No no ale sie rozrzucilas po tej stronie:skacze: piekne metamorfozy , te ostatnie frenczyki bardzo mi sie podobaja:good:
Printable View
No no ale sie rozrzucilas po tej stronie:skacze: piekne metamorfozy , te ostatnie frenczyki bardzo mi sie podobaja:good:
Dzieki kochana, ja nie do końca jestem pewna, czy to wina salonu była. Pani ma nadczynnosc, czy cholera niedoczynnosvc tarczycy i bierze potezne hormony, jak jej zrobilam pierwszy raz bylo ok, za drugim razem bylo ok, trzeci odszedl caly i wtedy mi sie do tych lekow przyznala
Woszczur ales Ty rozrzutna z postami dzisiaj :D
z ta Pania co szla do slubu to...bdb ze namowila sie na zelki...zdecydowanie lepiej wygladaja :)
reszta modyfikacji rowniez super ! zdolniacha :)
a no widzisz tak to jest jak sie prawdy nie mowi...wyszlo by na to ze jednak w salonie pracuja niedouczone ;) szkoda ze babeczka nie przyznala sie wczesniej... ;) no ale i tak dobrze ze to zrobila :)
Woszczurku pracowita jestes,takie slicznosci tworzysz,wow:wow::wow:
nie pracowita tylko zapominalska:) zostawiał kabel do aparatiu u koleżanki i tak sie nazbierało tych zdjęć z kilku dni:)
Babeczka takich pazurkow jak ten kciuk miala cztery. Maz jej przytrzasnal paluchy obu dloni drzwiczkami do samochodu. Te przytrzasniete to tez była moja robota... dosc porzadna chyba, bo pazury nie odrprysly tylko "poszly" razem z czescia plytki.. auć.
A tu tak smiesznie.... Nie bijcie za tzw "dzbany", w sumie niezle mi idzie pilowanie:))))Dziewczyna mi sie chwiala ze zmeczenia na krzesle, po czym kategorycznie zarzadala, abym skonczyla, nie zdazylam wypilowac boczkow.
Zrobilam zdjecie z formami(bo mi sie przypomnialo, ze ma byc przed) i zdazylam pstryknac jak "stygl" gloss:). Taka ze mnie prfesjonalistka jak z koziego rogu.. puchar. Zdjecie tak- nie boczne -nie:)
Woszczurku świetne metamorfozy! :)
wiecie co?? takich paznokci na zywo to chyba nigdy nie widziałam... normalnie metamorfoza millenium Załącznik 9897 Załącznik 9898 a tu mój french taki tam... baaaaaaaaaaaaardzo nierówny... ale troche lepsiejszy niż przed... Załącznik 9899 do tego KONAD siatka i koronka, pyłek w kolorze mix, i biało-czarne kwiatki plus SV#3
świetne!! naprawdę wspaiałe dzieło:)
piekna metamorfoza,moj konadzik,piekny pomysl
Woszczurku jakie piekno wydobyłaś z tych paznokci a wcześniejsze żelki tak je zeszpeciły.Dobrze ze właścicielka tym razem trafiła w Twoje ręce .Pewnei jest przeszczęśliwa:good::good::good:
Ale brzydactwa te przed :porazka:, metamorfoza cudna:respekt::respekt:
Załącznik 9922 przyszła kobita do mnie z takimi paznokciami...
Załącznik 9923 a wyszla z takimi, chciałam zrobić większą linie uśmiechu ale nie chciała... szkoda
;););););)
bardzo ładnie wyglądają po tobie:)
całe szczęscie że dała się namówic... ^_^
---------- Dodano o godzinie 21:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:47 ----------
Podejrzewam że autor znany tego dzieła i że jest nim sama klientka.. To tylko moje przypuszczenia patrzac w która stronę są ułożone te króliczki playboya ;)
A tu moje:
bardzo delikatnie, ładnie:)
ja tez nie widzialam nigdy takich paznokci...moje pierwsze tak nie wygladaly jak jej :wow: i chyba faktycznie sobie sama musiala robic a przy okazji zapomniala o pilniku :/:
Iza patrzac na to co bylo i na to co jest to powiem Ci ze pieknie sobie poradzilas...z reszta kto jak kto ale Ty nie masz z tym najmniejszego problemu...:good:jak dla mnie super !
Kaniusia rowniez gratki za piekna zmiane... :good:
ja też tak własnie podjrzewałam, ale znając ta dziewczyne to mało prawdopodobne, bo dość leniwa jest- no chyba że chciał zrobic cięcie budżetowe i zabarła sie za to sama...Cytat:
Podejrzewam że autor znany tego dzieła i że jest nim sama klientka.. To tylko moje przypuszczenia patrzac w która stronę są ułożone te króliczki playboya ;)
a to moje wczorajsze mamy pana młodego dlatego pod kolor sukienki chciała!
Załącznik 9988
Prześliczne te wasze pazurki ;) co do tych niebieskich jestem w szoku - moja pierwsza praca wyglądała o niebo lepiej.
Śliczne są te kwiatki robicie je same czy to gotowe aplikacje ?
liliszym super metamorfoza !!
Samaron slicznie
Samaron ale ładniutko Ci wyszły, jak to porządne zrobienie pazurków potrafi zmienić dłonie! :good:
odrosciki po ponad miesiacu noszenia... i po :)
piękny odrościk
slicznie Dzidzia
super metamorfoza Dzidzia
Śliczne Dzidziu! Bardzo wysmuklone paluszki. Uwielbiam takie!
woszczurku ta twoja metamorfoza cudowna:Dhehe ja tez jeszcze takich paznokci nie widzialam:D i chyba moje poczatki nawet tak zle nie wygladaly bo sobie takich paznokci nie przypominam ze robilam:D
samaron piękna metamorfoza :good:
Dzidzia super się trzymaja Twoje pazurki :)
A pamietacie jak pokazywałam Wam tą klientke, co miała strasznie małą płytke i objechane skórki?? :P
Wczoraj była na uzupełnieniu po 2 tyg. wszystko ładnie się trzymało, skórki troche odrosły ale już wygojone i była mały odrościk ale teraz paznokieć zyskał nowy kształt a ja jestem zadowolona, że udaje mi się go wyprowadzić :)
Kamilo slicznie powolutku wyprowadzas pazurki i wzorek mnie sie bardzo podoba :D oczywiscie podziekowan brak..
Kamila super metamorfoza :good: klientka pewnie mega zadowolona :)
Dziękuje Wam :* Jestem z siebie zadowolona, że udało mi się wyprowadzioć te pazury i mam nadzieje, że będą się trzymać, bo ma płytke rosnącą do góry :)
Kamila kawał dobrej roboty wykonałas aż miło popatrzeć na te po :good: