Załącznik 9922 przyszła kobita do mnie z takimi paznokciami...
Załącznik 9923 a wyszla z takimi, chciałam zrobić większą linie uśmiechu ale nie chciała... szkoda
![]()
Załącznik 9922 przyszła kobita do mnie z takimi paznokciami...
Załącznik 9923 a wyszla z takimi, chciałam zrobić większą linie uśmiechu ale nie chciała... szkoda
![]()
bardzo ładnie wyglądają po tobie![]()
całe szczęscie że dała się namówic...
---------- Dodano o godzinie 21:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:47 ----------
Podejrzewam że autor znany tego dzieła i że jest nim sama klientka.. To tylko moje przypuszczenia patrzac w która stronę są ułożone te króliczki playboya![]()
bardzo delikatnie, ładnie![]()
ja tez nie widzialam nigdy takich paznokci...moje pierwsze tak nie wygladaly jak jeji chyba faktycznie sobie sama musiala robic a przy okazji zapomniala o pilniku
Iza patrzac na to co bylo i na to co jest to powiem Ci ze pieknie sobie poradzilas...z reszta kto jak kto ale Ty nie masz z tym najmniejszego problemu...jak dla mnie super !
Kaniusia rowniez gratki za piekna zmiane...![]()
ja też tak własnie podjrzewałam, ale znając ta dziewczyne to mało prawdopodobne, bo dość leniwa jest- no chyba że chciał zrobic cięcie budżetowe i zabarła sie za to sama...Podejrzewam że autor znany tego dzieła i że jest nim sama klientka.. To tylko moje przypuszczenia patrzac w która stronę są ułożone te króliczki playboya![]()
a to moje wczorajsze mamy pana młodego dlatego pod kolor sukienki chciała!
Załącznik 9988
Prześliczne te wasze pazurkico do tych niebieskich jestem w szoku - moja pierwsza praca wyglądała o niebo lepiej.
Śliczne są te kwiatki robicie je same czy to gotowe aplikacje ?
liliszym super metamorfoza![]()
Samaron slicznie
wszystkie marzenia sie spelniaja
Samaron ale ładniutko Ci wyszły, jak to porządne zrobienie pazurków potrafi zmienić dłonie!![]()
odrosciki po ponad miesiacu noszenia... i po![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
piękny odrościk
slicznie Dzidzia
wszystkie marzenia sie spelniaja
super metamorfoza Dzidzia
Śliczne Dzidziu! Bardzo wysmuklone paluszki. Uwielbiam takie!
Dzidzia super się trzymaja Twoje pazurki
A pamietacie jak pokazywałam Wam tą klientke, co miała strasznie małą płytke i objechane skórki![]()
Wczoraj była na uzupełnieniu po 2 tyg. wszystko ładnie się trzymało, skórki troche odrosły ale już wygojone i była mały odrościk ale teraz paznokieć zyskał nowy kształt a ja jestem zadowolona, że udaje mi się go wyprowadzić![]()
Kamilo slicznie powolutku wyprowadzas pazurki i wzorek mnie sie bardzo podobaoczywiscie podziekowan brak..
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Kamila super metamorfozaklientka pewnie mega zadowolona
![]()
Dziękuje WamJestem z siebie zadowolona, że udało mi się wyprowadzioć te pazury i mam nadzieje, że będą się trzymać, bo ma płytke rosnącą do góry
![]()
Kamila kawał dobrej roboty wykonałas aż miło popatrzeć na te po![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)