Maluszek którego mam u mojej chrzestnej bo niestety ale urośnie wielkolud a w miescie nie miałby gdzie się wylatac :)
04-04-2010, 07:54
julcia88
Odp: nasze zwierzaczki :)
jaka mordka :D:D
04-04-2010, 15:34
jOotka
ale słodki psiuunio :D:**
04-04-2010, 17:11
izago1
Ojejku ale jest przepiekny!!!! I te rozowe podusie w lapkach!!!! A jaka to rasa ? Wspolczuje Ci, ze nie mozesz go zatrzymac!!!
04-04-2010, 19:48
kobietazpazurem
Ale to mój psiak tylko że został u mojej chrzestnej bo u mnie w mieszkanu by mu było za ciasno :) a tam może sobie biegać. Rasy nie ma konkretnej mieszany z wilczura i zwyklego psiaka takiego dużego nawet nie wiem jaką rase ma :) No teraz to on juz taki misiowaty jest tu miał tydzien
04-04-2010, 21:10
Emilia B.
a propos szczeniaków wrzucę Wam bandę jaką mieliśmy w domu w zeszłym roku :) Oto i one:
he he znalazłam przed chwilą te foteczki :)
śpiąca Magna (ale ona na łóżku wcale nie leży cwaniara jedna ;) ) Załącznik 19514
tu z kolei mój szczurek na fotce pt " oddawaj dziadu!!to mój kawałek sera" :D Załącznik 19515
no i tak się upasł mój drugi szczurek (w ulubionej pozycji do spania)
04-04-2010, 21:15
goslava
o jakie piekne male boksie:)
05-04-2010, 12:04
nanami7
Kobieta z pazurem ale maleństwo... cudowne :love:
Kamila ale Twój psiak też jest świetny hehe :D
Emilia ale miałaś ekipę w domu :D:D
05-04-2010, 12:25
Emilia B.
no 10 sztuk (potem 9)...jeszcze jak to się zbytnio nie ruszało to pół biedy...a jak wylazło to z koszyka to dopiero się zaczęło he he :D fajne wspomnienia
05-04-2010, 12:32
silverghost
Emilka, maluszki rewelacyjne :)
06-04-2010, 00:30
Anika
Kamila swietnego masz psiaka :) Emilia masz troche roboty przy tak licznej gromadce :D
06-04-2010, 11:12
Emilia B.
Anika - miałam rok temu :) teraz wszystkie są w nowych domkach, a u nas zostałą tylko jedna Magna (biała) :) Ale było roboty to fakt....
11-04-2010, 12:58
dzikakura
herr Flieg i wzorki info:skacze:
11-04-2010, 13:00
tusia
hehehe, jaka fajna i jak ładnie sobie siedzi na lapku:D
11-04-2010, 13:03
dzikakura
jest tuska sama slodycza i uwielbia moj pierdzionek... Siada na palcu zamyka oczy z lubosci i probuje wylyskac dziobkiem oczko bursztynowe, a ja ja glaszcze:) Normalnie nie papuga tylko sroka!
11-04-2010, 13:04
natalia268
oo kurcze.. to wariatka :D
:love:
11-04-2010, 13:11
Emilia B.
he he świetna jest :D
11-04-2010, 13:40
tusia
Cytat:
Napisał dzikakura
jest tuska sama slodycza i uwielbia moj pierdzionek... Siada na palcu zamyka oczy z lubosci i probuje wylyskac dziobkiem oczko bursztynowe, a ja ja glaszcze:) Normalnie nie papuga tylko sroka!
no to Ci chłopcy dogodzili z ta pticą:D sliczna...az zazdraszczam:D
15-04-2010, 20:08
AgnieszkaSzalpuk
a ja mam 3 wielkie psy i dwa koty i to na mieszkanku 2 pokoje:)
15-04-2010, 20:32
rudzia1985
Piatyelek pokaz fotki Twoich zwierzat bo wygladac to moze ciekawie :D
15-04-2010, 20:44
eksnail
Ja mam królika i rybki, rybki fajne jest na co popatrzeć, a królika kupiłam kiedys z myślą żeby mi kicał po mieszkaniu, a ten czort tylko jak go wypuszczłalm to do kabli lazł.. i teraz głównie w klatce siedzi:)
16-04-2010, 05:50
kobietazpazurem
kurko ale masz towarzyskiego ptaszka :D
21-04-2010, 20:44
barbara_kawka
Zwierzęta i kłopoty z nimi związane ...
Kochane temacik założyłam bo pewnie każda z nas ma jakies sposoby na psikusy naszych zwierząt ... ja ostatnio mam problem z kotami .... 3x kabel od myszki i 1x od klawiatury .... czy ktoras z Was miała podobny problem ?? Może jakieś sposoby ?? bo jeszcze raz i kot poleci przez balkon na 3dniowy pobyt na dworze .
21-04-2010, 22:07
Belunia
Odp: Zwierzęta i kłopoty z nimi związane ...
heheh...no to niezły psotnik z tego Twojego kota. Ja nie mam takich problemów ale za to moje dwie kotki to są niezłe łajzy...3 tyg temu jedna kicia mi się okociła,10 kwietnia druga a 3 dni temu moja sunia wydała 10 szczęniąt na świat z czego zostawiłam jej tylko jednego do odchowania a reszta niestety do weterynarza :( Masakra. Kotki to wiadomo ganiają po dworze więc nie uniknione to było ale pies pilnowany był, ma na podwórku budę bo wielka jest no i ogrodzone podwórko bramą i majtki na dupie itd a pies jak chce to znajdzie jakąś szpare by puknąc suczkę i niestety jakims cudem wlazł i ją stuknął nawet majtki jakoś zdjęli hehe...to są dopiero agenci :D
Belunia a czemu po prostu nie wysterylizujesz psa i kotek ?? ja bym nie miala serce zabijać maleństw ...
22-04-2010, 09:16
Emilia B.
o kurcze Belunia to Ci się na wiosne rozrodziło wszystko...ty kochana lepiej uważaj i na siebie :P bo to wiesz różnie bywa;) :D
22-04-2010, 09:20
julcia88
Ja o swoim kocurze nie wspomne :) mimo, że to mój siersciuch ukochany i w ogole to nie raz mam ochote go wyrzucić z domu przez okno :P (na szczęscie dla niego mieszkam na parterze:P)
Całe ściany w łazience i toalecie (między nimi u góry jest taki otwór i tam wskakuje) mamy podrapane,
upodobał sobie jednego kwiata i chyba go wziął za drzewo bo ciągle na niego wchodzi:P
uparcie ściąga firany:P( przykład: dostał ode mnie lanie za to , że mnie ugryzł bo mu się coś nie spodobało( a too też zapomniałam dodać, że jak mu sie odwidzi to gryzie :P) i poszedł od razu do mnie do pokoju zerwać firany) :P
Ja po prostu czasem mam go tak dość, że bym mu krzywde zrobiła chyba :P:P
22-04-2010, 09:32
Belunia
Barbara Kawka- o sterylizacji psa to nawet nie myślałam bo jak wsomniałam do tej pory była dobrze pilnowana i jak miała cieczkę to nic się nie działo a tu jakis pech wyjątkowy, co do żalu szczeniat to był ogromny...sama musiałam je tam zanieść a później zakopać w ogrodzie, ryczałam jak bóbr ;( ale lepsze to niż patrzeć jak moja sunia się przy takiej ilości szczeniąt wykańcza. Teraz juz będę bardziej przezorna i w lipcu idę z nia na zastrzyk antykoncepcyjny by cieczki nie miała, co do kotek to akurat nie ma problemów kociaka zawsze ktos weźmie ale z psem to różnie to bywa tymbardziej jak jest duży jak moja Luna.
Emilko a o siebie się nie martwie, mam dwoje juz dorastajacych dzieci i nie w głowie mi kolejne :)
Julcia - heheh ale się uśmiałam ale masz wrednego kocurka :skacze:
22-04-2010, 09:34
kachna831
Belunia, piękna jest ta Twoja psinka :love:
22-04-2010, 09:39
Emilia B.
ale ten pies piękny jejku:love::love::love:
22-04-2010, 09:49
Belunia
Dziękuję dziewczyny, sama jak ją pierwszy raz ujrzałam jak była jeszcze szczeniaczkiem to właśnie tak się w niej zakochałam że masakra, musiała być moja a fotkę dałam dla porówniania jaka z niej krowa hehehe ;)
22-04-2010, 10:06
sylwia-p_86
beluniu ja tez bym wyła jak bóbr bo pieski to całe moje życie :przytul:
22-04-2010, 11:06
nanami7
Belunia ładny ten psiutek ;) ja miałam kota i mnie gryzł strasznie i kiedyś w nocy jak spałam mnie zaatakował i powiedziałam mamie że ma go wydać, a jak nie to go wyniosę na ogródki działkowe niedaleko. I wydaliśmy go jakoś przed jakimiś świętami Bożego Narodzenia. Też płakałam, że go wydajemy ale mógł mi krzywdę zrobić. W nowej rodzinie był między dziećmi i podobno stał się grzeczny :P
teraz mam moją suczkę shih tzu :) jest śliczna i mądra i grzeczna i słucha ... i żadnych problemów ! Chcę jeszcze jedną taką, ale nie miałby kto się opiekować szczeniaczkami :)
22-04-2010, 19:34
kobietazpazurem
Psiaczek cudny :))
22-04-2010, 20:24
rudzia1985
Nami ale piekniusi piesek :D a ta fotka z nia to jest cudna :)
23-04-2010, 07:19
milenka_olsztyn
moja ciotka też ma takiego pieseczka... ale strasznie dużo przy nim roboty... ona jeździ co 3 tyg do fryzjera z nim i płaci za jedną wizytę 100zł...
23-04-2010, 07:58
xena607
Cudne te Wsze zwierzaki. Pochwalę się swoim inwentarzem. Z tych 4 klusek przy cycu zostawiłam sobie to rude puchate, reszta poszła do ludzi :D Cała rodzinka była, a teraz Stefana nie ma (to ten czarny). Wiosną, 2 lata temu poczuł zew natury i pognał na baby (facet!!!)
23-04-2010, 08:40
Emilia B.
ale słodziak!! a jak był mały jaka kuleczka łojoj sweet:love: