-
Odp: Warsztaciki forumkowe-letnie inspiracje :)
Ok dziewczyny skonczmy ten temacik:) te dziewczyny ktore chca przyjada bez pazurkow a te ktore chca niech zrobia na jednej rece:) Pazurkomanii napewno sie przykro zrobilo bo wymysla i przygotowuje wszystko dla nas:) I organizuje rozne niespodzianki i to normalne ze chce aby wszystko fajnie wypalilo wiec pomozmy jej w tym:) Kto chce Niech zrobi i tyle;) nie klocmy sie:przytul:
---------- Dodano o godzinie 15:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:59 ----------
Nnisiaa ja sie boje sama jechac po tej sytuacji co mialysmy z Pazurkomania jak bylysmy w Gubinie na szkoleniu brrr wstret mam az do pociagow:huh:
-
Wercia ja to rozumiem i na pewno nikt nie chcial Pazurka urazic i sprawic przykrosci....a to ze sa pytania itd to chyba normalne byly sa i beda....
to moze zamiast pociagiem lepiej pksem?? pare zl wiecej chyba wyjdzie a bezpiecznie:)
-
TERAZ KRZYCZE!!!!!!!! KONIEC TEMATU....!!!!!!!:P
byc moze ja cos zle zrozumiałam... :/:
wszystko jest chyba jasne... kto chce robi pazurki kto nie chce nie robi...kto bedzie chciał robi pazurki na sobie kto nie bedzie chciał to na kims...KONKURS sie odbedzie tak czy siak..:D mam swoje plany zwiazane z warsztatmi..i bede sie ich mozliwie trzymac...:)
-
Busem nawet było by szybciej bo nie zatrzymuje sięw jakiś dziurach ;p
-
boze ja chce prawo jazdy ;(;(;( nie wiem ale pociagiem chyba szybciej a jak ktos zaczepi to po jajach dostanie i tyle:skacze:
-
wercia spokojnie..w pociagach masa ludzi jezdzi...jak ci sie znow cos nie spodoba to tak jak wtedy zmiana przedziału..hehe:P
-
hehe :D.... no wlasnie...Paula ...Wercia kurcze mnie sie nie zdarzylo nic na tej trasie odpukac a jechalam juz nawet z kibolami....wiec oby teraz tez tak bylo;)
Pazurku super ze wszystko jasne:D i ani mysl zmieniac planu:P a zes elastyczna babeczka to widzisz bez bicia sie wszystkie dogadujemy hahah
-
spokojnie dogadamy sie ze wszystkim...niestety mam swoj sposób pisania..i bardzo czesto uzywam duzych liter gdy chce aby cos było widoczne co nie rowna sie z tym ze krzycze...:)wiec nie odbierajcie duzych napisów z mojej strony jako krzyk...:D
-
To ja sie zwracam z apelem do osób jadących z okolic Wrocławia o kontakt ze mną. Jutro niestety wyjeżdzam i wracam w poniedzialek i wtedy ew. przeleję pieniazki Pazurku, jak juz bede pewna ze jadę na 100% ok?
-
to teraz wszystko jasne:) jakby bylo to napisane od razu w pierwszym poscie to pytan by nie bylo:D
nie zalamujcie mnie ze 18 maja byc warsztaty;(mamy z Olzunia masaz klasyczy z fizykoterapi na zajeciach;(
blagam w sobote bo sobornie moge sobie odrobic z inna grupa
-
eeno...w sobote warsztaty!!!! bo jak w niedziele to ja odpadam:(
-
o jeny ale sie porobiło :P to co w koncu robimy? :P
-
ja chyba zaczne omijać ten temat szerokim łukiem bo tak bardzo bym chciała z wami być, ale nie będe mogła (o czym pisałam juz dość dawno). normalnie serduco mi krwawi...
a tak w ogóle jesli moge wtrącić to proszę was dziewczyny nie wydziwiajcie i nie narzekajcie. pazurek naprawde staneła na uszach (tak mi sie wydaje, bo widze co czytam i jakie mają byc atrakcje- sama organizowałam domówke-taka skromną same wiecie, ale tez mnie to kosztowało nerwów-więc rozumiem pazurka, co może czuć jak czyta te "potyczki slowne")...
doceńcie co dziewczyna dla was zrobiła:)
-
Ja tam bym też wolała w sobote, bo jak w niedziele to ja nie wiem czy ja sie wogule do szkoły wyrobie :(
-
ja mam nadzieje ze to jakas malutka pomylka i jednak bedzie to 17 tak jak bylo mowione:P...chyba ze cos mi umknelo bo w sumie w 1 poscie jest napisane ze 17 lub 18
Woszczurku ale kto tu nie docenia pracy Pazurka wszyscy doceniaja.....padly pytania male nieporozumienie wyszlo ktore zostalo wyjasnione i jest po sprawie:)
-
chyba sobie zablokuje ten temat, bo znając mnie to zamiast kupić sobie buty to będę myśleć o warsztatach...nie nie bo będę boso chodzić...uciekam stąd:D
-
A mi obojętne czy warsztaty będą w sobotę czy w niedzielę - ja się do was dostosuję ;)
-
CHOCO...przykro mi ale warsztaciki beda musiały sie odbyc 17 w sobote...poniewaz jak widzisz niektórym dziewczyna niedziela nie odpowiada...:(może innym razem..:) A wiec przywracam termin poczatkowy 17.04.2010:)
-
to będziemy w końcu robiły w parach, czy każda sama na sobie, bo widze zostawiłyśmy ten temacik juz za sobą, tez nie chce do niego wracam, ale sie tak pytam żeby wiedzieć na której łapce sobie pazurki zrobić... :D
-
Pazurek napisała że jak kto chce.
-
może żeby było sprawiedliwie i w miarę równo z czasem to umówmy się że np jeden czy dwa pazurki robimy na kimś, a resztę pazurków na sobie ;) i wtedy np określony czas najpierw robimy na sobie a później na kimś. Wydaje mi się że wtedy unikniemy małego zamieszania z tym kto komu, czy sobie robi pazurki.
-
Cytat:
Napisał
Bożena P
może żeby było sprawiedliwie i w miarę równo z czasem to umówmy się że np jeden czy dwa pazurki robimy na kimś, a resztę pazurków na sobie ;) i wtedy np określony czas najpierw robimy na sobie a później na kimś. Wydaje mi się że wtedy unikniemy małego zamieszania z tym kto komu, czy sobie robi pazurki.
mi się wydaje, że właśnie tak, jak powiedziała Bożenka, będzie najlepiej :)
---------- Dodano o godzinie 14:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:20 ----------
tylko kto by ze mną w parze chciałby być.... :lol:
-
ja Cie szpila moge wypróbować:D
Ale wszystko będzie zależało od tego czy pojade:)
-
Dziwczyny ....mam pytanko a mozna sie dopisac jeszcze na te warsztaciki?
-
nie chce sie wymądrzac ale wydaje mi sie że chyba można BO----> pazurek na NK jeszcze w sledziu ogłasza że są i zeby sie kontaktowac...