Szef chce mieć na sumieniu tyle istnień ludzkich?:D Przecież 3/4 na zawał popada jak im się 404 wyświetli :D
Printable View
Aniu nie chodzilo mi broń Boże o Wasze oceny - Wy dostaliscie komplety prac. Ale jeśli ma byc wybrana praca publiczności a w trakcie wrzucania zdjęć są jakies podmianki ujeć czy pomylki, to chyba normalne ze sie emocjonujemy. Wiem, że to moze sprawiać problem wrzucenie tylu zdjęć ale skoro jakieś prace juz zaistnialy na forum w dwoch ujeciach, to chyba będzie wobec innych dziewczyn w fair jeśli pokażecie też ich drugie ujęcie. Nie chcialam nikomu robić przykrosci a tylko dac szanse wszystkim takie same. Przepraszam.
oj, no. Nikt nie marudzi. Jestesmy emocjonalnie przywiazane do swoich prac po prostu, no:) duzo czasu, trzesaca sie reka, odpadajaca noga, oczyw szklance zeby na polce. I dlatego cchemy aby wypadly jak najlepiej. Przeciez Wy to rozumiecie:skacze:
Annamon fajny pomysl z tym,ze bedziemy wiedziec jajak bylysmy oceniane :D
Chociaz wiadomo do czego trzeba bedzie sie przylozyc :)
teraz to mię wpieniłyście. tyle pracy w to włożyłam. jedna praca została zmieniona bo nastąpiła pomyłka przy wstawianiu następnym razem nie wystawimy prac przed ogłoszeniem wyników.jesteście okropne.jest mi przykro że macie pretensje nie wiem o co. koniec kropka.temat zamknięty.
biedna zizia... tak sie napracowała... dobrzez e nie tyczy sie mnie... przynajmniej jeden wyrzut sumienia mniej mam :P
zizi nie denerwuj sie... to wszystko przez adrenaline, juz same nie wiedzą co pisac
no własnie ja nie będe zrzucać na wybierane zdjęcia bo moje to nic z tymi wspaniałymi pracami hihihi i tu nawet ujęcie by nie pomogło :D
Zizia ja ci bardzo grzecznie dziekuje z trud włozony i w prace ja się ciesze że jednak moja praca obok wspaniałości stac może i tyle marudzic nie bęe...
bo jak zaczniemy się wykłocac to zaraz będzie że kolejnośc nie taka albo jeszcze cos innego...
ja tu nie widze faworyzowania ale za to widze kto powinien dostac mój głos :D
i jutro zagłosuję a co!
i już sie nie odzywam bo za dużo mówię :D
ps. moge iśc z wami na te sanki?? ja będe za amortyzator robić |:D
łooooł !! dziewczyny jestescie szalone !! dobrze ze nie wziełam udziału :D
piękne !!
i bez nerwów :*
cicho! Dziekujemy zizi, nosz przeciez dziekujemy no. I bardzo dziekujemy, ze wlozyla prace i czas. Wszystkie dziekujemy i to sie wie(inteligentni ludzie o oczywistosciach nie rozmawiaja):D
P.S. To dlaczego ja gadam?:D
ja moge isc na sanki jedynie z żabami :boi_sie: buhaha :p
Zizia duzo pracy w to wlozyla wiec jej mozemy Podziekowac :skacze: ze tak dba o forum :)
zapomniałam o najważniejszym. chce podziękować dwóm osobą
ANIU-tobie za zaufanie i za to że powierzyłaś mi to zadanie i wiesz za co jeszcze.
KAMIS- tobie za to że miałeś do mnie tyle cierpliwości i że nauczyłeś mię znowu czegoś nowego.
jeszcze raz dziękuję:roza::roza::roza::roza::roza:
nono rewelacyjne prace
mojej jednej nie widzę...ale dziękuję temu kto postanowił jej nie wrzucać bo takie wyszły koślawce że mi wstyd :wstydek: :D
No i wyszlam na zołzę i aferzystkę, chociaż jedynie poprosilam o małą poprawkę:( Zizia nie bylo moim zamiarem urazić Cie. Dziekowalam wczesniej w poscie za Twoją ciężką pracę, ale po tych niezamierzonych z całą pewnoscią "poprawkach" pomyslalam, ze lepiej jakby dać każdej z nas szansę wystawienia obu ujęć. Niczego wiecej nie oczekiwalam, a Ty wzielaś to do siebie bardzo personalnie. Też mi przykro....
NO dziewczyny jest w czym wybierać świetne te pazurki dopiero teraz się dopatrzyłam tych prac.
Dziewczyny prace są wspaniałe!! A szczególnie gratuluję tej której się udało męża ( bądź chłopaka) namówić na modelowanie :skacze::skacze: no chyba, że się mylę, że na jednej pracy widzę męskie dłonie????? :D
które to te męskie łapki bo ja nie widze?:P
teraz obejrzałam prace .... i .... :wow: dziewczyny, nie miałam bym z Wami szans, kilka prac szczególnie wpadlo mi w oko, kapitalne pomysły! gratuluję! eraz będę miala dylemat, którą wybrać...
wow rewelacyjne prace...:)
Teraz tylko spokojnie czekac na wyniki........
Ja juz widziałam prace:) Widze że dużo się napracowałyście Kochane;* Życze wam wszystkim powodzenia;) Wiola czekać.. ojjjj;) To trudne bedzie:D:) No ale już jest bliżej jak dalej:D
Ja z tymi cudownymi pracami nie mam wielkich szans;) PIękne zabawy akrylem, piękne żele.. cuda po prostu ;*:)
no to sie naogladalam :)
bajka - bo ja tanczyc chce :P
swietne prace dziewczyny !
żałuję, że też nie mogłam zrobić makijażu... cóż modelka się nie zgodziła...:D..a specjalnie cienie kupiłam:]
a o co te awantury i dąsy???któż z nas się nie myli???!!!
prace są piękne!!! nie ma co marudzić!!! tylko się cieszyć !!! i podziękować za SUPER konkurs!!! ja się świetnie bawiłam!!!
ja się już cieszę!!!zdałam ostatnie próbne egzaminy z estetyki i anatomii:skacze: i w końcu mogę odpocząć!!
powodzonka dziewczynki!!!
Było cudnie :) jest pięknie,moim wdaniem teraz to z zachwytu aż zatyka! i wiele prac zyskało i to nie mało! :) Emocje przeskoczą Mount Everest :D Brawo! :)
dziewczyny kawał rewelacyjnej roboty! ogromne brawa za karnawałowy szał ciał!!! jestem pod wrażeniem! mam swoje faworytki, ale gratulacje należą się wszystkim!! brawo brawo brawo! :good:
dziewczyny jestescie niesamowite,wlasnie ogladalam wasze prace konkursowe,oczu oderwac nie moge od monitor ;) superowe pomysly macie
Zizia............. ale sie napracowałaś :kooffa:
ooooo wow:wow: powaliło mnie na kolana:master:
Wielkie wielkie dzieki zizi i kamisowi za wstawienie wiekszej ilosci fotek. O jaaaaaa!!!:love:
to jeszcze podziękowania dla Szefa:D :yess:
piekne prace,wybralam,ale szkoda ze nie mozna glosowac na kilka
dziewczyny....
nie wiem czy powinnam pisać....ale....
...oglądałam wyniki konkursu walentynkowego elegance....i nie wiem czy praca 20ta nie zajęła przypadkiem drugiego miejsca???
:wow: o w morde Kalaga faktycznie:porazka:
ooo.. dobry bajer...
w sumie jakby nie patrzec.. stylizacja inna
kalaga ty to masz oko!!
ale jaja normalnie chamstwo;/ ciekawe czy ktos to zglosi