nie, nie o to katarynko chodzilo. i teraz tak mysle ze wsumie to ja rozumiem.
nie, nie o to katarynko chodzilo. i teraz tak mysle ze wsumie to ja rozumiem.
[quote=katarynka89;287201]ewelyn pewnie miała na myśli że to praca z ostatniego konkursumam nadzieje
bo bardzo ładne
ja też tak myślę innej opcji nie biorę pod uwagę,super pazury![]()
Evelyn - a ja głosowałam na Twoją pracę właśnie, piękny kolor i świetne kwiaty. Oraz nie chcę słyszeć, że to Twój ostatni konkurs - jaja se robisz ?![]()
chechlol piekne te twoje szpice
evelyn ..nawet sie nie wyglupiaj..super pazurki zrobilas
a tu zoltki robione z nudow
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
asiu bardzo fajne tak latem zawiało![]()
piękny kolorekja już od tygodnia się przymierzam do szpiców w sumie drugie podejście robię ... ale muszę poczekać aż paczucha z materiałami do mnie dotrze
![]()
Evelyn praca konkursowa super
Asia super pomarańczki![]()
Aska superasnePiekny kolorek ten pomaranczowy/zolty...
Sylwia bardzo ciekawe malunki na tym srodkowym![]()
Agnieszka
Evelyn ja tak samo jak Sami głosowałam właśnie na Twoje pazurkiNie zniechęcaj się tak łatwo!
Sylwia bardzo fajny pomysł i gratuluje podium!
Asiek one są cudowne!![]()
piękne prace
Evelyn Twoje kwiatki są rewelacyjne![]()
Szkolenia i Dystrybucja marki Astonishing Nails
dzięki dziewczynki...te 2 głosy mi wystarczą
aga a mi twoje spodobały się najbardziej...chciałam właśnie taki księżyc zrobić...ale mi nie wyszło
asiu śliczne to zdobienie i pazurki też doskonałe
sylwia mistrzostwo ten środkowy
---------- Dodano o godzinie 18:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:32 ----------
coralick, nie o to mi chodziło, byłam ciekawa jak zareagujecie na tą dwuznacznośćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćale ok nie gniewam się... a tak poza tym ty masz jeszcze szansę się rozwinąć...a mi już pozostało tylko salonowe wykonywanie pazurków...
dziękuję serdecznie za wszystkie miłe komentarze od razu mi lepiej![]()
Ostatnio edytowane przez Evelyn. ; 01-08-2011 o 18:43
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
Uważam, że się mylisz, stale robisz postępy, być może nie jakieś spektakularne, ale zauważalne, chociażby kwiatki 3d, te konkursowe są genialne, a jeśli masz spadek formy - według Ciebie, to może jakieś małe doszkolonko? Może po prostu potrzebujesz, żeby ktoś obcy, z innej perspektywy zerknął i wprowadził coś nowego, czego Ty sama nie zauważasz, ale czujesz, że Ci tego brakuje? W każdym razie trzymam kciuki.
I zdaje się, że tych głosów było znacznie więcej niż 2![]()
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
Ewelina są śliczne, ja nawet nie miałabym odwagi wziąć udziału w konkursie. Nie poddawaj się dziewczyno!
Sylwia - Twoje najbardziej mi się spodobały, wspaniałe!![]()
Syla piękne...Ty wiesz
A tu takie mini szpicki
![]()
Sliczne odcienie kolorkow Marta dalas na te szpicki
Pieknusie![]()
Agnieszka
Evelin... przy ktorychs z rzedu moich pazurach, ktoras dziewczyna tutaj napisala, ze ladne i ze kazdy rozwija sie wedle wlasnych mozliwosci i we wlasnym tempie... moglam sobie pomyslec "ale lipa, slabo mi idzie" albo "cholewka, wiec jednak robie postepy"... nie chcialam ciebie obrazac ani sprawiac przykrosci, ale z zalozenia wiem ze glaskanie po glowie i klepanie po plecach nie zawsze zdaje egzamin. czasami warto potrzasnacbo widzisz, gdyby nie moj maz, ktory w chwili mojego zalamania nie powiedzial, ze grosza mi nie da na paznokcie w salonie i mam sobie cholera zrobic sama, skoro mam do tego wszystko plus zdolnosci... to dzisiaj te wszystkie rzeczy do pazurow by byly w smieciach... a teraz cwicze, co kilka dni cos tworze i sama widze ze idzie mi lepiej a 2 kolezanki sa usmiechniete i maja ladne pazury.
I to nie prawda ze stoisz w miejscu... to bujda na kolkach. Ty masz przynajmniej klientki a ja od swieta kolezanke albo gumowy paluchI Sami ma racje... potrzeba Ci chyba kogos kto popatrzy na to swiezym okiem i cos ci doradzi, doda inspiracji... kazdy artysta przechodzi tworcze zalamania... kwetia tylko jak sie do tego nastawi
wiec zycze powodzenia
![]()
![]()
Diabeł wie wszystko, nie wie tylko gdzie kobiety ostrzą swoje noże...
asiek piekne zółtki
marta śliczne szpicunie
i oczywiscie konkursowe![]()
przepiękne szpice dziewvzyny - każde !
Evelyn. kwiatki są normalnie tak wypasione ze bardziej nie mogły![]()
Sylwia super są te konkursowe
Marta Twoje prace zawsze mi się podobają, cudo![]()
Marta prześliczne szpicunie![]()
Marta, prezentują się przepięknie![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)