maly spi wiec czekam az sie obudzi bo nic nie mozna robic,taka cholera jest wybredna,byle szmer i sie budzi![]()
maly spi wiec czekam az sie obudzi bo nic nie mozna robic,taka cholera jest wybredna,byle szmer i sie budzi![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
możesz i nam obwieścić
przed nami ciężkie 3 dni (dużo pracy) więc dziś sjesta i nicnierobienie absolutne![]()
a ja własnie jem obiadek i raduje się tym iż juz weekend![]()
tylko gdy by pogoda za oknem była ładniejsza byłoby wspaniale ;/
aa miałam czytac lekture.. ale lezy obok![]()
a ja chciałam iść na koncerty jutrzejsze z orange festival ale niestety nie będę mogła. a teraz nadrabiam zaległości w czytaniu![]()
a ja siedze i wcinam pizze...mniam...hihihihi...a tyłek rośnie![]()
hmm...randke powiadaszznasz juz plany
gdzie sie wybieracie
![]()
Hehe tak to nazywam randką bo mieszkamy 40 km od siebie a widujemy się dosyć żadko praca etc
Ja pierwsze ide do kfc po kurczaki, wsiadam w autobus, pewnie jakiś spacerek i do domku na seans filmowy , taka pogoda że się nic nie chcę;/
jakieś piwko, winko czy coś na poprawe humorku wskazane![]()
winko winko...hihihi...na rozgrzewke...prawda...jesień wisi w powietrzu...depresja![]()
maly uspiony,sernik zjedzony,ogladam teraz tvn i pisze hehehe
wszystkie marzenia sie spelniaja
A ja matme odrobiłam, Musze jeszcze dzisiaj polski odrobic, zeby jutro na spokojnie sie pouczyc bo niestety mam klasówke z polskiego we wtorek... :/ Nie ma to jak język polski z panią profesor...eh....
A po za tym to sie nudze wiec postanowiłam forum kochane odwiedzic
A no i jutro na zakupy jade z chłopakiem..niestety sobie nic nie kupie..
ale musze o ubrac na wesele..
to tak jak jateż poszukujecie koszuli i krawatu ?
![]()
dobre i o dziwo w normalnej cenie są męskie koszule w mark&spencer. my do pracy kupowaliśmy, to w ogóle braliśmy w pakieciei mogę po tym czasie powiedzieć że są dobrej jakości
a ja...wychodze właśnie do pracy...![]()
a ja sie szykuje na chrzciny , zostane chrzestną tej pięknej , która jest w moim awatarku![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
No to gratuluje Dzidziu
Ja wstałam i zastanawiam się za co się najpierw zabraća czas leci
![]()
jem pączka i tyje.
wgrałam sobie nową fajną gierkę na psp i zamiast sprzątać i szykować się do pracy to gram..
a ja wlasnie wrocilam z chrzcin, zjadlam obiadek i zamiast posiedzec to o czywiscie na forum wpadlam![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)