szczerze mowiac jak teraz weszłam na forum to nawet nie liczyłam ze prace są juz wystawione.. a tu prosze ;P
Wybrałam 3 prace.. ale gdybym tylko mogła było by ich więcej.. aż mi przykro że musiałam reszte odrzucić :(
Printable View
szczerze mowiac jak teraz weszłam na forum to nawet nie liczyłam ze prace są juz wystawione.. a tu prosze ;P
Wybrałam 3 prace.. ale gdybym tylko mogła było by ich więcej.. aż mi przykro że musiałam reszte odrzucić :(
Mój głosik też oddany, prace śliczne!!
dobra ...dla wszystkich uczestniczek :brawa::master:normalnie jestem w szoku!prace sa tak piekne ,ze chyba nie zaglosuje ,bo zupelnie nie mam pojecia ktora wybrac!!
U mnie tak samo, miałam problem z glosowaniem, po selekcji zostało mi 5 prac i musiałam niestety dwie odrzucić;(
Prace na prawdę śliczne. patrząc na niektóre robiłam:wow: takie oczy:)
Gratuluje wam takich prac:kwiatek:
praca 47 zachwyciła mnie pędzel :ok:i farby lubią właścicielkę szkoda ze nie zdążyłam z wykonaniem pracy;(
nie ujawniamy numerków prac, na które głosujemy, o których mówimy, że nam się podobają, itp. z numerkami proszę wstrzymać się do ogłoszenia wyników! //asia
jestem w szoku:slina: nie wiem jakie kryterium obrać...eh będę albo wybierać prace wyróżniające się metodą wykonania i pracochłonnością lub po prostu wybiorę moją ulubioną bajkę:lol: naprawdę ciężko sie zdecydować. Już teraz wielki szacun dla wszystkich uczestniczek:kwiatek:
ja głosik oddam później, bo muszę się dobrze zastanowić, prace są przecudne
super prace..... nie ukrywam ...myslalam ze bede miala wiekszy problem z wyborem ...ale 3prace mnie zachwycily:) wiec glosik poszedl.... reszta tez cudna....a moje dziecko mam z glowy na pol dnia siedzi i oglada w ta i spowrotemD:D:D:d
zagłosowałam, było cięzko...ale praca dla mnie numer 1 od razu mi wpadła w oko....pozostałe dwie... trudny wybór...ale poszło:]
prace sa naprawde rewelacyjne- bardzo trudno sie zdecydowac, musze poswiecic na to wiecej czasu :D
OMG!!! Ilość prac po prostu mnie powaliła :wow: Aż ciężko będzie wybrać tylko te trzy :/:
Moje głosy poszły, wielkie Wow! i oczy na wierzchu, jesteście niesamowite, piękne prace , pracochłonne, jestem w szoku:)
no prac naprawde duzo ale moje w porownaniu do innych prac to totalna porazka ;D :haha: no ale coz zaglosowalam na najladniejsze ale problem z wyborem jednak byl i to nie maly. :ok:
o maskra bombowe prace jest w czym wybierać
szkoda tylko, że niektórzy się wysilili i malowali ręcznie a niektórzy poszli na łatwiznę i wykorzystali gotowe elementy.Gratulacje dla tych którzy uzyli wyobrażni i własnych zdolności.naprawdę pozazdrościć.
uwazasz ze 47 to malowane? nie zartuj przeciez to widac ze naklejka :D wlasnie widac ze pedzel i farby nie lubia sie z tą autorką :D
a może ta sama autorka wysłała także inną pracę, namalowaną? :P proszę nie oceniać w ten sposób, komuś może być przykro ;) //asia
Glosiki oddane choc wybor ciezki!!! Gratulacje dla wszystkich !!!
AniaSm... Zyza.. :ok:bardzo trafne i mądre wypowiedzi! Jestem z Wami!
Wszystkie dziewczyny, które się wysiliły poświęciły i postarały lepiąc i malując ręcznie wszystkie tycieńkie malusieńkie elementy i zadbały o każdy szczegół - słowa uznania!! :master:
Prace piękne!!
Dziewczyny kazdy wykonal swoja prace tak jak uwazal...nigdzie nie bylo w regulaminie, ze prace maja byc recznie malowane wiec dlaczego osoby ktore zrobily inaczej maja byc gorsze... Glosy oddajemy na te, ktore sie nam podobaja -kazdy ma swoj sposob oceny..
ile prac :o jest kilka świetnych i znów mam problem ,którą z nich wybrać :]
Ja do pomocy w wybraniu najlepszych prac poprosiłam ekspertów w tej dziedzinie-moje siostrzenice i siostrzeńca:haha: W pierwszej kolejności wybraliśmy 18 prac. Po pierwszej selekcji zostało 9 i teraz zaczął się problem:huh: nie wiemy które odrzucić,a które wybrać na podium i w jakiej kolejności:placz:
Jejuuuuuuuu:wow: prace cudowne!!
jeszcze nie zaglosowalam, bo bede potrzebowac duuuuuzo czasu zeby sie zdecydowac^_^
Po pierwszym przejrzeniu prac myślałam, że wybór będzie prostszy:) ale kiedy trzeba było zagłosowac:crazy: dałam radę:D gratulacje dla wszystkich
No dziewczyny wielkie brawa dla wszystkich bo wszystkie prace piekne:-) wieczorem ide do kumpeli na kompa zeby oblukac wszystko dokladnie i zaglosowac bo na tym moim przedpotopowym telefonie slabo widac...
iloś prac robi wrażenie :) ja nie mogę się zdecydowac, więc jeszcze nie wysyłam swoich głosów ;)