dziękuje :)
Printable View
dziękuje :)
do podziękowań uzywamy przycisku dziekuje pod danym postem :)))
Mam takie pytanie gdzie można zobaczyć informacje aby dostać status stylistki paznokci?
Kiedyś mi się to rzuciło w oczy taki wątek a teraz szukam i nie mogę znaleźć.
Dziękuje za pomoc :)
w dziale "Przywitaj się" :) proszę
Rangi - Forum Paznokcie Wzorki.Info
No więc tak zrobiłam babce w sobotę pazurki i wszystko było w porządku do dziś,zadzwoniła do mnie i mówi że odpadły jej dwa pazurki :wow::wow::wow: wystraszyłam się że to moja wina,napiszę że jest sprzątaczką w szkole i ma do czynienia z różnymi środkami chemicznymi,pracowała w rękawiczkach,ale przyznała się że nalało jej się wszystko do rękawiczek,odpadły jej u prawej łapki, Bożesz ty mój wszystkim się trzymają tylko nie jej, czy to może moja wina? czy coś nie tak odmalowałam?
Może gdzieś uderzyła, zahaczyła a jeżeli środek chemiczny miał kontakt z pazurkiem to mogło to być przyczyną. Jeżeli wszystko zrobiłaś dobrze tj. zmatowiłaś, użyłaś primera to może wina leży jednak po jej stronie :huh: sama nie wiem :)
jeżeli wszystkim innym się trzyma to raczej jej wina. Ale jeżeli będziesz robić dwa pazurki możesz policzyć jej tylko za jeden (ale powiedzieć jej o tym, żeby miała świadomość ulgi dla niej). Wtedy i ty nie będziesz stratna a ona doceni :)
Szukałam na forum problemu szybko odpadających tipsów ale nigdzie nie widzę ;( A więc dlaczego te tipsy które robię trzymają się nie całe 2 tygodnie? Nie zalewam skórek, robię tak jak trzeba, żele i klej na 100% mam dobre ponieważ moja koleżanka ma ten sam zestaw i jej się trzymają. Matuje paznokcia i tipsa elegancko tips się nie odznacza co robię źle? W piątek robiłam sobie tipsy a dziś już zauważylam że leciutko powietrze podchodzi po bokach na szczęście zdążyłam przypiłować. Błagam o pomoc!;( P.S. Robię tipsy żelowe.
a jak przyklejasz tipsa, to wychodzi powietrze, nie robią się pod spodem żadne bąbelki? czekasz zawsze aż primer wyschnie? odtłuszczasz dobrze naturalną płytkę i matowisz dokładnie?
Laleczkam2 a primera używasz? Jak są takie kłopoty to trzeba paznokietka nawet 2 razy maznąć :)I czy aby nazpeweno dobrze przygotowujesz płytkę ? Ja kiedyś miałam ten sam problem i okazało sie , że źle przygotowywałam paznokieć. Teraz wszystko sie trzyma bez problemu .
jeśli chodzi o samego tipsa to nie należy go pokrywać primerem (tylko naturalną część płytki). ja po naklejeniu każdego tipsa przyciskam jego boki zaciskaczem do masy np. takim [slay] ZACISKARKA DO TUNELU pęseta samozaciskowa (1430881520) - Aukcje internetowe Allegro i moje zawsze się trzymają.
---------- Dodano o godzinie 09:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:00 ----------
ja miałam podobny problem babce nasiąkały środkiem chemicznym tipsy od spodu(pracuję głównie na plastikach) i rano znajdowała połówki paznokci na poduszce- część na naturalnej płytce trzymała się idealnie, było to kilka lat temu i nie robiłam wtedy formy, więc zrezygnowała z paznokci z tym, że ona w ogóle nie nosiła rękawic:/:
Nie używam primera. Może rzeczywiście to w tym tkwi problem ;) To teraz muszę kupić i zacząć od nowa ;P Dziękuję za pomoc :) Odezwę się czy udało mi się zrobić :)
skoro nie używasz primera to NA PEWNO to jest problemem :)
dziewczyny, powiedzcie mi do czego konkretnie są te pilniczki:
240x240
100x180
100x100
240x300 :)
http://forum.wzorki.info/100198-post96.html
jest cały temat o pilnikach http://forum.wzorki.info/sprzet-do-p...pilniki-4.html
dzięki, coś mi internet oszalał i nie mogłam poprzez szukaj tego znaleźć :D
Drogie koleżanki:) czemu mi się nie wyświetla pod postami przycisk "dzieki" ?? próbuje od wczoraj podziękować za posty i nie mogę;p;p nie wiem czy ten wątek jest od załatwiania takich problemów, ale nie wiedziałam gdzie napisać;p;p
http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...dzialania.html
temat do rozwiania wszelkich wątpliwości :)
Przeczytałam, i z tego wynika, że powinien wyświetlać mi sie ten przycisk, limit dziennych podziękowań to 7 a ja jeszcze dziś nie dałam żadnego;/ może w jakiś sposób sobie to zablokowałam ale nie wiem czy to możliwe i jak to odkręcić. np Tobie Natalio chciałabym teraz podziękować za pomoc i nie mam jak, po prawej stronie postów wyświetlaja mi sie tylko takie przyciski: cytuj, edytuj, multi-cytat, szybka odp.
1. moze wczoraj juz wykorzystałas.. i pojawią Ci się dzis jakos po południu
(sprawdź później.. ja miałam taki problem kiedyś)
2. aaa no i są tematy w których przycisk Dzięki nie wystepuje :)
już mi się odblokowało:D
Witam.gdzie mogę znaleźć coś na temat łączenia akrylu z żelem.Zrobiłam pazurki z akrylu i było super,ale gdy miałam uzupełnić,spiłowałam z długości i zmatowiłam pazurki,nałożyłam końcówkę french żelem i dalej też żelem.Oczywista ...odtłuszczałam i te sprawy,ale następnego dnia french mi odpryskiwał,jakby się nie połączył z akrylem.Znów spiłowałam,aż do akrylu i najpierw położyłam cienką w-wę żelu,później french i nabłyszczający.I znów odchodziło.Nie wiem co robię źle.:/:
a tu zobacz :) http://forum.wzorki.info/przedluzani...oda-kombo.html
Hej dziewczyny! Powiedzcie mi na jakiej zasadzie działają albumy? Wyczytałam, ze można je zakładać po 30 postach... ja mam 22 a już mogę śmigać ze zdjęciami... :skacze::skacze::skacze: Cieszę się okropnie...ale tez się pogubiłam i dlatego pytam...:)
juz od 10 postów mozna zakładac album ale w tzw okrojonej wersji od 30 postów bedziesz miała juz pełną wersję....nazwijmy to tak umownie:D