to trzymam kciuki, żeby było 5 z +
a ja właśnie zjadłam drugie śniadanko w pracy, czekam cierpliwie na klientów których niestety nie ma dziś w ogóle a zaraz chyba będę czytała książkę
Skonczyłam jesc obiad, biore sie za lekcje..
miałam czytać książkę ale czytam nową gazetkę "Paznokcie" i jestem zła że fotka mojego zdobienia jest taka mała w gazetce, ale jest i z tego jestem niezmiernie zadowolona
Ja WŁAŚNIE SZUKAM INSPIRACJI na konkurs bo na razie pustka w głowie![]()
a to nie jesteś sama tez się zastanawiam co tu wymodzić na pazurkach konkursowych
A ja wlasnie wrocilam ze spacerku z moja psiunia i teraz czekam na chlopaka bo jest na treningua potem jakis filmik i do spanka jutro trzeba wczesnie wstac i z psiunia wyjsc.
a ja jestem w pracy![]()
A ja siedzę w domku bo... nie chciało mi się iść do szkoły
Dla usprawiedliwienia : dostałam wczoraj trzy 5 z muzyki i 5 z wf-u![]()
a ja niedawno wstalam ,jem sniadanko i zaraz bede nyzki robic... ale mi sie nie chce!
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
jem knedle ze sliwkami.. które rzecz biorąc w sumie wydłubuje![]()
ooo.... ja tez chcę, a ja właśnie zabieram się do robienia zamówienia nowego towaru do sklepiku
dzień dobry wszystkimależ się stęskniłam
przedłużyli.śmy sobie wyjazd do 5 dni, ale dziś już w domku, zaraz mam klientkę więc jestem tylko na chwilę, patrzę że nowy konkursik, milion postów nieprzeczytanych..
wieczorkiem będę nadrabiać
![]()
A ja właśnie wcinak chrupiącą opieczoną bagietkę z sosem czosnkowym i kopereczkiem i sałatkę z sałaty lodowej, pomidora, oliwek (blee, wszystkie wyrzuciłam), ogórka, pieczonego mięsa i dressingu... mniam
![]()
ja tu tylko na chwilke bo niedugo klientka, ale mam dzis zamule to masakra spac mi sie chce jak nie wiem co ...
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Dzidzia sete se walnij zobaczysz jak Cie na nogi postawi...hahaha ja mam zamiar pojsc sie troche pouczyc ale mam takiego lenia w #CENZURA# ze szok...
a mnie z neta wczoraj wieczorem wywaliło i nadrabiam zaległości... czytam i czytam i skończyć nie moge... aleście się porozpisywały dziewczęta... i chłopcze![]()
jem groszek ptysiowy, który pożeram wielkimi ilosciami
i zastanawiam sie co by tu zrobic by był nagły przypływ gotówki... na jutro musze miec 120 zł, za odbiór aparatu z naprawy a mam 27 zł... ekhm... bez komentarza... mam nadzieje ze mama sie zlituje nade mna.. ale i tak później jej oddac bede musiałaa tyle rzeczy jeszcze potrzebuje kupić
![]()
hmm..a Ja w koncu odespalam,nie uwierzycie..spalam cala noc caly dzien..0 17 sie przebudzilam...tak spalam jak bylam chora lub jak sie kiedys balowalo..hehe...i tak jeszcze mi sie spac chce...masakra..
ja zaraz do kapieli i tez spac
rano klientka i zaraz po ruszam do pl na weekend
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)