-
Odp: Zdajemy prawko-cale forum szaleje
Cytat:
Napisał
kobietazpazurem
Ni e mam pojęcia czemu faceci tak sie boją kiedy kobity prowadzą
myśle, że to stereotyp, że jak kobieta za kółkiem to od razu coś złego :huh: a okazuje sie ze statystyki pokazuja iz wiecej wypadkow i kolizji powodują mezczyzni :skacze: i sie z tym pogadzic nie moga wiec zganiają na baby :P
a moje prawko wspominam tak sobie bo za pierwszym razem trafiłam na Edka, ktory mi powiedzial ze baby to do garow a nie za kolko :o no i zagielam go na kilku przepisach i mnie nie przepuscil! ale wiecie co jest najgorsze??? to ze za drugim razem tez trafilam na.... EDKA!!!!!! ale zdalam :)
podobno nic dwa razy sie nie zdaza, a ja za pierwszym razem tuz przed egzaminem dostalam okres, trafilam na corse, ktora nigdy nie jezdzilam i na glupiego Edka ......i za drugim razem wszystko tak samo ahhaahahhaha :skacze::skacze::skacze:
-
Cytat:
Napisał
tusia4ever
kiedyś pojechałam sama pierwszy raz do Warszawy i jak wróciłam mąż pyta mnie....Jak jechałaś to nie trąbili?...a ja na to...Tak, trąbili i pytali o Ciebie:D
mój się zawsze śmieję zę musze z obstawą jeżdzić żebym d celu dotarła i najlepiej dwa czołgi z przodu i dwa z tyłu
Cytat:
Napisał
KaMiLaC.
myśle, że to stereotyp, że jak kobieta za kółkiem to od razu coś złego :huh: a okazuje sie ze statystyki pokazuja iz wiecej wypadkow i kolizji powodują mezczyzni :skacze: i sie z tym pogadzic nie moga wiec zganiają na baby :P...()
wprawdzie nie wypadek , ale też miałam kiedyś takie zdarzenie
pjechałam z małą i z kuzynką nad wode i tam jest taki dziny parking że "umownie" auta parkuje sie dziubkami alb dupkami, następny rza te tak jak po hipermarketem. zaparkowałam sobie elegancko w aleję i poszłysmy...
jak juz sie zbierałymy, wrcamay na parking a tu 3 alejki sie zrobiły a mój dżambodżet bidny w srodu. przyblokowali mnie tam że nie miałam jak wyjechać. na szczescie jeździ po plaży policja rowerowa więc pdeszłam i mówie gościowi ze mnie przyblokowali i zeby coś zrobil.. ten qr*a nierozgraniet razem ze swym kolegą podeszli i zaczeli kombinować, ja mówie ze jak któy na luze ti zeby zepchnąc i mandaty wlepić... albo za klamkę pciągnąc to sie alarm włączy
jeden smerf mówi ze ooooo nieeee nieeeee my tak nie mozemy ze coś tam, a tamten drugi napalony taki bujał autami ostro.
ja z kuzynką za klamki
podchodze do mercedesa klasy s w srodku 2 komóry sie ładują, laptok na siedzeniu, mówie pewnie alarm ma, ciągne za klamke a on otwarty!!
policjanci na mnie ja na nich zgłupieli nie wiedzieli c robić
mówie wieć:"panie, weź pan spisz nr idź pan do ratownika oni megafony maja i poproś pan włąscicieli'.. moja Madzia oczywiście wrzeszczy"tak, qr*a tak!! zobaczycie ze t na pewn nie baba.. baba zanim zaparlkuję to włączy myślenie, zobaczycie q*wa przyjdą alebo stare dziady albo same "kaloryfery""
ten policjant s[pisał nr poszedł do ratowników, za 5 minut patrzę a tu jak madzia mówiłą, jedzien stray dziad i 3 kafarów idzie!!
wszyscy dostali mandaty, a każdy twierdził ze jak parkował to "ta pani tu nie stała!!"
ha ha ha... nawet mało rozgarnięty policjant powiedział :"dobrze prosze panów, ta pani tez dostanie mandat za parkowanie z kosmosu... bo przecueż jak inaczej tu zaparkowała"
ale miałysmy z madzią ubaw w drodze powrotnej... a najbardziej z gościa biznesmena z otwartym mercedesem :hahaha:
-
Woszczur haahhahha Ty kosmito jak tys to auto tam zmiescila ?? hahahahaha:skacze:
-
ja jak zdałam prawko to jak jezdzilam z moim chlopakiem to zawsze cos bylo nietak wedlug niego az wkoncu sie wkurzylam i powiedzialam niebd jezdzic minął miesiac drugi trzeci a ten codziennie moze bys sie przejechala a ja niemam ochoty dzisiaj no ale wkoncu jak on zaprzestal codziennego pytania czy jadę (chcial zebym niezapomniala wszystkiego i się wprawiła) to ja do niego ze ja dzisiaj jade ale ma sie nieodzywac bo stane i wysiade i niech jedzie sam i od tej pory nienamawia mnie żebym jechała i siedzi cicho jak ja jade nic juz niekomentujac ale itak samemu bez nikogo jezdzi sie owiele lepiej:)
-
Kurrrrr ... nie zdałam :( za tydzień w środę kolejne podejście ;)
-
Nanami :przytul: nie przejmuj się :D bo:
za pierwszym razem zdają szczęściarze,
za drugim prawdziwi kierowcy,
a za trzecim rajdowcy :skacze:
i no fajnie, że od razu drugie podejście :) ja czekałam na poprawkę 2,5 m-ca :wow:
-
a jam prawko od miesiąca dostałam od męża nowe autko i na drugi dzien już smigałam bo mnie sytauacja do tego zmusiła wiec wsiadłam i pomalutku zaczełam jecha i w ogóle się nie przejmowałam że inni mnie wyprzedzają. Jak zaczełam jeżdzic to była straszna zima i slisko nawt 40 nie było mozna jechac a teraz jak sie da i przepisy pozwalają to i 110 se jade, ostatno nawet do Katowic jechałam a jestem z Ustronia więc to ponad 100 km . Staram sie jak najczesciej jeździc aby trenowac moze w maju pojade na doszkalanie z jazy miejskiej do warszawy sie wybiore
-
Kamilko to był czwarty raz ;(
-
wszystko będzie dobrze, dasz rade za kolejnym razem wierze w ciebie
-
Cytat:
Napisał
nanami7
Kamilko to był czwarty raz ;(
Nanami moja kuzynka zdała za 14-tym więcej uwierz, ze nie tyle umiejetności sie licza co fart! po prostu Ci go braklo, ale uda sie na pewno :przytul:;)
-
:przytul: nanami na pewno nastepnym razem sie uda :D nie poddawaj sie:) będziemy trzymać kciuki za tydzien:D
-
Cytat:
Napisał
KaMiLaC.
Nanami moja kuzynka zdała za 14-tym więcej uwierz, ze nie tyle umiejetności sie licza co fart! po prostu Ci go braklo, ale uda sie na pewno :przytul:;)
moja Ania też zdała za 14tym.. może o tej samej osobie mówimy:)
chciała juz kupić prawko bo nie miała siły, ale przkonałam ją do zdawania legalnie... chodziła chodziła aż zdala, teaż jedździ ja ta lala
-
ja jakbym zdała to też bym jeździła :) bo się nie boję.
nie umiem sobie poradzić ze stresem. Chociaż przyznam że wczoraj się najmniej stresowałam :P a przedwczoraj się śmiałam, że zawsze na miasto wyjechałam a na łuku nie oblałam no i masz Ci los. Oblałam na łuku. Chyba sobie wezmę dodatkowe godzinki żeby poćwiczyć łuk.
Jeszcze zawsze się dziwiłam, jak ludzie na łuku oblewają skoro to takie proste ... ;)
Nie chcę zdać za 14 razem !! !! !! :P
-
Cytat:
Napisał
nanami7
Nie chcę zdać za 14 razem !! !! !! :P
no bo nie zdasz za 14 :P
tylko za 5 :*:kwiatek:
-
woszczur ja zawsze wiedzialam ze ty z kosmosu jestes hhih
-
ja juz oblalam 2 razy i mam dosc nie dosc ze musze sie bujac prawie 50km na egzamin to jeszcze sa opoznienia ostatnio mialam na 7:40 to wezwali mnie przed 9 juz mi sie odechciewa tego jezdzenia.
-
nie poddawaj się Pati:] ja sobie nie wyobrazam zycia bez prawa jazdy:D
-
Cytat:
Napisał
Pati88
ja juz oblalam 2 razy i mam dosc nie dosc ze musze sie bujac prawie 50km na egzamin to jeszcze sa opoznienia ostatnio mialam na 7:40 to wezwali mnie przed 9 juz mi sie odechciewa tego jezdzenia.
Pati ja też mam 50 km od domu ośrodek egzaminacyjny :( no a co do czekania to Kochana czekałam 3,5 godz :( byłam zmarznięta, zestresowana, zła i głodna jak diabli! a na poprawkę czekałam prawie 3 godz :[
ale się nie poddałam, więc też nie odpuszczaj :) trzymamy kciuki :piatka:
-
Pati ja się poddałam i żałuję ! Trzeba zrobić to prawko raz na zawsze ! :D hehe będziemy się wspierać :) u mnie na szczęście punktualnie wpuszczają bo po dwóch godzinach jest kolejny egzamin :)
-
Ja po tzrecim razie dalam sobie spokoj, pol roku juz mam przerwe :(
Ale czuje, ze sie nie nadaje do prowadzenia auta, co gorsza boje sie prowadzic :( A tak by sie przydalo- mieszkam na wsi, babcia juz nie ma sie co oszukiwac- staruszka. Podjechac autem chocby na glupie zakupy to luksus :D:D
A na pierwszym egzaminie nie dosc, ze nie potrafilam otworzyc maski to wjeba**łam sie pod prad ;/ Masakra ;/ Oczywiscie nikomu ze znajomych nie pochwalilam sie moim wyczynem :D Powiedziałam, ze wymusilam :DD
-
nie odrazu jesteśmy mistrzami kierownicy:D takie manewry każdemu mogą sie zdarzyc:D:lol: ja 3 lata temu miałam wypadek samochodowy...i 2 tygodnie po wypadku musiałam wsiąść do samochodu i jechac, bo dziecko trzeba było zawieźć do ortopedy....miałam mokre plecy i jechałam jak stary wapniak....ale zajechałam...niektórtzy pytaja mnie czy po wypadku nie boisz sie jeździć...czasami boję ale co...trzeba walczyć ze swoimi lękami, więc jeżdże;]..
-
Ja też miałam stłuczkę:(
Śmigałam sobie L-ką i koleś mi wjechał w dupcie na skrzyżowaniu i od tamtej pory już nie czuje się zbyt pewnie za kierownicą.
Egzamin zdałam za 4 razem i dopiero za tym ostatnim razem wyjechałam na miasto,chodź nim podeszłam pierwszy raz do egzaminu zastawiałam się jak to ludzie robią,że nie zdają na placu:)
Prawo Jazdy mam od grudnia,ale boje się jeździć:(
Jadę gdy sytuacja mnie do tego zmusza:/:
-
poddac to sie nie poddam.moja siostra zaczela prawko jak miala 18 lat 4 razy nie zdala i dala sobie spokoj teraz juz minelo prawie 5 lat i teraz chce znow zaczac.ja sie napewno nie poddam tylko czasami juz mnie to dobija.najgorsze jest to ze dzien przed egzaminem nie moge spac sciska mnie w zoladku jak wjezdzam pod WORD jest to samo a jak mnie juz wezwa i pokaze co mam pokazac to wszystko mnie puszcza. trzymajcie kciuki jutro kolejna moja chwila prawdy :/
-
Pati szerokiej drogi, gumowych słupów:D;)...bede trzymac kciuki:]
-