Cieszę się![]()
a cóż cię wprawiło w taki nastrój, bo ja się właśnie powoli zbieram do domku po pracy
jade na działke...
chyba będę chora, bo glowa mnie boli i gardło![]()
a ja lecze zoladek tym razem-ta pizza wczoraj wieczorem byla zupelnie nie potrzebna
ja kolejny tel kom znalazlam (jak sie goni wiecznie psa po krzakach to sie rozne "skarby" znajdujewlasnie byla babka go odebrac i sie przyznala ze byla sikac i jej wypadl. a na psy gadaja ze sikaja gdzie popadnie i ze smierdzi w parku jak ludzie nie lepsi
a ja jak nie bedzie dzis padac to do zoo sie wybieram
hahahahaha Rudi ale musialas sie powtrzymac od smiechu jak Ci powiedziala ze sikala pod krzakiem
ide zaraz chlopa budzic i na zakupy lecimy...
dokladnie-tak na siebie z mezem popatrzylismy i nie wiedzielismy co powiedziec
a co do nagrody za znalezne to sie pytala ile sie nalezy i wyciagnela z kieszeni garsc drobnych-nic nie wzielam, nawet mi przezmysl nie przeszlo
lece do tesciowej na obiadek-cala rodzinka sie juz zeszla![]()
po kilkudniowej przerwie nadrabiam zaległości, sprawdzam jaki by tu internet założyć, żeby zawsze działał, ale kiepsko z tymzrobiłam szarlotkę, zaraz obiadek itp
nioe dawno skonczylam ostatnie pazury i sie opierniczamzaraz spadam ksiazeczke poczytac bo mnie wciagla a jak jej dzis ie skoncze to pozniej wcale bo nie bede miec czasu
jutro to sie chyba zes**am mam 6 klientek masakra
buziaczki
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
właśnie gotuję rosołek, tak na wzmocnienie bo trochę się przeziębiłam i męczą mnie zatoki
o mniam mniam, to podrzuć troszkę, a ja siedzę w pracy i potwornie marznę
jak tylko przestygnie złoże w kostkę bulionową i wyślę pod wskazany adres![]()
A ja ze szkoły wróciłam
Kurde, wiecie co? Obok mnie robotnicy ocieplają blok. No i rano idę do szkoły (miała spódniczkę i kozaki, co z tego![]()
) A ci za mną gwiżdżą i wołają....
Kurde co ja jakaś, dzi*ka za przeproszeniem jestem
![]()
Ostatnio edytowane przez Agusia_pa2 ; 15-10-2009 o 14:36
a bo faceci maja pstro w glowie...nie przejmuj sie takimi baranamiz drugiej strony gwizdali bo pewnie ladnie wygladalas
![]()
w czas bardzo odleglych gwizdanie bylo oznaka podrywu![]()
jak gwizdali Ci 18-letni to jeszcze jestem w stanie ich usprawiedliwić ale tych 50-letnich juz nie
u mnie wszedzie naookoło ocieplają te budynki i też albo gwiżdżą, albo cos krzyczą albo jakies odgłosy typu 'kszy kszy' IDIOTYM.... tak sie zawsze denerwje.. ale zawsze w takich sytuacjach nie mozna sie odwracac... lub ewentualnie jesli juz nie da sie wytrzymac to odwrócic i im cos odpowiedziec... a ze ja bardzo nerwowa jestem to ich nawyklinami siedzą cicho...
Ale czesciej sie poprostu nie odwracam bo wiem ze beda mieli z tego wielka satysfakcje... Swoja droga strasznie mnie irytuja bo zamiast pracowac to ogladają tylko d*py :| Wwwrrr
ide sie uczyc do kartkówki z angielskiego, a później robie ostatni bukiet z tych liści klonu...yh...
---------- Dodano o godzinie 15:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:11 ----------
dla niektórych chłopców w dzisiejszych czasach gwizdanie równiez oznacza to samo... imbecyle![]()
kurde nie mam czasu na forum, w;azlam tylko na chwilunie zeby zobaczyc co sie dzieje i zaraz musze znikac bo klientka przyjdzie![]()
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
to tylko się cieszyć pieniążki zarabiasz, a ja kolejny dzień się nudzę, a teraz wcinam pączka który dostałam od teściowej, ale jest nie dobry chyba mnie nie lubi, oby tylko kołkiem mi w gardle nie stanął
a co z tym pączkiem nie tak ?Hhehehe
ja jem takie pałeczki.. typu groszek ptysiowy.. tylko są z cukrem.. mniaammm![]()
bardzo opity tłuszczem, z pudrem jakimś dziwnie smakującym, mało smaczny ogólnie i mało słodki
Ostatnio właśnie mieliśmy na socjoligii o tymze to normalne zjawisko hihi i tak musi byc
a najlepszy był tekst "wyobraźcie sobie jakby grupa pań sprzątaczek zaczeła gwizdać i komentować jakie to przechodzący obok młody chłopak ma ładne kształty" tak jest i tak bedzie i to wcale nie oznacza nic nienormalnego
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)