Zobacz pełną wersję : Nasze wymarzone fryzury :))
Strony :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
Diamond, jakie włosy?! Ja widzę tylko Twój tyłek.... (dodaj sobie ironiczny ton..:))...PRZESADZASZ!! :)
Włosy wyglądają świetnie, kolor faktycznie ładnie się wkomponował :ok:
Diamond ja tez takie chce i wlosy(ladnie sie zgraly) i tylek :D
kochanaa
15-12-2011, 19:16
Diamond to na twoim zdjęciu są jakieś włosy ?? :wow:
Myślałam, że pomyliłaś tematy i wrzuciłaś zdjęcie tyłka xD
A tak na marginesie to powiem, że masz super długie włoski ! Też takie chciałabym mieć, ale ja w długich nie wyglądam ;( :leze:
DiamondShine
15-12-2011, 19:25
o jak milo dziekuje ;*;* nie mialam jak zdjecia zrobic hihi musialam sama od tylu hahaha
germana . to jest dlugos 50-55 cm. i mam na dole dwa rzędy i u gory na calej dlugosci jeden rzad razem z bokami potem nam zostalo pasemek to u gory jeszcze mi dała rząd. wiec jakies 4 rzedy wyszly. a pasemek mam 90 ;)
a no to ja tez chce cos takiego zrobic tylko mam wiecej pasemek ale to zobaczymy co z tego wyjdzie xD
Swoją drogą śliczne...
i włosy i pupasek :love: :P
xsunnyolciax
15-12-2011, 22:34
Diamond, ja też chcę mieć takie długie :love: piękne.
tylko moim zdaniem powinno być ich więcej, nie znam się na tym, ale optycznie wydaje mi się, że jest ich za mało i trochę widać, że nie naturalne. Co nie zmienia faktu, że i tak są fajne :D
betisska
16-12-2011, 00:33
A mi się bardzo podobają:) Chociaż jak ja przedłużam dziewczynom to jest to zazwyczaj 150 pasemek. Średnio wychodzi 16 pasemek na rząd+boki. A co to za włoski są? I jaką metodą przedłużone?
mi osobiscie nie podobaja sie przedluzane wlosy, ale jestem pewna ze to przez moje "kolezanki" ktore mialy przedluzone i wygladalo to okropnie sztucznie bo mialy pol na pol, polowe swoich a polowe przedluzonych, bleeee, ale TWoje Kasiu naszczescie tak nie wygladaja, bo troche ise tego obawialam, dlatego bylatam czy bedziesz miala duza roznice, widocznie tamtym slaby fachowiec robil....no i ta dupcia, kochana jakbys nic nie pisala na temat swojej pupy to nikt by tego nie komentowal a tak to masz las komentarzy jaki to masz słodki tyłeczek:Phihi:D
DiamondShine
16-12-2011, 14:12
sunny wiem moglam ich wiecej kupić... ale ogolnie mi wlosy sie szybko nudzą wiec nie weim ile je ponosze najwyzej nastepnym razem jak bede robic to domowie z 20 jeszcze i dopne ;)
betisska zamawialam je na allegro nie kupowalam ich z gornej polki dałam za nie ok 200zł niby są naturalne i przedluzane na ringach ;)
dzieki za mile komentarze ;* w niedziele jak sie ogarne zrobie zdj z przodu ;*
DiamondShine bardzo ladnie wygladaja a dlugosc mhmhhm :D ja bym chciala raczej zagescic bo mam pioreczka ;( ale boje sie ze beda sie platac czy cos nie raz ciezko zadbac o przedluzane wloski :(
marshall
17-12-2011, 09:09
DiamondShine (http://forum.wzorki.info/members/13831-diamondshine.html)
ja ocenie i włosy i tyłek :ok: super
DiamondShine
18-12-2011, 10:17
noi dodaje przód ;)
rudzielec
18-12-2011, 12:27
diamond, ale piekna z ciebie dziewczyna:o
marshall
18-12-2011, 12:30
DiamondShine (http://forum.wzorki.info/members/13831-diamondshine.html) :wow::wow::wow: fajna laseczka z ciebie
pewnie,że fajna:)
Diamond co to za kolor włosów?bardzo ładny:)
DiamondShine
18-12-2011, 12:55
dziekuje Wam:*
Sandrus ja mialam rudy ale splukal mi sie do jasnego brazu ;) i wlosy przedluzone to tez jasny braz
W takim razie spłukany rudy w Twoim przypadku wygląda bardzo atrakcyjnie:P
Troche przypomina taki miedziany blond.Bardzo Ci w nim twarzowo:)
a ja tak pytam,bo oczywiscie juz mnie nosi hehe
Z przodu wygląda praktycznie jak naturalne :love:
Mi się duuużo bardziej podoba od tego jaśniutkiego blondu co miałaś wcześniej :love:
DiamondShine
18-12-2011, 15:47
dziekuje ;*
mi czasami szczerze tęskni się za blond... od małego blondynka ;) ale napewno narazie kombinować nie będę . zostaje jak jest ;) hihi
milenka_olsztyn
18-12-2011, 17:25
Fajnie wygląda choć ja bym dała więcej pasemek :)
A ja kupiłam znowu farbę do włosów... te czerwone już mi się przejadły i chcę coś jaśniejszego.
Takie coś sobie zamówiłam
http://img.bazarek.pl/20502/4317/646725/250_15153579564b1f73dd3a522.JPG
trendy77
18-12-2011, 19:42
diamond bardzo ładne masz te włoski i kolor tez sliczny:love:
milenko wyglada fajnie ciekawe jak wyjdzie oczywiście pokaż sie nam w nowej odsłonie^_^
a ja juz sama nie eksperymentuje ide w srode do fryzjera teraz chce rudo-czerwone zobaczymy co z tego wyjdzie:P
Kasia, do blondu zawsze możesz wrócić, ale ten kolor idealnie do Ciebie pasuje :)
a włosy nawet nie wyglądają jak przedłużone :D
diamond tez mi sie podoba ,bardzo ci ladnie w splukanym rudym
sandra spokoj... spokoj ;)
natalia268
20-12-2011, 14:25
milenka dodaj źródło!:]
diamond dziękujemy tylko za przydatne posty i zdjęcia a nie za komplementy! :)
olusia87
20-12-2011, 17:23
Diamondshine zgadzam się z nanami...bardzo Ci pasuje ten kolor,tak naturalnie w nim wyglądasz. A włoski jak na moje oko wcale nie wyglądają na przedłużane-czyli dobrze,bo nie sztucznie:)
DiamondShine
20-12-2011, 18:41
dziekuje bardzo ;* wczoraj zrobilam sobie prosta grzywkę :D jak bede miala czas to zrobie foto i wgram hihi
milenka_olsztyn
20-12-2011, 19:17
No i pomalowałam te moje biedne włosy. Powiem wam że farba fajna. Włosy po niej są mięciutkie i błyszczące. Kolor oczywiście nie wyszedł taki jaki miał wyjść... no ale czego ja się spodziewałam... wiem że nie wyjdzie mi na razie marchewa z tej mojej spranej czerwieni ale nie jest źle:) Na następny raz kupię sobie po prostu mocniejszą wodę :)
DiamondShine
21-12-2011, 12:48
a ja dodaje sie z grzywką :) nie wiem nie wychodze na zdjeciach a pozatym teraz mam problemy jeszcze z cera... ale kazdy mowi, ze lepiej z grzywką ;)
Ładnie Ci z grzywka mnie sie podoba :ok::ok: wogule kolorek tez super :) powiedz mi ile wyszlo Ci przedłużanie?? nie masz problemow z rozczesaniem?? Ja tez mielam grzywke na prosto ale teraz juz zapuscilam znudzila mi sie :)
DiamondShine
21-12-2011, 20:17
wercia nie rozumiem pytania zbytnio ile mi wyszlo przedluzanie tzn ile złoty czy ile pasemek czy co ? :) jesli chodzi o kaske to ok 200zł ;) za włosy a za dopiecie nic nie placilam. i nie mam problemow z rozczesaniem ;):)
milenka_olsztyn
22-12-2011, 11:32
A ile masz gram tych włosów??
katarynka89
22-12-2011, 12:14
diamond super :) wogule to masz piękną buzię :)
DiamondShine
22-12-2011, 13:56
milenka to jest 0,6 :) jedno pasemko ma.
tutaj daje zdjecie z moim zbójem :) grzywke ladnie widać.
Prosimy nie pisać post pod postem używamy opcji edytuj :)
marshall
24-12-2011, 09:27
DiamondShine (http://forum.wzorki.info/members/13831-diamondshine.html)
widac że mały ma oczy po mamie
truskaweczka99
25-12-2011, 13:15
to ja też się pochwalę :) http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/388365_210375735711899_209292149153591_496386_7046 72047_n.jpg
i masz racje truskaweczka ,bo jest czym :) bardzo ladna masz fryzurke
DiamondShine
25-12-2011, 18:03
truskaweczka sliczny kolor i sliczne sciecie ;) bardzo Ci pasuje do buzi
truskaweczka99
26-12-2011, 09:28
niebawem bedzie zmiana, tyllko niech troche odrosna ;)
rudzielec
29-12-2011, 12:49
truskaweczko swietna fryzurka, pasuje idealnie do twojej twarzy:)
a ja wlasnie siedze z farba na głowie, fryzjerka przyszła:) odnawiam swoje rudości:D
truskaweczka99
30-12-2011, 11:22
ty odnawiasz rudosci ,a ja schodzę z tej rudości :) jestem w trakcie przygotowywania swoich włosów do blondu again :D :D
wiec przeprosiłam się z waxem aloesowym oraz cala seria radicalu :) no i oczywiscie wszystkimi innymi wspomagaczami witaminowymi w zapuszczaniu i upięknianiu ^_^^_^
jedyny mały minus to taki,ze 28 stycznia mam 100dniówkową imprezę i nie pójdę z odrostami ,a nie chcę już henny rudej nakładać,bo ciężko będzie później pigment wybić z włosa :/::/:
ale grzywka zostanie i będą długaśne blondy :cwaniak2::cwaniak2:
Taisia90
12-01-2012, 21:06
Fryzurka przed i po:skacze:
diamentowa21
12-01-2012, 22:44
Taisia - pierwsza fryzurka jest rewelacyjna i śliczna z Ciebie kobitka;)
trendy77
13-01-2012, 11:07
a ja mysle ze duzo duzo lepiej jest ci w tych rudych sliczny kolorek :love::love::love:sama robiłas?
Zgadzam się z Trendy:D w rudym Ci ślicznie i tak zadziornie:P.
butterfly 1
13-01-2012, 18:23
Taisia zazdroszczę Ci tego koloru włosów ,cudowny:love:
milenka_olsztyn
13-01-2012, 19:45
Taisia bardzo ci ładnie choć i w blond pięknie wyglądałaś:) ale ładnemu we wszystkim ładnie:)
Ja teraz rozjaśniłam trochę moje włosy i mam coś takiego jak ty:) rudy piękny tylko szkoda że tak cholernie ciężki do utrzymania....
Taisia90
13-01-2012, 21:10
trochę szkoda mi było moich naturalnych ale trudno strasznie mnie korciło. Sama ich nie robiłam nie mam zielonego pojęcia o farbowaniu. Wyszło spontanicznie, zaczęłam się zastanawiać jaki kolor by mi odpowiadał będąc w praacy w salonie no i z braku klientów i nudy.. zaczęłyśmy farbować z fryzjerką. Sama dokońca nie wiedziałam jak będę wyglądać ale podoba mi się. :) Dzięki dziewczyny :D:*
Taisia mi tez sie s rudym bardzo podobasz ,taka zadziorna kobietka teraz :ok:
Miałam wieki temu wstawić fotkę ale nie mogłam zrobić zdjęcia dobrze oddajacego kolor...i w końcu wygrzebałam takie coś ;)
Włosy oczywiście już dawno się sprały....ale teraz w salonie, w którym pracuję będzie też fryzjer i już się nie mogę doczekać :mml:
i teraz mam wielki dylemat czy nadal rudy czy jakiś ładny blondzik i czy nie trzasnąć sobie grzyweczki ale znając życie po jakimś czasie mi się znudzi i znowu będę zapuszczała ;P
kochanaa
14-02-2012, 10:30
nadal rudy ! W rudym ślicznie wyglądasz. Pasuje Ci ! ;)
farbstift
14-02-2012, 10:46
ja od wczoraj też ruda :D wkrótce się pokażę :)
rudzielec
14-02-2012, 14:16
noo rudy rudy widze króluje:D ja mam taki, juz wstawiałam z resztą, ale zastanawiam sie czy nie zrobic bardziej pod czerwien wpadajacego. http://forum.wzorki.info/wlosy-fryzury/380-nasze-fryzury-65.html#post318347
DiamondShine
14-02-2012, 14:18
mi sie znudzil juz rudy ;) i jestem brązowaaaa ;)
farbstift
14-02-2012, 15:08
tu mój kolorek:Make-up & Nails: Rudzielec! (http://makeup-farbstift.blogspot.com/2012/02/rudzielec.html)
milenka_olsztyn
14-02-2012, 15:52
Farb fajny taki jasny rudy :)
Ja też przeszłam już przez rudy ale strasznie szybko mi się zmywał o dziwo głównie z odrostów i wyglądało to tragicznie... żółte odrosty i rude włosy... więc wróciłam do moich czerwonych:)
hehe a ja mam swoje wloski rude:P i zawsze farbowałam zeby rudych nie miec ale jakos sie przekonałam do nich i nie farbuje jak narazie:)
serduszko
17-03-2012, 21:46
Kochane ...dla poprawienie humoru ...;-) Moja aktualna fryzura... experymenty....z zoltych..rudych ..pomaranczowych na...Fioletowe...
http://http://images37.fotosik.pl/1399/addace94db6e7ffamed.jpg (http://[url=http//www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/addace94db6e7ffa.html%5D%5BIMG%5Dhttp://images37.fotosik.pl/1399/addace94db6e7ffamed.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D)
kochanaa
18-03-2012, 20:58
Serduszko uwielbiam takie eksperymenty :D Bardzo ładnie Ci we fioletowych, w sumie to wygląda bardziej na pasemka, ale ślicznie :kwiatek:
serduszko
21-03-2012, 10:32
;-) super fryzurka...i te wielkie czarne oczyska...j;-):yes::yes::yes::yes::yes::yes:
kochanaa
21-03-2012, 20:34
Poszłam do fryzjera z decyzją podcięcia grzywki ... Spierdzielił robotę... grzywka okropna. Pójdę do innego niech mi to naprawi. Tamtemu kasy nie dałam. Nie będę płaciła za spierdzieloną robotę :D Ostatnio to mam pecha ... :D
serduszko
21-03-2012, 20:46
;-) glowa do gory.. grzywke zawsze moza spiac...;-) a po za tym odwaza jestes ze nie zaplacilas .ja zawsze ide z podkulonym ogonem i ku...je w domu...;-) pozdrawam
rudzielec
23-03-2012, 11:16
a to moja fryzurka robiona na 25 lecie slubu znajomych. upiecie na boku
kochanaa
23-03-2012, 15:51
Rudzielec śliczna fryzurka ! Ale masz długaśne, że taka super fryzurka ci wyszła ;)
serduszko
25-03-2012, 23:05
;-) fryzurka piekna rudzielec..;-) ja niestety nie moge sobie pozwolic na takie upiecia....;-( ;( ;-) wrrrr uszyska...;-) pozdrawiam
ja tak samo przez uszy jestem ograniczona :/
ja bede miec takie cos na kwietniowe wesele, bo nawet mam tak wlosy ufarbowane wiec mysle ze wyjdzie;) w koncu mam najlepsza szwagierkowa fryzjerke pod sloncem :D
źródło: IKF Fryzury 2012 - Internetowy Katalog Fryzur (http://ikf.styl.fm/)
rudzielec
27-03-2012, 09:25
wow nanami przepiekne włoski bedziesz miała, kocham takie wariacje:) z checia chodzilabym tak na codzien:D
trendy77
27-03-2012, 09:28
nanami czadzior to jak juz sie tak wylansujesz to nie zapomnij fotki strzelic dla nas:skacze:
butterfly 1
27-03-2012, 10:22
rudzielec zazdroszczę Ci koloru włosów ,cudowne:love:
nanami będziesz miała super fryzurkę :ok:
rudzielec
27-03-2012, 10:52
butterfly dziękuje, chociaż kolor przekłamany, bo na zdjęciu wygląda na ciemniejszy, jak znajde fotke to wkleje w innym świetle.:)
Na pewno nie zapomnę i wkleję Wam mój ryjek:P
DiamondShine
01-04-2012, 10:01
a mi rudy juz sie znudzil :D teraz brązik mam ;)
rudzielec
01-04-2012, 11:16
diamond fajne masz włoski, ale chyba coś zmizerniałaś na buzi, albo mi sie wydaje?:)
DiamondShine
01-04-2012, 11:29
rudzielec skoro widac , ze zmizerniałam to sie bardzo ciesze bo ostatnio schudlam 5 kg ;) ale sie ciesze ;)
kochanaa
01-04-2012, 12:14
Diamond bardzo się zmieniłaś :) Ładnie wyglądasz. Tylko 5 kg? i taka zmiana? To gratuluję. Wyglądasz świetnie. Możesz wrzucić zdjęcie całej sylwetki, jeżeli oczywiście chcesz ;) :kwiatek:
DiamondShine
01-04-2012, 12:57
kachnaa ogolnie przez ok 4 miesiace schudlam 10 kg.. ale potem juz mi sie nie chcialo i od ok miesiaca sie pilnuje i drugie 5 kg czyli w sumie 10 ;)
ok wrzuce jutro jak sie ogarne do szkoly hehe ;)
Diamond, śliczna fryzurka. Jak tylko powiększyłam sobie zdjęcie, to od razu pomyślałam: "ale zeszczuplała!" :D
DiamondShine szalenstwo hehe ;) strasznie widac ze schudlas, mi jak po ciazy spadlo 10 kilo, to tez po twarzy duszo widac ;) wrzuc jeszcze jakies fotki ;)
Diamond ładnie Tobie w tym kolorze ;)
trendy77
03-04-2012, 11:46
kasiu bardzo masz ładny ten kolorek bardzo mi sie podoba no ja tez chetnie zobacze rezultaty diety:skacze::ok:
DiamondShine
04-04-2012, 09:38
dziekuje wszystkim;* co do sylwetki to wrzuciłam zdjęcie do tematu 'odchudzanie' ;)
kochanaa
13-04-2012, 23:48
Kurde ;( Zamarzyły mi się włoski rude. Ale takie intensywne :D No i kupiłam farbę, wszystko ładnie, pięknie gdyby nie to, że strasznie przebija od spodu mój byly czerwony... A tamten był robiony szamponetką i już jakiś czas temu, więc powinien zejść, a rudy robiłam farbą. Jak myślicie, czy jak odczekam trochę i znów walnę rudy, to będzie intensywniejszy ?
milenka_olsztyn
14-04-2012, 07:44
Ja miałam już masę rudych farb do włosów i co?? i kupa... niestety nawet nie to że szybko wypłukiwały się po całości ale po ok 3-4 myciach odrosty robiły mi się żółte jak u kurczaka... i miałam tak z każdą rudą farbą więc wróciłam do mojego czerwonego...
Ja jak malowałam rudym na czerwony to czekałam aż ten czerwony bedzie taki na maxa spłukany i wszystko potem było ok.
dziewczyny mam na głowie tą plecionkę podobną do tej, którą Wam prezentowałam na zdjęciu i wyglądam jakbym tańczyła w zespole ludowym tzn. pozytywnie. Musi mi by wygodnie bo nie wyobrażam sobie, żeby na weselu mi pióra latały tu i tam ;)
Jak mi chłopak fotkę strzeli to Wam wstawię ;)
natalia268
14-04-2012, 12:04
nanami idziemy na to samo wesele ? :skacze:
mi dzis mama będzie robiła warkocza dobieranego z boku, a z drugiego będę miała luzem puszczone i może zakręcone... zobaczymy jak to wyjdzie
Dziewczyny dla mnie najbardziej ruda jest farba z Joanny jesienny liść, albo ewentualnie z Garniera, złocisty miedziany blond.
Joanna wygląda tak jak na fotce z krótkimi włosami.
A z kręconymi to garnier.
DiamondShine
15-04-2012, 09:38
Sztyna piekny rudy na pierwszym zdjeciu ;) mi sie juz niestety rude znudzily... ;(
milenka_olsztyn
15-04-2012, 13:45
Dla mnie piękny rudy ma Loreal Mango czy jakoś tak
kochanaa
15-04-2012, 20:08
Ja kupiłam z Joanny płomienna iskra. Na opakowaniu kolorek super, ale na włosach nic nie widać :P Poczekam aż a czerwień spod spodu mi się wypłucze :P
Ja ostatnio mam faze na loczki :D I codziennie sobie loczki robię :D
rudzia1985
16-04-2012, 21:42
A ja w tym tygodniu scinam wlosy...Obecnie mam proste do polowy plecow a ciacham do ramion bo koncowki mam juz takie zniszczone, no i koncowka farbowanych. Pierwsze sciecie od ponad roku :P No i juz nie farbuje...
w końcu się zdjęć doczekałam ;) i pokazuję Wam :) :)
Nanami,podziwiam dziewczyny,które na włosach takie cuda robią :ok:
Ślicznie ;)
Iraa ja tez ja podziwiam, bo potrafi zrobic cos z niczego 5 minut przed przyjsciem gosci :P juz kilka razy tak robilysmy ;) hihi
Kwiatek wpiela tesciowa, kiedy fryzjerka opuscila mieszkanie i poszla czesac panne mloda.
I mowi tak "widzisz Marta, od poczatku mowilam, ze musisz miec kwiat we wlosach" :D
i cyk, wyrwany z doniczki i we wlosy. Wprawdzie po dwoch pierwszych kawalkach na weselu musialysmy go wyciagnac bo padl, ale co mialam to mialam :)
dzidzia1987
30-04-2012, 17:13
A mi się rudego zachciało, najgorsze jest to, że z czarnych....oj wielka porażka. Fryzjerka powiedziała, że dekoloryzacja potem farbowanie itd minimum 200 zł mnie wyniesie. Nie mam aż takich długich włosów ale za to dużo ich... Niestety szkoda mi kasy i od wczoraj kombinuję sama... Pewnie wiecie jaki jest tego efekt, w dodatku ten rudy to miał być taki złocisty, jesienny a ja jestem pomarańczowa;( Najpierw rozjaśniałam, bardzo to nieregularnie chwyciło, u nasady bardziej końcówki mniej...No i dlatego u nasady są pomarańczowe a od powiedzmy połowy włosów ładny ciemny rudy....Jestem załamana... Może jutro kupię trochę inny odcień rudego, albo jakiś czerwień czy wiśnie i zakryję te pomarańcze:torba:
milenka_olsztyn
30-04-2012, 18:05
widzisz ty możesz jeszcze rudym to zakryć... ja robiłam z czarnych na blond i przez miesiąc chodziłam z żółtym jajkiem na głowie...
Od kiedy mam fryzjerke pod reka to juz sama nie kombinuje :) ale czasami fajna zabawa jest jak sie samemu robi :D nie przejmujcie sie bo zawsze mozna sie znow zafarbowac na kolor pierwotny :)
tylko szkoda wlosow bo sie niszcza przez takie eksperymenty.
Ja sie teraz zastanawiam nad jednym kolorem i zrezygnowac z ombre... ale mam dylemat, bo te ombre mi sie widza :) ale chce odmiany. Myslalam o takim brazie jak mam na calej dlugosci i pasemka jakies? co myslicie ? macie jakas wizje na moje wlosy ?
DiamondShine
01-05-2012, 13:32
ja ostatnio gustuje w ciemnych wloskach w czwartek zrobilam sobie ciemny czekoladowy brąz. a co do omre w sumie ladny jest ale mi juz zbrzydl chyba za duzo dziewczyn w szkole ma ;)
Diamond a u mnie wlasnie te ombre sie nie przyjelo ;) rzadko kto ma i rzadko kogos widze z takimi wloskami.
No coz... moze rude albo blond ? :P haha facet by mnie chyba wydziedziczyl xD
nie nie... wracam chyba do brazu po calosci.
DiamondShine
01-05-2012, 19:13
no u mnie wlasnie strasznie duzo dziewczyn w tym chodzi. na poczatku mi sie to podobalo a teraz juz przesyt ;)
ja zawsze robilam pasemka blond, ze jak bede miala odrost zeby tak nie bylo widac go bo znow by trzeba bylo farbowac. i kiedys farbowalam sie raz albo dwa razy na rok. no ale mlodsza bylam. teraz jak chodze do szkoly fryzjerskiej , produkty, farby wszystko za darmo to glupieje... mialam blond, potem rudy, potem jasny brąz, potem troszke ciemniejszy teraz ciemny czekoladowy braz... smieja sie ze do czarnego zmierzam stopniowo.
DiamondShine
03-05-2012, 10:23
mój ciemny czekoladowy brąz wygląda tak:
kasiulka81
03-05-2012, 23:00
Super kolorek :ok:a tak na marginesie to BARDZO już schudłaś, w czym tkwi Twój sekret DiamonadShine????
natalia268
04-05-2012, 10:53
kasiulka -> zapraszam tutaj ... http://forum.wzorki.info/zdrowie/499-odchudzanie-43.html Diamond pisała co nie co;)
dzidzia1987
06-05-2012, 19:09
No i jestem rudzielcem.
Na początku jakoś mi się nie podobało, ale teraz coraz bardziej się sobie podobam:P
natalia268
06-05-2012, 21:20
i bardzo dobrze, bo wyglądasz super ! :)
Dzidzia super wyglądasz w tym kolorku:)
a ja wracam do blondu, w którym jednak najlepiej się czuje :) jutro idę się zapisać do fryzjera :)
dzidzia1987
07-05-2012, 10:53
dzięki Kochane:*
Czuję się jakoś tak jaśniej w tym kolorze, no i gitara...na wiosne w sam raz:D
farbstift
07-05-2012, 12:53
a ja z rudego coraz bardziej w blond idę znów, czułam się super jako rudzielec,ale za szybko się wypłukuje i odrost dziwnie wygląda:
http://img233.imageshack.us/img233/3056/mg0333copy.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/233/mg0333copy.jpg/)
http://img99.imageshack.us/img99/3222/20120428161759.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/99/20120428161759.jpg/)
i jutro znów schodzę na jaśniejszy kolor + refleksy
farbstift - w blondzie wyglądasz baaardzo delikatnie. ale rudy tez śliczny nie wiem co lepsze ;)
dzidzia1987
07-05-2012, 20:26
w obu kolorkach fajnie:)
W rudych wyglądasz chyba na bardziej pewną siebie, energiczną i żywiołową
W blondzie natomiast na słodką, miłą, cichą myszkę...:P
Mi się chyba jednak myszka bardziej podoba:*:P
natalia268
08-05-2012, 09:46
Madzia, a miałaś kiedyś taki jasny brąz ? Ciekawe jak byś wyglądała...:)
ja jestem za Twoim blondem
farbstift
08-05-2012, 21:17
naturalnie mam taki bardzo ciemny blond zmierzający ku brązowi i było mi nie do twarzy, za buro ;)
olusia87
13-05-2012, 19:38
Znam ten ból-moje naturalne też są takie mysi blond-pod brązowe. Farbowałam jakiś czas na brąz-taki czekoladowy. Jak byłam troszkę opalona to było ok ale jak cera zbladła to wyglądała jak śmierć-taka blada.
Od jakiegoś czasu robię blond pasemka i czuję się dobrze w tych włosach. Ostatnio zachciało mi się dodać troche brązowych pasemek i wyglądałam jak stara baba.Modliłam się zeby się ten brąz jak najszybciej wypłukał.
u mnie sa zmiany ;) pochwale sie pozniej :D
farbstift
14-05-2012, 20:25
nom ja cały rok blada, więc taki bury kolor mi nie pasuje ;)
nanami- chwal się:kwiatek:
klaudiapaznokcie
14-05-2012, 21:22
Ja kiedyś miałam blond przez jakieś 4 lata i non stop miałam włoski zniszczone, nic nie mogłam zapuścić, cały czas się kruszyły. Teraz mam ciemny brąz i włoski mam długie, do ponad połowy pleców. No i zdrowe i błyszczące są. Nigdy więcej blondu!!!:)
Widac na zdjeciu ze masz piekne wloski :) Ja sie w koncu zdecydowalam na rudy :) Zrobie zdjecia i dodam jak bede lepiej wygladac bo chora jestem ale obiecuje pokaze sie :*
Chwalę się :) hihi
ta grzywka była źle wyprostowana i ułożona bo dzień wcześniej miałam ładniej ;) ale wkurza mnie jak leci na oczy.
No i kolorek uległ zmianie ;)
DiamondShine
23-05-2012, 16:28
Nanami ... tak naturalnie ;)
a ja sobie wlosy przedluzylam na klipsach :)
kasiulka81
23-05-2012, 17:29
DiamondShine - świetnie Ci w tych dłuższych włoskach :ok:
Diamond ślicznie wyglądasz :)
nanami -ladniutko ,naturalnie ,tak grzecznie :D
Kasia a tobie to we wszystkim ladnie . Jednego mi tylko zawsze brakuje u ciebie na fotkach USMIECHU!!!!
DiamondShine
23-05-2012, 19:58
dzieki dziewczyny
asiek kurde ja jestem niefotogeniczna :d nie umiemm tak na zawołanie sie usmiechnac u mnie od razu widac ze to sztuczne hehe
a oto moje włoski i powiedzcie jak mi lepiej czy w rozpuszczonych czy spiętych:)
krasta zdecydowanie rozpuszczone :)
tylko mam problem bo musze jakos miec w pracy szybko zwiazane wlosy bo musze je chowac pod czepek gdzie maja nie wystawac:) moze macie jakies propozycje ze zdjeciami jak je zrobic. koka nie da sie zrobic bo mam bardzo cieniowane i wychodza wszedzie gdzie tylko moga;/
Ja polecam pałeczki do włosów, sama jestem fryzjerką więc często miałam rózne eksperymenty na głowie i nawet jak byly baaaardzo mocno wystopniowane to nie bylo problemu z przytrzymaniem kosmyków :)
w tej fryzurze czulam sie zdecydowanie lepiej niz na poprzednim weselu :P
Tu swiadkowalam i kwiat we wlosach nawiazywal do koloru butow :)
Bok byl zapleciony a reszta wlosow wymodelowana delikatnie podniesiona a konce przejechane prostownica ^_^
Nanami wyglądałaś świetnie,fajna fryzurka,taka oryginalna,fajnie,że miałas je rozpuszczone,bo wiele dziewczyn od lat czesze się na wesela w kok,a tu niespodzianka :) bardzo fajny dodatek w postaci tych kolczyków i kwatka,ładnie Ci w niebieskim :ok:
Diamond zapomniałam dopisać- aleś ty śliczna w tych dłuższych włosach-powinnaś zapuścić własne,bo wyglądasz obłędnie :)
Iraa dziekuje :) mialam zaplecione bo chcialam spiete a moj chlopak mnie lubi w rozpuszczonych wiec mialam dwa w jednym :) bardzo dziekuje za opinie :*
Nanami, oj tak! Wyglądałaś świetnie! Bardzo dobrze, że zdecydowałaś się na taką kombinację, bo fryzura naprawdę śliczna. A w kolorze niebieskim Ci ślicznie. :)
rudzia1985
18-06-2012, 20:45
I tradycyjny "pelna geba" usmiech :)
Zawsze zadowolona Marta...
Niedlugo ( za rok :P ) slubuje brat od mojego chlopa i tez musze cos z wlosami wykombinowac bo moje sa ciezkie i zle sie je uklada a po dluzszym czasie nawet jestem bez fryzury :P
trendy77
18-06-2012, 22:33
nanami ładnemu we wszystkim ładnie super fryzurka:ok::wow::ok::wow:
dziewczyny w ''kupie siła'' to teraz mnie doradźcie bo ostatnio sie spotkałam z opiniami ze w rudym wyglądam staro :/:a waszym zdaniem które lepsze ciemne czy rude no i strzelcie ile mam lat:D
http://iv.pl/images/24181448600935461280.jpghttp://iv.pl/images/88318720417683108702.jpg
http://forum.wzorki.info/%3Ca%20href=%22http://iv.pl/%22%3E%3Cimg%20src=%22http://iv.pl/images/24181448600935461280.jpg%22%20border=%220%22%20alt =%22Darmowy%20hosting%20zdj%C3%84%C2%99%C3%84%C2%8 7%22%20/%3E%3C/a%3E
w rudym mlodziej :)
Ja daje 27 :D
PS. dziekuje za wszelkie opinie :* tez sie dobrze czulam :)
Trendy jak dla mnie jesteś super babka,zdecydowanie w rudym,nie wiem czy młodziej ale na pewno sexy i z tym makijażem z kreskami-bomba ;) i pewnie jestes w moim wieku tzn-bardzo młoda- i tej wersji będe się trzymać :D
milenka_olsztyn
19-06-2012, 07:14
Basia kto śmiał ci powiedzieć że wyglądasz staro?? Pięknie w tym rudym:) A ile lat masz to ja wiem :) i na pewno na tyle nie wyglądasz:) ja bym dała ze 25 :)
honeypuff
19-06-2012, 08:40
Rude! :) 25-27
rudzielec
19-06-2012, 09:58
Nanami - ja uwielbiam takie plecionki:) lubie sie też tak czesać i bez okazji:) Fajnie nowoczesnie:)
trendy juz chyba pisałam, że piękna z Ciebie kobieta?;) mi też w rudych bardziej sie podobasz i wcale nie starzej:) dodają Ci takiego pazura;)
Ja też obcięłam dość drastycznie włosy z sięgających do połowy pleców mam lekko zakrywające szyje, więc zmiana jest;) póżniej wstawie zdj:)
dobra dodaje, kolor wyszedł jakby był brązowy, w rezultacie są rude, później wstawie w świetle dziennym:)
Rudzielec mi sie baaardzo podobasz w tych krotszych :D
A plecionki sobie robie bez okazji owszem jak mam moja fryzjereczke pod reka hihi :)
kochanaa
19-06-2012, 19:48
Trendy w obu kolorkach wychladasz mlodziutko, chociaz w rudym mlodziej :) dalabym Ci 25 max 26 lat :)
Rudzielec w krotkich slicznie wygladasz :D
rudzielec
19-06-2012, 23:29
Dziękuje kochane:) <3 jeszcze nie moge sie do nich przyzwyczaić:D
kochanaa
21-06-2012, 18:13
ii ja w mocniejszym wydaniu rudego ;]
Agnieszka Praska
30-06-2012, 10:15
ja powracam do rudych akcentow ;) z czekoladowych przeszlam duzo jasniejszy odcien brazu wrecz w bez wchodzacy w swietle dziennym niestety na foto tego nie widac, z rudymi akcentami w dwoch odcieniach bursztyn i miedziano zlote
od wczoraj mam takie wloski :D
rudzielec
30-06-2012, 11:57
kochana - fajny kolorek:) dobrze Ci w nim:) szybko sie zmywa?;) iiiii masz fajne niebieskie oczęta:)
agulusia - po pierwsze - swietna fryzura!!! no i te kolorki mmm marzy mi sie taka kompozycja, ale nie bylam pewna jak to bedzie wyglądało, teraz już wiem że świetnie:) chyba za nastepnym farbowaniem tez takie cos zrobie :kwiatek:
milenka_olsztyn
30-06-2012, 13:49
Losek pobiłaś wszystkich.... :love:
kochanaa
30-06-2012, 16:51
Rudzielec mam je ponad tydzień i kolor jaki był, taki jest, a nawet ładniejszy się zrobił :):)
Dziewczyny piekne macie kolorki :) Ja zdecydowalam sie w koncu na rudy :P Ale nie taki jasny hehe
nanami ładnemu we wszystkim ładnie super fryzurka:ok::wow::ok::wow:
dziewczyny w ''kupie siła'' to teraz mnie doradźcie bo ostatnio sie spotkałam z opiniami ze w rudym wyglądam staro :/:a waszym zdaniem które lepsze ciemne czy rude no i strzelcie ile mam lat:D
http://forum.wzorki.info/%3Ca%20href=%22http://iv.pl/%22%3E%3Cimg%20src=%22http://iv.pl/images/24181448600935461280.jpg%22%20border=%220%22%20alt =%22Darmowy%20hosting%20zdj%C3%84%C2%99%C3%84%C2%8 7%22%20/%3E%3C/a%3E
trendy zawsze chwaliłam Twoje rudosci:)
i chwalic je będę nadal:)
a więc w rudych bosko!!!
Dziewczyny piekne macie kolorki :) Ja zdecydowalam sie w koncu na rudy :P Ale nie taki jasny hehe
Śliczny kolor :) ale to nie jest rudy, bardziej czerwień:D
DiamondShine
23-07-2012, 10:44
blond czy brąz? szybka decyzja
milenka_olsztyn
23-07-2012, 11:21
oj tak brąz zdecydowanie:)
farbstift
23-07-2012, 13:50
też jestem za brązem a jeśli blond to nie ten odcień tylko taki karmelowy/miodowy
Brąz i tylko brąz! :skacze:
Kasiu drugi raz głosuje na brąz:)
natalia268
24-07-2012, 16:44
no wiec juz nie masz sie nad czym zastanawiac :D
Moim zdaniem też brąz :)
A macie może jakieś pomysły na długie włosy?
Ja mam długie i już mi się znudził kucyk. Chciałabym coś zmienić ale nie chce chyba obcinać . A może...? Sama nie wiem...
---------- Dodano o godzinie 16:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:49 ----------
Moim zdaniem też brąz :)
A macie może jakieś pomysły na długie włosy?
Ja mam długie i już mi się znudził kucyk. Chciałabym coś zmienić ale nie chce chyba obcinać . A może...? Sama nie wiem...
farbstift
24-07-2012, 20:45
a może pokombinuj z innymi fryzurkami?? dla mnie inspiracją jest: ? Quick and easy hair tutorials and beauty tips ? - YouTube (http://www.youtube.com/user/lilithedarkmoon?feature=watch)
trendy77
25-07-2012, 09:03
dzięki dziewczyny za rady wiec rudy zostaje,fajnie ze oceniacie mój wiek jeszcze z 2 z przodu a tu niestety juz 31 na karku;)
rudzielec super fryzurka i faktycznie w takiej długosci jest ci do twarzy:skacze:
kasiu ja juz na fejsie głosowałam:Dale ja sie wybije bo jestem za blondynką
farbstiw fantastyczne te fryzurki od Ciebie :) :) :)
Ale wykonanie ich wszystkich na pewno jest pracochłonne . A ja teraz nadmiarem czasu nie grzeszę niestety...
Może pomyślę nad obcięciem włosów. Ale nie mam zupełnie pomysłu :([COLOR="Silver"]
farbstift
25-07-2012, 11:02
większość nie zajmuje więcej niż 5 min ;) tu tkwi ich fenomen
claudia.c
25-07-2012, 12:56
fryzurki fenomenalne już dzisiaj w jednej chodzę :D
DiamondShine
26-07-2012, 13:21
praktycznie wszyscy za brazem... ale kurcze tesknie za blondem . mysle , ze sprobuje blondu znow... najwyzej znow braz potem bedzie ;)
blond czy brąz? szybka decyzja
a ja napisze ze blond:) ale wsumie tym miodowym fajnie wygladalas:) pewnie to kwestia zdjecia, ale jest wty mcosze ciemne postarzaja, na tym zdj to taka zmeczona smutna wygladasz, moze dlatego ten blondm bardziej u Cibeie widze:)
trendy ja wole Cie w rudych, wygladasz tak cieplej i dalabym Ci jakies 26lat:)
DiamondShine
03-08-2012, 20:54
osobgy , ktore nie mialy okazji ogadnac na fejsie ;) moj nowy kolor , teraz przymierzam sie do przedluzenia wloskow
Diamond ślicznie! :love: A jaki maluszek zadowolony! :)
Kasia tobie to we wszystkich wloskach ladnie . Maluszek jest rozkoszny !!:D
Diamond bardzo ładnie w tym kolorku... Ale masz przystojnego synka :)
agaciorka93
23-08-2012, 15:46
Bardzo bym Was prosiła o rady poniewaz słysze rózne opinie i nie moge sie zdecydowac :P
Aktualnie mam takie włosy
Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu
Chce sie jakos wybrac teraz do fryzjera w celu przyciecia koncowek, ale mysle tez nad zmiana koloru.
Chciałabym miec jasniejsze włosy tak o mniej wiecej 2 tony, mama mi podpowiada zebym zrobila sobie balejaż a jeszcze inni mówia zebym nic nie robila, a co Wy na to ? :P
Bardzo bym byla wdzieczna za opinie :)
Elizabeth76
23-08-2012, 16:32
agaciorka93 jakas Ty ładna :D
rudzia1985
23-08-2012, 16:51
A jaka mlodziutka :) Zupelnie inna jestes w avatarku, tu na zdjeciu tak naturalnie.
Do wlosow > ja bym zostawila jak teraz, szkoda niszczyc wloski w Twoim wieku, na farbowanie przyjdzie jeszcze czas...Ja zaluje, ze farbowalam na jakikolwiek kolor ;)
milenka_olsztyn
23-08-2012, 16:58
Też bym zostawiła:) Ja też żałuje że malowałam w ogóle włosy...
ale piękna jesteś to fakt :)
Agaciorka masz bardzo ładne włosy więc najlepiej nic z nimi nie rób a jeśli bardzo chcesz to może jedynie cieniutkie blond pasemka i wtedy byś je sobie troszkę rozjaśniła:)
ja mam bardzo podobny kolor włosów do Ciebie i pierwszy raz zrobiłam sobie właśnie pasemka(5 lat temu) potem miałam brąz, jasny blond, znów brąz, rudy a potem znów blond a teraz wracam właśnie do pasemek i myślę, że już tak zostanie na dłuższy czas, bo w nich czuje sie najlepiej :)
Agaciorka, śliczna jesteś i masz bardzo delikatną urodę więc odradzała bym ci balejaż bo zniszczy ten delikatny look :P
Proponowała bym delikatne i bardzo cieniutkie pasemeczka bo czuję, że potrzebujesz zmiany :)
agaciorka93 - ja też bym walneła tylko delikatne pasemka żeby rozświetlić włoski. i to tylko wtedy jeśli bardzo chcesz coś zmienić :)
na mnei czaka 5 nowych tonerów :cwaniak2: jutro może sobie walne jakiś bo już odrosty mam mega obleśne xD
agaciorka93
24-08-2012, 09:25
Dziekuje Wam bardzo :* a od tych komentarzy to az sie zarumienilam:wstydek:
No mysle ze na razie jednak je zostawie jak sa tylko koncowki podetne a moze jesienia te pasemka bo mi wlosy troche sciemnieja bez slonca
Patrycja_92
29-08-2012, 22:30
Ja mam takie, naturalnie kręcone, prostuje gore, dol zostawiam kręcony:)
wybaczcie glupia mine na ostatnim ale mowilam cos wtedy xd
Patrycja a dlaczego prostujesz ? :) piekne masz wloski :)
ja jestem teraz pol blond a pol braz bo zmierzam do rudego i z polowy wlosow mam sciagniety kolor haha;P
moze jutro Wam pokaze...
Patrycja_92
29-08-2012, 23:19
kiedyś nie prostowałam, mialam całe kręcone, ale widzac się na kilku zdjęciach z daleka, zauważyłam ze takie loczki przy skroni powoduja ze mam mega wysokie czoło, dlatego obcięłam i wyprostowałam część z góry zbeym mogła mieć grzywkę (wiadomo jakbym wyglądała z całym barankiem i tylko prostą grzywką :D )
A co do Twoich włosków to widzę eksperymentujesz tak jak ja, mialam juz brąz, potem jasny brąz, potem blond, potem wiśniowe, potem burgund i teraz mam spowrotem przyblizone do naturalnego czyli cieny brąz ;d
tu za czasow mojej rudości :)
Patrycja śliczny kolorek miałaś, robię z włosami to samo co Ty ha ha:P. Grzywkę prostuję, a reszta żyje swoim życiem:P Ja teraz mam "rudy" kolorek na głowie:) przeszłam z ciemnego brązu w rudy i za każdym razem kiedy siadam na krzesło fryzjerskie z zamiarem powrotu do brązu wychodzę ruda:torba:
pokaze Wam moje kłaki... tylko sie nie smiejcie ze w takich chodze ;)
w weekend chyba bede ruda - mam nadzieje.
sciagnelysmy w poprzedni weekend kolor, zeby zaoszczedzic na czasie, bo przy mojej dlugosci to tylko z polowy glowy sciagalysmy 2 godziny :o
wiec chyba na fotelu bym siedziala z 5 godzin.
Jak dobrze miec fryzjerke "w rodzinie" :P
wlosy przed myciem, wiec prosze nie bic ^_^^_^^_^
Patrycja_92
30-08-2012, 23:31
pokaze Wam moje kłaki... tylko sie nie smiejcie ze w takich chodze ;)
w weekend chyba bede ruda - mam nadzieje.
sciagnelysmy w poprzedni weekend kolor, zeby zaoszczedzic na czasie, bo przy mojej dlugosci to tylko z polowy glowy sciagalysmy 2 godziny :o
wiec chyba na fotelu bym siedziala z 5 godzin.
Jak dobrze miec fryzjerke "w rodzinie" :P
wlosy przed myciem, wiec prosze nie bic ^_^^_^^_^
noo, przynajmniej masz pomsył na upięcie, nie to co ja, wchodzę na neta z zamiarem taaaaaaaaaaakiej cudnej fryzury( na codzien zawsze mam rozpuszczone) i wychodze zawsze z tym samym kitkiem xDDD
---------- Dodano o godzinie 23:31 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:29 ----------
Patrycja śliczny kolorek miałaś, robię z włosami to samo co Ty ha ha:P. Grzywkę prostuję, a reszta żyje swoim życiem:P Ja teraz mam "rudy" kolorek na głowie:) przeszłam z ciemnego brązu w rudy i za każdym razem kiedy siadam na krzesło fryzjerskie z zamiarem powrotu do brązu wychodzę ruda:torba:
dziękuje :) no ja masakrycznie juz modzilam z tymi kolorami, naprawde, a co lepsze cieniuje je sama^ raz poszłam do fryzjerki zeby mi podcięła koncówki, obcieła mi dobre 15 cm i wrocilam z płaczem do domu, od tamtej pory strzyge się sama, ale mam o tyle dobrze ze na moich włosach nie widac jeśli coś zepsuję :D
evevlina
31-08-2012, 22:20
Patrycja_921118 (http://forum.wzorki.info/members/16863-patrycja_921118.html) super to drugie zdjęcie:D
A to ja i mój kręcony artystyczny nieład :P
fajne macie kręcone włoski chciałabym takie miec cały czas a nie takie proste i ulizane;p
marza mi sie takie kręcone;p
Patrycja_92
02-09-2012, 19:51
mi się kiedys za to marzyły proste :) ale na szczęście poszłam po rozum do głowy i odpuścilam prostowanie ich całych, proste też mają swój urok, jeśli są zadbane to pięknie lśnią i to widać a na naszych widać mniej lśnienie, jeszcze jak proste są gęste to juz w ogóle marzenie :) pozdrawiam
dziewczyny, jestem ruda. oczywiscie na zdjeciach prawie ze wogole nie widac tego koloru...
ale z ciemnych wlosow zeszlam i wygladam tak jak na fotkach, tylko ze kolor jest baaardzo mocno nasycony.
Moze jak popoludniu pykne fotke jeszcze jakas to Wam wstawie.
Z dlugosci tez mam troszke sciete, ale musze prostowac jak mam rozpuszczone bo sie wredoty moja pusza.:)
i prosze wziac poprawke na moje zdjecia, bo niestety sama je robilam (nie lubie tak...) :huh:
śliczny kolorek, z miodkiem mi się skojarzył:P
hehe no jest taki smieszny ;) wyrob wlasny :D tzn fryzjerkowy ...
edit:
tu widac ta moja rudosc w koncu...
no i uczesanie takie na niedziele po prostu dalam sie dopasc i powariowac :D
aurelia3
20-10-2012, 20:54
fajne to upięcie na ostatniej fotce ;)
zazdroszczę Wam pięknych zdrowych i prostych lub kręconych włosów
osobiście mam długie włosy, prostewe :P puszą się jak cholera i jak rozpuszczone to lepiej jesli je wyprostuję
w czwartek idę do fryzjera i robię ombre (ciemna góra jasny dół)
ogólnie mam włosy w kolorze brązu
Nanami ale fajna ta fryzurka :) A jesli chodzi o kolorek mam teraz bardzo podobny bo sie spukal a tak to jest bardziej czerwony. Jesli chodzi o wlosy rowniez mam dlugie i puszace sie i nie lubie ich ehh mogly by sie delikatnie podrecic hehe nie pogniewalabym sie :P:P:P aurelia3 po wizycie prosze fotke szczelic i sie pochwalic :)
oh_karol
10-11-2012, 23:31
hehe no jest taki smieszny ;) wyrob wlasny :D tzn fryzjerkowy ...
edit:
tu widac ta moja rudosc w koncu...
no i uczesanie takie na niedziele po prostu dalam sie dopasc i powariowac :D
wow! super! :D
xsunnyolciax
11-11-2012, 10:14
Marta ślicznie Ci w tym kolorku i zazdroszczę fryzjerki w rodzinie :D też bym chciała, żeby mnie tak ktoś dopadał codziennie, tym bardziej, że uwielbiam jak ktoś mi się bawi włosami, od razu ciarki mam :D super fryzurka ;)
Zdecydowanie najładniej w tej ciemnej,krótkiej (z mężem pod drzewem):ok:
---------- Dodano o godzinie 16:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:34 ----------
Zielooooone:ok:moje marzenie:]
Ja ostatnio zrobiłam radykalne cięcie. Miałam włosy do połowy pleców i ciach. Teraz mam długość po kark z przodu troszkę dłuższe . I jak na mnie to szok podgoliłam boki. Dobrze się czuję teraz w takich włoskach. Jak będę miała chwile to zrobię fotkę. Jeszcze kolor by się jakiś przydał.
ja zaplatam sobie ostatnio grzywke tak jak na zalaczonym obrazku.
A to zapleciony bok mojej przyjaciolki ;)
Ciekawy splot. Przyglądam się i szczerze powiem , że nie wiem jak to zrobiłaś?
Sylla :D polecam wogóle tego użytkownika na youtube.
Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu
joystynka
22-11-2012, 22:16
o tak ,tez często podgladam ta kobitkę jak czaruje swoim córkom na głowach te cuda. moja córcia juz tylko od czasu do czasu prosi mnie o francuza,a szkoda bo włosy ma idealne ,gęste i błyszczące,więc francuzy wygladaja na nich przepięknie, ale ona ma juz 15 lat i nie daje sie tak mamusi nimi bawic jak kiedys :(
nanami dzięki ;). Wygląda na dosyć proste. Czekam niech tylko córka ze szkoły wróci i muszę to przetestować. Wstawię zdjęcie co mi wyjdzie ...
Patrycja_92
23-11-2012, 22:55
To czekamy na fotke:) moja mama jakoś nie miała ciągotek nigdy do czesania mnie, a całe dzieciństwo mialam kręcone włosy do pasa, więc miala warunki, trudno:D
Jak przejść z czarnego koloru włosów do ciemnego blondu żeby mocno ich nie spalić? Farbować farbami coraz jaśniejszymi(np. ciemna czekolada->czekolada->i tak do ciemnego blondu)?? Da się tak?
Viku6a - powiem Ci szczerze ze ja z czarnego probowalam wieloma sposobami zejsc na jasniejszy kolor i sie nie udalo jedynie sciagniecie koloru pomoglo.
joystynka
24-11-2012, 20:47
Viku6a powiem Ci z wielokrotnego doświadczenia ,że tylko ściąganie koloru pomaga i ciężko przy tym nie zniszczyc włosów. dziewczyny moze pamiętają moją walke sprzed 2 lat o przejscie z ciemnych włosów do blondu i moje "spomarańczniałe " włosy :) skonczyło się na powrocie do ciemnych.
Ale jak to z kobietami bywa -zero nauczki na przyszłośc i od pół roku znów walczę o blond fryzurkę- ale stopniowo -pasemkami. juz jest nieźle,ale włosy niestety znów dostały w kosc tym bardziej ,że są długie do pół pleców.
Powodzenia zatem :)
Ze mnie też niezła kombinatorka:/:Tez ściągałam kolor już pare razy.
Znam fajny dekoloryzator,ale mam go w pracy i nie napiszę dziś jak sie nazywa.
Ze mnie też niezła kombinatorka:/:Tez ściągałam kolor już pare razy.
Znam fajny dekoloryzator,ale mam go w pracy i nie napiszę dziś jak sie nazywa.
To będziemy czekać na nazwe:D
P.S. Agnieszka Chylińska jakoś pozbyła się czarnego kolorku, i nie widać że ma zniszczone włoski, nawet naodwrót:ok: Ciekawie w jaki sposób!?:/::)
Ja może trafiłam na dobrą fryzjerkę, bo miałam ściagany kolor i nie mam zniszczonych włosów. Z czarnego przeszłam na rudy i włosy są w bardzo dobrej kondycji. Nic im nie dolega, ale ja mam bardzo mocne włosy może to dlatego.
joystynka
25-11-2012, 23:00
może rzeczywiscie moja fryzjerka cos zepsuła bo juz podczas nakladania pasemekbyłam lekko przerazona.mam długie i bardzo geste włosy i nakladanie pasemek zajeło jej ponad dwie godziny, chyba popaliła mi włosy:( czas zmienic fryzjerke :(
Prawda jest taka,ze ROZJAŚNIANIE włosów nie jest dla nich dobre.słabszy włos tym bardziej będzie w gorszej kondycji po rozjaśnianiu.Także jesli kombinujecie tzn.lubicie kombinować to wystrzegajcie sie rozjaśniacza:/:
Polecam dobre dekoloryzatory,które nie zrobią nam na głowie kupki siana:P
Później napisze Wam jak nazywa sie ten,którego używałam i który moge z czystym sumieniem polecić.
Dodam tylko,ze po ściagnieciu koloru w moim przypadku trzeba było położyć jaśniejsza farbę niż tą którą chciałam bo moje włosy po prostu szalały i po próbie z odcieniem okazało sie,ze to co wybrałam wyszło dużo ciemniejsze niż powinno.:P
Zrobiłam warkocza o którym była mowa wyżej. Córci się spodobał :).
Całkiem fajnie się go robi.
joystynka
26-11-2012, 18:34
Sylla ,świetnie wyszło. :)
Patrycja_92
26-11-2012, 22:39
cudnie, ja bym się nie powstydziła w czymś takim teraz połazić :skacze:
jako dodastek do koka, jako dobry sposób na upięcie przodu, dłuższej grzywki, czy boczków nad uszami :))
katerina15
27-11-2012, 00:54
o, mnie by się teraz przydał taki warkocz, bo nie umiem się wybrać do fryzjera na podcięcie grzywki a opaski mnie... denerwują :P :D
Dziękuję dziewczyny. Mój warkocz trochę za luźne sploty chyba ma...
Ciekawe czy dało by rade sobie samej coś takiego spleść?
wklejam link do dekoloryzatora,który nie zniszczył moich włosów!:D
działa!zdecydowanie lepszy niż np. goldwell,który jakoś sobie nie radził z moimi włosami.
PBF FANTASIA COLOR REMOVER - Środek do ściągania kolorw - Progress S.J. Dziurłaj - Więcek (http://www.progress.pl/rozjasniacze-i-zmywacze/92-pbf-fantasia-color-remover-srodek-do-sciagania-kolorow.html)
Sylla ja sobie sama juz wielokrotnie zaplatalam :)
Zdolniacha jesteś. Ja jeszcze nie próbowałam. Ale dobieranego sobie sama kiedyś rbiłam to myślę , że i z tym bym sobie poradziła .
joystynka
02-12-2012, 22:07
Jakis czas temu obiecałam fotke ,jak wyglądaja moje włosy przy próbie przejścia z naturalnych ciemnych włosów do blondu,oczywiscie etapami, jestem na etapie nijakim :) efekt podobny :)
6281362814
malutkaistotkaa
11-12-2012, 22:49
Hey dziewczyny nigdzie nie mogłam znaleźć interesującego mnie tematu wiec zapytam tutaj czy któraś z was posiada lokówkę do włosów 38mm??
bo chcialam kupic i ciekawa jestem waszych opini w internecie nie duzo jest filmikow a opinie szczerze srednie..i dlatego mam wielkie watpliwosci:)
POMOCY:)
moja pasja paznokcie
19-02-2013, 13:56
Dziewczyny co myślicie o fryzurze ombre góra ciemny blond dół jasny blond,czy ładnie by to wyglądało na długość włosów przed ramiona? :o
niestety fryzjerka mi obcięła z 10 cm i nie wiem czy na długość do końca szyi będzie to dobrze wyglądać :]:/:
---------- Dodano o godzinie 13:56 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 14:42 ----------
Klientka mi odpadła i oglądałam wasze fryzury:) sandrus w blond wyglądałaś ładnie ten ciemny do mnie nie przemawia :( za to blondzik ekstra wyglądałaś jakoś młodziej,patrycja92 ciekawe jakie masz teraz włoski ładnie wyglądałaś w tych co na fotce ostatniej, nanami7 masz dalej takie miodowe włoski? ciekawe co dalej wyszło z tych waszych eksperymentów:) naprawdę odważne z was kombinatorki :) ja chcę dół włosów rozjaśnić ale nie wiem czy to modne jeszcze???jest tu jakaś fryzjerka wreszcie???? :)
Ja jestem :) Ciężko mi powiedzieć czy modne czy nie, szał już minął choć dalej mam klientki które chcą ombre :) Musisz odpowiedziec sobie na pytanie czy bedziesz sie w tym dobrze czuc czy chcesz to tylko dlatego ze jest modne bo moda szybko przemija :) Nie wiem jaką masz fryzurę więc ciezko mi powiedziec jak bedzie to wygladac... Wstaw jakies aktualne zdjecie :D
O!:D
Lubiłam się w blond,ale miałam już po prostu dość.
Na chwilę obecna mam spokojny kolor na głowie:)
Nazywa się gałka m.
Człowiek się stary robi więc wolę być bardziej neutralna:)
syrena16
21-02-2013, 10:15
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/6697_327293050725003_1008776598_n.jpg
może Wam sie spodoba
moja pasja paznokcie
21-02-2013, 17:21
No Sandruś ale ładnie ci było w tym blond dlaczego miałaś dosyć? pewnie przedawkowałaś z farbami:D
A co to za kolor co piszesz? pierwsze słyszę jak chcesz pokaż fotkę z tym kolorkiem na twojej głowie:)
Nie wiesz jak wygląda gałka muszkatołowa?To taki rudy brąz:)
https://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&hs=B5r&rls=org.mozilla:pl:official&q=piekne%20dlugie%20kasztanowe%20wlosy%20bordo&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.42768644,d.bGE&biw=995&bih=582&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=1VQnUYWfBs3Z4QT31oEg#imgrc=RF2vf0m_-BRbiM%3A%3B_NuVzOf2edz2PM%3Bhttp%253A%252F%252Fi.p inger.pl%252Fpgr285%252Ff5c0552e002a447a50d33cdf%3 Bhttp%253A%252F%252Fwww.pinger.pl%252Fszukaj%252Fp o_tagu%253Ft%253Dzielone%3B400%3B544
ta jest piękna:)
Patrycja_92
23-02-2013, 01:32
A ja mam kręcone całkiem, chcialam mieć fryzure a'la gwiazdy, dół kręcony, a góra prosta, cos w stylu:
http://img.szafa.pl/ubrania/0/011653216/1346411717/wielkie-loki.jpg
no i troszkę mi się udało, tylko ze ja mam z grzywką na bok :D
http://pliki.wzorki.info/images/BLq.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/o06p4.jpg
moja pasja paznokcie
23-02-2013, 13:03
Nie wiesz jak wygląda gałka muszkatołowa?To taki rudy brąz:)
Wiem jak gałka wygląda ,ale kolor włosów może być zupełnie inny prawda?:P
moja pasja paznokcie
23-02-2013, 14:05
NiCoLa (http://forum.wzorki.info/members/1599-nicola.html)-spróbuj obciąć to po dupie dostaniesz;) to są chwilowe zachcianki,też tak miałam i żałuję że obcinałam
Patrycja92 ładne włoski masz :)
olciazd18
24-02-2013, 07:55
Patrycja masz cudne włoski:)
Moje włosy na dzień dzisiejszy wyglądają tak;)
rudzielec
27-02-2013, 14:54
kath - fajne ombre:) sama bym sie na takie skusila, ale fryzure mam "na boba" wiec odpada:( :kwiatek:
dzięki rudzielec, ja chciałam boba haha:P, ale moje włosy do tego się nie nadają:( są proste i w miarę posłuszne tylko po wizycie u fryzjera i do pierwszego mycia:)
rudzielec
27-02-2013, 20:04
hah, mam tak samo, moje wlosy to nie lada wyzwanie dla mnie samej:D tyl króciutki a przód dlugi. mam wlosy grube jak druty i po myciu puszyste w sensie siano:D i powywijane we wszystkie możliwe strony. Ale jak popryskam czym trzeba to fajnie sie prostują i fryzura b. wygodna:)
moja pasja paznokcie
27-02-2013, 21:14
Kath super wygląda twoja fryzurka i właśnie na taką długość najładniej to wygląda,ślicznie :)
zazdroszczę Ci rudzielec takiej fryzurki:D, niestety moje włosy są zniszczone, a przy bobie bez prostownicy na mojej głowie odpada więc zrobiłyśmy ombre i teraz będę myśleć co dalej:cwaniak2: jak ja kocham boba i rude włosy:love:
moja pasja paznokcie dziękuję ślicznie:*
annstyle
09-04-2013, 16:24
Może to nie są moje wymarzone fryzurki, :P troche powymyślane, fantazyjne. :D
Moje dzieła .. jak sie podobają?:D
Annstyle, bardzo fajnie :)
Zwłaszcza, że głowki czesze się trudniej niż drugą osobę :)
mi sie podoba ta przedostatni fryzurka, wygląda zjawiskowo. Korzystasz z jakiś tutoriali, zdjec, czy sama kombinujesz? :)
DiamondShine
09-04-2013, 21:03
mi sie jedynie marzą włosy po pas !!! ;(;( nic wiecej nie pragne
Kasia, ja wlasnie zapuszczam... chocby mnie fryzjer z nozyczkami gonil to nie dam sie sciac do mojego urlopu czyli wrzesien/pazdziernik. Nie interesuje mnie nawet to czy bede miec rozdwojone konce, czy polamane. Uparlam sie i juz :D a wlosy ostatnio mi rosna jak glupie, sa o wiele wiele gestsze niz byly wiec zapowiada mi sie busz na glowie. No i wracam z rudosci do ciemnych... Teraz mam jasny baleyage, ale jednak lubie siebie w braziku takim na poziomie 4 :)
annstyle
09-04-2013, 23:16
mi sie podoba ta przedostatni fryzurka, wygląda zjawiskowo. Korzystasz z jakiś tutoriali, zdjec, czy sama kombinujesz? :)
Kompozycje są moje własne wymyślone, :)tylko np. podłapie jedno zaplatanie włosów i potem kombinuje i łącze ze sobą różne sploty, koki itp. Tylko pierwsze zdjęcie - to tą plecionke z filmiku sie uczyłam.;)
Wole dodać pare swoich zmian niż kopiować coś co znalazłam w internecie.:)
DiamondShine
10-04-2013, 07:53
nanami ja mam 3 na glowie i tez sie czuje super w tym kolorze, mam dodane gdzienigdzie jasne pasemko i jak kiedys mialam przedluzone wlosy to mi przez to mi sie wydaje urosly bo wtedy nie prostuje, nie susze. zwiaze w kite i ide spac a rano sa tak naturalnie pofalowane a jak nie mam wlosow doczepionych to prostuje... takze doczepilam i tak chodze czekajac na cud az moje beda jak sztuczne haha ;)
Annstyle podoba mi się pierwsze i piąte zdjęcie. Szkoda że na sobie nie da się ich zrobić,już bym próbowała:)
annstyle
10-04-2013, 14:26
Marylin próbować można, tylko trzeba sie obstawic lusterkami.:):D
:]i mieć ręce wytrzymałe,żeby nie mdlały:D:haha2:
Annstyle , mi się wszystkie bardzo podobają. Super że masz swoją kreatywność , mam koleżankę fryzjerkę ale ona z czesaniem to lipa muszę jej pokazać twoje prace może się zmotywuję do działania .
Pozdrawiam
moja pasja paznokcie
13-04-2013, 10:03
Annstyle- rewelacja masz zdolności:P
dziewczyny ja też zapuszczam włosy i ostatnio powiedziałam fryzjerce że nie chcę podcinania końcówek ,nie i koniec niech są rozdwojone i nie równe,maja rosnąć ,a tak to niby pół centymetra obcinałam a zawsze z ciachane 2 cm:o Nigdy więcej,od stycznia mam z 5 cm dłuższe bez podcinania:ok: a stan bez zmian