Cytat Napisał szpila59 Zobacz post
a kto by nie chciał moderatorem być ?? :P Jeszcze nie byłam... może kiedyśtrafi się okazja?? :D hehe
szpila pomyślimy o tym bo sporo się dzieje na forum a ja nie nadążam ludziom postów kasować i ostrzeżeń dawać ;) hehe

Cytat Napisał woszczur Zobacz post
no własnie!! jak to z tą aktywnością jest?? czy liczy się "od poczęcia" na forum cy na dobę??

aha!! i jak teraz z tymi ostrzeżeniami?? bo ja to już mam -200 punktów, a wczesniej maiałam 2;(

to znaczy że od wszystkich punktów jakie uciułąłam przez cały czas to mi je odjęto czy co jak o co to chodzi!! o Boże... Kamis chyba chce sie mnie pozbyc z forum bo robi wszystko zebym tylko miała więcej minusów;(;( ;(\

oojjjjjooojojojojojojoj!! czymże ja sobie na to zasłużylam??
woszczur co ja bym bez ciebie zrobił chyba zanudził bym się na śmierć, nie żartuj sobie z tym pozbywaniem się ciebie :P

Już tłumaczę zasady aktywności:
System oblicza aktywność pobierając średnią liczbę postów najbardziej aktywnego użytkownika i porównuje to do średniej liczby postów danego użytkownika z ostatnich 21 dni. (jak widać działa to całkiem fajnie)

sposób naliczania punktów (poziomów) jest pokazany tutaj: http://forum.wzorki.info/xperience.php?go=earn