przepraszam za pomyłkę.... robi z 5 !! ;(
Printable View
to trzymam kciuki, żeby było 5 z +
a ja właśnie zjadłam drugie śniadanko w pracy, czekam cierpliwie na klientów których niestety nie ma dziś w ogóle a zaraz chyba będę czytała książkę
Ja robię śniadanko, przeglądam oferty pracy Załamka ;(i piję kawcie :)
ahh i szukam pomysłu na pazurki konkursowe:P
Skonczyłam jesc obiad, biore sie za lekcje..
miałam czytać książkę ale czytam nową gazetkę "Paznokcie" i jestem zła że fotka mojego zdobienia jest taka mała w gazetce, ale jest i z tego jestem niezmiernie zadowolona
Ja WŁAŚNIE SZUKAM INSPIRACJI na konkurs bo na razie pustka w głowie:)
a to nie jesteś sama tez się zastanawiam co tu wymodzić na pazurkach konkursowych
A ja wlasnie wrocilam ze spacerku z moja psiunia i teraz czekam na chlopaka bo jest na treningu:Pa potem jakis filmik i do spanka jutro trzeba wczesnie wstac i z psiunia wyjsc.
a ja juz wstalam i od razu ogladam co sienowego wydarzylo na naszym forum:)
a ja jestem w pracy:D
A ja siedzę w domku bo... nie chciało mi się iść do szkoły :skacze::wstydek::wstydek::wstydek:
Dla usprawiedliwienia : dostałam wczoraj trzy 5 z muzyki i 5 z wf-u :skacze:
a ja niedawno wstalam ,jem sniadanko i zaraz bede nyzki robic... ale mi sie nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jem knedle ze sliwkami.. które rzecz biorąc w sumie wydłubuje :skacze:
ooo.... ja tez chcę, a ja właśnie zabieram się do robienia zamówienia nowego towaru do sklepiku
dzień dobry wszystkim:):) ależ się stęskniłam:) przedłużyli.śmy sobie wyjazd do 5 dni, ale dziś już w domku, zaraz mam klientkę więc jestem tylko na chwilę, patrzę że nowy konkursik, milion postów nieprzeczytanych..:):):) wieczorkiem będę nadrabiać:):):)
A ja właśnie wcinak chrupiącą opieczoną bagietkę z sosem czosnkowym i kopereczkiem i sałatkę z sałaty lodowej, pomidora, oliwek (blee, wszystkie wyrzuciłam:skacze: ), ogórka, pieczonego mięsa i dressingu... mniam :D
Szpila smacznego! ale podziel się!!!
ja tu tylko na chwilke bo niedugo klientka, ale mam dzis zamule to masakra spac mi sie chce jak nie wiem co ...
Dzidzia sete se walnij zobaczysz jak Cie na nogi postawi...hahaha ja mam zamiar pojsc sie troche pouczyc ale mam takiego lenia w #CENZURA# ze szok...
a mnie z neta wczoraj wieczorem wywaliło i nadrabiam zaległości... czytam i czytam i skończyć nie moge... aleście się porozpisywały dziewczęta... i chłopcze;P
jem groszek ptysiowy, który pożeram wielkimi ilosciami ^_^
i zastanawiam sie co by tu zrobic by był nagły przypływ gotówki... na jutro musze miec 120 zł, za odbiór aparatu z naprawy a mam 27 zł... ekhm... bez komentarza... mam nadzieje ze mama sie zlituje nade mna.. ale i tak później jej oddac bede musiała ;( a tyle rzeczy jeszcze potrzebuje kupić :(:(
hmm..a Ja w koncu odespalam,nie uwierzycie..spalam cala noc caly dzien..0 17 sie przebudzilam...tak spalam jak bylam chora lub jak sie kiedys balowalo..hehe...i tak jeszcze mi sie spac chce...masakra..
ja zaraz do kapieli i tez spac :)
rano klientka i zaraz po ruszam do pl na weekend