cicho! Dziekujemy zizi, nosz przeciez dziekujemy no. I bardzo dziekujemy, ze wlozyla prace i czas. Wszystkie dziekujemy i to sie wie(inteligentni ludzie o oczywistosciach nie rozmawiaja)
P.S. To dlaczego ja gadam?![]()
cicho! Dziekujemy zizi, nosz przeciez dziekujemy no. I bardzo dziekujemy, ze wlozyla prace i czas. Wszystkie dziekujemy i to sie wie(inteligentni ludzie o oczywistosciach nie rozmawiaja)
P.S. To dlaczego ja gadam?![]()
ja moge isc na sanki jedynie z żabamibuhaha
Zizia duzo pracy w to wlozyla wiec jej mozemy Podziekowacze tak dba o forum
![]()
zapomniałam o najważniejszym. chce podziękować dwóm osobą
ANIU-tobie za zaufanie i za to że powierzyłaś mi to zadanie i wiesz za co jeszcze.
KAMIS- tobie za to że miałeś do mnie tyle cierpliwości i że nauczyłeś mię znowu czegoś nowego.
jeszcze raz dziękuję
nono rewelacyjne prace
mojej jednej nie widzę...ale dziękuję temu kto postanowił jej nie wrzucać bo takie wyszły koślawce że mi wstyd![]()
![]()
No i wyszlam na zołzę i aferzystkę, chociaż jedynie poprosilam o małą poprawkęZizia nie bylo moim zamiarem urazić Cie. Dziekowalam wczesniej w poscie za Twoją ciężką pracę, ale po tych niezamierzonych z całą pewnoscią "poprawkach" pomyslalam, ze lepiej jakby dać każdej z nas szansę wystawienia obu ujęć. Niczego wiecej nie oczekiwalam, a Ty wzielaś to do siebie bardzo personalnie. Też mi przykro....
NO dziewczyny jest w czym wybierać świetne te pazurki dopiero teraz się dopatrzyłam tych prac.
Dziewczyny prace są wspaniałeA szczególnie gratuluję tej której się udało męża ( bądź chłopaka) namówić na modelowanie
no chyba, że się mylę, że na jednej pracy widzę męskie dłonie
?
![]()
Wszystko jest w naszych rękach, więc nie mogą zostać pominięte.
(G. Chanel)
które to te męskie łapki bo ja nie widze?![]()
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
teraz obejrzałam prace .... i ....dziewczyny, nie miałam bym z Wami szans, kilka prac szczególnie wpadlo mi w oko, kapitalne pomysły! gratuluję! eraz będę miala dylemat, którą wybrać...
wow rewelacyjne prace...![]()
Teraz tylko spokojnie czekac na wyniki........
Ja juz widziałam praceWidze że dużo się napracowałyście Kochane;* Życze wam wszystkim powodzenia
Wiola czekać.. ojjjj
To trudne bedzie
No ale już jest bliżej jak dalej
Ja z tymi cudownymi pracami nie mam wielkich szansPIękne zabawy akrylem, piękne żele.. cuda po prostu ;*
![]()
Człowiek bez pasji nudzi swoją duszę
no to sie naogladalam![]()
bajka - bo ja tanczyc chce![]()
swietne prace dziewczyny !
żałuję, że też nie mogłam zrobić makijażu... cóż modelka się nie zgodziła.....a specjalnie cienie kupiłam
a o co te awantury i dąsy?któż z nas się nie myli
?
!
prace są piękne! nie ma co marudzić
! tylko się cieszyć
! i podziękować za SUPER konkurs
! ja się świetnie bawiłam
!
ja się już cieszę!zdałam ostatnie próbne egzaminy z estetyki i anatomii
i w końcu mogę odpocząć
powodzonka dziewczynki!
Było cudniejest pięknie,moim wdaniem teraz to z zachwytu aż zatyka! i wiele prac zyskało i to nie mało!
Emocje przeskoczą Mount Everest
Brawo!
![]()
dziewczyny jestescie niesamowite,wlasnie ogladalam wasze prace konkursowe,oczu oderwac nie moge od monitorsuperowe pomysly macie
Zizia............. ale sie napracowałaś![]()
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
ooooo wowpowaliło mnie na kolana
![]()
Wielkie wielkie dzieki zizi i kamisowi za wstawienie wiekszej ilosci fotek. O jaaaaaa!
![]()
to jeszcze podziękowania dla Szefa![]()
![]()
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
piekne prace,wybralam,ale szkoda ze nie mozna glosowac na kilka
wszystkie marzenia sie spelniaja
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)