Jak się widzi taki standard obsługi klienta to aż chce się zamawiać :) Sama przyjemność złożyć zamówienie i mieć je następnego dnia u siebie :) Szkoda, że ja się z kurierami nie lubię i jestem skazana na łaskę i niełaskę PP :/:
Printable View
co do ekspresowych wysyłek to potwierdzam :] ostatnio robilam zamowienie dokladnie o 8:40 rano pieniązki od razu są na koncie i paczuszka została od razu wysłana tego samego dnia i na drugi dzień juz ja miałam :D ,zresztą zawsze wszystko jest ekspresowo :kwiatek:
Zestaw startowy już kupiłam z lakierem "głęboki amarant" bardzo ładny kolorek :P jestem raczkująca w malowaniu hybrydami i muszę przyznać, że jestem zadowolona^_^ malowałam paznokcie tydzień temu, nadal błyszczą i lakier super się trzyma, oczywiście jeden paznokieć uszkodziłam sama (przy trójce dzieci, robiąc wszystko sama, nie ma siły żeby czegoś nie popsuć) A co do zdobienia hybryd akrylem, to dzwoniłam do bardzo miłego pana, który pracuje w waszej firmie i powiedział mi, żebym zdobiła paznokcie zwykłymi lakierami, ponieważ akryl jest za twardy i raczej będzie odpryskiwał. :yess:
Wielkie dzięki Pani Alicjo :D Katalog właśnie dostałam :D świeżutki, pachnący farba drukarską. A jak ładnie wszystko opisane. Wielki szacun za przesyłkę i opracowanie.
:(z tymi kurierami to nie jest tak hop siup! Przy pierwszym zamówieniu w MM przesyłkę dostałam następnego dnia, natomiast następną, po trzech dniach dzwoniłam się upominać i pani mi powiedziała, że moja przesyłka została odebrana przez panią X, do której musiałam podjechać autem, to oczywiście mnie kosztowało, czyli podwójne koszty wysyłki:/:
a czy probowalyscie utwardzac zel nawierzchniowy mistero milano (top fantastico) w lampie 9 w (na 1 zarowke)? ile czasu to trwalo?
Kochane ratujcie :placz: Kupiłam sobie zestaw startowy MM, gdy pomaluje sobie kolorek, świetnie się trzyma, ale gdy robię frencza ( nakładam bardzo cienko dwie warstwy), na drugi dzień jest odprysk,
w ogóle to "aksamitna biel" jest trochę kijowa, nie pokrywa ładnie, mam jeszcze "głęboki amarant" ten kolor jest zdecydowanie lepszy, ładnie kryje. Czy któraś z Was ma podobne doświadczenie z białym?
Co zrobić żeby ładnie krył?:]
;(Przez te moje paznokcie nie spałam całą noc, może ma znaczenie fakt, że frencz maluje białą końcówkę tylko z bazą? Zastanawiam się także, czy można używać lakiery shellac
z bazą MM i całą resztą do malowania? Proszę o szybką pomoc!!!!!!!!!!!!
korzystamy z przycisku "edytuj" - nie piszemy post pod postem / Emila
janielcia, aksamitna biel ma rzeczywiście inną konsystencję niż pozostałe lakiery permanente. Jest gęstszy dlatego przy dłuższym frenchu wygodniej jest go nakładać tak jak standardowy żel - w ten sposób uniknie się smug, a hybryda ładnie się "rozłoży". Przy krótszym frenchu nie ma takiej potrzeby. To w kwestii krycia:)
Jeżeli chodzi o odpryskiwanie to bardzo ważne jest żeby dobrze przygotować płytkę paznokcia - przy wolnym brzegu należy się dobrze przyłożyć do zmatowienia bo jakby nie było to miejsce jest najbardziej newralgiczne, choćby przez fakt ciągłego kontaktu z wszelkimi urazami. Także należy dobrze zmatowić wolny brzeg, odtłuścić, nałożyć primer i zabezpieczyć lakierem hybrydowym znowu wolny brzeg paznokcia.
To, że french został wykonany za pomocą samej bazy i białego koloru nie ma wpływu na jakość - stylizacja powinna trzymać się bez odprysków.
Nie ma przeciwwskazań łączenia hybrydowych lakierów MM z Sheelakiem, jednak nie umiem teraz powiedzieć jaki jest tego efekt :) Jeżeli ktoś próbował łączyć ze sobą te dwie marki to może podzieli się z nami odczuciami :)?
juz nie musze wiedziec czy da sie utwardzic zel nawierzchniowy MM top fantastico pod 1 lampa, kupilam lampe na 4 :) ale po nalozeniu jednej warstwy i utwarrdzeniu przez 4 minuty nadal jest lepki, a kiedy przemylam cleanerem to zszedl... o co chodzi?
allaya, napisz proszę jak nakładałaś żel top fantastico i jakiej marki cleanerem go przemywałaś? Top Fantastico jest żelem łatwym w użyciu i nigdy nie sprawiał problemów - dla mnie wygląda to tak jakby to była wina zbyt słabych żarówek ale piszesz, że lampa jest nowa, tak?
nalozylam jedna warstwe pedzelkiem, tak jak lakier, dosc cienko, cleaner jest z firmy Vital, a lampa nowa, pierwszy raz byla przy tej okazji uzyta
Alicjo czy masz może taki ekspozytor z wszystkimi kolorami hybryd MM? Widziałam w wątku o hydrydach, że wkleiłaś jeden ale od tamtego czasu wprowadziliście nowe kolory... I czy w Katowicach/okolicy jest opcja pokazu hybryd? :*
A tu jest:D
Wzornik lakierw hybrydowych - MisteroMilano
Kochane, jak nakładać żele plastico (3D) ?
są jakieś specjalne zalecenia? :)
Jak długo trzeba moczyć żeby ściągnąć Hybrydzaki MM?
Nene jeżeli chodzi o możliwość zaprezentowania produktów to najlepiej będzie gdy skontaktujesz się z naszą trenerką z Bielska:
Karolina Wawak
ul. Cyniarska 30
43-300 Bielsko Biała tel.: 502 670 312
Karolinka jest przemiłą i rzeczową osobą, więc wszystko Ci pięknie wyjaśni :)
Wzornik, do którego Sorcha (dzięki :*) podała linka przedstawia wszystkie aktualne kolory, chodź już niedługo :D
Nanami temat żeli PLASTICO był już wcześniej poruszany, w chwili wolnego czasu postaram się coś naskrobać :)
Najważniejsze jest by pracować nimi jak akrylami, z tą różnicą, że zamiast liquidu, używasz cleanera :) W innym wypadku żel nie będzie się chciał odkleić od pędzla :) Dla polepszenia plastyczności żeli można je "maczać" w polimerze, dzięki czemu powstała mas będzie bardzo podatna na formowanie :) Powodzenia przy pracy i daj pochwal się proszę efektami :)
---------- Dodano o godzinie 00:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:14 ----------
http://www.misteromilano.pl/upload/p...iec/Ulotka.jpg
---------- Dodano o godzinie 00:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:53 ----------
http://www.misteromilano.pl/upload/p...iec/Ulotka.jpg
Bardzo dziękuję dziewczyny!
Alicjo jaka fajna promocja na akryle... :kwiatek: Muszę się nad nimi zastanowić :D
Nena nie ma się co zastanawiać, bo taka promocja to rzadkość :D
Domyślam się Alicjo! Nie, żebym dopiero 7 miała szkolenie z akrylu :skacze: W domu rzucę okiem na ten Wasz śliczny katalog i na pewno coś sobie wybiorę :D
a czy podane ceny sa juz z rabatem?bo sie nie orietuje^_^
a jak nie mam konta na fecebooku to juz nie moge skorzystac??
ceny widoczne w sklepie są przed rabatem, upust naliczany jest w koszyku, po wpisaniu kodu FACEBOOK :)
---------- Dodano o godzinie 09:32 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:31 ----------
każdy może skorzystać z rabatu :)
Alicjo a próbnik kolorowych akryli gdzieś macie?
Mam nadzieję, że poradzę sobie z tymi akrylami :D
Niestety nie mamy zdjęcia próbnika akryli :( postaram się przekazać by przygotowali je, ale nie wiem ile to potrwa :( w każdym razie kolory proszków są bardzo zbliżone do oryginałów :)
Czyli nie pozostaje mi nic innego jak wybrać kolorki, zapytać znajomą o wybrany kolor hybrydy i złożyć zamówienie :D
Jesssoo ja tu czutam a tu takia mila niespodzianka :skacze: no ja oczywiście ja na pewno skorzystam z tego rabaciku :cwaniak2: Alu ty wiesz że was uwielbiam :] tylko sie zastanawiam jakie kolorki wybrać jak wszystkie mam :D przydałaby sie nowa kolorówka ale produktow MM nigdy za wiele bo az żal nie skorzystać z takiej promocji :love: Czyli i podstawowe i kolorowe podlegaja promocji tak ?? :]
Nena tu sie nie ma co zastanawiać super produkty i super promocja :skacze:
Jedyne nad czym się zastanawiam to fakt, że nigdy nie miałam akryli w łapkach, szkolenie akrylowe za tydzień dopiero :P Ale przy okazji i próbki żeli bym sobie zamówiła... :D
ELAX a Ty masz kolorowe akryle MM? Generalnie, które polecacie takiemu żółtodziobowi? :)
Liquidy też -50%?
a ja mam takie pytanie czy można kupic te akrylki promocyjne u dystrybutora???? i i czy monomery podlegają też tej promocji ????
W to, że będę zadowolona nie wątpię :D
A które kolorki polecasz? Masz może jakieś zdjęcia?
Nena kochana na pewno turkusowy polecam fotkę mogę zrobic to ci potem podeśle bo ja dopiero oczy otworzyłam :) wejdz na stronkę sklepu i popatrz sobie moze cos ci wpadnie w oko ale turkusik jest piękny :)
Będę wdzięczna za fotki akryli 'na żywo' :) Na 100% je sobię zamówię, dostałam od Alicji ładny katalog ale co real foto to real foto :)
Turkusik mówisz... A jaki ten zwykły niebieski i granatowy?
Ja mam turkusowy w galerii ale powiem ci iże i tak fota nie oddaje tego jaki jest ładny ;)
tu mam jeszcze foteczkę z pastelem zólty i mieszany pastel zółty z turkusem i różowy ciemny i różowy jasny to sa też MM akryle
Elax bardzo Ci dziękuję i będę ogromnie wdzięczna za zdjęcia :*
Powiedz mi jeszcze jak z coverami - ładne odcienie? Zależy mi na tych całkiem kryjących :) I który przezroczysty powinnam kupić - poradzę sobie z esperto czy lepiej wziąć ten wolniejschnący?
ja mam esperto i regolare obydwa są super ale bardziej mi pod pasował regolare , na to miast fantastico bianko polecam do kwiatków jest cudowny bialutki i fajnie nim sie lepi kwiatuchy co tam jeszcze covery mam wszystkie bo to zależy od klientki jaki cover do danej plytki dopasować mam w galerii szpice takie z pazłotkiem na nich jest cover akurat różowy standard ;)
Rozumiem, że i różowy i beżowy cover mają ładny naturalny odcień? Niestety nie mam tyle pieniążków na wszystko teraz :( Kupiłabym sobie tylko te 2. To w takim razie na cleara chyba skuszę się na regolare :)
I koniecznie dokupię próbki żeli :) Czy jest cokolwiek czego nie polecasz?
ja przeszłam na produkty MM i na akryle i na żele jestem zadowolona nie wiem jak sie łącza akryle z liquidem innej firmy dodam że używam liquid też z MM Nena w cenie jednego akrylu masz dwa wiec naprawde sie opłaca
Tak tak dlatego na 100% teraz kupię te akryle od MM (monomery też) :) Ale ja jestem tylko studentką i niestety nie dam rady zainwestować we wszystko na raz i tak dzięki promocji mogę kupić więcej kolorów niż planowałam :D
Elax jakbyś mogła zrobić te zdjęcia w wolnej chwili to będę zobowiązana :) I bardzo dziękuję za pomoc, miło pozanać opinię kogoś kto pracuje na tych matariałach :)
Na żele MM też się z czasem przerzucę :)
Nena a żele to juz inna bajka moze też kiedyś będzie taka promocja na żele :slina: jak ostatnio otrzymałam kolorek niebieski to az mi gały z orbit wyszły :wow: taki śliczny mam w galeri kilka kolorkow żeli są śliczne super konsystencja ,dużo pigmentu dla mnie rewelacja :love:
Narazie biorę akryle... Ale jak będzie promocja na żele to na pewno się skuszą a póki co zamówię kilka próbek ;)