hehe no w sumie racja ;P
Printable View
hehe no w sumie racja ;P
Ja też mam lenia :)
dzidzia a ty dzisiaj roboty fuull ;) w domku robisz pazurki? czy w salonie??
a ja wróciłam ze spacerku i się grzeje :)
ivonna właśnie coś słyszałam o tym maszerowaniu z kijkami i coraz częściej spotykam takie osoby
na co pomaga takie maszerowanie?
Jak idziesz z kijkami to pracuje jakieś 95% mięśni. Jest to sport dla każdego, bo intensywność dostosowujesz do własnych możliwości. Starsi ludzie, bądź po różnych zabiegach będą chodzić wolniej, ale nie obciążając serca i stawów. Można maszerować bardzo szybko w terenie górskim, można też z nimi biegać, choć jeszcze nie próbowałam. Po pierwszych marszach bolały mnie ramiona, bo niestety trzeba się nauczyć zgrać ręce z nogami, a to nie jest takie proste jak się wydaje. U nas jest to jeszcze bardzo mało znany rodzaj aktywności. Spotkałam się już z tekstami typu "narty pani zgubiła", zwykle odpowiadam, że jak znajdą, aby dostarczyli mi do domu. Chodzę bez względu na porę roku. Zimą jest nawet fajniej, bo ciężej i fajnie pot po tyłku leci. :skacze:
A ja jestem po paru piwach a o 18 mam randkę :/ Hehe :P
Mój brat pojechał dzisiaj z córcią do szpitala bo podejrzewali "ciche zapalenie płuc" :( Jak się patrzy na takie małe dzieci jak są chore to się płakać chce, dorosły człowiek nie wie co ze sobą zrobić jak się źle czuje, a co dopiero takie pocieszki malutkie :((
Eee nie ma tragedii czuję się dobrze. A piwka bez okazji... Powiedzmy, że topię smutki w alkoholu a dzisiaj jakoś tak wyszło, że trochę za wcześnie zaczęłam :P tylko nie myślcie sobie, że mam z tym problem :P
No mamy nadzieję, że nie masz.:przytul:
oglądam mój ulubiony serial wracam za 40 minut :D
Ja teraz wcinam lody :p
a ja zjadlam salatke
a ja jem pizze ha ha ha na masę :)
A ja piję...... Smutno mi :(
A czemu Ci smutno????
o smutkach mamy temacik
hhihi
czarnulka topi smutki :D
a mała dalej dieta-sałatka-biedaczka:przytul:
Smutno mi....tak jakoś nic mi nie wychodzi,wszystko nie tak i ciągle pod górkę.... Nawet spotkanie z "kolegą" okazało się niewypałem, chociaż czekałam na to i myślałam, że chociaż to będzie jakimś oderwaniem się od szarej rzeczywistoości.:/ Nie będę smęcić bo macie większe problemy niż ja.:przytul:
a co Ty gadasz, widocznie kretyn:[ niech się buja i niech żałuje !!!!
ahhahah daj spokoj z dieta kurde
hih
po swietach nie moge sie do ni ej zmusic
najpierw idzie ok a potem cup troche czekoladki a wieczorem salatki hihih
ale jutro koniec
bo naprawde mi dala duzo
w 2 tyg 1,5 kg schudlam
dupa mi zeszla troche
no i klientki mowily ze sie zhmienilam
a jedna mi pow ze jakos wyladnialam ze mam inna buzie hihi
no takie opinie to mogą podbudować ja wiem :] kurcze ale jak tu nie skubnąć coś słodkiego w ciągu dnia-dla mnie to niemożliwe !!!!!
To dużo zleciałaś w dwa tyg :wow::wow::wow: a głodowałaś sie czy jak??
Nieee, to nie przez niego :) Zawsze jestem "anty" nastawiona na facetów hihi ale teraz go obronię :P po prostu wiedzieliśmy , że to nie to a próbowaliśmy na siłę i to dlatego jakoś nie wyszło....było do przewidzenia, tylko jakaś iskierka nadziei, że a może jednak.... ja nie mam szczęscia do facetów, po tym jak zostawił mnie chłopak , z którym byłam w dłuższym związku :(
---------- Dodano o godzinie 22:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:34 ----------
Hmmm.... ja tam jestem gruba i w ogóle się tym nie przejmuję :/ Nie odmawiam sobie słodyczy, przekąsek....mimo iż na co dzień spotykam się na ulicy z komentarzami na swój temat. Najbardziej denerwuje mnie to, że ludziom to przeszkadza bardziej niż mi :/
Jesteś piękna Czarnulka i znajdziesz na pewno tego odpowiedniego :yes: