Julcia świetna zeberka :kwiatek:
Kasiu powalasz mnie na kolana tymi swoimi kwiatuchami :love:
Printable View
Julcia świetna zeberka :kwiatek:
Kasiu powalasz mnie na kolana tymi swoimi kwiatuchami :love:
Paulka dziękuję dokładnie tu wstawiłam kpk kwiatki akrylowe krok po kroku- tylko instrukcje
zosia cieszę się że się podobają:-)
Oj! podobają i to bardzo :)
moon.... mój ostatni... występ w konkursie na tym forum...
Evelyn te kwiaty na tych paznokciach sa przecudowne;) czemu ostatni??
Evelin prześliczne szpice, nie poddawaj się kobito, bo Cię:aty: więcej wiary w siebie:*.
Bardzo ładnie wyszły:) wiedziałam że to twoje:):)
Zgadzam się z dziewczynami :) piękne kwiaty 3d!
Evelyn sliczne, kwiatuchy 3d wymiatają...
Evelin wrzuc na luz... to nie koniec swiata. Sa tez tutaj inne dziewczyny, ktore nie wygraly ani nie zostaly wyroznione, a nie robia z tego tragedii na skale swiatowa. to powinno dac ci do myslenia... ok, sa inne, ktore wygraly, ich praca sie bardziej podobala... nastepnym razem wycisne z siebie wiecej. twoim tokiem myslenia moje lopaty i mierne proby powinny mnie juz kompletnie zniechecic nie tylko do konkursow ale do robienia ich w ogole!!! wiec kubel zimnej wody na glowe i do roboty!!!
Ewelinka śliczne kwiatuszki :love:
Evelyn prześliczne :love: :love::love:
Evelyn, piękne pazurki i ten księżyc z kryształku też piękny ;) nie poddawaj się ;)
ewelyn pewnie miała na myśli że to praca z ostatniego konkursu :) mam nadzieje :D bo bardzo ładne :D ja np. drugi raz brałam udział w konkursie dopiero i nie spodziewałam się niczego :) (może jedynie tego że moja praca nie będzie bardzo odbiegać poziomem od reszty
Mi się bardzo podoba ta praca :)
nie, nie o to katarynko chodzilo. i teraz tak mysle ze wsumie to ja rozumiem.
[quote=katarynka89;287201]ewelyn pewnie miała na myśli że to praca z ostatniego konkursu :) mam nadzieje :D bo bardzo ładne
ja też tak myślę innej opcji nie biorę pod uwagę,super pazury:ok:
Evelyn - a ja głosowałam na Twoją pracę właśnie, piękny kolor i świetne kwiaty. Oraz nie chcę słyszeć, że to Twój ostatni konkurs - jaja se robisz ? :P
chechlol piekne te twoje szpice
evelyn ..nawet sie nie wyglupiaj..super pazurki zrobilas :)
a tu zoltki robione z nudow
asiu bardzo fajne tak latem zawiało :)
piękny kolorek :) ja już od tygodnia się przymierzam do szpiców w sumie drugie podejście robię ... ale muszę poczekać aż paczucha z materiałami do mnie dotrze :)
Evelyn praca konkursowa super :)
Asia super pomarańczki :)
Evelyn piekne ta Twoja praca. Nie ma co sie poddawac :ok:
Asiek rzeczywiscie zalecialo latem :P. Super nuda wyszla :D
A tu moje konkursowe :)
http://images45.fotosik.pl/1012/48087450be95a155.jpg
Aska superasne :) Piekny kolorek ten pomaranczowy/zolty...
Sylwia bardzo ciekawe malunki na tym srodkowym :ok:
Evelyn ja tak samo jak Sami głosowałam właśnie na Twoje pazurki:) Nie zniechęcaj się tak łatwo!
Sylwia bardzo fajny pomysł i gratuluje podium!:)
Asiek one są cudowne!:buja:
piękne prace :)
Evelyn Twoje kwiatki są rewelacyjne :)
dzięki dziewczynki...te 2 głosy mi wystarczą:*
aga a mi twoje spodobały się najbardziej:wow: ...chciałam właśnie taki księżyc zrobić...ale mi nie wyszło;(
asiu śliczne to zdobienie i pazurki też doskonałe:ok:
sylwia mistrzostwo ten środkowy!!
---------- Dodano o godzinie 18:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:32 ----------
coralick, nie o to mi chodziło, byłam ciekawa jak zareagujecie na tą dwuznaczność;) ale ok nie gniewam się... a tak poza tym ty masz jeszcze szansę się rozwinąć...a mi już pozostało tylko salonowe wykonywanie pazurków...
dziękuję serdecznie za wszystkie miłe komentarze od razu mi lepiej:]
Uważam, że się mylisz, stale robisz postępy, być może nie jakieś spektakularne, ale zauważalne, chociażby kwiatki 3d, te konkursowe są genialne, a jeśli masz spadek formy - według Ciebie, to może jakieś małe doszkolonko? Może po prostu potrzebujesz, żeby ktoś obcy, z innej perspektywy zerknął i wprowadził coś nowego, czego Ty sama nie zauważasz, ale czujesz, że Ci tego brakuje? W każdym razie trzymam kciuki.
I zdaje się, że tych głosów było znacznie więcej niż 2 :nie_powiem:
Ewelina są śliczne, ja nawet nie miałabym odwagi wziąć udziału w konkursie. Nie poddawaj się dziewczyno!
Sylwia - Twoje najbardziej mi się spodobały, wspaniałe! :)
Syla piękne...Ty wiesz :)
A tu takie mini szpicki
http://pu.i.wp.pl/k,NzA1MDE3NzgsNDg0...702_medium.jpg
Sliczne odcienie kolorkow Marta dalas na te szpicki :)
Pieknusie :)
Evelin... przy ktorychs z rzedu moich pazurach, ktoras dziewczyna tutaj napisala, ze ladne i ze kazdy rozwija sie wedle wlasnych mozliwosci i we wlasnym tempie... moglam sobie pomyslec "ale lipa, slabo mi idzie" albo "cholewka, wiec jednak robie postepy"... nie chcialam ciebie obrazac ani sprawiac przykrosci, ale z zalozenia wiem ze glaskanie po glowie i klepanie po plecach nie zawsze zdaje egzamin. czasami warto potrzasnac :D bo widzisz, gdyby nie moj maz, ktory w chwili mojego zalamania nie powiedzial, ze grosza mi nie da na paznokcie w salonie i mam sobie cholera zrobic sama, skoro mam do tego wszystko plus zdolnosci... to dzisiaj te wszystkie rzeczy do pazurow by byly w smieciach... a teraz cwicze, co kilka dni cos tworze i sama widze ze idzie mi lepiej a 2 kolezanki sa usmiechniete i maja ladne pazury.
I to nie prawda ze stoisz w miejscu... to bujda na kolkach. Ty masz przynajmniej klientki a ja od swieta kolezanke albo gumowy paluch :D I Sami ma racje... potrzeba Ci chyba kogos kto popatrzy na to swiezym okiem i cos ci doradzi, doda inspiracji... kazdy artysta przechodzi tworcze zalamania... kwetia tylko jak sie do tego nastawi :D wiec zycze powodzenia:* :kwiatek:
Marta słodziutkie takie:):)
asiek piekne zółtki:D
marta śliczne szpicunie:D
i oczywiscie konkursowe :master:
przepiękne szpice dziewvzyny - każde !
Evelyn. kwiatki są normalnie tak wypasione ze bardziej nie mogły :D
Sylwia super są te konkursowe
Marta Twoje prace zawsze mi się podobają, cudo :love:
Marta prześliczne szpicunie :ok:
Marta, prezentują się przepięknie ;)