szczerze mowiac jak teraz weszłam na forum to nawet nie liczyłam ze prace są juz wystawione.. a tu prosze
Wybrałam 3 prace.. ale gdybym tylko mogła było by ich więcej.. aż mi przykro że musiałam reszte odrzucić![]()
szczerze mowiac jak teraz weszłam na forum to nawet nie liczyłam ze prace są juz wystawione.. a tu prosze
Wybrałam 3 prace.. ale gdybym tylko mogła było by ich więcej.. aż mi przykro że musiałam reszte odrzucić![]()
Mój głosik też oddany, prace śliczne![]()
dobra ...dla wszystkich uczestniczeknormalnie jestem w szoku!prace sa tak piekne ,ze chyba nie zaglosuje ,bo zupelnie nie mam pojecia ktora wybrac
![]()
praca 47 zachwyciła mnie pędzeli farby lubią właścicielkę szkoda ze nie zdążyłam z wykonaniem pracy
nie ujawniamy numerków prac, na które głosujemy, o których mówimy, że nam się podobają, itp. z numerkami proszę wstrzymać się do ogłoszenia wyników! //asia
Ostatnio edytowane przez asia ; 10-09-2010 o 21:50
jestem w szokunie wiem jakie kryterium obrać...eh będę albo wybierać prace wyróżniające się metodą wykonania i pracochłonnością lub po prostu wybiorę moją ulubioną bajkę
naprawdę ciężko sie zdecydować. Już teraz wielki szacun dla wszystkich uczestniczek
![]()
ja głosik oddam później, bo muszę się dobrze zastanowić, prace są przecudne
super prace..... nie ukrywam ...myslalam ze bede miala wiekszy problem z wyborem ...ale 3prace mnie zachwycilywiec glosik poszedl.... reszta tez cudna....a moje dziecko mam z glowy na pol dnia siedzi i oglada w ta i spowrotemD
:d
zagłosowałam, było cięzko...ale praca dla mnie numer 1 od razu mi wpadła w oko....pozostałe dwie... trudny wybór...ale poszło![]()
prace sa naprawde rewelacyjne- bardzo trudno sie zdecydowac, musze poswiecic na to wiecej czasu![]()
OMG! Ilość prac po prostu mnie powaliła
Aż ciężko będzie wybrać tylko te trzy
![]()
no prac naprawde duzo ale moje w porownaniu do innych prac to totalna porazka ;Dno ale coz zaglosowalam na najladniejsze ale problem z wyborem jednak byl i to nie maly.
![]()
o maskra bombowe prace jest w czym wybierać
Zapraszam
Facebook https://www.facebook.com/pages/Mmnails/1402254793409375
Blog http://mmnails.blogspot.com
Zarejestruj się a będziesz mogła odebrać i Ty darmowego boxa za gwiazdki http://shinybox.pl/order/index/mode/...n/?ref=2a40b69
Paatal sklep kosmetyczny http://www.paatal.pl/tell_a_friend/customer/41731.ht
szkoda tylko, że niektórzy się wysilili i malowali ręcznie a niektórzy poszli na łatwiznę i wykorzystali gotowe elementy.Gratulacje dla tych którzy uzyli wyobrażni i własnych zdolności.naprawdę pozazdrościć.
Ostatnio edytowane przez asia ; 10-09-2010 o 21:52
Glosiki oddane choc wybor ciezki! Gratulacje dla wszystkich
!
AniaSm... Zyza..bardzo trafne i mądre wypowiedzi! Jestem z Wami!
Wszystkie dziewczyny, które się wysiliły poświęciły i postarały lepiąc i malując ręcznie wszystkie tycieńkie malusieńkie elementy i zadbały o każdy szczegół - słowa uznania![]()
Prace piękne![]()
Ostatnio edytowane przez MalaMi280783 ; 10-09-2010 o 14:54
Dziewczyny kazdy wykonal swoja prace tak jak uwazal...nigdzie nie bylo w regulaminie, ze prace maja byc recznie malowane wiec dlaczego osoby ktore zrobily inaczej maja byc gorsze... Glosy oddajemy na te, ktore sie nam podobaja -kazdy ma swoj sposob oceny..
ile pracjest kilka świetnych i znów mam problem ,którą z nich wybrać
![]()
Ja do pomocy w wybraniu najlepszych prac poprosiłam ekspertów w tej dziedzinie-moje siostrzenice i siostrzeńcaW pierwszej kolejności wybraliśmy 18 prac. Po pierwszej selekcji zostało 9 i teraz zaczął się problem
nie wiemy które odrzucić,a które wybrać na podium i w jakiej kolejności
![]()
Jejuuuuuuuuprace cudowne
jeszcze nie zaglosowalam, bo bede potrzebowac duuuuuzo czasu zeby sie zdecydowac![]()
Po pierwszym przejrzeniu prac myślałam, że wybór będzie prostszyale kiedy trzeba było zagłosowac
dałam radę
gratulacje dla wszystkich
iloś prac robi wrażenieja nie mogę się zdecydowac, więc jeszcze nie wysyłam swoich głosów
![]()
Szkolenia i Dystrybucja marki Astonishing Nails
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)