Daisy ja mam lakier pękający, i na razie na nim tylko ćwicze bo wychodzi tak średnio.
Trzeba go dosyć szybko nałożyć na mocno wilgotny podkład bo inaczej słabo "pęka".Ale ponoć ćwiczenia czynią"Mistrza":skacze:
Nie poddaje się..
Printable View
Daisy ja mam lakier pękający, i na razie na nim tylko ćwicze bo wychodzi tak średnio.
Trzeba go dosyć szybko nałożyć na mocno wilgotny podkład bo inaczej słabo "pęka".Ale ponoć ćwiczenia czynią"Mistrza":skacze:
Nie poddaje się..
Miałam żele od Modeny, nie narzekam:) zawsze był jakiś gratisik do zamówienia.
A tak przy okazji, Modena Nails organizuje też kursy przedłużania pazurków i się poważnie zastanawiam, ale nie wiem czy to nie za mało godzin - 2 dni po 10h...może się ktoś wypowiedzieć??
dziekuje dziewczyny , sprobuje na pewno :)
O pojemniczki do żeli któraś tam pytała:
Pojemniczek do Ĺźelu/RENI-NAIL Cosmetics
Ja mieszkam w Gliwicach więc chodzę na zakupy no nich do sklepu, nie opłaca mi się płacić za przesyłkę, ale też zawsze dostaje mnóstwo gratisów.
:D
Kupiłam u nich też kuferek, jest super!!
Powiedzcie mi gdzie kupujecie fajne naklejki? bo w modenie nie mają ich za wiele, a te ze sklepów kosmetycznych nie zawsze są dobrej jakości...:P
Wracając do z prawy z żelem budującym gęstym. jesli ktoś pamięta jeszcze te sprawe :P to odesłałam żel do Modeny, przetestowali go i napisali że wszystko z nim w porządku:P. Ale oddali mi pieniądze .dodam jeszcze tylko że wszystko odbyło sie w krótkim czasie... to tyle
najwyraźniej ja za malo delikatnie obchodziłam sie z tym żelem ze pękał ;) ale juz zamykam ta sprawę teraz robie tylko na jednofazowym ;)
czesc dziewczyny chcialam zapytac czy was moze zele modeny pieka w lampie?
Nigdy mi się to nie zdarzyło,ale jak przepiłujesz płytke paznokcia to wydaje mi się ,że każdy żel może piec:)
wszystko zalezy od wrażliwości płyki (również jej uszkodzeń) oraz od naszych indywidualnych preferencji. Tu masz cały temat o tym http://forum.wzorki.info/metoda-zelo...lampie-uv.html :)
Laseczki, a testowałyście cover od Modeny w nowym odcieniu cover peach? modena - ŻEL UV COVER PEACH 5g - Modena Nails (1645432920) - Aukcje internetowe Allegro
Ja nie probowalam, ale to zupelnie nie moj kolor
zobacz co napisali Delikatny brzoskwiniowy kolor kamufluje niedoskonałości w sposób subtelny i delikatny. czyli nie kryje w 100% :(
Dokładnie to również tez nie mój kolor mam wrażenie ze płytka jest taka pomarańczowa od solarium. No ale są gusta i gusciki :P
No właśnie na zdjęciu coś taki pomarańczowy toteż nie chce zamówić bubla, ja wolałabym jasny kamuflaż, coś w różowej tonacji, a oni mi brzoskwinię dają xD
ja tam uważam ze warto wypróbować ten nowy kamuflaż bo w końcu tylko w pojemniczku może nieciekawie wyglądać. cover ktory mieli do tej pory tez nieciekawie w pojemniczku wyglada:P a jaki efekt piękny daje ;) w przyszłym tyg bede robić zamowienie to sie pokusze na niego i dam znać ;)
a miała któraś z Was pilniki i polerki z Modeny? dobre są ?
Zuzaneczko to 5ml na probę sobie zamów :)
Stefciu ja mam od nich pilniki i polerki i jestem zadowolona :) Kupuję zawsze białe :)
zamawiała któraś z Was ostatnio akryl przez sklep. bo ja nie mogę kliknąć nie wyświetla mi sie z boku wrzuć do koszyka może nie maja juz w ofercie;( ?
Stefcia, prawdopodobnie skończył im się w magazynie. Kiedyś do nich pisałam, że przy niektórych pozycjach brakuje ikonki "do koszyka", to odpisali, że w ten sposób zabezpieczają się, by ktoś nie zamówił czegoś czego akurat im brakuje. Myślę, że niedługo się pojawi.
I czekam na Twoją opinie co do nowego coverka :)
Hej dziewczyny,
używam żelu z modeny jednofazowego clear , ale on jest średnio gęsty, a czytałam że budujący jest gęściejszy. Czy mogę używać budującego tak samo jak teraz używam jednofazówki?( no wiecie wszystkie warstwy jednym żelem?:/:)
Dzięki z góry za pomoc:ok: