Zobacz pełną wersję : Zdjęcia naszych gabinetów, salonów i kącików - my w pracy
marshall
28-12-2011, 10:24
vica (http://forum.wzorki.info/members/12919-vica.html)
przyjemny kącik ,dokup druga lampe zaoszczedzisz na czasie pracy dużo:P
Ślicznie Vica, bardzo przyjemny kącik. Życzę wielu klientek:P Jeżeli mogę coś podpowiedzieć - dyplomy bardzo ładnie wyglądają w antyramach;):ok:
vica bardzo ładnie:)
mam u siebie taki sam fotel jak ten Twój osobisty z gabinetu:)
Jakbym wiedziała, że będę się przenosić, to miałabym dwa:/:
vica (http://forum.wzorki.info/members/12919-vica.html)
przyjemny kącik ,dokup druga lampe zaoszczedzisz na czasie pracy dużo:PMam drugą w zestawie wyjazdowym, ale jak uzbieram kasę, to sobie dokupię, tak na wszelki wypadek
Ślicznie Vica, bardzo przyjemny kącik. Życzę wielu klientek:P Jeżeli mogę coś podpowiedzieć - dyplomy bardzo ładnie wyglądają w antyramach;):ok:Wiem, niestety budżet nie wytrzymał i na razie nie bedzie.
W ciągu dwóch miesięcy wyrobiłam dwa lokale, wiecie koszty mnie teraz przerosły i jeszcze kilku rzeczy bym potrzebowała, ale przynajmniej mam kąt do pracy.
Dzięki za miłe słowa.
Vica ja Cie pocieszę. Sama zaczynałam z 3 żelami,10 lakierami jedną lampą, bez biurka, bez krzesła. teraz mam mebelki, mam frezarkę, pochłaniacz, 50 lakierów, nawet akryle. Na wszystko zapracowałam sama. Na razie nic mi się nie zwróciło, nawet nie wyrabiam na opłaty, dokładam co miesiąc. Ale masz pięknie, czysto, zachęcająco. Co do drugiej lampy , szczerze? Dostałam taka rade i jedyne co mam z tego, to muszę kupować 4 razy do roku po 8 żarówek, co daje 300 zł, więc oszczędność zerowa, a nawet dokładam. :wow:
marshall
29-12-2011, 09:14
Vica ja Cie pocieszę. Sama zaczynałam z 3 żelami,10 lakierami jedną lampą, bez biurka, bez krzesła. teraz mam mebelki, mam frezarkę, pochłaniacz, 50 lakierów, nawet akryle. Na wszystko zapracowałam sama. Na razie nic mi się nie zwróciło, nawet nie wyrabiam na opłaty, dokładam co miesiąc. Ale masz pięknie, czysto, zachęcająco. Co do drugiej lampy , szczerze? Dostałam taka rade i jedyne co mam z tego, to muszę kupować 4 razy do roku po 8 żarówek, co daje 300 zł, więc oszczędność zerowa, a nawet dokładam. :wow:
przy dwóch lampach czas pracy naprawde sie mocno skraca ,no wiesz jak my mamy srednio od 6 do 8 klientek dziennie to jednack na czasie mocno zaoszczedzamy a zarowki to naprawde nie wielko koszt w skali roku :) wiec wubor nalezy do was ja tylko zaproponowalem :]
Przy tylu klientkach, to faktycznie jest dużo czasu do nadrobienia, choć i mnie nie raz zdarza się prosić klientkę, żeby dołożyła drugą łapkę do lampy. Po drugie uważam, że komfortowo jest, gdy nie trzeba rączek krzyżować.
Ale ten luksus później, bo wczoraj poszła mi lampa wyjazdowa /krótko po napisaniu posta tutaj/ oby tylko na bezpieczniku, bo jak cała...dobrze, że klientkę zdążyłam zrobić. Nabłyszczacza nie zdążyłam utwardzić, ale przynajmniej całość zrobiona.
Sweetestgirl13
18-01-2012, 18:39
a to mój kacik
seqoya świetnie to wygląda i super pomysł z tym TV dobrze widzę no nie ? ;) powiem Ci że bardzo przekonujące ktoś przechodzi i od razu widzi czego może sie spodziewać na pazurkach :)
---------- Dodano o godzinie 18:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:32 ----------
Powiem tak... podobają mi się Wasze saloniki ale moim zdaniem jakbyście dawały cieplejsze kolory ścian to było by przytulniej- przecież to nie szpital :) i te kolory się nie nudzą :) - taka mała rada ;)
marshall
07-02-2012, 18:15
kaarnawałowy wystrój jednego z naszych okien :)
InfinityNails
08-02-2012, 16:15
Ale się naoglądałamm super macie swoje salony i miejsca pracy. Uświadomiłam sobie przy okazji że ja nie posiadam zbyt wielu zdięć mojego salonu więc postaram się kilka zrobić i przy okazji wstawię :)
czekamy z niecierpliwością :)
vica co do antyram to ja kupiłam plastiki za 2,80 za sztuke :) leciutkie fajnie wyglądają :) i jak kupowałam 30 szt to musiało byc tanio hyhyhy :)
ja tez po kosztach stąd małe niedopasowania w mebelkach... nadrabiam za to zdobieniami ścian :) ale wreszcie moje malutkie miejsce pracy :) na zdjeciach widac tez wejscie do pomieszczenia masazu i na drugim fryzjerk e po drugiej stronie :)
i troche 'niedopieszczony' gabinet jeszcze ale na to mam jeszcze troszke czasu :)
ale piękne i fajne miejsce :love: zazdroszcze i gratuluje serdecznie!!!!!:kwiatek:
zołzella
20-02-2012, 11:18
superowy salonik:) ja lubię jak jest taka otwarta przestrzeń :) a te okrągłe zdobienia na ścianach to malunki? czy naklejki?
butterfly 1
20-02-2012, 12:01
Zyza piękny salonik , sprawia wrażenie ciepłego miejsca ,brawo :ok:
trendy77
20-02-2012, 16:30
zyza sliczny gabinecik a te malowidła mmmmmm:ok::love:
xsunnyolciax
20-02-2012, 18:10
Zyza, gratuluję!!!! Z pewnością pięknie go dopieścisz, masz zdolności artystyczne :)
superowy salonik:) ja lubię jak jest taka otwarta przestrzeń :) a te okrągłe zdobienia na ścianach to malunki? czy naklejki?
na 100 % Iza to sama wydziergała:P
Zyzka przepięknie... nie mogę się doczekać wizyty u Ciebie;)
Zołzelko malowane odręcznie :) Evelin ma racje :) dziekuje i ciesze sie ze sie podoba... ja sie boje ze niektóre rzeczy ni w piec ni w dziesięc do siebie nie pasują ale juz troche porzadkuje... z czasem myślę ze zrobie tam ładniej :)
Evelin mam nadzieje ze jednak sie pomiescimy warsztatowo hyhy :)
dziekuje jeszcze raz za miłe słowa :):kwiatek:
Zyza co za piękne, urocze miejsce. Jak przejrzyście i wszystko takie czyste i schludne, aż miło:D Teraz sobie przypominam mój salon, też był na poddaszu:(
Zyza sliczny salonik, poddasza maja swoj urok
Evelina.J
20-02-2012, 21:24
Zyza super. Świetnie jest mieć swoje własne królestwo :)
Ja mam domek z poddaszem. Zamieszkujemy dół i góra jest do zrobienia. W marcu pierwsze prace: schody na poddasze i potem reszta i też chce sobie zrobić porządne STUDIO URODY (takie małe marzenie heh). Narazie mam swoją małą pracownie z tyłu domu. Kiedys była to skrytka na przetwory hehe.
U nas na mieście coś jest, na jednej str miasta też, a na moim osiedlu nic nigdy niebylo wiec ja zrobię mieszkańcom niespodziankę :) Dziewczyny już proszą abym zaopatrzyła sie w solariu. Na miasto nie chce im się nigdy iść. Tylko ze to jest duzy koszt ale mam to mieć na uwadze...
Pracy duzo przede mną. Musze ciut wykonczyc aby moc starac sie o kredyt. Bo jest tylko dach z blachy i goło hehe.
No i te sprawy z pomieszczeniem uslugowym w domu.... oj glowa boli na samą myśl o urzędach...
Zyza pięknie tam u Ciebie i przestrzennie. Własnoręczne zdobienia dodaja charakteru i sprawiają, że lokum jest bardziej przytulne :D
MartaOSz
04-03-2012, 22:10
No to i jasie chwale moim kącikiem
Marta ślicznie i bez przesady:ok:
Marta super kącik! Powodzenia:)
anetek86
06-03-2012, 09:57
Marta świetny kącik elegancki.
MartaOSz
06-03-2012, 10:13
dziekuje dziewczyny :*
jeszcze troche musze dopracowac bo cos mi w nim nie gra
KarolciaK
06-03-2012, 10:32
bardzo ładny kącik i taki przytulny ;) lubię takie kolory ;)
bardzo fajny kącik Martuszka jak bede w Rzeszowie na pewno cię odwiedzę :kwiatek:
Marta bardzo ładnie u Ciebie, fajne kolory i bardzo schludnie i czysto. Kącik wydaje się taki przestronny :-)
MartaOSz
06-03-2012, 19:45
Murka oczywiscie zapraszam :)
dziekuje dziewczyny jeszcze raz
MartaOsz bardzo ładny ten Twój kącik
jest przytulny i zachęcający to tego
aby usiąść i oddać się w Twoje ręce :)
Zyza ajjj te malowanki :love:
marta przytulnie Ciebie bardzo
Nic tylko zyczyc calej tony klientek dziewczyny :)
trendy77
07-03-2012, 19:03
marta sliczny kącik:love: ale bym sie tam walneła na ten fotelik:skacze:
InfinityNails
07-03-2012, 20:23
Ślicznie i piękna ta aplikacja na ścianie:ok:
ivonna70
29-03-2012, 19:28
Trochę zmian u mnie nastąpiło. Zmieniłam kolorystykę i zdobienia.
Niestety musiałam zmienić obicie na moim Ludwisiu, ponieważ panie z sanepidu stwierdziły, że musi być powierzchnia zmywalna. Dziwne, bo wcześniej im nie przeszkadzał. No ale cóż, nie ma co dyskutować.
Dla osób, które nie pamiętają jak było poprzednio, zamieszczam zdjęcie wcześniejsze.
lukasiatko
29-03-2012, 20:07
Ivonna bardzo ladna zmiana :) ,poprzednio tez bylo milo :)
trendy77
29-03-2012, 21:18
iwonka mysle ze korzystniej teraz wyglada tak przytulniej sie zobiło:skacze: a zdradz tajemnice gdzie ludwisia kupiłas bo ja juz od dłuzszego czasu choruje na takiego^_^
rudzia1985
29-03-2012, 21:26
Teraz tak jakos "cieplej" i przytulniej mi sie wydaje :)
Swietnie namalowne kwiatuszki...Ludwis tez wyglada ciekawiej :)
ivonna70
29-03-2012, 21:34
Dzięki kobitki. Klientkom też się bardziej podoba ta kolorystyka.
Fotel kupiłam u mnie w Łodzi na giełdzie samochodowej. Dałam 250zł. Wydaje mi się, że nie było drogo, bo jak patrzyłam ceny w starociach, to od 400 w górę. Niestety zmiana obicia kosztowała mnie drugie tyle :(
Bardzo fajny kacik:) a kwiatuszki to Twoja sprawka?? śliczne;)
ivonna70
30-03-2012, 10:12
Bardzo fajny kacik:) a kwiatuszki to Twoja sprawka?? śliczne;)
Tak kochana, sama malowałam i ściany, i kwiaty :). Nie dam nikomu zarobić :P
InfinityNails
30-03-2012, 20:42
Super ekstra ten Twój salon:]
rudzielec
30-03-2012, 22:05
iwonna, pieknie masz, ale musze powiedziec ze wczesniej też miałaś bardzo ładny motyw:)
ivonna70 super zmiana
i ludwik również korzystniej wygląda
z nowym obiciem :kwiatek:
zmieniłaś lampę na nad biurkiem na profesjonalną - lepsze światło daje co nie ...
a mi sie w oczy rzucił strój... Iwonka to mundurek do pracy?
murbania
01-04-2012, 23:32
ślicznie naprawde ślicznie...skąd wy czerpiecie pomysły na urzadzenie. Co jeden to ładniejszy.
Niedługo ja wstawie drugi kącik pracy
jonaska 13
03-04-2012, 21:03
macie piękne gabineciki, mam nadzieję,że niebawem ja będe mogła pochwalić się moim małym królestwem:) już "na swoim"
ivonna70
03-04-2012, 22:07
Nysza zgadza się, lampa jest zdecydowanie lepsza. Mam ją już jakieś 1,5 roku i jest niezastąpiona do pedicure.
Zyza masz rację, to mundurek do pracy. Wydaje mi się, że tak jest bardziej profesjonalnie :)
Jeszcze raz dziękuję dziewczynki i cieszę się, że się podoba:*
Alexandraa
13-04-2012, 14:15
Piękne macie te miejsca pracy. :) Można pozazdrościć. :)
Ivonka alez oczywiscie ze jest :) jest boski dlatego pyta.łam :) baardzo ciekawie zrobiony :)
Iwonko piękny ten twój salonik... i w pierwszym i w drugim wydaniua jest suuuuper!! z pewnością klientki się w nim czują luksusowo
kobietazpazurem
17-04-2012, 17:25
Ivonko kwiatki na ścianie robią furrore! super!
ivonna70
17-04-2012, 17:29
Jeszcze raz dziękuję :*
Jestem właśnie po przeprowadzce.
Mam wrażenie że cały świat był przeciwko mnie przy tym remoncie :porazka:
Począwszy od tego że musiałam skuwać tynk co cegły, gość który miał mi robić karton gips zabrał mi klucze, zniszczył mi ścianę działkową do łazienki i olał w środku pracy, spaliła mi się instalacja elektryczna kończąc na tym że jeszcze dzisiaj wyrwałam klamkę z drzwi wejściowych pozostając na zewnątrz z zatrzaśniętymi drzwiami :huh: i bratem w środku żeby było zabawniej :huh: a wyjść przez okno nie mógł bo mam kraty :huh:
Ale pierwsze pomieszczenie ruszyło. Jak na razie ciasne ale własne. Kiedy ruszy drugie będę przeeeszczęśliwa:D
Zdjęcia przed i po:
ivonna70
25-04-2012, 21:11
Współczuję tylu straconych nerwów:przytul:. Jednak pamiętaj, że jak się już nazbiera całe zło do kupy, to potem może być tylko lepiej. Więc głowa do góry, uśmiech na twarzy i powodzenia w nowym miejscu życzę. Różnica jest kolosalna:ok::ok::ok::)
Zuuzaneczka
26-04-2012, 16:46
Jestem właśnie po przeprowadzce.
Mam wrażenie że cały świat był przeciwko mnie przy tym remoncie :porazka:
Począwszy od tego że musiałam skuwać tynk co cegły, gość który miał mi robić karton gips zabrał mi klucze, zniszczył mi ścianę działkową do łazienki i olał w środku pracy, spaliła mi się instalacja elektryczna kończąc na tym że jeszcze dzisiaj wyrwałam klamkę z drzwi wejściowych pozostając na zewnątrz z zatrzaśniętymi drzwiami :huh: i bratem w środku żeby było zabawniej :huh: a wyjść przez okno nie mógł bo mam kraty :huh:
Ale pierwsze pomieszczenie ruszyło. Jak na razie ciasne ale własne. Kiedy ruszy drugie będę przeeeszczęśliwa:D
Zdjęcia przed i po:
Czyściutko, schludnie, zachęcająco... Trochę nerwów, ale chyba było warto :ok:
gratulacje pieknie jest:D sliczny wzorek na polce z wacikami:D:D
Ladyss miałaś przeprawę, ale udało się :skacze: Mam nadzieję, że będziesz szczęśliwa w swojej pracy i spełniona, bo gabinecik na prawdę uroczy ^_^
Agnieszka Praska
02-05-2012, 21:44
nie zazdroszcze problemow ;)
ja tez mialam ciut pod gorke z lokalem, ale teraz ciesze sie jak dziecko:D
na szybko zrobilam fotki samych pokoi zabiegowych, bede miala chwilke czasu to zrobie ladniejsze calosci i w dzien;)
moje nowe lokum i wreszcie wiecej przestrzeni:) z 12m2 przeszlam na 68m2
DiamondShine
03-05-2012, 09:29
agulusia super gratuluje własnego kącika ;)
wisienkakwspz
03-05-2012, 14:15
Dziewczynki super macie gabineciki :D
To teraz mój - też trochę przeszłam przy tym remoncie, no i cały czas coś bym tam jeszcze zmieniła, ale póki co jest tak:
1. zabiegowy
2. manicure i makijaż
wow dziewczyny ale ekstra macie ...
Wisienka bardzo mi sie podobaja zdjecia tej Twojej salonowej metamorfozy !
Ja tez bym chciala cos stworzyc, zalozyc ale nie mam funduszy na to :(
DiamondShine
03-05-2012, 21:23
wisienka...
kurcze extra!
ja też marzę o swoim kąciku :( ale no ja już sama nie wiem co robić.. Będziemy dom stawiać na wsi i nie wiem czy ma sens cos otwierac na wsi . W Rzeszowie też lipa , wydaje mi sie ze w wiekszych miastach jakoś tak lapiej jest się wybić. albo myśleć też coś zza granicą w Londynie :( tylko znów problem z jezykiem;/
Śliczne te Wasze kąciki :) aż miło popatrzeć na zdjęcia przed i po remontach :)
rudzielec
04-05-2012, 10:36
wisienka swietnie, kolorystycznie fajnie sie zgrywa:) tak sterylnie i swiezo:)
ja wam 12go wstawie swoj kącik pracy, bo wtedy otwarcie salonu, w ktorym bede, ale mam stresa huhu:D
rudzielec
10-05-2012, 23:36
bylam dzis w salonie, w ktorym bede robic juz jest w miare ogarniete po remoncie:) co prawda jeszcze sie tam nie przenioslam, ale mi sie podoba:) fotki tylko dwie bo tak na szybkiego robione:) stolik moj mi sie podoba najbardziej:)
edit: wybaczcie za post pod postem :kwiatek:
milenka_olsztyn
11-05-2012, 07:20
No stolik piękny:) ale ile czyszczenia będzie:)
Emilia B.
11-05-2012, 07:37
piękne saloniki!! aż oczka ciesza :) nic tylko tłumu klientek życzyć :)
rudzielec
11-05-2012, 08:02
dziękuje :kwiatek:
no milenka masz racje:D czyszczenia bedzie co nie miara:d hehe
DiamondShine
11-05-2012, 08:02
stolik po prostu rewelacja!!! :love:
Elizabeth76
11-05-2012, 08:23
rudzielcu gratuluje i życze duzo klientek :* stolik super ;)
rudzielec
11-05-2012, 08:56
dziękuje kobitki:)
jestem tak przejęta, że aż się boję:D no ale trzeba iść do przodu:) nie ma co:D
:kwiatek:
lukasiatko
11-05-2012, 10:21
Ladyss bardzo ladny salonik ,no to sie dzialo :) ,Agulusia piekna fototapeta ,super!,Wisienka rowniez bardzo ladny salonik moje ulubione barwy :) .Rudzielec biurko bardzo ladne ,ale ciezkie w utrzymaniu czystosci napewno :),powodzenia w nowej pracy :).
wisienkakwspz
11-05-2012, 16:08
rudzielec wypasiony stolik !!
kasiulka81
11-05-2012, 22:36
Rudzielec -wypasiony stolik:wow: tylko teraz tłumu klientek Ci życzę i oczywiście DO PRZODU !!:skacze:
To ja tak dla kontrastu pokażę biurko mojego męża, które mi użycza na czas dłubania przy pazurkach naszych mam czy tam kumpeli :P Szału nie ma, ale jest wygodnie :rolleyes:
rudzia1985
11-05-2012, 22:54
Masz lepiej niz ja :D Twoj to uzyczy Ci miejsca :)
Ja wcale nie mam, robie na stole w pokoju goscinnym. Rozkladam, skladam co 3 tyg ale czaje sie na zakup jakiegos biurka i chce sie wyniesc do malego pokoju ale to dopiero po remoncie bo wejsc sie nie da noga a co dopiero ze stolikiem ;)
trendy77
12-05-2012, 08:33
no rewelacyjny kącik i od razu klawiatura pod reka zeby koleżanką forumowym zdjcia gotowych pazurków pokazać:skacze:
DiamondShine
12-05-2012, 08:46
no super :) ja sie rozkladam u mamy w pokoju na lawie;/ :( czasami mam ochote moje biurko w pokoju wywalic i kupic sobie biurko do manicure ale nie bede smrodzić małemu w pokoju :( w korytarzu tez malo miejsca i w kuchni to samo ;(
ps. trendy super oczy :D
ruzielec stolik faktycznie pienky ,szkoda ze pochlaniacza nie ma .i czego ty sie kochana boisz ?? wszystko bedzie dobrze !my juz tu kciuki trzymamy . :ok:
kasiulka ciasny ,ale wlasny i to sie liczy. masz gdzie robic przynajmniej.
kasiulka81
12-05-2012, 18:45
Dziękuję :skacze: marzy mi się oczywiście do tych naszych ulubionych:Dprac całkiem coś swojego, no ale póki co dzierżawię biurko męża :]
Alexandraa
19-06-2012, 14:00
Ladyss, współczuję tych kłopotów, ale to dobra wróżba bo teraz pewnie będzie lepiej szło. :)
Rudzielec, piękny stolik :)
Agulusia, Wisienkakwspz, kasiulka81 - gratuluję Wam miejsc pracy. :)
Dominikaa
06-07-2012, 14:35
Wszytskie salony piękne :) Nie pozostaje nic jak życzyć dziewczyną jak najwięcej klientek ;)
marshall
13-07-2012, 19:15
kilka dni urlopu wykorzystalilismy na remoncik mały . stanowiska pracy zostały tylko na swoim miejscu cała reszta zmieniona , recepcja przeniesiona i wolne miejsce na trzecie stanowisko sie znalazło wiec już nie długo ustawimy kolejne miejsc pracy :D
ivonna70
13-07-2012, 19:23
Ślicznie to wygląda :)
kasiulka najważniejsze , że wygodnie jest ;)
marshall no no ... Tylko pozazdrościć :) :) :)
kilka dni urlopu wykorzystalilismy na remoncik mały . stanowiska pracy zostały tylko na swoim miejscu cała reszta zmieniona , recepcja przeniesiona i wolne miejsce na trzecie stanowisko sie znalazło wiec już nie długo ustawimy kolejne miejsc pracy :D
bardzo ładny i gustownie urządzony salonik tylko pozazdrościć :)
wisienkakwspz
14-07-2012, 11:32
marshall salonik super się prezentuje :) Moje kolorki :P
marshall ale ślicznie u Ciebie
a jak zareagowały klientki ??
Marschall sliczny salonik, mi sie taki marzy tylko wiesz te czynsze sa dosc wysokie. Ale moze kiedys?
marshall
15-07-2012, 02:20
marshall ale ślicznie u Ciebie
a jak zareagowały klientki ??
zobaczymy w poniedziałek jaka bedzie reakcja bo mielismy tydzien urolopu , wkoncu miałem co robic z tym remontem bo wszystko sam robiłem :P a żonka wymyslała co chwile nowe pomysły:D ale efekt jest moim zdaniem rewelacyjny :D:D
toście się napracowali - tym bardziej gratuluję i podziwiam !!
SPN Magik
15-07-2012, 20:05
Marshall
bardzo fajnie, tak czysto bardzo mi sie podoba
malutko i przytulnie
powodzenia
:yess:
kasiulka81
17-07-2012, 18:19
Marshall - profi studio :) ślicznie tam macie :D
mania818
18-07-2012, 05:31
Marshal bardzo przyjazny dla oka twój salonik , kolorki super !!!:ok:
Zuuzaneczka
03-08-2012, 21:42
Mój gabinet mani-pedi ;)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/548946_502104336473382_1789000249_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/549674_502104379806711_1378675630_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/376885_502104413140041_539913697_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/423487_502104493140033_699689738_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/405359_502104563140026_181576973_n.jpg
DiamondShine
05-08-2012, 09:27
wow Camila!!!!!!!!!!!! jestem pod mega wrażeniem :D
jaaaa:wow: Camilla ale pięknie tam masz!!:szczena: też jestem pod ogromnym wrażeniem:D
Zuzaneczka Twój kącik też jest bardzo fajny:)
Ja tez jestem zachwycona, jestem własnie przed remontem u siebie i szukam inspiracji, wasze zdjęcia, nie powiem, dużo mi pomagają :)
Camilla z takim smakiem urządzonego gabinetu dawno nie widziałam,gratki za niebanalność :)
Gorzkajakmokka
07-08-2012, 00:52
Mój skromny kącik. Tu akurat przed małymi zmianami :)
Camilla salon wyglada na mega luksusowy, na pewno dobrze bym sie czula w nim zarowno jako pracownik i jako klient. Robi wielkie wrazenie :)
o ja!! Camila moglabym mieszkac w takim salonie!!:)kopara mi opadła!!
Zuuzaneczka
07-08-2012, 20:48
Moja Galeria;-)
:szczena:kosmiczny salon!!!!!!
murbania
09-08-2012, 21:32
super macie salony naprawde!!!!!!!!!!!!!!
Niebawem i ja się pochwale moim skromnym kącikiem już nie w domu nie w pracy a we własnym legalnym :)
DiamondShine
11-08-2012, 12:18
ja właśnie miesiąc temu prace znalazłam i mam taki kącik... wiadomo, ze nie mój... lepiej bym się czuła jak bym jednak miała "swoje" no może kiedyś... :)
Od czegos trzeba zaczac Kasiu i powolutku posuwac sie do przodu . :)
wisienkakwspz
12-08-2012, 11:52
zuuzaneczka bardzo przyjemnie tam u Ciebie :)
camila wow Twoja Galeria robi niesamowite wrażenie :)
gorzkajakmokka przytulny kącik :)
diamond na początek dobre i to, a potem pewnie będzie własny :)
Camilla , ale masz "kącik":wow: Pięknie użądzone, wszystko zgrane, każdy detal. Ale co mi najbardziej wpadło w oko, jako wizazystce, to lustro :o Potrzebuję takiego na JUŻ;(
Diamond, a jeszcze niedawno chciałaś biurko kupować do pokoju :D
Życzę wielu klientek:*
Gorzkajakmokka skromny, ale komfortowy. Najważniejsze jest mieć to miejsce. Czy to w domu, czy w salonie, ale ważne czuć się spełnionym :yess:
kasiulka81
15-08-2012, 18:56
camila - pięknie tam masz :wow:
Diamond - śliczny kącik, czego więcej trzeba. Ważne że wygodnie, a z Twoim talentem szybko dorobisz się swojego :cwaniak2: Trzymam za Ciebie kciuki :skacze:
RedSunset
16-08-2012, 10:44
Diamond moje gratulacje :* Na pewno doczekasz się swojego kącika a tymczasem działaj :yess:
xsunnyolciax
16-08-2012, 18:23
Diamond, jest czyściutko i estetycznie, to najważniejsze, z czasem na pewno będziesz miała swój własny osobisty :D
murbania
23-08-2012, 07:25
Moje marzenie właśnie się spełnia:cwaniak2:
Metamorfoza przed i po
http://pliki.wzorki.info/images/FnAHQ.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/UX0i6.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/GIryF.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/L956.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/OcWqV.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/aGrAD.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/6W84E.jpg
Gratulacje :) Najfajniej jest wlasnie wtedy ,gdy marzenia sie spelniaja !! Wszystko pod reka ,przytulnie . Lozko jest swietne .Nic tylko sie wybiore na ogledziny ,jak bede w polsce :)
murbania
23-08-2012, 11:52
Zapraszam serdecznie :) już knuje jakieś warsztaciki forumkowe :)
souki2020
23-08-2012, 13:02
to ja wkleje moje przyszle małe marzenie własny kącik w domu ;p
wczesniejto byla skladowka nagore jest wejscie na strych i dach
jak dobrze pojdzie bede miala gdzie postawic stolik i dwa krzesla wiecej mi nie trzeba
:)
maz niedawno wstawil okno
rudzia1985
23-08-2012, 16:56
Małgoska > z burego kata zrobil sie piekny salonik...Swietne polaczenie kolorkow, cos innego niz roze :P :)
Gratulacje
murbania
23-08-2012, 20:22
to ja wkleje moje przyszle małe marzenie własny kącik w domu ;p
Powodzenia Souki, jestem żywym przykladem na to że marzenia sie spełniają...:skacze:
kasiulka81
03-09-2012, 21:31
Murbania - pięknie tam u Ciebie, aż chce się działać:skacze:
Souki - powodzenia w dalszych pracach, z pewnością będzie pięknie :ok:
Patrycja_92
10-09-2012, 15:35
Ja pracuje póki co u siebie w pokoju:) Wybaczcie że takie dziwne zdjęcie ale jest mega słonecznie i mój aparat twierdzi, że wie co robi przyciemniając efekt końcowy zdjęcia :D
kasiulka81
16-09-2012, 18:24
Patrycja - nieważne gdzie, ważne że wygodnie, a na takich fotelach to na pewno wygodnie :ok:
Emilia B.
27-09-2012, 08:15
Diamond ładny kącik - powolutku powolutku i marzenia się spełnią ;)
murbania rewelacyjna metamorfoza!! piękne kolory!! i te łózko mrrrrr jestem pod wrażeniem :) na prawdę piękny salon! gratuluje :)
Patrycja nie ważne gdzie - ważny efekt pracy :)
a Panterosssa po roku przeszła mała metamorfozę - dodałam trochę kolorów (padlo na fiolet - szoko to nie z premedytacja :) ) :) i dorazu moge powiedzieć że poprzednie krzesła nie sprawdziły sie do tej pracy, sa wygodne ale nie do takiego siedzenie przez cały dzień :)
599125991359914
emilko coz za tapeta, swietna, bardzo fajny kącik, ta tapeta i żyrandol mnie zauroczyl szczegolnie:)
magdalenasteinhof
28-09-2012, 12:44
Witam a to mój gabinecik ( już go nie mam musiałam zamknąć rok temu z przyczyn ode mnie nie zależnych ) tęskni mi się za nim no ale za dwa tygodnie po przerwie otwieram ponownie :) Będę wynajmowała małe ale ładne poddasze u fryzjerki w centrum miasta, więc wstawię foteczki jak tylko się zadomowię :)
Emilia B.
28-09-2012, 21:24
piękny! i ta tapetka mrrrr :D
magdalenasteinhof
28-09-2012, 21:34
hehe ostatnio przechodziłam obok mojego byłego gabinetu i jest tam obecnie kwiaciarnia a tapeta jeszcze jest :) ale mi się zatęskniło , jednak teraz marzy mi się tapeta czarna z ornamentem :) już się nie mogę doczekać jutro idę ustalać szczegóły z właścicielką lokalu.
tomaszka
28-09-2012, 22:24
Powodzenia Magdaleno. Dużo zadowolonych babeczek.:ok:
magdalenasteinhof
28-09-2012, 22:28
Dziękuje Tobie :) jak wszystko jutro dobrze pójdzie to już nie długo wrzucę fotki nowego kącika :)
Emilia B.
29-09-2012, 06:56
to czekamy z niecierliwością :)
natalia.gras
04-10-2012, 16:29
mój kącik :) ale juz niedlugo bede miala wlasny gabinet :)
Emilia B.
04-10-2012, 20:01
ładnie! i jakby nie patrzeć jesteś w centrum uwagi :P ale masz boska fryzurkę mmmmm :woot:
Natalia ale ślicznie tam u Ciebie... :)
Natalia ladniutko ,czerwono :)
nie przeszkadzaja ci wiejace suszarki ? ja jestem zupelnie po przeciwnej stronie salonu i czasem jak mi dmuchnie ,to :pistol:!
natalia.gras
05-10-2012, 12:22
prawde mowiac troche przeszkadza, czasem suszarka zwiewa mi waciki, i walcze z wloskami. Ale nie bede nazekac bo pracuje w milym gronie :)
---------- Dodano o godzinie 12:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:20 ----------
dziękuje, salon urządzaliśmy i malowaliśmy sami :)
kilerka27
05-10-2012, 13:46
ale fajne te wasze kąciki... :)
Ja narazie nie posiadam wlasnego kąta... choc moze niedlugo los się do mnie usmiechnie, poki co podziwiam wasze saloniki :)
u mnie od roku są dwie fryzjerki, a w tygodniu przemalowywałam, wiem, że masę rzeczy mamy napchane ale jesteśmy aż cztery na dość skromnym metrażu
na ścianie"chwały" tylko połowa dyplomów... nie mam pomysłu gdzie resztę powiesić:/:
magdalenasteinhof
07-10-2012, 09:42
uwielbiam jak pułki się uginają od produktów ehhh a ja na pocztku tej drogi nie dlugo sie wprowadzam do salonu fryzjerskiego gdzies za 3 dni ciekawe co mi wyjdzie ;) troche potrwa nim uzbieram taki arsenał;p bo mój poprzedni niestety już stracił twrmin ważności ale nie żałuje :) teraz weszło tyle cudowności ;p
violcias
07-10-2012, 21:05
Evelyn (http://forum.wzorki.info/members/969-evelyn-.html) ale masz piękne lampy uv :wow:
wisienkakwspz
08-10-2012, 13:53
Dziewczynki super gabineciki i kąciki :) Tak trzymać :D
magdalenasteinhof
15-10-2012, 19:00
mój gabinecik ( dzierżawię poddasze od fryzjerki) ale jeszcze nie do końca gotowy :)
kasiulka81
15-10-2012, 21:15
No dziewczyny u Was to profi gabinety :wow: francja elegancja :D a ja z racji tego, że robię pazurki tylko dorywczo, z 5 kompletów miesięcznie (łącznie z moimi pazurami) to dzierżawię od męża kawałek biurka w razie potrzeby :P i wygląda to wtedy tak:
Kasiulka świetny i ekonomiczny pomysł :)
i można wrzucić tutorial na kompie i od razu dziergać na łapkach :D
natalilka
28-10-2012, 19:27
hej,to jeszcze nie szczyt moich marzeń ale cieżko pracuję nad udoskonaleniem tego i owego:)
murbania
28-10-2012, 22:25
Natalika bardzo ładnie tam u ciebie, a stoliczek mani mam taki sam :)
centerbeauty
29-10-2012, 05:50
Natalus slicznie tam masz :d jak tylko sniegi stopnieja jestem :DDDDDDDDDDDDDDDD
katiaa162
29-10-2012, 10:47
magdalenasteinhof (http://forum.wzorki.info/members/11126-magdalenasteinhof.html) - bardzo podoba mi sie Twoj salon :):ok:
Dominikaa
14-11-2012, 20:55
Evelyn mam takie same dwa koszyczki, jak Ty na pierwszym zdjeciu :) Piękny salon :)
u mnie od roku są dwie fryzjerki, a w tygodniu przemalowywałam, wiem, że masę rzeczy mamy napchane ale jesteśmy aż cztery na dość skromnym metrażu
na ścianie"chwały" tylko połowa dyplomów... nie mam pomysłu gdzie resztę powiesić:/:
barbara_kawka
15-11-2012, 10:17
a to moje :) narazie z tej strony ;) chce kupic jeszcze fotel kosmetyczny i plakaciory powiesic jakies ;) wtedy Wam pokaze dalej :)
o tak plakaciory sie przydzadza, bo skromniutko i smutno jest narazie, ale swoje, super Basia!!:)
Patrycja_92
15-11-2012, 11:19
Basiu swietnie , że kącik pod oknem i kaloryferek masz, będzie w zimie przyjemnie siedziec pod cieplutkim grzejniczkiem, oddawać się w Twoje ręce i patrzeć jak za oknem śnieg pada :)
soffii25
15-11-2012, 13:06
najważniejsze, że swój kącik :) dołożysz plakatów i się kolorowo zrobi ;)
Agnieszka Praska
15-11-2012, 14:26
a ze ja ciekawska jestem co masz takiego ladnego kolorowego w slojach ?? :D
i bardzo fajnie masz :) :ok:
Dominikaa
22-11-2012, 18:27
ładniutki kącik :)
joystynka
23-11-2012, 00:43
pięknie dziewuszki:) ja swoje kąciki musiałam przekazac komu innemu bo się przeprowadziłam w swoje rodzinne strony spowrotem ,ale jak uda mi sie zdjęcia z telefonu na kompa wrzucic to tez pokazę gdzie dzialalam ostatnie lata :)
kasiulka81
26-11-2012, 19:17
Świetny, przytulny kącik :ok:
Dobra dziewczyny, powstrzymuję się już zbyt długo, nie wytrzymałam :D pokażę Wam zalążek mojego królestwa, wraz z nowym nabytkiem - Stefanem :D zdjęcia całego salonu i mojego kącika pazurkowego po przeprowadzce wstawię jak już wszystko będzie zrobione na tip top :D
Stefan:love:... wyjdziesz za mnie :D Zen zapowiada sie bardzo ladnie u Ciebie!:ok:
Sylwia1982
08-12-2012, 13:23
He, he Stefan jest fenomenalny! Czad normalnie kochana :)
kasiulka81
28-12-2012, 15:57
Przystojniak z tego Stefana :P
Hej dziewczyny. Jestem tu "nowa", ale naprawdę forum jest super! Postanowiłam również przedstawić swoje kąciki pracy :)
Anulka bardzo ładnie u ciebie:love::love:
Przytulny gabinecik anulka.:ok:
anulka pięknie i przytulnie :)
Madziullka
07-01-2013, 13:29
A to moje Studio :)
wisienkakwspz
07-01-2013, 14:07
madziulka super - stylowo i elegancko :ok:
Ja na wiosnę będę robić małe przemeblowanie, żeby wstawić dodatkowe biurko, już się nie mogę doczekać :P
Madziulka oooo bardzo ladnie u ciebie,przytulnie !
wisienka-czekamy na foteczki
Że tak napiszę "Francja elegancja":P szykownie i stylowo, do takich miejsc chętnie się wraca:)
mnie tez sie podoba:ok: moje marzenie:wstydek:
kasiulka81
09-01-2013, 10:05
Madziullka - pięknie i przytulnie u Ciebie :ok:
wonderland
10-01-2013, 11:16
Moj salonik
Viewing image 10jAT.jpg - Wgraj zdjęcia na forum.Wzorki.info (http://pliki.wzorki.info/?v=10jAT.jpg)
o kurcze niezły salonik:wow::wow::wow::wow::wow:
Niezle:ok:Ile miejsca-czad!!tyle masz stanowisk do pracy z klietkami,czy prowadzisz tez szkolenia?
Chanti25
12-01-2013, 09:43
Camilla ale wspaniały salon, sama chętnie bym tam przebywała gdybym miała bliżej :)
O kurcze ale stanowisk tam masz !! :D super, ładnie :ok:
tomaszka
14-01-2013, 23:00
WONDERfull.:]
Evcianka
17-01-2013, 02:00
wonderland (http://forum.wzorki.info/members/18562-wonderland.html) masz fajny przestronny salonik:)
a oto moje miejsce pracy
agaretka
17-01-2013, 11:40
Evcianka bardzo przyjemne stanowisko:) Mam takie same lampy uv hehe. Powiedz mi kochana jak pracuje Ci się przy tym stoliku? Mam ochotę na taki sam właśnie:)
Evwianka mam taką samą szafeczkę ;d Jesteś leworęczna? wygodne Ci ze szprgałami po lewej stronie? :)
Evcianka
17-01-2013, 22:56
To miło, że wam się dziewczyny podoba.
agaretka-pracuje mi się nawet ok nogi mam z IKEA blat zamawiałam, to blat typowo kuchenny, zalewany acetonem itp, nic nie odchodzi, ten z IKEA aceton przeżerał .
To co bym w nim zmieniła to chyba wbudowała bym pochłaniacz,, bo taki stojący na stoliku, powoduje, ze jak klientka opiera przy robieniu form dłoń o pochłaniacz, to jest dla mnie za wysoko i przez to nie zawsze kształt dobry zrobię
Możesz na ten blat z IkEA położyć szybę, ale słyszałam, że klientkom od niej jest zimno.
Zen praworęczna:) wygodnie, z drugiej strony jak postawiłam, to wydawało się łyso:)
Asiek klientki też mówią, ze miły, a i połączenie kolorów im się podoba:)
Catherine89_dg
24-01-2013, 07:09
Jeszcze w domowym zaciszu ale wszystko jest na etapie rozwoju :yess::tany2:
http://pliki.wzorki.info/images/Vk62j.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/ipMWA.jpg
mania818
24-01-2013, 08:42
wonderland to raczej salonik nie jest tylko wypasiony salon , tyle miejsc pracy i tak nastrojowo wykończony , jestem zachwycona :wow:
ja przed remontem jestem więc nie ma się czym chwalić ;)
jauntyangel
29-01-2013, 02:20
Camilla zakochałam się w Twoim salonie :love: wołami by mnie musieli stamtąd wyciągać :D
niunia-dziunia
29-01-2013, 13:47
Dziewczyny, macie cudowne miejsca pracy:)))))
agapazurek
30-01-2013, 20:12
Niesamowite saloniki, tylko pogratulować i czerpać inspirację :cool:
To miło, że wam się dziewczyny podoba.
agaretka-pracuje mi się nawet ok nogi mam z IKEA blat zamawiałam, to blat typowo kuchenny, zalewany acetonem itp, nic nie odchodzi, ten z IKEA aceton przeżerał .
To co bym w nim zmieniła to chyba wbudowała bym pochłaniacz,, bo taki stojący na stoliku, powoduje, ze jak klientka opiera przy robieniu form dłoń o pochłaniacz, to jest dla mnie za wysoko i przez to nie zawsze kształt dobry zrobię
Możesz na ten blat z IkEA położyć szybę, ale słyszałam, że klientkom od niej jest zimno.
Zen praworęczna:) wygodnie, z drugiej strony jak postawiłam, to wydawało się łyso:)
Asiek klientki też mówią, ze miły, a i połączenie kolorów im się podoba:)
ale ten blat z IKEA jest tez w wersji na wysoki połysk i też tak działa na niego aceton? pytam bo mam w zamiarze właśnie taki kupic..a teraz to już nie wiem..
KasiaZbroińska
28-02-2013, 22:54
Ja mam 3 z Ikei, właśnie te białe i normalnie acetonem czyszcze, czasem sie coś rozleje i nic sie nie dzieje. jedynie co to trzeba uważać na cążki bo bo roku-dwóch robią sie ryski, a od dezynfekowania tych rysek one poszerzają się. ale jak sie dba, to na jednym blacie 3 latka spokojnie przy pelnym obłożeniu klientek;)
Kasiu te blaty masz na wysoki połysk czy te zwykłe?bo wydaje mi sie,że na tych z połyskiem nie powinno się nic dziać..
KasiaZbroińska
01-03-2013, 21:49
Ja mam zwykłe.
Paulistka
02-03-2013, 08:23
To i ja się pochwale koncikiem :)
Paulistka bardzo ładny kącik - super przytulny jest :)
szklane półeczki są bardzo eleganckie :love: i ile lakierków.
a z ciekawości co masz pod harmony za lakierki? :cwaniak2:
Agnieszka Praska
02-03-2013, 17:24
szklane półeczki są bardzo eleganckie :love: i ile lakierków.
a z ciekawości co masz pod harmony za lakierki? :cwaniak2:
to sa hybrydy entity ;)
sliczne kaciki macie:)
natalia.gras
02-03-2013, 18:23
Jeszcze duuuzo mi brakuje ale jestem na dobrej drodze....mysle ze Wam sie spodoba ;)
elegancko ;) lampke jeszcze na czerwono musisz przemalować
agulusia - dziękuje powiększałam zdjęcie ale nie umiałam się dopatrzeć a butelki mi się spodobały xD
tomaszka
02-03-2013, 22:47
Paulistka powiedz gdzie kupiłaś te fotele dla Ciebie i klientki i czy są wygodne?
DiamondShine
02-03-2013, 23:14
świetne wasze miejsca pracy :) na dniach pochwale się moim kącikiem :)
Dziewczyny wiem, że do pedicure w salonie trzeba mieć wydzielone osobne stanowisko, a czy do robienia samych żelków na stopy też ?
barbara_kawka
03-03-2013, 19:56
To i ja się pochwale koncikiem :)
Paulistko ja takze jestem ciekawa skad takie fajne fotele ;)
Tosiaczek
05-03-2013, 23:03
No to ja załączę zdjęcia mojego salonu.. W końcu mojego (hurra!!)
Jeszcze nie do końca jest zrobiony, nie ma certyfikatów powieszonych brakuję foteli w poczekalni, lady, pomieszczenie do pedicure i masażu nie jest do końca skompletowane, a prysznic musimy uszczelnić ;D ale to już nie długo będzie koniec więc dodam resztę zdjęć.
Tosiaczku, śliczne kolory, dobrane do siebie skromnie i z klasą :) szybko skończysz i nie będziesz mogła się odpędzić od klientek :)
kasiulka81
06-03-2013, 09:53
Tosiaczku - pięknie tam u Ciebie :skacze: Powodzenia
Tosiaczek
06-03-2013, 10:47
Dziękuję, cieszę się że się podoba ;]
No Asiek mam nadzieję że nie będę mogła się odpędzić od klientek ;D To już moje trzecie miejsce, ale tym razem już swoje. Więc na szczęście jakaś baza klientek jest ;] Ale powiem szczerze że wnętrze salonu ma duże znaczenie. Babeczki jak przechodzą to czasem aż stają i przez szyby oglądają, zaglądają i podglądają ;] Już się nie mogę doczekać aż będzie cały salon skończony :cwaniak2:
Miodzio :D
Jak doczekam się, to niedługo też pochwalę się moim miejscem pracy i radości
Evcianka
14-03-2013, 00:13
Kasiu te blaty masz na wysoki połysk czy te zwykłe?bo wydaje mi sie,że na tych z połyskiem nie powinno się nic dziać..
Ja mialaw zwykły, aceton niszczył. Ten na fotce to na zamówienie z blatu kuchennego,nogi IKEA
Paulistka
14-03-2013, 17:07
Paulistka powiedz gdzie kupiłaś te fotele dla Ciebie i klientki i czy są wygodne?
Paulistko ja takze jestem ciekawa skad takie fajne fotele ;)
Kiedyś były w Agacie..a teraz nie wiem :(
Wygodne bardzo ale nie są regulowane...
Niedawno zmieniałam lokal, jeszcze paru rzeczy brakuje ale wstawiam fotki :)
kasiulka81
14-03-2013, 20:31
Ladys - przyjemnie tam u Ciebie :)
bardzo ładnie Ladyss :)
Widzicie dziewczyny ja nie zdązyłam się Wam pochwalić moim gabinetem po remoncie a już czeka mnie przeprowadzka
lonia1990
14-03-2013, 21:02
Ladyss - no no ale fajnie tam u Ciebie :)
Może niedługo wstawię zdjęcie mojego kącika ;) ale niestety jeszcze wielu rzeczy mi brakuje :( ale powoli powoli myślę że się drobię :D
marshall
14-03-2013, 21:49
wolna chwila i malowanko :D
Ladyss super:-)
Zresztą wszystkie macie super.
A w ogóle to zazdroszczę tym,które mają oddzielne pomieszczenia a nie tak jak ja
Robią paznokcie w kącie u fryzjera:/:
Ani tu się fajnie,klimatycznie urządzić ani zapanować nad włosami a raczej kłakami,które mam wszędzie:D
Marshall to Ty miewasz wolne chwile w pracy?;-)
Sandrus nie załamuj się ja właśnie dzielę salon z fryzjerką i to co tam się wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie, dosżło do tego że uważa mnie za swoją darmową sprzątaczkę i m. innymi dlatego musimy się pożegnać. JEstem wściekła, że wpakowałam pieniądze w remont. 3 miesiace popracowałam i kicha, szukam lokalu tym razem bez fryzjera.
Edit szukałam na kompie jakiegokolwiek zdjecia gabinetu po remoncie ale nie znalazłam. Jutro porobie fotki to wstawię:)
U mnie są cztery fryzjerki:D
U nas na szczęście nikt nikomu sprzątać nie musi:D
Niestety są inne minusy chociażby właśnie te kłaki,które jak wiadomo są wszędzie!
No i jeszcze parę innych minusow:blink:
marshall
14-03-2013, 23:49
akurat dzisiaj jedna klientka odmowiła termin bo chora i miałem 1,5 godz przerwy ale i tak do 20 w pracy , dzien jak codzien :/:
U mnie o dziwo wszystkie zdrowe prócz mnie:P
Oleńka14
15-03-2013, 13:43
Hejka dziewczyny. Ja odnośnie tych super foteli co umieściła Paulistka, tez mi się bardzo podobają, nawet przejrzałam stronkę agata meble, ale niestety jakoś nie zauwazyłam takich identycznych jak na zdjęciu. Znalazłam za to sporo innych, może na etapie wykańczania waszych gabinetów i wam coś się spodoba Agata Meble - sklep meblowy, meble tanie, nowoczesne, wygodne — Agata Meble (http://www.agatameble.pl/) :)
Ile m2 mają wasze kąciki, salony? Mam na oku lokal 22 m2 i musiałabym w nim pomieścic całą kosmetykę, paznokcie poczekalnię i recepcję. Jest to w ogóle wykonalne? Lokal w kształcie litery L.
W moim gabinecie mamy 30 metrów. Jest duże biurko, łóżko, kilka szafek, umywalka, stojaki, półki i jeszcze kawałek na socjalne. Tak na prawdę wygodnie nam było już na 10 metrach, ale jeśli się chce robić pedicure, to 6 metrów trzeba wydzielić na to. Teraz mamy mnóstwo miejsca, śmiało by fryzjerka weszła :)
DiamondShine
17-03-2013, 22:09
i oto moj kacik!!!! ;);)
Diamond super
Fajna kolekcja i jaki porządek w żelach:D
Diamond super i organizacja pierwsza klasa. Pozazdrościć.
lonia1990
18-03-2013, 18:14
Diamond- naprawde bardzo fajniutko ;);)
A to moje miejsce pracy ;)
No to się pochwale O to mój kącik
Dużo rzeczy jeszcze brakuje ale... powolutku
Musze kupić jakąś komodę na parafiankę, sterylizator i podgrzewacz do wosku bo nie mam gdzie tego trzymać :)
Lonia, kącik zapowiada się obiecująco, jedyne co, to zamieniłabym miejscami krzesła. Klientkowe wygląda na wygodniejsze, a to Ty będziesz w pracy spędzać długie godziny w fotelu. To Tobie powinno być wygodnie :) (Sa w pracy nie mam niestety wygodnego krzesła :( )
lonia1990
18-03-2013, 18:29
Askar- fotel który ma klientka ma regulowane oparcie żeby mogła na nim hennę robić dopóki nie kupie łózka kosmetycznego ;)
Lonia super.
Rozumiem,ze na półkach za szkłem są Twoje materiały do pracy a nie na sprzedaż?
Podziwiam,bo ja to wszystko muszę mieć pod ręką:)
sylwus1612
19-03-2013, 10:58
Ładnie obie macie nie samowity ład i porządek :) ja niestety nie mam jeszcze swojego koncika ale myśle że z czasem też się dorobie :P
lonia1990
19-03-2013, 11:41
Lonia super.
Rozumiem,ze na półkach za szkłem są Twoje materiały do pracy a nie na sprzedaż?
Podziwiam,bo ja to wszystko muszę mieć pod ręką:)
Tak to są moje rzeczy do pracy... niestety mam mało miejsca w biurko.. musze sobie jaką komodę kupić :)
sztynka a czy masz jakieś zdjecia?
Agnieszka Praska
19-03-2013, 22:03
zen ja mialam wczesniej 12 m2 i pomiescilam ;) ledwo ale dalam rade :)
teraz mam 68m2 i wreszcie nie potykam sie o wlasne stopy ;)
Kurcze, nie wiem czy się na to 'ledwo' w takim razie decydować. Do rana muszę podjąć decyzję :(
Edit: kawałek mojego bałaganu. Strasznie puste mi się to miejsce wydaje i takie hm, bez wyrazu. Ale już nic nie zmieniam, zmiany będą dopiero w nowym miejscu. No i kącik pazurkowy też taki szary. Do kitu i tyle :D
natalilka
21-03-2013, 09:35
Dziewczyny bardzo ładne miejsca do pracy :) zazdroszczę porządku i nie cieknących żeli :) ja swoje trzymam w szczelnie zamkniętych pojemnikach bo naciaprane mam wszędzie. Agulusia co ja bym dała za 68 m2 :D nawet ostatnio wysnił mi się mój nowy salon (normalnie natchnienie przyszło z nieba ;) ) i wiecie co było głównym elementem salonu był kominek gazowy :) zbieram intensywnie pieniążki na tego typu inwestycję :D co Wy myślicie o tym? Czy któraś ma może takie cudeńko siebie?
http://kominki-galeria.net/kominki-gazowe.html
Zen a mi się strasznie podoba :) Bardzo przytulne kolory :)
No mnie też, zwłaszcza jak sobie przypomnę jak było przed remontem brrrr. Ale i tak jest pusto, zimno (dosłownie i w przenośni) i mam nadzieję, że niebawem będę już w innym miejscu, mniejszym ale będę sama i będzie tak jak ja chcę od a do z.
Kasia991
21-03-2013, 20:59
Natalilka my mamy w salonie taki kominek, jest cudowny, pomieszczenie od razu robi się bardziej przytulne i nie chce się z niego wychodzic :)
Zen nie mogę zrobić zdjęć, bo nie mam za bardzo fajnej szefowej i zaraz by gadała, że rozpowszechniam wizerunek hh. Mam u siebie tapetę, na 2 ścianach kremową i na 2 czarną. Jest duże okno i sporo miejsca wolnego.
tomaszka
22-03-2013, 22:04
Dziewczyny z tym kominkiem to super. Opowiedzcie jak która ma, po pierwsze czy ciepło, po drugie czy nie śmierdzi. Bo to chyba biokominek?
a jak sanepid na to patrzy?
Kasia991
23-03-2013, 16:47
Nie ma takiego ciepła jak przy zwyczajnym kominku i nic kompletnie nie śmierdzi :)
kasiulka81
23-03-2013, 19:52
Pięknie w tych Waszych salonach :D a takie kominek to musi być super sprawa :ok:
dziewczyny może mi coś doradzicie ,bo już mnie nerwy biorą.
Potrzebuję zmienić cos w swoim paznokciowym kącie.
Wynajmuje miejsce w salonie.Nie jest to oddzielne pomieszczenie tylko dosłownie kąt.
Jak się wchodzi do salonu to jestem po prawej stronie na samym końcu.
Jedyne co mnie nieco separuje od salonu i fryzjerki,która też ma stanowisko po prawej stronie tylko bliżej wejścia jest parawan.
Dziewczyny u których wynajmuję raczej nie dbają o wizerunek salonu.
Ponad trzy lata jestem w tym miejscu i jak remontu nie było tak chyba prędko nie będzie.
Muszę sama sobie coś pokombinowac.Mam na myśli ściany ,bo już mi się niedobrze robi jak na nie patrze.
Meble mam wenge z wanilią.Same w sobie są ok,ale całość jest taka bez polotu.
Patrząc na cały salon aż mnie skręca więc tym bardziej muszę coś zrobic z tym kącikiem,niech chociaż moje miejsce pracy się wyróżnia:)
Na ścianie tak jak siedzę to powiedzmy na wysokości połowy pleców mam taką deskę szerokości powiedzmy ok.25 cm na całą długość i szerokość mojego miejsca.
Myslałam żeby pod tą dechą walnąć jakiś konkretny kolor a nad nią coś łagodniejszego,ale już nie wiem co i jak.
Najpierw mi przyszły do głowy farby i malowanie,teraz tapety...
Pomysłu brak.
Nie wiem co z czym i do czego.Może chętnie te tapety,ale ani na kolorystykę ani na ewentualny wzór nie potrafię się zdecydowac.
Hmmm nawet oczami wyobraźni jakoś nic nie widzę przy tych moich meblach.
ratunku:/:
kamillxx
24-03-2013, 06:21
sandrus musisz wleic chodziaz zdsjeciew3 mebelkow ... wdaje mi sie ze tapeta duzo by dala moze do tego jakisw kwiatek np storczk? ja tez cos musze pomslec ale musi to pasowac do calosci .a jakie kolorki sa na czesci fryzjerskiej?
Fryzjerki maja meble w takim samym kolorze.
cały salon jest pomalowany na jeden kolor.Jak dla mnie to w ogóle zbyt wpada ten kolor w zółty odcień.