maly spi wiec czekam az sie obudzi bo nic nie mozna robic,taka cholera jest wybredna,byle szmer i sie budzi:(
Printable View
maly spi wiec czekam az sie obudzi bo nic nie mozna robic,taka cholera jest wybredna,byle szmer i sie budzi:(
Kasiu, ja jak byłam malutka to nie płakałam - ryczałam. Nawet jak bananek się skończył to dobre 20 minut ryczałam. :P, nie wspominając o tym jak zaliczyłam glebę.. ;p
Zjadłam obiadek i muszę obwieścić dobrą nowinę chłopakowi. ^^
możesz i nam obwieścić:):)
przed nami ciężkie 3 dni (dużo pracy) więc dziś sjesta i nicnierobienie absolutne:)
A to takie skomplikowane troszke ;p. zdarłam se piętę 1 wrzesnia do kosci . Ale już jest wszsytko dobrze zdrowa jestem, stopa odratowana i dostałam okresu a miałam teraz bardzo silne bóle. w końcu to wyszło ze mnie i czuje sie jak anioł :D
a ja własnie jem obiadek i raduje się tym iż juz weekend :skacze: !!
tylko gdy by pogoda za oknem była ładniejsza byłoby wspaniale ;/
aa miałam czytac lekture.. ale lezy obok :]
a ja chciałam iść na koncerty jutrzejsze z orange festival ale niestety nie będę mogła. a teraz nadrabiam zaległości w czytaniu:)
a ja siedze i wcinam pizze...mniam...hihihihi...a tyłek rośnie;)
Smacznego hehe
ja pojadłam owocami, kawkę wypiłam, trochę relaksu z forum i trzeba się szykowac na jutrzejsza randke :P
hmm...randke powiadasz:) znasz juz plany??gdzie sie wybieracie??
Hehe tak to nazywam randką bo mieszkamy 40 km od siebie a widujemy się dosyć żadko praca etc
Ja pierwsze ide do kfc po kurczaki, wsiadam w autobus, pewnie jakiś spacerek i do domku na seans filmowy , taka pogoda że się nic nie chcę;/
jakieś piwko, winko czy coś na poprawe humorku wskazane :)
winko winko...hihihi...na rozgrzewke...prawda...jesień wisi w powietrzu...depresja:(;(
maly uspiony,sernik zjedzony,ogladam teraz tvn i pisze hehehe
A ja matme odrobiłam, Musze jeszcze dzisiaj polski odrobic, zeby jutro na spokojnie sie pouczyc bo niestety mam klasówke z polskiego we wtorek... :/ Nie ma to jak język polski z panią profesor...eh....
A po za tym to sie nudze wiec postanowiłam forum kochane odwiedzic:)
A no i jutro na zakupy jade z chłopakiem..:D niestety sobie nic nie kupie..:( ale musze o ubrac na wesele..
to tak jak ja :D też poszukujecie koszuli i krawatu ?:skacze:
dobre i o dziwo w normalnej cenie są męskie koszule w mark&spencer. my do pracy kupowaliśmy, to w ogóle braliśmy w pakiecie:) i mogę po tym czasie powiedzieć że są dobrej jakości
a ja...wychodze właśnie do pracy...:D
a ja sie szykuje na chrzciny , zostane chrzestną tej pięknej , która jest w moim awatarku :D
No to gratuluje Dzidziu:)
Ja wstałam i zastanawiam się za co się najpierw zabrać :D a czas leci :D
jem pączka i tyje.
Zjadłam śniadanie i zastanawiam się czemu język mnie boli od wczoraj ;/
wgrałam sobie nową fajną gierkę na psp i zamiast sprzątać i szykować się do pracy to gram..
a ja wlasnie wrocilam z chrzcin, zjadlam obiadek i zamiast posiedzec to o czywiscie na forum wpadlam ;P