Załącznik 9922 przyszła kobita do mnie z takimi paznokciami...
Załącznik 9923 a wyszla z takimi, chciałam zrobić większą linie uśmiechu ale nie chciała... szkoda
;););););)
Printable View
Załącznik 9922 przyszła kobita do mnie z takimi paznokciami...
Załącznik 9923 a wyszla z takimi, chciałam zrobić większą linie uśmiechu ale nie chciała... szkoda
;););););)
bardzo ładnie wyglądają po tobie:)
całe szczęscie że dała się namówic... ^_^
---------- Dodano o godzinie 21:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:47 ----------
Podejrzewam że autor znany tego dzieła i że jest nim sama klientka.. To tylko moje przypuszczenia patrzac w która stronę są ułożone te króliczki playboya ;)
A tu moje:
bardzo delikatnie, ładnie:)
ja tez nie widzialam nigdy takich paznokci...moje pierwsze tak nie wygladaly jak jej :wow: i chyba faktycznie sobie sama musiala robic a przy okazji zapomniala o pilniku :/:
Iza patrzac na to co bylo i na to co jest to powiem Ci ze pieknie sobie poradzilas...z reszta kto jak kto ale Ty nie masz z tym najmniejszego problemu...:good:jak dla mnie super !
Kaniusia rowniez gratki za piekna zmiane... :good:
ja też tak własnie podjrzewałam, ale znając ta dziewczyne to mało prawdopodobne, bo dość leniwa jest- no chyba że chciał zrobic cięcie budżetowe i zabarła sie za to sama...Cytat:
Podejrzewam że autor znany tego dzieła i że jest nim sama klientka.. To tylko moje przypuszczenia patrzac w która stronę są ułożone te króliczki playboya ;)
a to moje wczorajsze mamy pana młodego dlatego pod kolor sukienki chciała!
Załącznik 9988
Prześliczne te wasze pazurki ;) co do tych niebieskich jestem w szoku - moja pierwsza praca wyglądała o niebo lepiej.
Śliczne są te kwiatki robicie je same czy to gotowe aplikacje ?
liliszym super metamorfoza !!
Samaron slicznie
Samaron ale ładniutko Ci wyszły, jak to porządne zrobienie pazurków potrafi zmienić dłonie! :good:
odrosciki po ponad miesiacu noszenia... i po :)
piękny odrościk
slicznie Dzidzia
super metamorfoza Dzidzia
Śliczne Dzidziu! Bardzo wysmuklone paluszki. Uwielbiam takie!
woszczurku ta twoja metamorfoza cudowna:Dhehe ja tez jeszcze takich paznokci nie widzialam:D i chyba moje poczatki nawet tak zle nie wygladaly bo sobie takich paznokci nie przypominam ze robilam:D
samaron piękna metamorfoza :good:
Dzidzia super się trzymaja Twoje pazurki :)
A pamietacie jak pokazywałam Wam tą klientke, co miała strasznie małą płytke i objechane skórki?? :P
Wczoraj była na uzupełnieniu po 2 tyg. wszystko ładnie się trzymało, skórki troche odrosły ale już wygojone i była mały odrościk ale teraz paznokieć zyskał nowy kształt a ja jestem zadowolona, że udaje mi się go wyprowadzić :)
Kamilo slicznie powolutku wyprowadzas pazurki i wzorek mnie sie bardzo podoba :D oczywiscie podziekowan brak..
Kamila super metamorfoza :good: klientka pewnie mega zadowolona :)
Dziękuje Wam :* Jestem z siebie zadowolona, że udało mi się wyprowadzioć te pazury i mam nadzieje, że będą się trzymać, bo ma płytke rosnącą do góry :)
Kamila kawał dobrej roboty wykonałas aż miło popatrzeć na te po :good: