Cieszę się :przytul::*
Printable View
Cieszę się :przytul::*
a cóż cię wprawiło w taki nastrój, bo ja się właśnie powoli zbieram do domku po pracy
jade na działke...
chyba będę chora, bo glowa mnie boli i gardło :(:(:(
a ja lecze zoladek tym razem-ta pizza wczoraj wieczorem byla zupelnie nie potrzebna :(
ja kolejny tel kom znalazlam (jak sie goni wiecznie psa po krzakach to sie rozne "skarby" znajduje :)wlasnie byla babka go odebrac i sie przyznala ze byla sikac i jej wypadl. a na psy gadaja ze sikaja gdzie popadnie i ze smierdzi w parku jak ludzie nie lepsi :)
a ja jak nie bedzie dzis padac to do zoo sie wybieram
Ha ha ha, a na ten telefon przypadkiem nie nasikała?? Mają ludzie tupet, ja bym się w parku wstydziła załatwić. Trzeba było wołać nagrodę za znaleźne.
Ja za parę chwil idę na rowerek, bo to chyba ostatnie podrygi przed zmianą pogody.
hahahahaha Rudi ale musialas sie powtrzymac od smiechu jak Ci powiedziala ze sikala pod krzakiem :lol:
ide zaraz chlopa budzic i na zakupy lecimy...
dokladnie-tak na siebie z mezem popatrzylismy i nie wiedzielismy co powiedziec :)
a co do nagrody za znalezne to sie pytala ile sie nalezy i wyciagnela z kieszeni garsc drobnych :D-nic nie wzielam, nawet mi przezmysl nie przeszlo
lece do tesciowej na obiadek-cala rodzinka sie juz zeszla :)
po kilkudniowej przerwie nadrabiam zaległości, sprawdzam jaki by tu internet założyć, żeby zawsze działał, ale kiepsko z tym:( zrobiłam szarlotkę, zaraz obiadek itp
nioe dawno skonczylam ostatnie pazury i sie opierniczam ;P zaraz spadam ksiazeczke poczytac bo mnie wciagla a jak jej dzis ie skoncze to pozniej wcale bo nie bede miec czasu :( jutro to sie chyba zes**am mam 6 klientek masakra!! buziaczki :*
właśnie gotuję rosołek, tak na wzmocnienie bo trochę się przeziębiłam i męczą mnie zatoki
o mniam mniam, to podrzuć troszkę, a ja siedzę w pracy i potwornie marznę
jak tylko przestygnie złoże w kostkę bulionową i wyślę pod wskazany adres:D
A ja ze szkoły wróciłam :P
Kurde, wiecie co? Obok mnie robotnicy ocieplają blok. No i rano idę do szkoły (miała spódniczkę i kozaki, co z tego?? :/:) A ci za mną gwiżdżą i wołają.... :o Kurde co ja jakaś, dzi*ka za przeproszeniem jestem??!!:[
a bo faceci maja pstro w glowie...nie przejmuj sie takimi baranami :) z drugiej strony gwizdali bo pewnie ladnie wygladalas :)
w czas bardzo odleglych gwizdanie bylo oznaka podrywu :D
jak gwizdali Ci 18-letni to jeszcze jestem w stanie ich usprawiedliwić ale tych 50-letnich juz nie :porazka:
u mnie wszedzie naookoło ocieplają te budynki i też albo gwiżdżą, albo cos krzyczą albo jakies odgłosy typu 'kszy kszy' IDIOTYM.... tak sie zawsze denerwje.. ale zawsze w takich sytuacjach nie mozna sie odwracac... lub ewentualnie jesli juz nie da sie wytrzymac to odwrócic i im cos odpowiedziec... a ze ja bardzo nerwowa jestem to ich nawyklinam ;P i siedzą cicho... :D Ale czesciej sie poprostu nie odwracam bo wiem ze beda mieli z tego wielka satysfakcje... Swoja droga strasznie mnie irytuja bo zamiast pracowac to ogladają tylko d*py :| Wwwrrr!!!!
ide sie uczyc do kartkówki z angielskiego, a później robie ostatni bukiet z tych liści klonu...yh...
---------- Dodano o godzinie 15:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:11 ----------
dla niektórych chłopców w dzisiejszych czasach gwizdanie równiez oznacza to samo... imbecyle :/:
kurde nie mam czasu na forum, w;azlam tylko na chwilunie zeby zobaczyc co sie dzieje i zaraz musze znikac bo klientka przyjdzie ;( ;(
to tylko się cieszyć pieniążki zarabiasz, a ja kolejny dzień się nudzę, a teraz wcinam pączka który dostałam od teściowej, ale jest nie dobry chyba mnie nie lubi, oby tylko kołkiem mi w gardle nie stanął
a co z tym pączkiem nie tak ?;P Hhehehe
ja jem takie pałeczki.. typu groszek ptysiowy.. tylko są z cukrem.. mniaammm ;]
bardzo opity tłuszczem, z pudrem jakimś dziwnie smakującym, mało smaczny ogólnie i mało słodki
Ostatnio właśnie mieliśmy na socjoligii o tym :D ze to normalne zjawisko hihi i tak musi byc :P a najlepszy był tekst "wyobraźcie sobie jakby grupa pań sprzątaczek zaczeła gwizdać i komentować jakie to przechodzący obok młody chłopak ma ładne kształty" tak jest i tak bedzie i to wcale nie oznacza nic nienormalnego;P