tez nad tym kiedyś myślałam woszczurku i wydaje mi się że właśnie róży to online a szary to nie ale nie jestem pewna i nie chce w błąd wprowadzać
Printable View
tez nad tym kiedyś myślałam woszczurku i wydaje mi się że właśnie róży to online a szary to nie ale nie jestem pewna i nie chce w błąd wprowadzać
Szpila ma całkowitą i niepodważalną rację hehe :D
no własnie!! jak to z tą aktywnością jest?? czy liczy się "od poczęcia" na forum cy na dobę??
aha!! i jak teraz z tymi ostrzeżeniami?? bo ja to już mam -200 punktów, a wczesniej maiałam 2;(
to znaczy że od wszystkich punktów jakie uciułąłam przez cały czas to mi je odjęto czy co jak o co to chodzi!! o Boże... Kamis chyba chce sie mnie pozbyc z forum bo robi wszystko zebym tylko miała więcej minusów;(;( ;(\
oojjjjjooojojojojojojoj!! czymże ja sobie na to zasłużylam??
woszczurku a gdzie mozna sprawdzic czy ktos ma jakies punkty ostrzezenia? bo ja tego nie wiem
nie sadze zeby Kamis chcial pozbyc sie stąd kogokolwiek
Kamis czekamy na odpowiedz co z ta aktywnoscią??
szpila pomyślimy o tym bo sporo się dzieje na forum a ja nie nadążam ludziom postów kasować i ostrzeżeń dawać ;) hehe
woszczur co ja bym bez ciebie zrobił chyba zanudził bym się na śmierć, nie żartuj sobie z tym pozbywaniem się ciebie :P
Już tłumaczę zasady aktywności:
System oblicza aktywność pobierając średnią liczbę postów najbardziej aktywnego użytkownika i porównuje to do średniej liczby postów danego użytkownika z ostatnich 21 dni. (jak widać działa to całkiem fajnie)
sposób naliczania punktów (poziomów) jest pokazany tutaj: http://forum.wzorki.info/xperience.php?go=earn
Goslava wejdz w swój publiczny profil i jeśli masz jakieś ostrzeżenia to wyświetli Ci się zakładka ostrzeżenia :)
dziekuje Szpila:)
chyba chodziło o mnie Szpiluś ;)
uuuuuups ale gafa rzeczywiscie sie walnelam ale jak ja to zrobilam to nie wiem hahahahha sorki dziewczynki i jeszcze raz wielkie dzieki Madzialence haha
woszczur tu mamy czasami taki swoj maly cyrk
o co chodzi z tymi kolorami? Bo widzę ze wykresy są już dwa a nie trzy?
ło Boziu co tu sie porobiło :skacze: ale fajnie fajnie :D Chanti pierwszy pasek to ilosc punktow i poziom a drugi to aktywnosc na forum :)
Chantuś jak najedziesz na pasek to jest pokazane co na nim jest, skasowałem ten jeden pasek z wymaganą ilością punktów do przejścia poziom wyżej, ale jest widoczny w profilu więc nic straconego ;)
i teraz wszzstkie będą się ścigać która na najwyższym poziomie będzie :D:D:D
haha Izuś ale się uśmiałam !! normalnie nie mogę !!
Ale nie powiem szefuńcio nam tu cały czas forum udoskonala :skacze:
dziękujemy :kooffa:
Woszczurku dzięki :przytul: nie wiedziałam ze jak sie na nick najedzie to wszystko wyświetla:jupi: ale fajnie jest :ok::ok::ok::ok: