spokojnie będąjuż my się o to postaramy
![]()
spokojnie będąjuż my się o to postaramy
![]()
mi tez sie wydaje zeby uczestnicy glosowali
to jest zawsze ok 20 glosow
dobra jeszcze z małą przedyskutuje i z resztą administracji![]()
zasady to zasady my ich nie przeskoczymyAle jestem ciekawa i juz nie umiem sie doczekac zeby te wszystkie prace zobaczyc,moje nie najlepiej wyszły bo cos mnie choroba bierze ale nie poddałam sie i zrobiłam wysłałam.
Doszły nam dwie nowe prace![]()
![]()
ja już prawie skończyłamjeszcze zrobię fotkę i wysyłam
![]()
a ja jetem wsciekla,wkurzonazepsuli mi karte u fotografa i wszytkie zdjecia zniszczone
,zalamka po calosci i musialam skontaktowac sie ponownie z dziewczyna i robic na nowo zdjecia na odpierdol i na swzybko,ale zniszczyli mi ponad 100 zdjec...
![]()
Ja pierdziuWcale się nie dziwię, że wściekła jesteś. To co oni z tą kartą robili
Nie martw się, pazurki zrobiłaś z pewnością piękne i na nowych zdjęciach będzie to widać, szkoda tylko pozostałych fotek, które robiłaś.
wierzcie mi nie wiem jak to ona zrobila,w czyms musiala sie pogubic nacisnela to co nie trzeba i zrobila calkowita blokade karty,zadzwonila po pomoc przyzedl kolega i tak wogole namieszali ze karta nadaje sie do wyrzucenia i probowali w dodatku jeszcze na mnie to zegnac ze moze feralna karta ....rozumiecie co za tupet...to juz mi tak cisnienie podniesli ze powiedzialam jej pare slow,a zdjecia normalnie sie pokazaly w pliku bo widzialam ja zwracam automatycznie na takie rzeczy uwage,no i karta wogole nie dziala w aparacie...taka juz bylam zalamana ze nie mialam sily z nimi juz gadac...i wyszlam po prostu z tego sklepu..
powinnni ci za ta karte zaplacic
Jak na mój gust powinni Ci kasę oddać za zniszczoną kartę.
juz taka wkurw*** bylam,sorki za slownictwo ale inaczej dzisiaj nie moge,wiec poszlam do innego i sama kupilam sobie czytnik do kart i bede sama terz to robic,ten drugi sprzdawca to samo mi powiedzial z te kase powinni mi wrocic za ta karte a nie jeszcze ciemnote mi wciskac..mam 30 dychy na karku a plakalam jak male dziecko za tymi fotkami..smutne
cenzura
karta to nie jest duży wydatek tym bardziej powinni kasę oddać albo kartę nową ..
bo fotek już nie przywrócisz![]()
wracajac do glosowania....ja jestem zdania,ze osoby biorace udzial w konkursie nie powinny oddawac glosow,troche wydaje mi sie to dziwne,a zdrugiej strony moze byc tych glosow niewiele.Hmmm... do konca nie wiem jak bedzie to wygladac, ale to tylko moje zdanie![]()
najbardziej mi szkoda tych fotek..i orginalnego wykonania na konkurs bo zostaly pozniej ciut zmienione...achhhhhhhhh
hhihhihi ja jestem juz ciekawa kto wygra
o jejc alesuper
doszly te moje foteczki...![]()
doszly doszly
wszystko ok
ide aktualizowac liste
aaaaAAAAAle tu nas dużo
eh zero szans
ale dobrze sie bawim y i juz dłużej nie smucimy hehe
jak administracja się obudzi i dojdzie do siebie![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)