widze ze ja mam troszke w podobnym stylu pazurki do Twoich
niestety kwiatuszki mi bardzo slabo wyszly![]()
widze ze ja mam troszke w podobnym stylu pazurki do Twoich
niestety kwiatuszki mi bardzo slabo wyszly![]()
etam slabutko mnie tam siepodoba![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
co Ty piszesz słabo wyszły,mnie się bardzo podobają!
![]()
edusia777 mnie się bardzzooo podobają i kwiatki i całokształt. Nie pomyślałabym, że tak fajnie będą wyglądały dwa połączone paseczki tak jak ty masz tutaj biały i czarny super![]()
edusia777 Zbyt niska samoocenaSlicznei wyszły Ci pazurki i kwiatki
![]()
edusia pazurki wyszły naprawdę ślicznie nie można im nic zarzucić ani kształtowi ani kwiatuszkom
piękności
ja chyba nigdy nie odważę się wkleić swoich zdjęć! przy Was jestem nikim![]()
Możesz wkleić fotki swoich kwiatków to dziewczyny powiedzą Ci nad czym popracować i co robić żeby wychodziły ładniejszeu nas nikt nie będzie się z Ciebie wyśmiewał
tak naprawdę to mam kiepski aparat i z mojego zdjęcia nic by nie było widać ,ale poćwiczę te kwiatuszki na paluszku i wtedy ocenicie. Obejrzałam wszystkie (chyba) na video i mniej więcej wiem o co w tym wszystkim chodzi,wiem,że muszę praktykować,ćwiczyć i uzbroić się w cierpliwość -dziękuję za dobre słowo i zachętę na pewno skorzystam)
Przeczytałam cały ten temat, zamówiłam biały akryl i liquid, bo zaintrygowały mnie akrylowe kwiatuszki (wręcz dzieła sztuki co niektóre) i też zacznę próbować... Postaram się wykorzystać wszystkie rady i może się uda
Gratuluję Wam talentu- do teraz nie mogę się napatrzeć na niektóre kwiatuchy![]()
"Impossible is nothing"
edusia777 Mi też bardzo się podobają. Ja narazie jeszcze się nie odważyłam nikomu na pazurkach zrobić... No ale najpierw muszę sobie bardziej odpowiedni pędzelek kupić![]()
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
ja uzywam takiego pędzelka do kwiatków akrylowych
http://www.elarto.pl/zdjecia/904911507.jpg
tylko mój jest z euro fasion nr 2
ja mam identyczny, ostatni0 zakupiłam... i zmieniłam akryl, teraz mam od "pazurka" i jestem zadowolona
chyba jej chodzi o alle pazurki
wszystkie marzenia sie spelniaja
śliczne maciu prace)))
Właśnie czekam na paczuszkę od dobrej radyi zacieram rączki
![]()
Dziewczyny, a robiłyscie cos na akrylach Nfu Oh? Piękne mają kolory ale drogo:-x
nie allepaznokcie, inny sklepik, a oto link do niego:
::ŻELE SILCARE BASIC - 1-FAZOWE:: - Pazurek
Moje kwiatki dzisiaj uklepane na moich landrynkach...![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
bardzo ładnie wyszły![]()
Agus piekne kwiatuchy...![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)