladnełam jasno pokazane z reszta wrzuce linka jakby ktoś chciał:)Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu
natalia268
07-12-2011, 19:49
kurde wydaje sie proste :)
napewno spróbuje !
marshall
09-12-2011, 15:47
w zeszlym roku cos takiego mialem
DiamondShine
15-12-2011, 17:51
a to moje wlosy przedluzone ;) mialaM w planie farbowac calosc ale kolor fajnie sie zgrał ;) na weekendzie wrzuce przod jak twarz ogarne hihi ;) aa i nie patrzcie na moja grubą ...d...
DiamondShine (http://forum.wzorki.info/members/13831-diamondshine.html).... ale włosianki długaśne... ile pasemek i jaka długość :cwaniak2:i ile rzędów... :> pytam bo jutro koleżance będę przedłużać chyba