spokojnie będą :) już my się o to postaramy :)
Printable View
spokojnie będą :) już my się o to postaramy :)
a gdyby mozna bylo zrobic tak,zeby Zdjecie wyslane przez Uczestniczke nie bylo wolne do oceny przez nia sama,a reszta tak???????
to by bylo dobre rozwiazanie chyba?????
bo wtedy i uczestniczki mialy by mozliwosc oceny,ale jesli juz jest postanowione to ja to oczywiscie rozumie.
mi tez sie wydaje zeby uczestnicy glosowali
to jest zawsze ok 20 glosow
dobra jeszcze z małą przedyskutuje i z resztą administracji ;)
zasady to zasady my ich nie przeskoczymy:PAle jestem ciekawa i juz nie umiem sie doczekac zeby te wszystkie prace zobaczyc,moje nie najlepiej wyszły bo cos mnie choroba bierze ale nie poddałam sie i zrobiłam wysłałam.
Doszły nam dwie nowe prace :) :ok:
ja już prawie skończyłam :) jeszcze zrobię fotkę i wysyłam ;)
a ja jetem wsciekla,wkurzona :( zepsuli mi karte u fotografa i wszytkie zdjecia zniszczone;(;(;(,zalamka po calosci i musialam skontaktowac sie ponownie z dziewczyna i robic na nowo zdjecia na odpierdol i na swzybko,ale zniszczyli mi ponad 100 zdjec...:porazka:
Ja pierdziu!! Wcale się nie dziwię, że wściekła jesteś. To co oni z tą kartą robili??
Nie martw się, pazurki zrobiłaś z pewnością piękne i na nowych zdjęciach będzie to widać, szkoda tylko pozostałych fotek, które robiłaś.
wierzcie mi nie wiem jak to ona zrobila,w czyms musiala sie pogubic nacisnela to co nie trzeba i zrobila calkowita blokade karty,zadzwonila po pomoc przyzedl kolega i tak wogole namieszali ze karta nadaje sie do wyrzucenia i probowali w dodatku jeszcze na mnie to zegnac ze moze feralna karta ....rozumiecie co za tupet...to juz mi tak cisnienie podniesli ze powiedzialam jej pare slow,a zdjecia normalnie sie pokazaly w pliku bo widzialam ja zwracam automatycznie na takie rzeczy uwage,no i karta wogole nie dziala w aparacie...taka juz bylam zalamana ze nie mialam sily z nimi juz gadac...i wyszlam po prostu z tego sklepu..
powinnni ci za ta karte zaplacic
Jak na mój gust powinni Ci kasę oddać za zniszczoną kartę.
juz taka wkurw*** bylam,sorki za slownictwo ale inaczej dzisiaj nie moge,wiec poszlam do innego i sama kupilam sobie czytnik do kart i bede sama terz to robic,ten drugi sprzdawca to samo mi powiedzial z te kase powinni mi wrocic za ta karte a nie jeszcze ciemnote mi wciskac..mam 30 dychy na karku a plakalam jak male dziecko za tymi fotkami..smutne:(
cenzura
karta to nie jest duży wydatek tym bardziej powinni kasę oddać albo kartę nową ..
bo fotek już nie przywrócisz :(
wracajac do glosowania....ja jestem zdania,ze osoby biorace udzial w konkursie nie powinny oddawac glosow,troche wydaje mi sie to dziwne,a zdrugiej strony moze byc tych glosow niewiele.Hmmm... do konca nie wiem jak bedzie to wygladac, ale to tylko moje zdanie:)
najbardziej mi szkoda tych fotek..i orginalnego wykonania na konkurs bo zostaly pozniej ciut zmienione...achhhhhhhhh
hhihhihi ja jestem juz ciekawa kto wygra
o jejc alesuper
doszly te moje foteczki...??
doszly doszly
wszystko ok
ide aktualizowac liste
aaaaAAAAAle tu nas dużo
eh zero szans
ale dobrze sie bawim y i juz dłużej nie smucimy hehe
o rany,ale juz sie niecierpliwie,i ciesze na te zdjecia!!!!!!!!!
a od ktorej beda jutro te prace wystawione???????
kiedy odpalac kompa???
jak administracja się obudzi i dojdzie do siebie :D
właśnie wysłałam zdjęcia mam nadzieję że będą dobre
to dobrze ze chociaz to doszlo ze moze tez sie po drodze gdzies tam nie zagubily....drugie rozowe wkleilam w galerie juz dzisiaj,tez mialy byc na ten konkurs ale nie sa to moje aktualne ktore wlasnie nosze...
ahhahaha tak jutro
dzis do 24 przyjmujemy fotki
prace przeslane po 24 godzinie nie beda uwzgledniane
a jutro do 24 wystawimy
postaramy sie jak najszybciej
---------- Dodano o godzinie 16:37 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:36 ----------
wszystko ok
tylko doslij mi prosze w meilu do ktorego stroju jest praca
hihi ok juz dosyłam:Dno to świetnie że doszły
pewnie nie są tak dobre jak innych dziewczyn ale robione wczoraj wieczorem na moich skróconych paznokciach;/ale to nic spróbować zawsze można
kazdy ma takie same szanse
wazna jest zabawa
jakby kazdy tak sadzil to by nie bylo konkursu
no dokładnie :)ok ja zmykam :)
a ja właśnie zrzucam fotki ma kompa:) ale nie są rewelacyjne bo nie miał mi kto pomóc i musiałam sobie sama robić ;(
już wysłałam :) mała powiedz czy dobrze z ta krzywą C bo mam wątpliwości
nie jesteś jedyna z takim problemem :P
---------- Dodano o godzinie 17:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:29 ----------
a ja się pytam gdzie byli rodzice no gdzie :D
właśnie wysłałam fotki na konkurs :) mam nadzieję, że doszły?
nie jestem z nich super zadowolona, ale cóż ;) pozdrawiam wszystkie uczestniczki
doszły :]