tez go mam,kupilam takze bialy z serii loveli,gesty ale dobry
Printable View
tez go mam,kupilam takze bialy z serii loveli,gesty ale dobry
no n iestey tak wróce do galaretki pogorszyła sie i to bardzo
jak ja ją zaczęłam kupować jakiś rok temu to naprawde rewelacja, potem zaczeli czegos dodawac zebysie szybciej utwardzało i dupa... kupiłam jeszzcze kilka słoiczków z nadzieją poprawy, ale nadzieja matką głupich
tera
z pracuje na rzadszym żeluod galaretki z allepaznokci i jest o niebo lepiej
A ja od warsztatow jestem wierna Golden nails Strong. Jak dla mnie rewelacja!!!!
Ja mogę polecić żelki PB szczególnie coverek jest super, mi bardzo pasuje, ostatnio też udało mi się wygrać żele ASTONISHING i wypróbowałam 1-fazowy clear ( utwardza się w 30 sek. i jest średnio gęsty ) oraz budujący clear, który jest gęsty i super się poziomuje, ale na razie mam zrobionego jednego pazurka i dobrze się trzyma ( użyłam razem z bonderem), jak już zrobię całe łapki i ponoszę trochę to zdam relację. Używałam też żelików NSI ale one akurat były rzadsze, dla mnie były ok ale to zależy kto co lubi.
A tu poniżej pazurek zrobiony coverkiem PB
ja od dłuższego czasu pracuję na sun flower ale ostatnio często bywa że niestety bardzo słabo się trzyma ,nie powiem bo są serie które trzymają sie bez zarzutów ale ostatnio coraz więcej uwag klientek - myślę o zmianie na inny.kupiłam na próbę perfect lady(blue col.} czy macie jakieś doświadczenie z tym właśnie żelem?
Madzialenko ten kowerek bardzo ladnie sie prezentuje
Pracuje na prerfect lady i jestem zadowolona. Szczegolnie lubie serie french bo ma sliczne kolorki a zelu beige z tej seri uzywam zamiast covera. Polecam wszystkim!
madziarella, też pracuję na coverku PB. :D fajny jest. :)
na SF też pracowałam, ale cover wydawał mi się za ciemny i przeszłam na PB. :P
Ja do tej pory pracowałam na silcare (galareta, i próbowałam no name), ale podkusiło mnie ostatnio na zakup żelu activ z calcium i powiem Wam, że podoba mi się. Na pierwszy ogień robiłam dziewczynie, która twierdziła, że żaden żel jej się nie trzyma (schodzi cały), bo ma tłustą płytkę (zakładała kiedyś sama i wybrała się nawet do salonu) wczoraj minął tydzień od założenia, no to obejrzałam jej pazurki - wszystkie całe :) dodam, że robiłam nim na formie, nie na tipsie :D
wyczytałam fantastyczne opinie woszczurka i agulusi i nabyłam żeliki Basica!!!!
Tylko, że zawsze pracowałam na rzadkich albo średnio gęstych...i ... nie wiem jak się takimi pracuje (m.in. zakupiłam galaretkę)
Dziewczynki napiszcie mi proszę jak się je nakładać i rozprowadzać :kwiatek: i czy wymagają użycia prmiera i żelu podkładowego... z góry dziękuję kochane:)
ostatnio testowałam nowe kamuflaże i polecam:
dekorynka Żel UV COVER KAMUFLAŻ 5ml NOWOŚĆ!!! (928654138) - Aukcje internetowe Allegro
dla mnie świetny:)
hej, co do żelków basica, to żadnego podkładowego żelu do nich nie używałam, ale primera owszem, primer miałam z tej samej firmy co żel :)
ło ludu, kiedy to było!!
kochana, przykro mi to pisac ale ja zrezygniwałam z basica galaretki bo bardzo piekły. kiedys owszem świetne, alepotem coś zaczeli dosypywać zeby sie szybciej utrwardzały i pieką jak jasna cholera. kupowałam jeszce te zele z nadzieją poprawy ze moze mi sie gorza paria trafiła ale jednak nie, pieką nadal
co do użytkowania, to używałam pod niego primera półkwasówke z silcare Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna (jak ja to nazywam) bo niby nie jest kwasowy, troche cuchnie i w ogóle dziwny ale działa. a co do aplikacji to tak jak sredniogęste, normalnie, tylko w lampie włozyć na 3 sek, wyjąc na 6, włozyć na 6 sekund wyjąc na 12.. bo jak włozysz i potrzymasz to sie posikasz... naprawde
jak tylko acznie leciutenko szcypac zaraz wyjmij rękę bo działa z opóźnieniem i zdwojoną siłą. co to uzytkowania nie mam zastrzeżen, tylko gdyby nie piekł:(
Hej dziewczyny ! ;) . Mam taki problem jestem właśnie po kursie stylizacji paznokcia i myślę nad kupnem żeli i akrylów , mam pytanie znacie może jaką dobrą firmę ale z tych tańszych która robi żele trójfazowe ? Może ktoś zna jakąś która mieści się w Gdańsku. Szukałam firmy ale z tego co znalazłam to były tylko jednofazowe będę wdzięczna za odpowiedz;)
Hej:) A do jakiej kwoty myslisz? SPN ma żelki 3 fazowe,a nie myslałaś nad jednofazowymi?To tak samo jak 3 fazowe działają z tym,że wychodzi Cię taniej no i mam jeden słoiczek na stoliczku i się nie gubisz który po którym :P
z trójfazówek to maja silcare serie prefekt taka znam Silcare - Twoja hurtownia kosmetyczna
innej nie pamiętam
ale sa tematy np
http://forum.wzorki.info/sprzet-do-p...polecacie.html
lub
http://forum.wzorki.info/metoda-zelo...racujecie.html w ktorych m ozna spytac a nie zakładac od razu nowy temat
prosze używac wyszukiwarki
taka funkcja na górze po prawej stronie "SZUKAJ" sie nazywa:D
Woszczur dobra rada :D:D
do kwoty 50 zł na początek chciałam zobaczyć jak się robi tymi żelami . Bo u mnie na kursie mieli żele w sprzedaży ale były one bardzo drogie . I uczyłam się bardziej tej metody 3 - fazowej i mówili mi że jest trwalsza od tej 1- fazowej . Może jakiś sklep w gdańsku znasz taki który ma te żele 3 fazowe ? ;)
Od kiedy metoda 3 fazowa jest trwalsza od 1 fazowej??????? Do kwoty 50zł wszytskie trzy żele czy za jeden? Bo jak wszytskie trzy to nie dostaniesz chyba,że firma "krzak"..Kup sobie dziewczyno jednofazowy i po problemie..poczytaj na forum o żelkach tak jak woszczur Ci napisała i podała linki..Jak by co to dalej pomożemy:good:
dokładnie\!! najpierw czytać potem pytac, a nie od razu
nie po to są robione porządki na fforum żeby znów sie robił bałagan
nie chce najeżdżać i być niegrzeczna ale zauważyłam taka prawidłowośc tak ogolnie, ze nowe osoby wolą załozyc nowy temat i czekac na gotową odpoiwedź, a jak sie poda link do odpowiedniego tematu to i tak sie nie chce czytac to nadal drążą temat w celu gotowej odpowiedzi
prosze poczytac posty, jak będą nadal wątpliwości to dopiero pytac.
znalazłam takie sklepy blisko ciebie ,ale w Gdyni
La Femme Cosmetics S.A.
Żele Silcare :: idora.pl
to może zamknijmy ten temat bo laseczki zaraz się tu rozpiszą i bedzie bałaganik,a tak przeniesiemy się do innego tematu:good: