a jak nie mam konta na fecebooku to juz nie moge skorzystac![]()
a jak nie mam konta na fecebooku to juz nie moge skorzystac![]()
Alicjo a próbnik kolorowych akryli gdzieś macie?
Mam nadzieję, że poradzę sobie z tymi akrylami![]()
Czyli nie pozostaje mi nic innego jak wybrać kolorki, zapytać znajomą o wybrany kolor hybrydy i złożyć zamówienie![]()
Jesssoo ja tu czutam a tu takia mila niespodziankano ja oczywiście ja na pewno skorzystam z tego rabaciku
Alu ty wiesz że was uwielbiam
tylko sie zastanawiam jakie kolorki wybrać jak wszystkie mam
przydałaby sie nowa kolorówka ale produktow MM nigdy za wiele bo az żal nie skorzystać z takiej promocji
Czyli i podstawowe i kolorowe podlegaja promocji tak
![]()
Nena tu sie nie ma co zastanawiać super produkty i super promocja![]()
Jedyne nad czym się zastanawiam to fakt, że nigdy nie miałam akryli w łapkach, szkolenie akrylowe za tydzień dopieroAle przy okazji i próbki żeli bym sobie zamówiła...
ELAX a Ty masz kolorowe akryle MM? Generalnie, które polecacie takiemu żółtodziobowi?
Liquidy też -50%?
a ja mam takie pytanie czy można kupic te akrylki promocyjne u dystrybutorai i czy monomery podlegają też tej promocji
![]()
Zapraszam
Facebook https://www.facebook.com/pages/Mmnails/1402254793409375
Blog http://mmnails.blogspot.com
Zarejestruj się a będziesz mogła odebrać i Ty darmowego boxa za gwiazdki http://shinybox.pl/order/index/mode/...n/?ref=2a40b69
Paatal sklep kosmetyczny http://www.paatal.pl/tell_a_friend/customer/41731.ht
W to, że będę zadowolona nie wątpię
A które kolorki polecasz? Masz może jakieś zdjęcia?
Nena kochana na pewno turkusowy polecam fotkę mogę zrobic to ci potem podeśle bo ja dopiero oczy otworzyłamwejdz na stronkę sklepu i popatrz sobie moze cos ci wpadnie w oko ale turkusik jest piękny
![]()
Będę wdzięczna za fotki akryli 'na żywo'Na 100% je sobię zamówię, dostałam od Alicji ładny katalog ale co real foto to real foto
Turkusik mówisz... A jaki ten zwykły niebieski i granatowy?
Ja mam turkusowy w galerii ale powiem ci iże i tak fota nie oddaje tego jaki jest ładny
tu mam jeszcze foteczkę z pastelem zólty i mieszany pastel zółty z turkusem i różowy ciemny i różowy jasny to sa też MM akryle
Elax bardzo Ci dziękuję i będę ogromnie wdzięczna za zdjęcia
Powiedz mi jeszcze jak z coverami - ładne odcienie? Zależy mi na tych całkiem kryjącychI który przezroczysty powinnam kupić - poradzę sobie z esperto czy lepiej wziąć ten wolniejschnący?
ja mam esperto i regolare obydwa są super ale bardziej mi pod pasował regolare , na to miast fantastico bianko polecam do kwiatków jest cudowny bialutki i fajnie nim sie lepi kwiatuchy co tam jeszcze covery mam wszystkie bo to zależy od klientki jaki cover do danej plytki dopasować mam w galerii szpice takie z pazłotkiem na nich jest cover akurat różowy standard![]()
Rozumiem, że i różowy i beżowy cover mają ładny naturalny odcień? Niestety nie mam tyle pieniążków na wszystko terazKupiłabym sobie tylko te 2. To w takim razie na cleara chyba skuszę się na regolare
I koniecznie dokupię próbki żeliCzy jest cokolwiek czego nie polecasz?
ja przeszłam na produkty MM i na akryle i na żele jestem zadowolona nie wiem jak sie łącza akryle z liquidem innej firmy dodam że używam liquid też z MM Nena w cenie jednego akrylu masz dwa wiec naprawde sie opłaca
Tak tak dlatego na 100% teraz kupię te akryle od MM (monomery też)Ale ja jestem tylko studentką i niestety nie dam rady zainwestować we wszystko na raz i tak dzięki promocji mogę kupić więcej kolorów niż planowałam
Elax jakbyś mogła zrobić te zdjęcia w wolnej chwili to będę zobowiązanaI bardzo dziękuję za pomoc, miło pozanać opinię kogoś kto pracuje na tych matariałach
Na żele MM też się z czasem przerzucę![]()
Nena a żele to juz inna bajka moze też kiedyś będzie taka promocja na żelejak ostatnio otrzymałam kolorek niebieski to az mi gały z orbit wyszły
taki śliczny mam w galeri kilka kolorkow żeli są śliczne super konsystencja ,dużo pigmentu dla mnie rewelacja
![]()
Narazie biorę akryle... Ale jak będzie promocja na żele to na pewno się skuszą a póki co zamówię kilka próbek![]()
nigdy nie uzywalam produktow z tej firmy,ale po przeczytaniu tematu chyba skusze sie na kolorowe zele,piszcie duzo o produktach,chetnie poczytam,poogladam![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
Dziewczyny a który monomer polecacie na początek?![]()
dziewczyny monomery też są w promocji![]()
![]()
Elu to jest świetna wiadomość![]()
ja juz swoje zamowienie złożyłam i zapłaciłamjuż sie doczekać nie mogę
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)