jakimi pilnikami pracuje sie wam najlepiej? ja lubie proste pilniki nie znosze bananow:D
Printable View
jakimi pilnikami pracuje sie wam najlepiej? ja lubie proste pilniki nie znosze bananow:D
no to tak jak ja wolę proste :) Ale dziewczyny najlepsze pilniki jak dla mnie to Tommy Taylor 100 Little Purple Terminator ,do uzupełnień zwłaszcza ostre jak brzytwa :P przy tych pilnikach uzupełnienie robię w ciągu godzinki, półtorej :D
ja lubie pilniki ibd,ale tych co piszesz to nie znam.Gdzie moge je zamowic?
to jest stronka z tymi pilnikami :P Pilnik w?ski do paznokci sztucznych Purple Terminator 100' - Tammy Taylor - nailsworld.abc24.pl - NailsWorld | Sklep
łoo boze - 12 zl za pilnik na raz??? hhahaha to ladne masz wydatki ( no bo sadze ze uzywasz nowych pilnikow na kazda klientke???))
a to Ty zaopatrzasz sie sama do salonu??
czy dla siebie do domu kupujesz ??
ps. no mi bardzo by sie nie oplacalo kupowac pilnika za 18 zl na jeden raz np na uszupelnienie ktore robie za 35 zl.... dlatego kupuje tansze ;)
hehe ahaaa :) no tak :D to wiadomo ze zamawiasz jak najlepsze :) a rozlicza sie z toba jakos?
tak mam podstawe800zl plus 35%
ja tez nie uzywam do kazdej nowego.ale dobzre dezynfekuje
ja nowego...
w zyciu nie wyciagnelabym takiego "zuzytego" do nowej klientki - bo mimo wszystko nawet po jednym arzem widac ze pilnik byl uzywany...
kwestia estetyki ;) ale tez higieny ;)
jak juz to robie tak - daje pilnik klientce i mowie zeby przyniosla go na nastepny raz;) wtedy ma pewnosc ze nie serwuje jej pilnika "po kims" ;)
Ciekawy pomysł :ok:
ja mam kubeczki podpisane jesli chodzi o stale klientki,jest ich sporo,ale kazda ma swoj kubeczek hhehe
mozna tez wrzucac pilniki do podpisanych woreczkow strunowych ;) a co do firmy to ja uzywam pilnikow z randevous - nail care ... sa naprawde fajne ... a w hurtowni place tylko 3 ZL !! :)
uzywam randevous -są super nie używam pilników nowy dla każdej klientki po prostu dezynfekuje
ja kupuję z i-nail są nie do zdracia i się nie zapychają
ja tez dawalam pilniki ale najczesniej o nich pozniej zapomnialy panie hehe
Ja się powtorze ale pilniki i-nails również polecam świetne są cena przystępna :) na domowe szaleństwa wsam raz a nawet i do salonu :)
prowadze organizacje pilnikow w podobny sposob do marzeny i barbary, stala klientka ma swoj pilnik oznaczony cyfra, w ten sposob nie wyrzucam, a i tak dezynfekuje,
co do marki pilnikow pomimo tego ze uwielbiam firme ibd uwazam ze ich pilniki nie trwaja dlugo w stosunku do ceny!! christrio sa trwalsze, ale czesto pracuje na pilnikach niewielkich marek i jest ok
dziewczyny to ja z innej beczki...........
jesli pracuje sie frezarka to przeciez tez nie wyrzuca sie Bitow po jednorazowym uzyciu tylko sie dezynfekuje,pilniki jesli sa dobrze umyte i wydezynfekowane to sa jak nowe,pod warunkiem ze sa naprawde dobrej jakosci i do tego przystosowane.
po drugie......... jak i Bity tak i pilniki uzywa sie przeciez tylko do zniesienia materialu i co najwazniejsze rece klijetki sa wydezynfekowane a wasze sa w "kondonkach" wiec ja uwazam ze to jednak strata pieniedzy.
wiadomo jak sie klijetke skaleczy czy jest sie jej nie pewnym to nowy pilnik,jak nowa klijetka to tak czy inaczej nowy biore,ale poza tym moje trzymaja do 5 klijetek i sa jak zyleteczki ostre.
Uzywam Speed Feile Allesandro