Dziewczynki, a jakich pędzelków najlepiej używać do malowanie farbkami akrylowymi :) ??????
Printable View
Dziewczynki, a jakich pędzelków najlepiej używać do malowanie farbkami akrylowymi :) ??????
tak sobie właśnie oglądam te farbki na ebay'u i ku mojemu zdziwieniu znalazłam te same które kupiłam w realu za (nie pamiętam dokładnie) 20-30 zł tylko opakowanie inne a w środku te same tubki dosłownie co tu 12 x NAIL PAINT COLOR SET Acrylic Gel Brush Art Tips 31 - eBay (item 310167297735 end time Mar-08-10 01:57:02 PST)
jeśli chcesz malowac kwiatki to płaskie pędzle, do lini cieniutkie pędzelki z długim i krótkim włosiem
syntetyczne, naturalne włosie(np. Kolinsky)
Pędzle Galeria One Stroke Wash, Winsor&Newton SZAŁ DLA PLASTYKÓW - Profesjonalny Sklep Plastyczny
Pędzelki do zdobnictwa :: dobrarada
w tym watku wiele mówiono o pędzelkach i w tym też http://forum.wzorki.info/przedluzani...ne-stroke.html
Tusia, dziękuję za radę :)
Heh, wiem , że było na tym wątku o ędzelkach ale ja jakoś dzwnie czytaam ten wątek bo od tyłu haha i dopiero pózniej doszłam do pędzelków hihihi :D
A ja dzisiaj dostalam swoje farbki OUMAXI i od razu musialam je wyprobowac. O matko!!! Sa zaje....!!! Do tego wydajne, a tubki sa duze. Wczesniej malowalam zwyklymi farbami (takumi w tubce), ale teraz mam porownanie i zdecydowanie OUMAXI sa moim faworytem. POLECAM!!! Dobra inwestycja!!!
To gratuluję udanego zakupu :) iii... czym prędko wrzucaj fotki ze swoimi dziełami :skacze:
Te farbki akrylowe to dla mnie czarna magia jakaś heh :/:
Podpatrzyłam w necie... wzorek wydawał mi się prosty więc spróbowałam... Szału nie ma ale coś tam wyszło :/:
Kachna, jak na poczatek to super ci wyszlo. Ja swoich pierwszych wolalam nie pokazywac. Teraz to mi juz cos tam wychodzi, nawet prace na konkurs wyslslam. Nie spodziewam sie wygranej, ale takie cos mobilizuje mnie do praktyki:)
kachna pierwsze koty za płoty:D:good:
Zobaczysz, kilka ćwiczonek i będzie szłoooo że cho cho :) trzymam kciuki
Ja już kilka dni nie sięgałam po farbki i już mnie ciągnie za nimi hehe może coś dziś maznę na jakimś samotniaku :/ bo chętnych łapek brak http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_9_1v.gif
Mam nadzieję zamówiłam sobie wczoraj nowe pędzelki z mariposa... może nowymi będzie mi lepiej szło :D ...
U mnie też chętnych łapek brak bo siedzę w domku od 1,5 roku z dzidzią i robię pazurki w domu od czasu do czasu... Ale jestem ostro w plecy z nowinkami, nawet nie myślałam , że przez ten czas tak pójdę do tyłu :/: :o
Ale mam nadzieję, że już wkrótce to nadrobię :skacze:
Nadrobisz nadrobisz :D ja tak samo w domku robię pazurki, jak na razie mam jedną stałą klientkę która raz na miesiąc przychodzi, ale zazwyczaj jej się spieszy i nie zrobię wszystkiego na tych pazurkach jak bym chciała :/ bo ja to się ślimaczę z tym jeszcze...
aaa, jak wcześniej napisałam tak zrobiłam :skacze: naoglądałam się wczoraj łan strokowych filmików na youtube, przespałam się z tym i dziś nadziergałam cosik :wstydek: http://photos.nasza-klasa.pl/1143519...7257542f1.jpeg
NataliaNY a skąd zamawiałaś farbki? z Hongkongu?
ja swoje farbki kupiłam w miejscowym sklepie plastycznym po 6 zł a ostatnio były juz po 5,50......... cena 4,60 za sztuke, to bardzo tanio i mozesz śmiało kupowac.:good:
Ja też właśnie zakupiłam te polycolor udało mi się bo mój mąż był w Toruniu i tam znalazł sklep dla plastyków i zakupił mi te farbki
Ja wczoraj kupiłam w sklepie dla plastyków farbki Phoenix... kilka dziewczyn je polecało tu na forum, jestem ciekawa jak się sprawdzą :) nie były drogie więc jakby mi nie podpasowały to nie będę żałowała, że wydałam kase :D
Dam znać co i jak jak już je przetestuję;)
co do farbek phoenix to chyba jednak ja bym nie polecała... jak sie rozcieńcza to zazwyczaj robią się gluty więc nie da się ładnie malować.. :(
Uuuuuuu :( to nie dobrze :(
no trudno, jak się nie sprawdzą to nie będę żałowała bo nie były drogie hehe :) do ćwiczeń na pewno mi się przydadzą :D
---------- Dodano o godzinie 22:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:21 ----------
Elaxx a mogę widzieć ile zapłaciłaś za te farbki w toruniu bo tak się składa, że do torunia mam niedaleko i może taniej mi wyjdzie kupić w toruniu niż przez internet :)
Agusia fdzie widziałaś za 4,60? ja ostatnio przeglądałam cały internet i na najtańsze trafiłam tutaj Maimeri Polycolor 20 ml SZAŁ DLA PLASTYKÓW - Profesjonalny Sklep Plastyczny jeśli masz adres tamtej stronki to wrzuć proszę :D
Tutaj są, a na dodatek zrobili teraz promocję :D
Farba akrylowa Polycolor 20ml : Asip.pl, tanie farby olejne, farby akrylowe, szkicowniki,kalki kreślarskie, kredki akwarelowe, artykuły kreślarskie
o w morde jaka cena:wow:
cena super, może też się skusze i kupię kilka kolorków :)
O ja pierdziele :wow: !!!!!! Nie ma na co czekać trzeba kupować :skacze: :skacze: :skacze: :skacze: :skacze: :skacze: :skacze:
no fakt:/: zerknełam na koszty przesyłki i przy 8 kolorach farbek które ważą poniżej 1 kg obliczyli mi 16 zł za przesyłke:wow: czyli...jak nie kijem to pałką:D:glupek:
Ja kupilam swoje farbki na ebayu. Przyszly bardzo szybko.
ta stronke co podała Samaron....wyoglądałam.... i bede zamawiac farbki ale z kuponem rabatowym:P odbiore je osobiście....:D......
tylko powiedzcie mi jakie kolorki brac? bo jest tego tyleeeeeeeeeee.....
aaaa tak to ten sklep co podala linka samaron i mialam juz zamaiwac hehehe mialam w koszyku ale mowie poczekam...ale mialam wyczucie coprawda wysylka 16 zl ale chyba i tak taniej wyjdzie hehe
więc ja się wypowiem co do farbek polycolor ;) dla mnie bomba są naprawdę dobre do malowania,w porównaniu do farbek ,które miałam kupione w pojemniczkach po ozdobach polycolor są boskie dziewczyny naprawdę polecam :love: jeszcze by mi się przydało troszkę talentu :hahaha: jak troszkę poćwiczę i zaczną wychodzić mi kwiatki podobne do kwiatków to wstawię moje wypocinki:hahaha::hahaha:
Zmaówiłam 17 kolorów :D Chop mnie udusi hahaha
Agusia ja na razie kupiłam sobie 8szt ale jak będzie mi malowanie lepiej szło i to polubię to sobie dokupię jeszcze;)
ja już też jestem szczęśliwą posiadaczka farbek polycolor :) kosztowały 5 zł .... znalazłam tylko w jednym sklepie w łodzi :) ..... ja na razie zaczynam od 6 kolorów :)
ja tez zamowilam w tym sklepie co Samaron podala..tyle ze ja odbieram osobiscie:P.;....:skacze::skacze::skacze::skacze:p olowy kolorow juz nie bylo i pan dzisiaj dzwonil i powiedzial ze jedzie po nie i beda na popoludnie:D:D:D....potem dokupie sobie wiecej:skacze:
---------- Dodano o godzinie 13:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:20 ----------
ooo wlasnie dzwonil ze juz mozna odebrac...to sie nazwya oblsuga:skacze:
Ja sobie kiedyś u nich nawkładałam do koszyka, wyszło mi ponad 150 zł, potem zastanawiałam się z których kolorów zrezygnować, potem zajęłam się Małym, czas mijał, koszyk wyczyściło...
Jakie było moje zadowolenie, gdy wlazłam ponownie po kilku dniach a tu obniżka cen:D
I już z niczego nie zrezygnowałam :D