Edusia slicznie jak na początek:good:
a tu moje dzisiejsze akrylowe dziergania:
Printable View
Edusia slicznie jak na początek:good:
a tu moje dzisiejsze akrylowe dziergania:
a ja tu wkleje swoje kwiatuszki na tipsie:))
niektore sa malowanki ale nie chcialo mi sie wyjasc to pstryknęłam wszystkie:D
a ostatnie zdjecie to moje aktualne pazurki..z koronka i kwiatuszki akrylowe:)
Lusill..piekne kwiatuszki:))u mnie daleko do ideału:(
To jeszcze może kilka ćwiczonek takich starych ..plus pazurki ;)
Trochę ćwiczeń i na pewno będą!! :)
widze ze ja mam troszke w podobnym stylu pazurki do Twoich:)
niestety kwiatuszki mi bardzo slabo wyszly:(:(:(
etam slabutko mnie tam siepodoba :skacze:
co Ty piszesz słabo wyszły??,mnie się bardzo podobają!:good:
edusia777 mnie się bardzzooo podobają i kwiatki i całokształt. Nie pomyślałabym, że tak fajnie będą wyglądały dwa połączone paseczki tak jak ty masz tutaj biały i czarny super:)
edusia777 Zbyt niska samoocena;)Slicznei wyszły Ci pazurki i kwiatki:good:
edusia pazurki wyszły naprawdę ślicznie nie można im nic zarzucić ani kształtowi ani kwiatuszkom
piękności:)
ja chyba nigdy nie odważę się wkleić swoich zdjęć! przy Was jestem nikim:(
Możesz wkleić fotki swoich kwiatków to dziewczyny powiedzą Ci nad czym popracować i co robić żeby wychodziły ładniejsze:) u nas nikt nie będzie się z Ciebie wyśmiewał
tak naprawdę to mam kiepski aparat i z mojego zdjęcia nic by nie było widać ,ale poćwiczę te kwiatuszki na paluszku i wtedy ocenicie. Obejrzałam wszystkie (chyba) na video i mniej więcej wiem o co w tym wszystkim chodzi,wiem,że muszę praktykować,ćwiczyć i uzbroić się w cierpliwość -dziękuję za dobre słowo i zachętę na pewno skorzystam:))
Przeczytałam cały ten temat, zamówiłam biały akryl i liquid, bo zaintrygowały mnie akrylowe kwiatuszki (wręcz dzieła sztuki co niektóre) i też zacznę próbować... Postaram się wykorzystać wszystkie rady i może się uda ;]
Gratuluję Wam talentu- do teraz nie mogę się napatrzeć na niektóre kwiatuchy :love:
edusia777 Mi też bardzo się podobają. Ja narazie jeszcze się nie odważyłam nikomu na pazurkach zrobić... No ale najpierw muszę sobie bardziej odpowiedni pędzelek kupić :)
ja uzywam takiego pędzelka do kwiatków akrylowych
http://www.elarto.pl/zdjecia/904911507.jpg
tylko mój jest z euro fasion nr 2
ja mam identyczny, ostatni0 zakupiłam... i zmieniłam akryl, teraz mam od "pazurka" i jestem zadowolona
chyba jej chodzi o alle pazurki
śliczne maciu prace:))))
Właśnie czekam na paczuszkę od dobrej rady :skacze: i zacieram rączki ;)
Dziewczyny, a robiłyscie cos na akrylach Nfu Oh? Piękne mają kolory ale drogo:-x
nie allepaznokcie, inny sklepik, a oto link do niego:
::ŻELE SILCARE BASIC - 1-FAZOWE:: - Pazurek
Moje kwiatki dzisiaj uklepane na moich landrynkach... :)
bardzo ładnie wyszły!!
Agusia-śliczne:))
Agus piekne kwiatuchy...:):):)
sliczne kwiatuszki :)
Boskie te kwiatuchy super!
Oto moje próby akrylowych kwiatuszków.Oceniajcie jak mi poszłohttp://images47.fotosik.pl/173/ecf5bd2b5dc13583med.jpg
piękne:)
Próby ? Bardzo bardzo ładne :good: No zdolniacha z Ciebie koleżanko :D może mnie zarazisz ;)
Dziękuję.Nie należę do zdolnych ale jestem strasznie uparta w tym co robię.Będę ćwiczyć aż dojde do wprawy;)
kasiasssss ja nie wiem czy moje akrylki i liquid jest godny polecenia ale kupiłam to wszystko u DR tak na próbę:/:
Akrylki możesz tam juz zakupić w małych ilościach za 3zł i do tego liqud speed i do dzieła.
super:good::good::good:strasznie mi się podobają:skacze::skacze::skacze:
edit7715, liquid speed jest lepszy od normalnego? będę musiała kiedyś kupić coś z DR, bo jeszcze nigdy tam nic nie zamawiałam
ja mam z DR akryle i jestem bardzo zadowolona z nich:skacze::skacze::skacze:są super.:good::good::good: