Mogę Ci wysłać parę zużytych chusteczek pocztą jak chcesz :D Ale do jutra chyba nie dojdzie :D
Printable View
piję kawkę i nadrabiam poranne zaległości na forum:) dziś dzień laby, mój kochany bardzo dużo ostatnio musi pracować więc dziś dzień piżamowy:)
moje malenstwo spi,ja wklejam fotki moich ostatnich wypocin
ledwo co wstałam i już jej obiadek ...
ja juz po obiadku i wlsiwie po kawce i serniczku heheh:skacze::skacze:
ja myślę nad śniadaniemm:)
heeh szybka jestes,ale ja sie nie dziwie jak nie mialam mojego szkraba spalam do 12stej:D:D
Uczę sie niemieckiego i rozmawiam po japońsku z kolegą z Japonii.
Tak to nuda, chyba se kanapkę zrobię jakąś ;D .
ja gotuje kaszke dla niuni
A ja sprzatam po obiedzie, troszkę trzeba chałupe ogarnąc i chwila relaksu dla mnie :)
wróciłam z lasu i teraz się grzeję przy herbatce :D
co robiłas w lesie ? :skacze: :D
na spacerku byłam ;P z koleżanką hihi
yyyhhyyymm ;P
jejku.. tak mi się nic nie chce..:(...a wiersza powinnam sie pouczyc..
a potem sie ma ochote na baumty,tererere
hehe a wiesz Kasiu ze tak ;P zaraz braciszka wyślę :D a już myślałam że mi z tym bounty przeszło ....
a ja po wczorajszym weselu odpoczywam
usypiam marudną córeczkę...:buja:
a ja jak zwykle jem.... tym razem brzoskwinka :D
Dla tych co piją kawkę
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2-jpgb2J2To]YouTube - Oldelaf et Monsieur D - Le Café (polskie napisy)[/ame]
Ja się szykuje bo mam mnóstwo spraw na mieście;/
niezle:) wlaśnie wypiłam kawke...:) ale ja poiję zawsze z rana, czasem drugą wieczorem więc jeszcze nie jest tak zle:) kiepski mam dziś dzień jakoś
a ja wlasnie ide spac:Dhehe popoludniowa drzemka:) musi byc:) ale jestem zmeczona jeszcze pogoda do du... wiec nic tylko sie wygrzac w lozeczku:)
uczę się na egzamin z Prognozowania i Symulacji... fujjjjjjjjj... a tak strasznie chce mi się spać:(:ziewam:
a ja szukam jakiejś prostej a zarazem oryginalnej fryzury na wesele, która mogłabym zrobić sama ale nic nie moge znaleźć:(