ja ostatnio używam zeli evershine -15ml-27zl-sa naprawde dobre ,opakowania rowwniez rewela i llux :Pmam do nich dostep wiec jak by był ktoś chętny ,moge wstawic foto iitp :D:D
Printable View
ja ostatnio używam zeli evershine -15ml-27zl-sa naprawde dobre ,opakowania rowwniez rewela i llux :Pmam do nich dostep wiec jak by był ktoś chętny ,moge wstawic foto iitp :D:D
A pracuje ktoś u nas na forum na nfu.oh? Oprócz Kornelii? <nuki>
zalezy o jakie produkty ci chodzi..?ja pracuje tylko na kolorowce..
A ja tam wszystko kupuje na allepaznokcie :) i sobie chwalę, ale pewnie dla tego, że jestem początkująca i może w związku z tym mniej wymagająca :p chociaż muszę przyznać, że jak już pazurki komuś lub sobie zrobię to zdają egzamin i nawet się podobają ;) chociaż ja tam w nich widzę jeszcze wiele niedociągnięć :/ ale wracając do tematu to ja w sumie wszystko na allepaznokcie kupuję bo mają fajne rzeczy i się u nich opłaca bo za każde wydane 20 zł dostaje się słoiczek ozdób gratis a za zakupy powyżej 100zł to na dodatek przesyłka gratis :)
u naszej Samaron jest taniej kochana, tez ma z alle
A coś konkretniej ???? U kogo taniej :) ?????? Gratiski też są ????? :)
gratiski to mało powiedziane ;]
na forum mamy naszego własnego super sprzedawcę(ceny powalają na podłogę lub nawet do piwnicy :D),gorąco polecam i zachęcam :) wczoraj Sami ogłosiła nam promocje na lampki jednożarówkowe 9 W (cena pozostanie słodką tajemnicą,chcecie wiedzieć,napiszcie ;) )
kontakt : Forum Paznokcie Wzorki.Info - Zobacz Profil: samaron napewno odpowie na PW :)
w chwili obecnej żele mam od Dobrej Rady nie narzekam. Akryle podstawowe z Nail Selection. Kolorówkę od Doberka. Ale jak otworzę salon przechodzę na Astonishing
ja właśnie kupiłam od dobrej rady tipsy przezroczyste i klej jak dla mnie rewelacja nareszcie nie widać przejscia pomiędzy tipsem a paznokciem no i klej super trzyma :) przymierzam się do żeli ale na początek kupię żel nabłyszczający ( bo wlasnie mi się skończyl ) :)
a ja miałam white z NeoNail i był świetny, super krył, no i biel czyściutka- taka jak lubie
ja mialam biały od reni nail :D co kiedys se tak dla jajec kupilam na swoj uzytek bo tani ... ale na serio byl swietny ;)
A ja zamawiam wszystkie żele na Allepaznokcie i jestem zadowolona, jedyne zastrzeżenie jakie mam to do kolorowych żeli bo muszę nałożyć go 2 razy, żeby był efektowny kolor, ale to jedyny minus jeśli chodzi o te żele. Uważam że clear i white z allepaznokcie są super ponieważ nie podchodzą mi powietrzem, nie pękają i w ogóle nic mi się nie dzieje, a uważam się za niezły "tester" żeli ponieważ mam kłopotliwą płytkę paznokciową i mało co chce się na niej trzymać;) a żele z allepaznokcie dają radę i nie są drogie :D Moja kosmetyczka, która przez lata robiła mi pazurki pracowała na żelach SPN Nails, Cosmo Nails, Ez Flow i nie były dla moich płytek tak "przyjazne" jak żele których sama teraz używam ;)
Ja również polecam allepaznokcie :) używam tej firmy od roku :D odkąd nauczyłam się prawidłowo robić pazurki, zupełnie nic się nie dzieje ! :) Niekiedy wytrzymują 1,5 miesiąca :] Zero zapowietrzeń , żel się nie kruszy ,a cover easy off jest po prostu rewelacyjny ! :) Gorąco polecam ! Nie drogo i na prawdę super ! ^_^ I te gratisy ... :D
a mozesz podac linka do aukcji/nazwe uzytkownika ? bo allepaznokcii jest kilku przedstawicieli a chcialabym pewniaka :D
nasza Samaron z forum sprzedaje;)
jakie pędzelki polecacie do malowania kwiatuszków farbkami i pędzelka do kresek wzorów cienkich ?
Dziękuje ;))
honeypuff Ja swoje produkty zakupuję w hurtowni , ponieważ mam ich w Łodzi kilka, ale podam Ci ich stronę Hurtownia kosmetyczna - Allepaznokcie.pl :)
uzywam zele ibd i nubar, akryl nfu.oh. tu nie ma zbyt duzego wyboru :( nawet coverka nie moge dostac dobrego
wejdz na temat o kowerku,znajdziesz cos dla siebie
Kasiu, niuni chodziło o to że tam gdzie mieszka (Szkocja) nie ma za dużego wyboru:)
a nie mozesz poczta zamowic z polski,z polskiej firmy??
Ja tez mam z tym problem jak bym chciala cos zamowic z pl to koszty przesylki kilkakrotnie przekraczaja kwote towaru i sie robi bardzo drogo.
W sobote bede w PL i chcialabym zakupic cos sobie jednak nie wiem czy takie produkty jak zele itp. bede mogla zapakowac do bagazu podrecznego.
Ja też z allepaznokci zamówiłam zestaw startowy i czekam na przesyłkę:)
no dziewczynki zrobiłyście mi siekę w głowie.......Byłam nastawiona na sun flower a teraz sun flower i allepaznokcie. Miałam żelki z allepaznokci i nie narzekałam ale chciałam coś innego wypróbować.:skacze::skacze:
Cover z allepaznokci mięli do......nie bardzo. Krycie kiepskie, rozlewał się niesamowicie ech...o coverku z SUN FLower słyszałam że jest brudny kolorek znowu a nylon jest o kant rozbić. Potrzebuje clear min 30 ml, cover o brzoskwiniowym kolorze, raczej coś na lato (jeśli chodzi o konsystencję i właściwości) i coś co by te pazury trzymały z max miesiąc hihi. W lipcu- sierpień mam niezłą szkołę z pazurkomanii i jak blado wyjdę przed babkami, to blado wyjdę po całej lini. Moja szansa na zawód stylistki profesjonalny więc potrzebuje żele po których pazury nie odpadną po tygodniu czy dwóch.:skacze: Doradźcie mi cosik....pliiiiiis
P.S sorry za przynudzenie... pozdróweczka
No na lato najlepiej baaardzo gęsty żel kupić np. Golden Nails albo Allepaznokcie. Coverek fajny od Basica lub Goldena, no ale to w temacie już wielokrotnie było pisane (temat o kamuflażach poczytaj)
Trochę nie rozumiem prośby "doradźcie mi dobry żel" bo o niczym innym w tym temacie nie pisałyśmy:huh: naprawdę wystarczy tylko przeczytać a nie oczekiwać że ktoś znowu napisze to samo:huh:
No czytałam właśnie od pierwszej strony ten temat i dlatego mam mętlik...Słyszałam też co nie co o Goldenkach ale raczej pozytywy. A zajrzę na ich stronkę...
Zawsze przed kupnem żelu tu powracam i kończy się prawie tak samo:)
nadya188 mętlik zawsze będzie bo każdy ma swój ulubiony żel który druga osoba może odradzić. Dlatego konkretnej odpowiedzi niestety nigdy nie dostaniesz, decyzję podjąć musisz sama kierując się wskazówkami. Ja niestety musiałam przetestować 5 żeli żeby za 6 razem trafić na taki który mi odpowiada. O Goldenach też słyszałam same pozytywne opinie, sama testowałam próbki ale tylko na tipsie.
mnie ostatnio pozytywnie zaskoczyl white french zel z Allepaznokci oraz bialy i kamuflaz z Gabrielle :D polecam :ok:
Ladyss teraz sprobujesz tez kolorowego z GN ;)
a najlepiej zorientować się czy dana firma sprzedaje, a może gratis wysyła próbki ;) przetestujesz kilka żeli za grosze i wybierzesz ten, który będzie ci odpowiadał ;)
cover z sun flower, żel do frencha extra white z allepaznokcie, clear z Effective nails, a kolorowe z różnych :)
oo i dobrze wiedzieć:):) dziękuję
Witam :)
co sądzicie o Nails Glamour ? słyszał ktos o tej firmie ? dopiero zaczynam wiec chciałam się Was specjalistek dopytać się:)
Dziewczyny ja pracowałam na sun flower, na żelach z allegro bo miałam z zestawu, na activie, ibd też... Ostatnio jednak kupiłam cover z basic i różowy przeźroczysty i parę kolorków... Żele wszystkie bez wyjątku są idealne , a cover aż brak mi słów idealny po prostu ten z sun frower sie przy nim kryje... Activ strasznie piekł w lampie a z sun flower troszkę się zapowietrzał, teraz zobaczę jak długo trzymają się żele z basica....
A ja używam akrylu z Ez Flow Hight Definition i jestem mega zadowolona natomiast akryle kolorowe i brokaty itp z roznych najczesciej z allepaznokcie:)